Коментари - Нов международен призив срещу агресията на Сидеров | Днес.dir.bg

Нов международен призив срещу агресията на Сидеров

Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) изрази безпокойство от агресията на лидера на "Атака" Волен Сидеров и призова властите в България да осигурят среда, в която медиите да работят свободно.

Обратно в новината

Коментари - Нов международен призив срещу агресията на Сидеров | Днес.dir.bg

Коментари

Истината е, че СКАТ просто си търсеха скандал, защото са западнала телевизия и се хранят само от скандали. Най-лесният скандал беше нещо, свързано с "Атака", защото напоследък аз тях се говорят все негативни неща. Ясно се виждаше по записите как една журналистка сама се бута, а после вика, че я бият. Това са абсолютни жълтини и "Атака" имат пълното право да ги съдят.

Кат си пеиш,Пенке ле,кой ли те слуша?Не разбрахте ли,че управляващите в момента в България,са слепи,глухи и май и психично болни.

И ти би се гръмнал ако знаеше колко кух си!

Крайно време е т.н. журналисти да престанат да бъдат папараци или ловци на дребни сензации , и когато човек каже "не ме снимайте " това да значи да не се снима . Когато нарушаваш личното пространство следва и да си понасяш наказанието......

Напълно подкрепям изказването на Jondere - когато някой не иска да го снимат, значи трябва да се съобразят, а не после да се оплакват. Ако Волен не беше реагирал по този начин - идентичен със заплахите на тълпата - те щяха да го смачкат досега.

болен на психиатър

А защо не изразиха безпокойствието си след като няколко човека тук се самозапалиха, заради управлението на ГЕРБ?? Ясно виждаме тук, че от Европа също се опитват да ни подтикнат да си върнем ГЕРБ, защото явно много им липсват отношенията, с които си прокарват монополските интереси.

свободен си се написал, а акълът ти изобщо не е свободен.., къде намеси сега герб, не мога да разбера. Говори се за Сидеров и неговото недопустимо поведение, което всякаш ти допада.. А относно герб, дали ще са те, бсп, дсп или някои други, мисля че няма особено голямо значение, защото резултатът обикновенно е един и същ. няма бъдеще за тази иначе толкова любима родинка :/

Adit0

Медиите трябва да са свободни, но това не означава тайно да работят спрямо нечий политически интерес. Освен е неморално да манипулират гражданското мнение. Нито една медия не отрази реално събитията от първия ден на протестите. Нека медиите са свободни, но и прозрачни, с ясно изразени позиции.

някои не разбират кокло са вредни такива като волен , нфсб, вмро и прочие фашизоиди за благото и каузата на България.

Едно време се смеех на Бойко, като обикаляше местопрестъпленията, ала Джеймс Бонд, той взе , че стана премиер:)))) Сега и Сидеров ми е смешен, ама внимавам да не се смея много:))), кой знае?:)))

Типично за наследниците на тодор живков - старши. Вместо да извадят волен от комисията те ще вадят етиката от нея. Тези хора не стават за нищо, откъдето минат трева не расте, а вече и бурени не никнат.

Има и по-ужасяващи неща в България, циганска престъпност и безнаказаност, липса на правосъдие, беднотия и др. Сидеров не е най-големия проблем.

и за това да го оставим да върлува безнаказано?????

Не твърдя това.

Забравяш по-важния въпрос с по-големи щети за обществото: българскта престъпност - в никое правителството няма цигани и все се краде с милиарди. После турците идват по вреда. И накрая и циганите .

преди години, фото журналист се опита да снима един принц с жена на улицата. Принца каза Не и .... с чадъра няколко пъти по главата на журналиста. За счупената си глава, журналиста каза, че съда ще .... принца, но съда показа един голям среден.... на журналиста. Думам ти дъще сещай се Дуня.

Luna0102

Не те знам кого визираш, ама съда в Германия осъди бившия съпруг на едната сестра от Монако синьокръвните и той някакъв принц на Хановер май беше, плати доста голяма глоба на един фотограф.

Сравнението,което се опитваш да правиш само буди смях.Трай си,и ще минеш за полуидиот,когато си отвориш устата,доказваш,че си пълен такъв.

Волен да си седи до операта. Какви интелектуални депутатки си е избрал! От кой ли магистрален кръстопът?

Събирал ги е от Околовръсното

Вижте си сметките за ток ,вода ,парно и там каквото плащате,Фиша от пенсиите или заплатите на вас или вашите близки и помислете какво общо има това със Сидеров.Отвличат ни вниманието със Сидеров от ГЕРБ,за да си плащате като пичове,да не мрънкате и врънкате.

Учете се от Сидеров, точна така трябва да се действа срещу журналисти, когато ви нападат да ви снимат без разрешение.

Тия жадни за власт комунисти такива л......а забъркаха ,че години след тях няма кой да изчисти.Некадърника Станишев,лудия Сидеров,алчните ,ненаяли се от ДПС,още ли има кой да ги подържа.

много си права Ели, то бога слънце Бойко и другарчето му Цветанчо, само цветя, рози и торти .... оставиха след 3,5 години управление.

леви, леви, та ,чск се вижда цолажа .на резбата ви от дир - аt

Явно другарката Дуня Миятович яко го е закъсала с парите, след като с този "призив" прави реклама на "герб-Буда"!

Пак ли ГЕРБ ви е в главата?Побъркали сте се като волен.Започвам да харесвам Борисов!Ще гласувам за ГЕРБ!

