Коментари - Парламентът може да има ТВ, ГЕРБ не иска депутати с медии | Днес.dir.bg

Парламентът може да има ТВ, ГЕРБ не иска депутати с медии

Красимир Велчев от ГЕРБ отрече да подготвят закон за печата, който да ограничи свободата на словото със санкции за клевети в статии. НС може да има телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът може да има ТВ, ГЕРБ не иска депутати с медии | Днес.dir.bg

Коментари

ТЕ НЕ ИСКАТ ЗАЩОТО СИ ИМАТ НОВА ТВ И БТВ

а болен и станишко вече отговзарят

Но нашата демокрация е ли е като тяхната? Мизерстват ли техните народи? Крадат ли толкова яко мафиоти, олигарси депутати и т.н. Съдират ли от народа по десет кожи, подлагайки го на тотален ГЕНОЦИД ?

А може да давате всяка седмица както прави Обама , обръщение (облъчване)към нацията на Десиента - Плевнелиев . Освен ,че излъга срамно ( чух, по радиото , написах на тапета и отидох на площада това каза ) .А сега ЦИТИРАМ: Росен Плевнелиев сравни Тодор Живков с Адолф Хитлер. Президентът казал истината, но сбъркал датата за 10 ноември Президентът направи това в предаването "Панорама" в контекста на въпрос дали комунистическите престъпления да влязат в учебниците.

Значи трябва да плащаме скоро и тиви канал да крадливата и лъжлива пасмина?! Тия нагли уроди са само за трепане!

Я , комуниста Велчев голям демократ!

Очите на майка България днес са обърнати към нас. Обичайте я така, както я обичаме ние, както са я обичали нейните най-светли чеда, защото Вие сте техните и наши законни наследници, защото Вие сте днешната и утрешна майчина радост, и надежда на България. Изграждайте нейното всестранно могъщество. Борете се вдъхновено за тържеството на Българският идеал.

за пенсионерите по 20лв за празниците няма, но да се направи цяла телевизия пари има. добре, че не съм гледал телевизия от 15 години. няма и да гледам докато съм жив. вече дори мачовете ги гледам на компютъра.

Един ВИП Брадър ни е достатъчен,втори ще ни дойде в по-вече!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Рано или късно ще ви бутнат в лудницата, където ви е мястото.

Атакистите съвсем са изкукали. Ами огледайте се, за да видите, че днес сте в пъти по-нещастни от предния парламент. Ами вижте как нарцисът ви се е кротнал и не вряка "извини се" по няколко пъти. Оръженосецът му също си трае. Така че си кротувайте и оставете и НС да си направи ТВ канал, за да конкурира по скучност ТВ Алфа. А за военният трибунал, не се знае дали няма да е срещу руските агенти, т.е. срещу вас.

"Парламентът може да си има ТВ канал" Как да се казва, bTV Comedy 2 или XXX18+ ;-)

"ГРОБ TV" или "Тиквун TV", също са подходящи. Хайде сега и една Обществена Поръчка за име на телевизията или със SMS, келепир да има.

Велчев, див гербере! ;)) За толкова време не разбрахте ли, че Почетния председател винаги е два хода пред вас и ще хванете Пеевски за.. офшорката! ;)) Медиите свършиха своята роля, вече не са важни. Сега е важно КОЙ държи земеделието, КОЙ взима евросубсидиите, КОЙ държи когенерациите, КОЙ държи зелената енергия.. Закъсняхте!!! Но пак сте добре, защото все още мнозинството от хората даже не може да проумее за какво говоря.

Че то и сега си има порноканали по телевизийте!

Не е НУЖЕН този ТВ канал! По-добре парите за него да се дадът на депутатите по списък и да отидат те на среща с ИЗБИРАТЕЛИТЕ си! Там очи в очи на място да си кажат ПРОБЛЕМИТЕ ,да усетят депутатите ИСТИНСКОТО НАСТРОЕНИЕ на хората-ИЗБИРАТЕЛИТЕ! А,да ли ще смеят да направят това депутатите?

