И Меглена Кунева подаде оставка след изборната загуба

Ръководството на "Движение България на гражданите" (ДБГ) подава оставка, обяви лидерът на партията Меглена Кунева.

Обратно в новината

Коментари - И Меглена Кунева подаде оставка след изборната загуба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще я съдя тая в Брюксел за плагиатство!!! Видя от мен, създаде си партийка и сега взема парички без да си мръдне пръста. Е трябва да иде до банкомата ама ... нейсе! Това което ме радва е че не можа да ме надскочи. Аз и управлявах, и горички изсякох, и дворци си взех, абе дойдох гол и бос ама като българите са будали сега съм целия в злато. Чакам само Калинчето да вземе гражданство и нея ще я уредя с някоя партийка. Я конска, я магарешка, че то тия българи всички ги яздят. Що да не се вреди и татовата щерка?

Мигленчето си гушна супсидийките и сега шапка на тойга,ще харчи с кеф нашите пари

Добре че българите са "нормални" и не допуснаха тази ... да им казва кое е нормално и кое не.

И Кунева, и Даниел Вълчев вече са получили покана от Орешарски за програмното правителство като независими експерти. Те имат управленския капацитет, защо им е да киснат в парламента?

Браво!!! най-после една по-малко, ама не трябваше и да се вписва.............но парите са сладко нещо - сега пак ще лапа комунистическата издънка!

ТАЗИ СЕ ВЗЕ МНОГО НА СЕРИОЗНО ВЯРВАШЕ ЛИ СИ??? Е,НАЛИ ВЗЕ СУБСИДИЯТА

"Не е ли нормално" да изчезнете от от политиката?

Та кой политик в България "защитава "хората?

бейби, много съм ти навитак за един мощен маратон. сега ще разполагаш със свободно време. Ако искаш да си наваксаш малко секс, тук е пълно с кандидати хахаха

Вие ли ще се погрижите да ..., г-жо Кунева! Еми може и да си вярвате!

О-о-о, мис Пръмова от Габонската гора? Поздравления за най-мъдрия ход в живота Ви!!!

освен с предателството кам националните ни интереси, ще запомним тази маимуна с епичите и битки с китаиските играчки и борбата и за унифициране на зарядните устроиства\разстроиства. куха тиква, амбициозна кариеристка и опитна гювендия на много политически мъже мистрия..

освен с предателството кам националните ни интереси, ще запомним тази маимуна с епичите и битки с китаиските играчки и борбата и за унифициране на зарядните устроиства\разстроиства. куха тиква, амбициозна кариеристка и опитна гювендия на много политически мъже мистрия..

"... е била посочена от колегите си за председател и добави, че ако това стане отново, ще разпознае отговорността си." Ей, това комунистът винаги е готов да разпознае отговорността си (да е вожд) отново :). И каква лексика имат тези хора само - "да си разпозная отговорността" :))))

Поклон пред жената, която имаше сила да се изправи срещу толкова мъже-лидери. Единствената в съвременната история на страната ни. Погледнете какво става по трибуните, пресконференциите и в листите-там са се наредили само отбрани юнаци. Меглена е силна и ще преодолее днешната ситуация. Аз гласувах за друга партийна формация, различна от нейната, но и се възхищавам. Нека да има повече като нея, без значение от коя партия , но в политическоото пространство трябват повече смели жени.

Че тя не е загубила, даже напротив - нагушва над милион годишно - пари от данъкоплатците , а даже няма да има участие в парламента да си мърси ръцете. Според мен много добре си се уреди другарката Пръмова, не мислите ли?

В тия избори единственият губещ е българският народ!

Единствена, този клоун Кунева-Пръмова? Не ставайте смешна, Иринке. Май на някой му е много къса паметта, и не си спомня Ренета Инджова например, която между впрочем беше 100 класи над Пръмова.

Само смелост не е достатъчно, трябва да има и достойнство !

Айде Пръмова, Честито! Нагуши се с пари от държавната субсидия - та цял народ да ти плаща по 12 лева на глас и да натрупаш още гушка, че ти е малко! По-добре, се скрий някъде, че не си много лицеприятна. Затова ли напусна Евро Парламента, заради сметки в пари? Ще се махнеш от трона, задкулисно ще си управляваш партията, и без да си си мръднала и пръста, ще получиш милиони?

А ние толкова се надявахме на другарката Пръмова. Гласувахме и съгрешихме. Сега пак ще трябва да обичаме другаря Сергей.