ако мислиш, че си у ред, много се лъжеш. В БГ хората още не са дорасли за да уважеват различна позиция от тяхната, няма политическа култура и търпимост към инакомислещите. А това не води до нищо хубаво! Защо щом някой мисли различно от вас трябва да го обиждате? Кой ви каза, че вие мислите правилно!

А Няма ли да има МЕЖДУНАРОДЕН ПРИЗИВ ПРОТИВ ОРГАНИЗИРАНАТА ЕНЕРГИЙНА ПРЕСТЪПНОСТ? Или "САМО" ЩЕ НИ СЪДИТЕ В СТРАСБУРГ, а парите ще ги плащаме пак ние данъкоплатците, а не ЧЕЗ?!??#? Докато не падне незаконния според трети енергиен пакет от закони ДКЕВР, докато не бъдат отнети лицензиите на ЕРПтата и не бъде конфискувано имуществото им за многомилиардните пресъпления на тях и на енергийната мафия, докато не бъде вкарано ръководството на Топлофикация, в това число и Р. Овч, Сатанишев, Костов, Кобурга, Доган и всички председатели на ДКЕВР, протестите не трябва да стихват! Протестиращите не трябва да позволяват да стават инструменти в ръцете на Иво Прокопиев и кръга Капитал, нито в ръцете на Цветан Василев и кръга Делян Пеевски! СМЪРТ ЗА ЧЕЗ, ГЕРБ, ТОПЛОФИКАЦИЯ, ДКЕВР, БСП, ДПС, ДСБ и всички управлявали партии и олигарси! Смърт и за ВЕОЛИЯ, дето купува водата за 2 стотинки, а ни я продава за 1,70 лв с близо 10000% печалба на монополист! И докато протестиращите не изискат тези неща, да покажат, че наистина са ПРОТИВ МАФИЯТА, в това число енергийната, то протестите им никога няма да придобият истински смисъл за никого, освен за самите каращи се помежду си олигархически групировки, които до момента ги използват със или без успех, но медийте им, им помагат, както е видно в ефир.

Какво се дуе тази Дуня? Защо не протестира, че протестите са организирани и пряко се ръководят от много независимите БНТ, Бтв, Нова и Канал-герб-3? Без протестите тези кабеларки щяха да фалират!

По същият начин телевизиите отразяваха новините и през февруарските вълнения. Забрави ли: 50 000 протестиращи, снимки от хеликоптер, който днес отсъства, за да не стряска управляващите. Тогава всичко ви беше наред, днес понеже не ви изнася били не знам си какви. Какво викаше Мамалев в "Тринадесетата годеница на принца": Тате, това огледало ме прави нисък. Телевизиите показват каквото има пред камерите, това че на вас в момента не ви харесва е друг въпрос.

Е СЕГА КАК ЩЕ СЕ ИЗЦЕПИ БОЛНИЧКИЯ!!!!! кви са тия та ше му казват кви издънки да прави за да ни весели?????:)))))))

це турция като влезе в европа и границите се отворат много мусулмани ше стукнат на горе на доло и при нас ще има наи голям прилив на хора проповядваащи ислямизам за какво ни е евтопа при това положение да станем едно с турция тя еврокомисари си праат т....к с нас

Как ще го игнорират Волен медиите? Нали ако не пишат за него ще умрат от глад.

Защо само Волен? Да не би простащината и агресията на Бойко да е по малка? Но нали е техен "Кучи син"/на ЕНП/,за него без забележки.Или неговата простащина в Европа не се вижда?

Тези от Европа защо не се обаждат като виждат че получаваме по 75ев.пенсии..!!Гърците пак ги инжектираха с 4мл зашто не дадат и на нас??Двоен аршин.Само бля бля..!!

на комунисти не дават!!!няма гаранция!!

Пари се дават само на изпечени и проверени крадци, такива каквито са господата от Герб. 2 милиарда са взети от здравната каса от будистите и преподаватели по народна топка и до този момент никой не е потърсил къде са тези пари. 4млр. са изразходвани от фискалния резерв, ах тези долни ненаситни пенсионери, те са виновни за фискалната дупка, нали др.Борисов?

ако волен има биполярно разстроиство,може в момента да се намира в маниaкална фаза и тогава не се знае за кого се взема и какво може да направи. не ми се вярва , защото е много страхлив, но все пак не се знае.

Кво лаете сега срещу Волен? ЗАЩО НЕ ЛАЯХТЕ, КОГАТО СЪЩИЯ ВОЛЕН ПОДКРЕПЯШЕ ЯВНО ББ И ГЕРБ 2,5 ГОДИНИ В ПРЕДНИЯ ПАРЛАМЕНТ?

волене ти ли си бе .. хаха къде изчезна тез дни ? да не лапаш на доган някъде докат станишев ти бие инжекции в дупето ? мазен предател ... отивай на въжето

Подкрепя го 2 месеца и Бойко му би шута, а на Болен олигофрените се продадоха за една шепа сребърници и напуснаха Болен.