Не искате депутати с медии, значи не искате вашият коленопреклонен партньор Валери Симеонов и неговата "банда" патриоти !

Абе просто да монтират няколко IP камери и един дръглив сървър и ще може всеки да гледа на живо заседанията.

Това отдавна го има. Ама Ганьо Балкански може да иде за гъби на изборите, но не и да се заинтересува как работят хората, дето му решават живота.

Идеята е баба Мустафинка от с. Долно Турилю Нанагорище в Североюжна България да може да гледа.

Е няма такъв народ. Е няма такова правителство. Напълно провалено правителство, на една напълно провалена партия, отново е на власт. Защо? Кога ще получим отговор за проваленото ни членство в Шенгенската система? След толкова тупане по гърдите - нищо и половина. И сега - пак на власт? Докога? Ами провалената цифровизация на ефира, а? За това ли така наречения "народ" ги избра отново? Ами боклука, ами другите програми? Земеделие, какво ли още не, а? Докога бе?

Депутатът от ГЕРБ се обяви и срещу свободното движение на журналисти в кулоарите на парламента, тъй като нарушавали личното пространство на депутатите. Госпожи и г-да журналя - сладко ли ви е, а?!

Ако искат рейтинг след 00:00 да пускат интересни филми.

24 часа порнография ли искаш? Парламентарната не ти ли стига?

Биг Брадър от Парламента - много добре ама да сложуте камери и в комисиите защото там е далаверата да видим какво се подася , кой и защо .

по тази логика трябва да изгорят и босфора, нова и тн. чужди телевизии.

Както и да го увъртат целта им е удар по свободата на словото.

Качих се и на Красйовия самолет, но не можа , да се дигне, пъна се- пъна се, И, това ми остана! А на Боце се дигнал, НО, НСО-ти не разрешили, даже да опита?

Истината, при така структурираните медии, е ХИМЕРА. "ДЕТЕКТОРЪТ НА ЛЪЖАТА" в Човека, си има и свое име, СЕТИВНА СИСТЕМА. Не случайно се пише в Библията, че "ТАЙНОТО ЩЕ СТАНЕ ЯВНО", когато в обществото станат норма ИНТУИЦИЯТА, ТЕЛЕПАТИЯТА И ЧЕТЕНЕТО НА МИСЛИ, и са притежание на всеки един негов член.

Защото сме най-богатата държава в Европа и имаме много пари. Да отделим малко от тях за парламентарна телевизия, журналисти, водещи, администрация и прочие. Само не знам какво ще става, когато се смени властта на всеки четири или по-малко години!

Медиите не са четвърта власт а първа, те не информират а пропагандират политиката на собственика, решил че педерасията е нещо нормално и подкрепя това, също може да реши че е болест и да пропагандира също. Повечето медии са чужда собственост, с нео-либерална ориентация. Главната болежка и е телевизия Алфа, как може някой да говори срещу нео-либерална, педерасията. Този закон е направо робство и фашизъм, да останем без нито една свободна медия. Партията има субсидия и има право да има телевизия, кой не му харесва да не я гледа. И за другите партии коя е разликата дали има замесен депутат в телевизията или семейство Ротшилд е собственик на повечето медии тук, все е пропаганда на някакви каузи, чуждестранната е по-опасна, на последните избори успяха да ни докарат Реформаторите в парламента.

Абсолютно. телевизии като босфорТВ, нова, Bulgaria OnAir, Европа.. все са чужди. А цели партии като ГЕРБ и реформаторите като са собственост на същите кръгове???

Е, точно "телевизията на истината" да я даваш за пример.. изгоря ти цялото писане.

Алфа не се крие, тя си е партийна телевизия. Има гласували за партията, тя получава субсидия и финансира телевизията. Аз като гласоподавател с моя глас съм дал пари за телевизията, искат да ми отнемат това право? Другите медии не си признават че са зависими от Ротшилдови или ГЕРБ, ДПС, Бареков, там е престъплението, уж свободни а пропагандират нечия политика.