МИГЛЕНЧЕ, БИ ЛИ РОДИЛА ОТ ФОТОСИМБИОЗА НА СЕРГЕЙ И ЦВЕТКОВ. има такива програми но ще е реклама. само мерак да има . България е зле и заради 1. жителство 2. сбирки на интелигенция. 3. или докъде води правото на чорбаджията в България като крал в 18 век. 4 матриала е зле.търсим булки с пари далеч. 5 .геноцид. бягайте деца.

как може за каквито и да е пари да заробиш своя народ ...в смисъл 4е ти само отклоняваш гласовете от правилния избор.Ебати и наглото създание

е па нали участва в изборни комисии и шопинг. Местан е благодарен и предложи участие на извънпарцални партии в тяхно правителство. ясно е че не става дума за Костов и Яне а за снахичка. рекламирана по телевизии за президент, със стотицици хиляди овце зад нея и накрая съмнително долен резултат. все пак Местан обеща да се прояви като джентълмен.ако..ако.

дир стига сте мъчили древния ми процесор и никаквата памет.. ако имате да казвате нещо имате две възможни пощи. пишете - не искаме да пишете в дир и окей.

Много ми хареса коментара на 11 хахаха. Поне от Пръмови се отървахме :) Урааааааааа

сега кунева се стряска на сън и вика с пълно гърло дани каназиревааааааа помош

Да бре... и да вика, парите са и вързани. Ще има и за шалчета и за костюми, може и бизнес да си врътне от нашите данъци.

Госпожа Мън.. Мън подаде оставка! Така и не разбрах какви планове имаше ако доъдеше на власт! Когато се решаваше въпроса за Белене каква беше нейната позиция? Ами негласувайте! Е те затова българите не и обърнаха внимание! Хората искат ясна позиция а не Мън, Мън... айде бегай си у Брюксел!

ее. от мен браво. ти спечели това което очакваше...да отклониш и малкото български гласове от правилния избор.И България пак да влезе в коалиция за грабеж...Браво МЕГИ ТИ успя...

Как може да подаде оставка, като партията й се състои от 1 човек - Пръмова. Подала оставка от себе си???

За кога да се оглежда тая пъстарма, то вече и барозо не я иска. Това е съдбата на политическите проститутки!

Коя беше на Пръмова телевизията?

Бях загубил вяра в Българския народ. Но както казваше Живков"Народ се лъже до време"Куневица вън!!!!!

пръмова, не се коси всичко е в реда на нещата. ти случайно да се надяваше някой да избере градската курва за игуменка на девически манастир?

Народа избра мутра,гей и резак на първите три места, така че си беше напълно в реда на нещата и пръмова да е там. Тъй или иначе зимата ще ги разчекне народа, поне да са заедно.

п.п. Учудващо много последователки имаш все пак(3,26%)

Бих добавил последователки и от мъжки, и от женски род - това си е партията на обратните и феминистките. Затова има и толкова гласове.

Хайде сега обратно от там откъдето дойде - френската банка Париба. Франсетата те направиха член на ревизионния Й съвет заради заслугите ти свързани със затварянето на 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй !!!!

Tanq

Още много лица трябва да изчезнат от политиката за да се оправи тази държава . На България и трябват напълно нови лица със стари курви нов бардак не се прави , защото визията ще е същата като на стария и секса ще си е пак същия - народа пак ще гладува и мизерства а те ще си вземат милиони субсидии за партиите си ..... ПАРОДИЯ НА ДЪРЖАВА С ТЕЗИ ЛИЦА В ПАРЛАМЕНТА €

Кунева-пръмова и тя е аут!Ейне се налапаха тия мръсни и алчни комунисти!?Нормалността изисква малко повече акъл кунева да разбереш,че хората те мразят,не искат да те виждат,отивай в първия к...чи гъз завинаги!Помним и твоите поразии!

Кунева направи грешка с Белене,стари партиини кадри,неизеснена програма и с мисълта 4е ще гласуват само интелигенти За следващите избори оставете 4леновете да избират ,забравете назна4аването ина4е ще загубим отново

На всички беше ясно че нито ДСБ,нито НДСВ,нито остатъците от СДС,нито НОРМАЛНАТА другарка Кунева и Прошковците ще влязът в парламента-само те горките не можаха да разберат... От 20 годишни битки кой е по-по -най, унищожиха дясното... Сега щели да правят ново силно дясно...чувай оня-вие вече сте политически трупове-стари курви...политически!

Който подценява народа и си мисли, че народа е тъп и забравя, греши.