Депутат, националист се коалира с "непримиримите" си врагове. Това е България. !Станата на неограничените възможности! ..А някакви от Европа тук ни критикуват. Да се учат от нас!!! :)

нещо или не искаш или не разбираш. няма коалиця, има работа на парламента. за да работи парламента и за моге тоишсидеровщ да си прокара идеите !!!при слугебно правителство тип{раиковщ които ,,няма,, никаква вразка с ,,партииците,, щеше да се продалги замазването на престапленята от всички управляващи!!!в едно да сте сигурни!!!никои от управляващите 2з години не иска сидеров. правителството ще падне когато се ,,разберат,, бсп,дпс и герб. за да ни управляват пак!!!тогава да видим какво ще пишете, освен ако не сте назначени на даргавна работа!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пич, в частния бизнес съм и повярвай ми, много добре знам как се изкарват пари в България. А това , което правят в момента в парламента е разчистване на сметки, отново на гърба на нацията. т.е. икономическите последствия са за живущите на тази територия. Само малоумно сляпо, говедо може да се тътри зад политически лидер без финансова изгода. Така е по-света, така е и у нас.

показателно е, че този агресивно луд човек и побоиник е председател на комисията по етиката. каквато държавата, такава и етиката.

Наказание за всички публични простотии, които сътвори този заслепен от властта опозорител на нацията няма ли да има?

Ще има, само да му падне имунитета.

Кво лаете сега срещу Волен? ЗАЩО НЕ ЛАЯХТЕ, КОГАТО СЪЩИЯ ВОЛЕН ПОДКРЕПЯШЕ ЯВНО ББ И ГЕРБ 2,5 ГОДИНИ В ПРЕДНИЯ ПАРЛАМЕНТ?

гея е зад бея иска да го сливоса, ама чака бея да одобри клатенето сидера е продукт на бкп!!!!!!

Какво се учудвате!!! България беше вкарана в ЕС за да бъде унищожен българския народ имам предвид българския етнос!!!!!!!

Стига глупости. Все другите ни виновни. На кривата ракета космоса й виновен....народна поговорка!

Къв Волен бе, хора? ОССЕ казва по дипломатичен път, че правителството трябва да си ходи. Медии ала бала, визира се Пеевски. Толкова ли е трудно да го проумеете.

А защо нищо не се казва за мутрата ББ?????

Кои са ОССЕ, че да се бъркат във вътрешните работи на суверенна България и да нареждат на законно избрано правителство да си ходело?

така казвахме преди 1989. великят ссср иска ние изпалняваме!!!сега,, канцлерат каза ние изпалняваме,,. разлика миден. които иска да си е нула , това означава че и до 1989 си е бил,продалгава да е нула и сега . 0+0=0 за булгаря!!!да гивеят нулите на демокрацята!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези защо не ни оставят на мира. Ние искаме да сме Северна Корея на Европа. Нас не ни интерисува българския народ, че за тези ще мислим ?

един луд човек разиграва цяла европа и цяла българия. сталин е отбелязал: "ест человек - ест проблемъи, нет человека -нет проблем". колко му е да му спретнат една катастрофа или инфаркт и "нет проблем".

Mnogo ,,kriptostalinisti,, se navadiha v ,,progresira6tite demokrati4ni partii,,.Ima nedostig na sinia boia v magazinite!!!

Не съм ти никакъв другар и никога не съм бил и тези които ме знаят от онези времена биха потвърдили ,че винаги съм намирал начини да им бъда опозиция на другарите.Нещо май ти бръкнах някъде дето не огрява слънцето като споменах циганските изпърнения и отразяването им в ,,свободния свят"Глупостите на Сидеров са си наши проблеми и то от времето когато разбра ,че тотално се прецака и е политически труп.Не ни стигат пораженията които нанася на националистите и българската кауза ами и всякакви дето не знаят на кой ще навирят задните си части утре ако дойде на власт вече в хор се жалват като дечица от детската градина.Направо е гнусно.

Що си не гледат работата тия? Що не си оправят първо собствения си двор. Мен пита ли ме някой какво мисля за изстъпленията на нацитата в Берлин всяка година на рождения ден на Хитлер? Потрошават кварталите, в които живеят основно чужденци. Волен може да е луд за връзване, но всяко явление си има своята причина. Трябва да се премахне причината, основанието за съществуване. А европейските щастливи кокошки да се въздържат да размахват пръст. Ние не сме по-глупави от тях и нямаме нужда от ментори.

Стринке, Обикновено на такива, които се тупат в гърдите колко много са умни се задава един прост, ама много прост въпрос: "Като си толкова умен къде са ти парите?" Мно-о-ого умните българи сме най-бедни в ЕС, дали е случайно?

Тая комисия трябва да я попитат на кой континент е България, просто за питането. Искам да кажа, че не са компетентни. Може всичко да кажете за Волен: на кой му пука, той само цирк прави. Ама при цялото ми уважение, той е единствената форма на политик в България, срещу която медиите работят. Волен е последния проблем на медиите в България, относно свободата им.

....а кога ще има международен призив срещу английския националист Фарадж, който мисли всички българи за боклуци???? Напоследък забелязвам, че мнозина българи, подкрепят чужди критици и "приятели" на България, само защото критиките са насочени срещу хора, които не са от "нашите" !?! На времето, когато полицията инквизирала Петко Каравелов в Черната джамия и после чужди дипломати и журналисти го питали дали е вярно, той лаконично отговорил - "В България полицията не бие!". изводите си направете вие.