В нощта след изборите през 2009 г. Бойко беше казал на една колежка по повод Пеевски и неговата майка: Е сега на тия ще им е майката И това май е последният път, когато е бил искрен. Наистина го отнесе само майката - беше заточена за известно време в Брюксел. Други щети нямаше. Точно обратно. Медийната империя на Пеевски се удвои...

През 2009 г. Капитал писа: Само си представете: ако шест вестника, две телевизии и два сайта едновременно започнат да твърдят, че земята е плоска, ще се объркате, нали? Да, де, ама вестниците отдавна не са шест. И ние съвсем не се шегуваме, когато наричаме Пеевски медиен империалист. Към печатната му империя освен началните Монитор, Телеграф, Експрес, Борба, Уикенд и Мередиан мач се присъединиха Стандарт, Новинар, Шоу, Марица-Пловдив, Марица-Пазарджик, Струма, русенската пресгрупа Утро (с вестници в Русе, Лом, Силистра и Плевен). От миналата година короната на императора си има и бисер вестниците на бившата ВАЦ Труд, 24 часа, 168 часа, Жълт труд и един билюк списания А ЗА БОНУС МЕ ПРОДАДОХМЕ ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА И СГРАДАТА НА ПОЛИГРАФИЧЕСКИЯ НА ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ....

на императора си има и бисер вестниците на бившата ВАЦ Труд, 24 часа, 168 часа, Жълт труд и един билюк списания А ЗА БОНУС МЕ ПРОДАДОХМЕ ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА И СГРАДАТА НА ПОЛИГРАФИЧЕСКИЯ НА ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ....

Че къде по света медиите "официално" са четвърта власт? Не съм чувал подобно нещо!

пускайте си ги в интернет, още една медия не ни трябва. в интернет по лесно и по евтино

jingiby

Брех, маа му стара, много държавни ТВ-та, много нещо! Армия неаме, армейска телевизия имаме, па то Първи канал, па то Втори канал, па то САТ-България, па сега и ПарламА-ТВ. Не, че може човек една българска народна песен или приказка да види и чуе по тия държавни телевизии, ама дУпетатите, явно трябва да ги слушаме и тях денонощно как плямпат. Явно трябва едни пари да се усвоят...

аз не искам мутри и пресъьпници в парламента

Проблем е,депутат да притежава медия...Удачно е да се обсъжда въпросът!! Проблем е,медия да притежава депутати.....Удачно е да НЕ се обсъжда въпросът!!

НЕКА СИ ИМА ТЕЛЕВИЗЗИ, ЩОМ ИМА КОЙ ДА ГИ ГЛЕДА. ТОВА ОБАЧЕ ДА ГОВОРИШ НЕДОКАЗАНИ ВЕДНАГА НЕЛЕПОСТИ, ЗА КОЙТО И ДА БИЛО, ВЕДНАГА АМА ВЕДНАГА ЗАТВОР, АКО ТРЯБВА ОТ СПЕЦИАЛЕН СЪД, ДОКАТО ТАКИВА ДЕБИЛИ КАТО БАРЕКОВ, СИДЕРОВ, НЕ СЕ НАУЧАТ НА РЕД!!!

ЗЗД!!! Фашистите още първата четвърт на 20-ти век са го измислили!

Тоя акълник не знае ли че клеветата е наказуема по общото законодателство, а свободата на медиите е оснва на демокрацията.

Подковават вола, и тя вдигнала крак!

Вдигнете пенсиите! Не се занимавайте с глупости!

ГРОП: Недопустимо е, депутат-хашлак, да бръмчиш, С, раздрънкания си самолет над гъс-тинаселена София

"Депутатът от ДПС Делян Пеевски има няколко вестника, които се водят собственост на майка му Ирена Кръстева." "има", "водят се" . . . Цаца, що не ни обясниш какъв е казуса според прокуратурата, моля, че нищо не разбрах.

Свободата на медиите не се ограничава от политиците, а от собствениците на медии", коментира Велчев днес пред журналисти, цитиран от БНР. Да ама свободата на собствениците зависи от политиците.

По-скоро свободата на политиците зависи от собствениците на медии, затова и пресата е четвъртата власт.