Народа е тъп и забравя със сигурност, защото точно първите три партии са го крали най-много от 1990 насам. И сега половината не гласуваха, а по-голямата част от другата половина гласуваха за тези три партии. Слаб народ, слаба държава!

....сми явно е ТЪП и ЗАБРАВЯ. Забрави как са го тъпкали КОМУНИСТИТЕ и ПАК за тях гласува...

Българи, дайте да се борим, да се премахне тая партийна субсидия. Когато хората гладуват и ровят по кофите, тия дюмбели ще получават субсидия от нашите данъци. И защо? Какво вършат за народа - нищо?!! Това е срам и грях, но те са дебеложи свине и мислят само за себе си. Нека на митингите да поставим свои конкретни искания.

Заслужено възмездие за комунистическите метастази като Кунева и Костов, чиято единствена цел беше да се опитат да отнемат гласове от ГЕРБ в полза на комунистическите си господари!

Така Е - спор Не Е възможно да има ! .... Ама с тоз банкянскио (и сье) - що Ще правим ?!

"Не е ли нормално" Кунева да се превърне в политически труп...????Европейска пр...ка!

Браввво ,ще почерпя даже може да иде и в Франция там тока може и даи е без пари,щото тя закри АЕЦ

Оставка? Откакто се появи като водачка на партия, това е единствената еднозначна приказка, която хората разбраха. Всичко останало беше изобилие от двусмислени словосъчетания. Но това не им пречи да си вземат държавната субсидия, защото минаха 1%.

Не харесвах Кунева,но не може да се отрече,че постъпи достойно.Може би само тя.ДСБ не се брои.

Достойно? По-скоро усети, че от по-нататъшното и присъствие в БГ политиката далавера и келепир няма да има. Каквото кеширала - кеширала. Не като Станишев - 100 пъти да яде бой и пак да се надява.

Тая прикрита красна персона сигурно е избълвала гущери и жаби, като си е видяла мижавия резултатец въпреки налятите пари и реклама! Егати кефа! Искаше нормалност /уж/ - ето й сега нормалност, нормално е да си ходи откъдето са я пръкнали и ни я пробутваха. Оставете тази кауза пердута, ами къде е наш Яне, нещо не го чувам никъде борецът, ха-ха-ха. Че и войводата го няма, Костов поне отстъпва, Кабата - и той. Само така, иначе би било съмнително. А НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ, ТИКВИЧКИ МОИ, ТРЯБВА ДА СТЕ САМО В ЕДИН Д Е С Е Н А Л И А Н С !!!!!Всички до един в него, иначе изчезвате окончателно един по един. А днешната следизборна ситуация е направо патова, на никой не му стигат гласовете и шашмите и не можа да се потупа в гърдите като нагъл "победител" и взаимно се държат в шах.

Е няма ли все пак да ви липсва народният трибун Яне Янев? На мен ще ми липсва. Такова шоу беше с него!

Откъде се наляха толкова много пари в твоята партия за кампанията говорисе че от бизнесмени от америка и европа

червената пачарва си е уредила животеца, не я мислете! а заради нейната продажническа нагласа ще се намерят добри хорица, които да й намерят работа срещу България

Тязи Меглена е адски смешно- жалка. И не се ли намери някой да я научи, че дума "нормалност" няма в българския език. Голяма меракрлийка, но уви..

Ама много ще ни липсвате!

Сбогом , другарко Пръмова- Кунева!!! Вълкът козината си мени , но нравите никога!! Ние помним , Габон , блоковете на Козлодуй , загубите от некадърното договаряне за земеделието , животновъдството и още куп ТВОИ простотии- СБОГОМ!!!

Май и Лудото Яне си е подало оставката! Само, че не ми се вярва, защото този наглец периодично си "подава" остав ката.

предлагам "съвсем сериозно" да обявим 13-Май за "Ден на политическите оставки" ... аз така или иначе ще го отпразнувам днес .... на здраве ...

аззз

ЕГАТИ И ОТГОВОРНИЯ ЛИДЕР СЛЕД ПЪРВАТА ЗАГУБА И СИ ДАВА ОСТАВКАТА, НЕКА ДРУГИЯ ПЪТ ХОРАТА ДА СИ ПОМИСЛЯТ ДАЛИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ХОБИТАТА НА РАЗНИ БОГАТИ ДАМИ И ГОСПОДА РЕШИЛИ ДА ПОИЗПЕРАТ МАЛКО ПАРИ С ПОЛИТИКА...

Г-жа Йес сбогом и събирай прахта !!!

подават си оставки и после пак ги избират:)