Знам, че мидийният фактор в съвременното общество е голяма сила, но все се надявам мнозинството хора да са съхранили здрав разум, да се питат кой и защо има полза от масовата манипулация и вой по отношение на дадена личност или тема, защо е така и какво следва от всичко това.Е, да, ама НЕ! Стадото като ехо подема внушението,готовата преценка и отношение и... манипулаторите могат да си правят каквото си искат с него. Защо е този непрекъснат,мощен и натраплив вой срещу Сидеров и Атака? Защо се изопачава реалността /скатаджийските журналя в действителност НАПАДАТ и грубиянстват към Сидеров на бензиностанцията където си пълни бензин, а Сидеров не ги е търсил и не им е длъжен,но не това и не така, а протестът-отговор на Сидеров гърми във всички медии и се представя за поредната му "лудост и диващина"...И така е непрекъснато с нови и нови провокации, лъжи,охулване,та стадото вече е обработено,подлудено и озверено срещу него.Колко са тия дето ще търсят самата истина,защо и в чия полза се изопачава,защо точно евро"благодетелите" са против Сидеров и не е ли за дебили обяснението, че Сидеров е "луд,в "съюз" с ДПС,защото се намира в единствения български Парламент при това по волята на българи като мен и защо всеки втори зомбиран и истеризиран действителен малоумник е готов лично да го малтретира или най-вече да осъществи целта на "умните и благодетелите" като Сидеров и хора като него "демократично" /да,бе,ха,ха!/ не се допускат в Парламента...Затова пък останалият "човешки ресурс" след някоя друга година изобщо няма да се смущават, че България е изчезнала като държава на българите и те са някакви си граждани, а НЕ българи!!!

Бо Бо

Тъй като ТВ СКАТ не дават възможност за медийни изяви на шефа на комисията по етика - Волен Сидеров, днес тройната коалиция се споразумя същият да чете новините на турски по БНТ.

Тоя е УНИКАЛЕН, хем иска оставката на Цветлин, хем иска да му помага. Естествено, че имат основание да му поискат имунитета.

Пътувал съм много по света.Всеки път когато срещна сънародник съм му подавал ръка като на най близък човек.Кръвта вода не става.Чувството за национална принадлежност не изчезва.И за това чудя как може някаква си чужденка да напада един българин и ние да подкрепяма нея а не него.При това той не е направил никакво престъпление.Как всички застанахме в защита на Гергана когато я поискаха американците за някакво извършено престъпление.Тогава аз написах-за нас Гери е една българска майка и ние не трябва да позволим да бъде предадена на някакви чуждоземци.Дори това да са американски супермени.Сега пък казвам-Волен Сидеров е един българин и никой освен нас няма право да го съди освен ние-неговите избиратели.

Така е, но когато той се държи като див кантонерски петел с хора, които с нищо не са предизвикали такава реакция, това го виждаме не само ние, но и хората извън страната!Хареса ли ти как викаше на младия полицай в началото на протеста?-На мен не.Когато човек е публична личност е длъжен да бъде много по-сдържан.На кого вика?На суверена, който му осигурява стандарта на живот!Ти можеш ли така да се държиш със шефа си?

Ами защото и сега сме като под турско робство, пардон османско присъствие и чакаме някой "дядо Иван" да помогне.

В момента тече бясно разграбване на каквото е останало в държавата! Преврат си трябва, ей!

Как ги стиска чепика европейците че има партия в парламента, която не е под техен контрол.

Боже каква превратна представа за цивилизования свят - вропейците и контрол.

контролът от путин е достатъчен, и е страшен

Не съм привърженик на Волен, но той е избран от наши сънародници със законен избор. Нищо неможе да се каже нито направи срещу това. И чалга не обичам, но масово хората я слушат, какво да забраним Ивана или Азис. Не става и седин аршин за всички- Демокрация. Моля европейските ни партньори да не се объркват в демократичността си. Прилича ми на случая с Франция и българските роми - у нас в България трябва да ги интегрираме, а те ги натириха- крадели. Защо?- те и у нас крадът

НА ИЗБОРИТЕ НА КОИТО СИДЕРОВ И АТАКА СПЕЧЕЛИХА ТОЛКОВА МНОГО ГЛАСОВЕ ИМАШЕ НАБЛЮДАТЕЛИ ОТ ОССЕ (Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа ) ... ТЕ КАЗАХА !!!! ЧЕ "ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА БИЛИ СВОБОДНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ """!!!!! ...:)) СЕГА СЕ ВРЪТКАТ КАТО ШИЛЕТА:)

БУДАЛИСТИТЕ ИСКАТ НОВИ ИЗБОРИ ЗАЩОТО ОРЕШАРСКИ Е ЧЕВЕК НА ЧЕРЕПА ( който може да намери общ език с Гришата Ганчев) И ЗАТОВА СИК-АДЖИИТЕ ЩЕ ГО ОТНАСЯТ :) ... ЗАТОВА СА АТАКИТЕ СРЕЩУ СИДЕРОВ :)

Кво, кво? Я си формулирай мисълта!

Хасане шокар си хай и Боленчо шокар ти плаща.Кога излезе под масате ялате у маалата да ви нажуля задниците с коприва серсеми такива

извън политиката - това на снимката мъж ли е, жена ли е ? Че ми стана интересно . Ама куражлия - да се опери на Волния ездач .....

Нали знаеш как характеризира Берлускони сексуалността на Меркел. И тази е от същия сорт. С малко хормони значи феменистка, за равноправие на всички, за защита на дребните животни и право на глас на домашните кучета. Абе с други думи супер демократ. Сигурно е минала детската сексуална школа в Норвегия.