Коментари - Парламентът може да има ТВ, ГЕРБ не иска депутати с медии | Днес.dir.bg

Парламентът може да има ТВ, ГЕРБ не иска депутати с медии

Красимир Велчев от ГЕРБ отрече да подготвят закон за печата, който да ограничи свободата на словото със санкции за клевети в статии. НС може да има телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът може да има ТВ, ГЕРБ не иска депутати с медии | Днес.dir.bg

Коментари

ТЕ НЕ ИСКАТ ЗАЩОТО СИ ИМАТ НОВА ТВ И БТВ

а болен и станишко вече отговзарят

Но нашата демокрация е ли е като тяхната? Мизерстват ли техните народи? Крадат ли толкова яко мафиоти, олигарси депутати и т.н. Съдират ли от народа по десет кожи, подлагайки го на тотален ГЕНОЦИД ?

А може да давате всяка седмица както прави Обама , обръщение (облъчване)към нацията на Десиента - Плевнелиев . Освен ,че излъга срамно ( чух, по радиото , написах на тапета и отидох на площада това каза ) .А сега ЦИТИРАМ: Росен Плевнелиев сравни Тодор Живков с Адолф Хитлер. Президентът казал истината, но сбъркал датата за 10 ноември Президентът направи това в предаването "Панорама" в контекста на въпрос дали комунистическите престъпления да влязат в учебниците.

Значи трябва да плащаме скоро и тиви канал да крадливата и лъжлива пасмина?! Тия нагли уроди са само за трепане!

Я , комуниста Велчев голям демократ!

Очите на майка България днес са обърнати към нас. Обичайте я така, както я обичаме ние, както са я обичали нейните най-светли чеда, защото Вие сте техните и наши законни наследници, защото Вие сте днешната и утрешна майчина радост, и надежда на България. Изграждайте нейното всестранно могъщество. Борете се вдъхновено за тържеството на Българският идеал.

за пенсионерите по 20лв за празниците няма, но да се направи цяла телевизия пари има. добре, че не съм гледал телевизия от 15 години. няма и да гледам докато съм жив. вече дори мачовете ги гледам на компютъра.

Един ВИП Брадър ни е достатъчен,втори ще ни дойде в по-вече!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Рано или късно ще ви бутнат в лудницата, където ви е мястото.

Атакистите съвсем са изкукали. Ами огледайте се, за да видите, че днес сте в пъти по-нещастни от предния парламент. Ами вижте как нарцисът ви се е кротнал и не вряка "извини се" по няколко пъти. Оръженосецът му също си трае. Така че си кротувайте и оставете и НС да си направи ТВ канал, за да конкурира по скучност ТВ Алфа. А за военният трибунал, не се знае дали няма да е срещу руските агенти, т.е. срещу вас.

"Парламентът може да си има ТВ канал" Как да се казва, bTV Comedy 2 или XXX18+ ;-)

"ГРОБ TV" или "Тиквун TV", също са подходящи. Хайде сега и една Обществена Поръчка за име на телевизията или със SMS, келепир да има.

Велчев, див гербере! ;)) За толкова време не разбрахте ли, че Почетния председател винаги е два хода пред вас и ще хванете Пеевски за.. офшорката! ;)) Медиите свършиха своята роля, вече не са важни. Сега е важно КОЙ държи земеделието, КОЙ взима евросубсидиите, КОЙ държи когенерациите, КОЙ държи зелената енергия.. Закъсняхте!!! Но пак сте добре, защото все още мнозинството от хората даже не може да проумее за какво говоря.

Че то и сега си има порноканали по телевизийте!

Не е НУЖЕН този ТВ канал! По-добре парите за него да се дадът на депутатите по списък и да отидат те на среща с ИЗБИРАТЕЛИТЕ си! Там очи в очи на място да си кажат ПРОБЛЕМИТЕ ,да усетят депутатите ИСТИНСКОТО НАСТРОЕНИЕ на хората-ИЗБИРАТЕЛИТЕ! А,да ли ще смеят да направят това депутатите?

Не искате депутати с медии, значи не искате вашият коленопреклонен партньор Валери Симеонов и неговата "банда" патриоти !

Абе просто да монтират няколко IP камери и един дръглив сървър и ще може всеки да гледа на живо заседанията.

Това отдавна го има. Ама Ганьо Балкански може да иде за гъби на изборите, но не и да се заинтересува как работят хората, дето му решават живота.

Идеята е баба Мустафинка от с. Долно Турилю Нанагорище в Североюжна България да може да гледа.

Е няма такъв народ. Е няма такова правителство. Напълно провалено правителство, на една напълно провалена партия, отново е на власт. Защо? Кога ще получим отговор за проваленото ни членство в Шенгенската система? След толкова тупане по гърдите - нищо и половина. И сега - пак на власт? Докога? Ами провалената цифровизация на ефира, а? За това ли така наречения "народ" ги избра отново? Ами боклука, ами другите програми? Земеделие, какво ли още не, а? Докога бе?

Депутатът от ГЕРБ се обяви и срещу свободното движение на журналисти в кулоарите на парламента, тъй като нарушавали личното пространство на депутатите. Госпожи и г-да журналя - сладко ли ви е, а?!

Ако искат рейтинг след 00:00 да пускат интересни филми.

24 часа порнография ли искаш? Парламентарната не ти ли стига?

Биг Брадър от Парламента - много добре ама да сложуте камери и в комисиите защото там е далаверата да видим какво се подася , кой и защо .

по тази логика трябва да изгорят и босфора, нова и тн. чужди телевизии.

Както и да го увъртат целта им е удар по свободата на словото.

Качих се и на Красйовия самолет, но не можа , да се дигне, пъна се- пъна се, И, това ми остана! А на Боце се дигнал, НО, НСО-ти не разрешили, даже да опита?

Истината, при така структурираните медии, е ХИМЕРА. "ДЕТЕКТОРЪТ НА ЛЪЖАТА" в Човека, си има и свое име, СЕТИВНА СИСТЕМА. Не случайно се пише в Библията, че "ТАЙНОТО ЩЕ СТАНЕ ЯВНО", когато в обществото станат норма ИНТУИЦИЯТА, ТЕЛЕПАТИЯТА И ЧЕТЕНЕТО НА МИСЛИ, и са притежание на всеки един негов член.

Защото сме най-богатата държава в Европа и имаме много пари. Да отделим малко от тях за парламентарна телевизия, журналисти, водещи, администрация и прочие. Само не знам какво ще става, когато се смени властта на всеки четири или по-малко години!

Медиите не са четвърта власт а първа, те не информират а пропагандират политиката на собственика, решил че педерасията е нещо нормално и подкрепя това, също може да реши че е болест и да пропагандира също. Повечето медии са чужда собственост, с нео-либерална ориентация. Главната болежка и е телевизия Алфа, как може някой да говори срещу нео-либерална, педерасията. Този закон е направо робство и фашизъм, да останем без нито една свободна медия. Партията има субсидия и има право да има телевизия, кой не му харесва да не я гледа. И за другите партии коя е разликата дали има замесен депутат в телевизията или семейство Ротшилд е собственик на повечето медии тук, все е пропаганда на някакви каузи, чуждестранната е по-опасна, на последните избори успяха да ни докарат Реформаторите в парламента.

Абсолютно. телевизии като босфорТВ, нова, Bulgaria OnAir, Европа.. все са чужди. А цели партии като ГЕРБ и реформаторите като са собственост на същите кръгове???

Е, точно "телевизията на истината" да я даваш за пример.. изгоря ти цялото писане.

Алфа не се крие, тя си е партийна телевизия. Има гласували за партията, тя получава субсидия и финансира телевизията. Аз като гласоподавател с моя глас съм дал пари за телевизията, искат да ми отнемат това право? Другите медии не си признават че са зависими от Ротшилдови или ГЕРБ, ДПС, Бареков, там е престъплението, уж свободни а пропагандират нечия политика.