вав европата да питаш някои политик дали е маг или гена си е чист расизам.там от много ,,демокраця,, обаркаха ,,понятието,, на ,,дупките. която е свободна там работят ,,по демократичен план,,!!!при нас последните 2з години се ,,отвориха,, толкова дупки , и толкова големи за това ни работят!!!до 1989 по соцялистически, сега по ,,демократически,,. ах булгарио на ,,политическите дупки,,!!!ами тя една дупка и преди 1989 и след това си остава дупка. винаги си тарси ,,тапата,,. било червена било синя!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Коментари - Нов международен призив срещу агресията на Сидеров | Днес.dir.bg

Нов международен призив срещу агресията на Сидеров

Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) изрази безпокойство от агресията на лидера на "Атака" Волен Сидеров и призова властите в България да осигурят среда, в която медиите да работят свободно.

Обратно в новината

Коментари - Нов международен призив срещу агресията на Сидеров | Днес.dir.bg

Коментари

Истината е, че СКАТ просто си търсеха скандал, защото са западнала телевизия и се хранят само от скандали. Най-лесният скандал беше нещо, свързано с "Атака", защото напоследък аз тях се говорят все негативни неща. Ясно се виждаше по записите как една журналистка сама се бута, а после вика, че я бият. Това са абсолютни жълтини и "Атака" имат пълното право да ги съдят.

Кат си пеиш,Пенке ле,кой ли те слуша?Не разбрахте ли,че управляващите в момента в България,са слепи,глухи и май и психично болни.

И ти би се гръмнал ако знаеше колко кух си!

Крайно време е т.н. журналисти да престанат да бъдат папараци или ловци на дребни сензации , и когато човек каже "не ме снимайте " това да значи да не се снима . Когато нарушаваш личното пространство следва и да си понасяш наказанието......

Напълно подкрепям изказването на Jondere - когато някой не иска да го снимат, значи трябва да се съобразят, а не после да се оплакват. Ако Волен не беше реагирал по този начин - идентичен със заплахите на тълпата - те щяха да го смачкат досега.

болен на психиатър

А защо не изразиха безпокойствието си след като няколко човека тук се самозапалиха, заради управлението на ГЕРБ?? Ясно виждаме тук, че от Европа също се опитват да ни подтикнат да си върнем ГЕРБ, защото явно много им липсват отношенията, с които си прокарват монополските интереси.

свободен си се написал, а акълът ти изобщо не е свободен.., къде намеси сега герб, не мога да разбера. Говори се за Сидеров и неговото недопустимо поведение, което всякаш ти допада.. А относно герб, дали ще са те, бсп, дсп или някои други, мисля че няма особено голямо значение, защото резултатът обикновенно е един и същ. няма бъдеще за тази иначе толкова любима родинка :/

Adit0

Медиите трябва да са свободни, но това не означава тайно да работят спрямо нечий политически интерес. Освен е неморално да манипулират гражданското мнение. Нито една медия не отрази реално събитията от първия ден на протестите. Нека медиите са свободни, но и прозрачни, с ясно изразени позиции.

някои не разбират кокло са вредни такива като волен , нфсб, вмро и прочие фашизоиди за благото и каузата на България.

Едно време се смеех на Бойко, като обикаляше местопрестъпленията, ала Джеймс Бонд, той взе , че стана премиер:)))) Сега и Сидеров ми е смешен, ама внимавам да не се смея много:))), кой знае?:)))

Типично за наследниците на тодор живков - старши. Вместо да извадят волен от комисията те ще вадят етиката от нея. Тези хора не стават за нищо, откъдето минат трева не расте, а вече и бурени не никнат.

Има и по-ужасяващи неща в България, циганска престъпност и безнаказаност, липса на правосъдие, беднотия и др. Сидеров не е най-големия проблем.

и за това да го оставим да върлува безнаказано?????

Не твърдя това.

Забравяш по-важния въпрос с по-големи щети за обществото: българскта престъпност - в никое правителството няма цигани и все се краде с милиарди. После турците идват по вреда. И накрая и циганите .

преди години, фото журналист се опита да снима един принц с жена на улицата. Принца каза Не и .... с чадъра няколко пъти по главата на журналиста. За счупената си глава, журналиста каза, че съда ще .... принца, но съда показа един голям среден.... на журналиста. Думам ти дъще сещай се Дуня.

Luna0102

Не те знам кого визираш, ама съда в Германия осъди бившия съпруг на едната сестра от Монако синьокръвните и той някакъв принц на Хановер май беше, плати доста голяма глоба на един фотограф.

Сравнението,което се опитваш да правиш само буди смях.Трай си,и ще минеш за полуидиот,когато си отвориш устата,доказваш,че си пълен такъв.

Волен да си седи до операта. Какви интелектуални депутатки си е избрал! От кой ли магистрален кръстопът?

Събирал ги е от Околовръсното

Вижте си сметките за ток ,вода ,парно и там каквото плащате,Фиша от пенсиите или заплатите на вас или вашите близки и помислете какво общо има това със Сидеров.Отвличат ни вниманието със Сидеров от ГЕРБ,за да си плащате като пичове,да не мрънкате и врънкате.

Учете се от Сидеров, точна така трябва да се действа срещу журналисти, когато ви нападат да ви снимат без разрешение.

Тия жадни за власт комунисти такива л......а забъркаха ,че години след тях няма кой да изчисти.Некадърника Станишев,лудия Сидеров,алчните ,ненаяли се от ДПС,още ли има кой да ги подържа.

много си права Ели, то бога слънце Бойко и другарчето му Цветанчо, само цветя, рози и торти .... оставиха след 3,5 години управление.

леви, леви, та ,чск се вижда цолажа .на резбата ви от дир - аt

Явно другарката Дуня Миятович яко го е закъсала с парите, след като с този "призив" прави реклама на "герб-Буда"!