В нощта след изборите през 2009 г. Бойко беше казал на една колежка по повод Пеевски и неговата майка: Е сега на тия ще им е майката И това май е последният път, когато е бил искрен. Наистина го отнесе само майката - беше заточена за известно време в Брюксел. Други щети нямаше. Точно обратно. Медийната империя на Пеевски се удвои...

През 2009 г. Капитал писа: Само си представете: ако шест вестника, две телевизии и два сайта едновременно започнат да твърдят, че земята е плоска, ще се объркате, нали? Да, де, ама вестниците отдавна не са шест. И ние съвсем не се шегуваме, когато наричаме Пеевски медиен империалист. Към печатната му империя освен началните Монитор, Телеграф, Експрес, Борба, Уикенд и Мередиан мач се присъединиха Стандарт, Новинар, Шоу, Марица-Пловдив, Марица-Пазарджик, Струма, русенската пресгрупа Утро (с вестници в Русе, Лом, Силистра и Плевен). От миналата година короната на императора си има и бисер вестниците на бившата ВАЦ Труд, 24 часа, 168 часа, Жълт труд и един билюк списания А ЗА БОНУС МЕ ПРОДАДОХМЕ ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА И СГРАДАТА НА ПОЛИГРАФИЧЕСКИЯ НА ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ....

на императора си има и бисер вестниците на бившата ВАЦ Труд, 24 часа, 168 часа, Жълт труд и един билюк списания А ЗА БОНУС МЕ ПРОДАДОХМЕ ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА И СГРАДАТА НА ПОЛИГРАФИЧЕСКИЯ НА ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ....

Че къде по света медиите "официално" са четвърта власт? Не съм чувал подобно нещо!

пускайте си ги в интернет, още една медия не ни трябва. в интернет по лесно и по евтино

jingiby

Брех, маа му стара, много държавни ТВ-та, много нещо! Армия неаме, армейска телевизия имаме, па то Първи канал, па то Втори канал, па то САТ-България, па сега и ПарламА-ТВ. Не, че може човек една българска народна песен или приказка да види и чуе по тия държавни телевизии, ама дУпетатите, явно трябва да ги слушаме и тях денонощно как плямпат. Явно трябва едни пари да се усвоят...

аз не искам мутри и пресъьпници в парламента

Проблем е,депутат да притежава медия...Удачно е да се обсъжда въпросът!! Проблем е,медия да притежава депутати.....Удачно е да НЕ се обсъжда въпросът!!

НЕКА СИ ИМА ТЕЛЕВИЗЗИ, ЩОМ ИМА КОЙ ДА ГИ ГЛЕДА. ТОВА ОБАЧЕ ДА ГОВОРИШ НЕДОКАЗАНИ ВЕДНАГА НЕЛЕПОСТИ, ЗА КОЙТО И ДА БИЛО, ВЕДНАГА АМА ВЕДНАГА ЗАТВОР, АКО ТРЯБВА ОТ СПЕЦИАЛЕН СЪД, ДОКАТО ТАКИВА ДЕБИЛИ КАТО БАРЕКОВ, СИДЕРОВ, НЕ СЕ НАУЧАТ НА РЕД!!!

ЗЗД!!! Фашистите още първата четвърт на 20-ти век са го измислили!

Тоя акълник не знае ли че клеветата е наказуема по общото законодателство, а свободата на медиите е оснва на демокрацията.

Подковават вола, и тя вдигнала крак!

Вдигнете пенсиите! Не се занимавайте с глупости!

ГРОП: Недопустимо е, депутат-хашлак, да бръмчиш, С, раздрънкания си самолет над гъс-тинаселена София

"Депутатът от ДПС Делян Пеевски има няколко вестника, които се водят собственост на майка му Ирена Кръстева." "има", "водят се" . . . Цаца, що не ни обясниш какъв е казуса според прокуратурата, моля, че нищо не разбрах.

Свободата на медиите не се ограничава от политиците, а от собствениците на медии", коментира Велчев днес пред журналисти, цитиран от БНР. Да ама свободата на собствениците зависи от политиците.

По-скоро свободата на политиците зависи от собствениците на медии, затова и пресата е четвъртата власт.