Пак ли ГЕРБ ви е в главата?Побъркали сте се като волен.Започвам да харесвам Борисов!Ще гласувам за ГЕРБ!

ако мислиш, че си у ред, много се лъжеш. В БГ хората още не са дорасли за да уважеват различна позиция от тяхната, няма политическа култура и търпимост към инакомислещите. А това не води до нищо хубаво! Защо щом някой мисли различно от вас трябва да го обиждате? Кой ви каза, че вие мислите правилно!

А Няма ли да има МЕЖДУНАРОДЕН ПРИЗИВ ПРОТИВ ОРГАНИЗИРАНАТА ЕНЕРГИЙНА ПРЕСТЪПНОСТ? Или "САМО" ЩЕ НИ СЪДИТЕ В СТРАСБУРГ, а парите ще ги плащаме пак ние данъкоплатците, а не ЧЕЗ?!??#? Докато не падне незаконния според трети енергиен пакет от закони ДКЕВР, докато не бъдат отнети лицензиите на ЕРПтата и не бъде конфискувано имуществото им за многомилиардните пресъпления на тях и на енергийната мафия, докато не бъде вкарано ръководството на Топлофикация, в това число и Р. Овч, Сатанишев, Костов, Кобурга, Доган и всички председатели на ДКЕВР, протестите не трябва да стихват! Протестиращите не трябва да позволяват да стават инструменти в ръцете на Иво Прокопиев и кръга Капитал, нито в ръцете на Цветан Василев и кръга Делян Пеевски! СМЪРТ ЗА ЧЕЗ, ГЕРБ, ТОПЛОФИКАЦИЯ, ДКЕВР, БСП, ДПС, ДСБ и всички управлявали партии и олигарси! Смърт и за ВЕОЛИЯ, дето купува водата за 2 стотинки, а ни я продава за 1,70 лв с близо 10000% печалба на монополист! И докато протестиращите не изискат тези неща, да покажат, че наистина са ПРОТИВ МАФИЯТА, в това число енергийната, то протестите им никога няма да придобият истински смисъл за никого, освен за самите каращи се помежду си олигархически групировки, които до момента ги използват със или без успех, но медийте им, им помагат, както е видно в ефир.

Какво се дуе тази Дуня? Защо не протестира, че протестите са организирани и пряко се ръководят от много независимите БНТ, Бтв, Нова и Канал-герб-3? Без протестите тези кабеларки щяха да фалират!

По същият начин телевизиите отразяваха новините и през февруарските вълнения. Забрави ли: 50 000 протестиращи, снимки от хеликоптер, който днес отсъства, за да не стряска управляващите. Тогава всичко ви беше наред, днес понеже не ви изнася били не знам си какви. Какво викаше Мамалев в "Тринадесетата годеница на принца": Тате, това огледало ме прави нисък. Телевизиите показват каквото има пред камерите, това че на вас в момента не ви харесва е друг въпрос.

Е СЕГА КАК ЩЕ СЕ ИЗЦЕПИ БОЛНИЧКИЯ!!!!! кви са тия та ше му казват кви издънки да прави за да ни весели?????:)))))))

це турция като влезе в европа и границите се отворат много мусулмани ше стукнат на горе на доло и при нас ще има наи голям прилив на хора проповядваащи ислямизам за какво ни е евтопа при това положение да станем едно с турция тя еврокомисари си праат т....к с нас

Как ще го игнорират Волен медиите? Нали ако не пишат за него ще умрат от глад.

Защо само Волен? Да не би простащината и агресията на Бойко да е по малка? Но нали е техен "Кучи син"/на ЕНП/,за него без забележки.Или неговата простащина в Европа не се вижда?

Тези от Европа защо не се обаждат като виждат че получаваме по 75ев.пенсии..!!Гърците пак ги инжектираха с 4мл зашто не дадат и на нас??Двоен аршин.Само бля бля..!!

на комунисти не дават!!!няма гаранция!!

Пари се дават само на изпечени и проверени крадци, такива каквито са господата от Герб. 2 милиарда са взети от здравната каса от будистите и преподаватели по народна топка и до този момент никой не е потърсил къде са тези пари. 4млр. са изразходвани от фискалния резерв, ах тези долни ненаситни пенсионери, те са виновни за фискалната дупка, нали др.Борисов?

ако волен има биполярно разстроиство,може в момента да се намира в маниaкална фаза и тогава не се знае за кого се взема и какво може да направи. не ми се вярва , защото е много страхлив, но все пак не се знае.

Кво лаете сега срещу Волен? ЗАЩО НЕ ЛАЯХТЕ, КОГАТО СЪЩИЯ ВОЛЕН ПОДКРЕПЯШЕ ЯВНО ББ И ГЕРБ 2,5 ГОДИНИ В ПРЕДНИЯ ПАРЛАМЕНТ?

волене ти ли си бе .. хаха къде изчезна тез дни ? да не лапаш на доган някъде докат станишев ти бие инжекции в дупето ? мазен предател ... отивай на въжето

Подкрепя го 2 месеца и Бойко му би шута, а на Болен олигофрените се продадоха за една шепа сребърници и напуснаха Болен.

Депутат, националист се коалира с "непримиримите" си врагове. Това е България. !Станата на неограничените възможности! ..А някакви от Европа тук ни критикуват. Да се учат от нас!!! :)

нещо или не искаш или не разбираш. няма коалиця, има работа на парламента. за да работи парламента и за моге тоишсидеровщ да си прокара идеите !!!при слугебно правителство тип{раиковщ които ,,няма,, никаква вразка с ,,партииците,, щеше да се продалги замазването на престапленята от всички управляващи!!!в едно да сте сигурни!!!никои от управляващите 2з години не иска сидеров. правителството ще падне когато се ,,разберат,, бсп,дпс и герб. за да ни управляват пак!!!тогава да видим какво ще пишете, освен ако не сте назначени на даргавна работа!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пич, в частния бизнес съм и повярвай ми, много добре знам как се изкарват пари в България. А това , което правят в момента в парламента е разчистване на сметки, отново на гърба на нацията. т.е. икономическите последствия са за живущите на тази територия. Само малоумно сляпо, говедо може да се тътри зад политически лидер без финансова изгода. Така е по-света, така е и у нас.

показателно е, че този агресивно луд човек и побоиник е председател на комисията по етиката. каквато държавата, такава и етиката.

Наказание за всички публични простотии, които сътвори този заслепен от властта опозорител на нацията няма ли да има?

Ще има, само да му падне имунитета.

Кво лаете сега срещу Волен? ЗАЩО НЕ ЛАЯХТЕ, КОГАТО СЪЩИЯ ВОЛЕН ПОДКРЕПЯШЕ ЯВНО ББ И ГЕРБ 2,5 ГОДИНИ В ПРЕДНИЯ ПАРЛАМЕНТ?

гея е зад бея иска да го сливоса, ама чака бея да одобри клатенето сидера е продукт на бкп!!!!!!

Какво се учудвате!!! България беше вкарана в ЕС за да бъде унищожен българския народ имам предвид българския етнос!!!!!!!

Стига глупости. Все другите ни виновни. На кривата ракета космоса й виновен....народна поговорка!

Къв Волен бе, хора? ОССЕ казва по дипломатичен път, че правителството трябва да си ходи. Медии ала бала, визира се Пеевски. Толкова ли е трудно да го проумеете.

А защо нищо не се казва за мутрата ББ?????

Кои са ОССЕ, че да се бъркат във вътрешните работи на суверенна България и да нареждат на законно избрано правителство да си ходело?

така казвахме преди 1989. великят ссср иска ние изпалняваме!!!сега,, канцлерат каза ние изпалняваме,,. разлика миден. които иска да си е нула , това означава че и до 1989 си е бил,продалгава да е нула и сега . 0+0=0 за булгаря!!!да гивеят нулите на демокрацята!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези защо не ни оставят на мира. Ние искаме да сме Северна Корея на Европа. Нас не ни интерисува българския народ, че за тези ще мислим ?

един луд човек разиграва цяла европа и цяла българия. сталин е отбелязал: "ест человек - ест проблемъи, нет человека -нет проблем". колко му е да му спретнат една катастрофа или инфаркт и "нет проблем".

Mnogo ,,kriptostalinisti,, se navadiha v ,,progresira6tite demokrati4ni partii,,.Ima nedostig na sinia boia v magazinite!!!

Не съм ти никакъв другар и никога не съм бил и тези които ме знаят от онези времена биха потвърдили ,че винаги съм намирал начини да им бъда опозиция на другарите.Нещо май ти бръкнах някъде дето не огрява слънцето като споменах циганските изпърнения и отразяването им в ,,свободния свят"Глупостите на Сидеров са си наши проблеми и то от времето когато разбра ,че тотално се прецака и е политически труп.Не ни стигат пораженията които нанася на националистите и българската кауза ами и всякакви дето не знаят на кой ще навирят задните си части утре ако дойде на власт вече в хор се жалват като дечица от детската градина.Направо е гнусно.

Що си не гледат работата тия? Що не си оправят първо собствения си двор. Мен пита ли ме някой какво мисля за изстъпленията на нацитата в Берлин всяка година на рождения ден на Хитлер? Потрошават кварталите, в които живеят основно чужденци. Волен може да е луд за връзване, но всяко явление си има своята причина. Трябва да се премахне причината, основанието за съществуване. А европейските щастливи кокошки да се въздържат да размахват пръст. Ние не сме по-глупави от тях и нямаме нужда от ментори.

Стринке, Обикновено на такива, които се тупат в гърдите колко много са умни се задава един прост, ама много прост въпрос: "Като си толкова умен къде са ти парите?" Мно-о-ого умните българи сме най-бедни в ЕС, дали е случайно?

Тая комисия трябва да я попитат на кой континент е България, просто за питането. Искам да кажа, че не са компетентни. Може всичко да кажете за Волен: на кой му пука, той само цирк прави. Ама при цялото ми уважение, той е единствената форма на политик в България, срещу която медиите работят. Волен е последния проблем на медиите в България, относно свободата им.

....а кога ще има международен призив срещу английския националист Фарадж, който мисли всички българи за боклуци???? Напоследък забелязвам, че мнозина българи, подкрепят чужди критици и "приятели" на България, само защото критиките са насочени срещу хора, които не са от "нашите" !?! На времето, когато полицията инквизирала Петко Каравелов в Черната джамия и после чужди дипломати и журналисти го питали дали е вярно, той лаконично отговорил - "В България полицията не бие!". изводите си направете вие.

Знам, че мидийният фактор в съвременното общество е голяма сила, но все се надявам мнозинството хора да са съхранили здрав разум, да се питат кой и защо има полза от масовата манипулация и вой по отношение на дадена личност или тема, защо е така и какво следва от всичко това.Е, да, ама НЕ! Стадото като ехо подема внушението,готовата преценка и отношение и... манипулаторите могат да си правят каквото си искат с него. Защо е този непрекъснат,мощен и натраплив вой срещу Сидеров и Атака? Защо се изопачава реалността /скатаджийските журналя в действителност НАПАДАТ и грубиянстват към Сидеров на бензиностанцията където си пълни бензин, а Сидеров не ги е търсил и не им е длъжен,но не това и не така, а протестът-отговор на Сидеров гърми във всички медии и се представя за поредната му "лудост и диващина"...И така е непрекъснато с нови и нови провокации, лъжи,охулване,та стадото вече е обработено,подлудено и озверено срещу него.Колко са тия дето ще търсят самата истина,защо и в чия полза се изопачава,защо точно евро"благодетелите" са против Сидеров и не е ли за дебили обяснението, че Сидеров е "луд,в "съюз" с ДПС,защото се намира в единствения български Парламент при това по волята на българи като мен и защо всеки втори зомбиран и истеризиран действителен малоумник е готов лично да го малтретира или най-вече да осъществи целта на "умните и благодетелите" като Сидеров и хора като него "демократично" /да,бе,ха,ха!/ не се допускат в Парламента...Затова пък останалият "човешки ресурс" след някоя друга година изобщо няма да се смущават, че България е изчезнала като държава на българите и те са някакви си граждани, а НЕ българи!!!

Бо Бо

Тъй като ТВ СКАТ не дават възможност за медийни изяви на шефа на комисията по етика - Волен Сидеров, днес тройната коалиция се споразумя същият да чете новините на турски по БНТ.

Тоя е УНИКАЛЕН, хем иска оставката на Цветлин, хем иска да му помага. Естествено, че имат основание да му поискат имунитета.

Пътувал съм много по света.Всеки път когато срещна сънародник съм му подавал ръка като на най близък човек.Кръвта вода не става.Чувството за национална принадлежност не изчезва.И за това чудя как може някаква си чужденка да напада един българин и ние да подкрепяма нея а не него.При това той не е направил никакво престъпление.Как всички застанахме в защита на Гергана когато я поискаха американците за някакво извършено престъпление.Тогава аз написах-за нас Гери е една българска майка и ние не трябва да позволим да бъде предадена на някакви чуждоземци.Дори това да са американски супермени.Сега пък казвам-Волен Сидеров е един българин и никой освен нас няма право да го съди освен ние-неговите избиратели.

Така е, но когато той се държи като див кантонерски петел с хора, които с нищо не са предизвикали такава реакция, това го виждаме не само ние, но и хората извън страната!Хареса ли ти как викаше на младия полицай в началото на протеста?-На мен не.Когато човек е публична личност е длъжен да бъде много по-сдържан.На кого вика?На суверена, който му осигурява стандарта на живот!Ти можеш ли така да се държиш със шефа си?

Ами защото и сега сме като под турско робство, пардон османско присъствие и чакаме някой "дядо Иван" да помогне.

В момента тече бясно разграбване на каквото е останало в държавата! Преврат си трябва, ей!

Как ги стиска чепика европейците че има партия в парламента, която не е под техен контрол.

Боже каква превратна представа за цивилизования свят - вропейците и контрол.

контролът от путин е достатъчен, и е страшен

Не съм привърженик на Волен, но той е избран от наши сънародници със законен избор. Нищо неможе да се каже нито направи срещу това. И чалга не обичам, но масово хората я слушат, какво да забраним Ивана или Азис. Не става и седин аршин за всички- Демокрация. Моля европейските ни партньори да не се объркват в демократичността си. Прилича ми на случая с Франция и българските роми - у нас в България трябва да ги интегрираме, а те ги натириха- крадели. Защо?- те и у нас крадът

НА ИЗБОРИТЕ НА КОИТО СИДЕРОВ И АТАКА СПЕЧЕЛИХА ТОЛКОВА МНОГО ГЛАСОВЕ ИМАШЕ НАБЛЮДАТЕЛИ ОТ ОССЕ (Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа ) ... ТЕ КАЗАХА !!!! ЧЕ "ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА БИЛИ СВОБОДНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ """!!!!! ...:)) СЕГА СЕ ВРЪТКАТ КАТО ШИЛЕТА:)

БУДАЛИСТИТЕ ИСКАТ НОВИ ИЗБОРИ ЗАЩОТО ОРЕШАРСКИ Е ЧЕВЕК НА ЧЕРЕПА ( който може да намери общ език с Гришата Ганчев) И ЗАТОВА СИК-АДЖИИТЕ ЩЕ ГО ОТНАСЯТ :) ... ЗАТОВА СА АТАКИТЕ СРЕЩУ СИДЕРОВ :)

Кво, кво? Я си формулирай мисълта!

Хасане шокар си хай и Боленчо шокар ти плаща.Кога излезе под масате ялате у маалата да ви нажуля задниците с коприва серсеми такива

извън политиката - това на снимката мъж ли е, жена ли е ? Че ми стана интересно . Ама куражлия - да се опери на Волния ездач .....

Нали знаеш как характеризира Берлускони сексуалността на Меркел. И тази е от същия сорт. С малко хормони значи феменистка, за равноправие на всички, за защита на дребните животни и право на глас на домашните кучета. Абе с други думи супер демократ. Сигурно е минала детската сексуална школа в Норвегия.

вав европата да питаш някои политик дали е маг или гена си е чист расизам.там от много ,,демокраця,, обаркаха ,,понятието,, на ,,дупките. която е свободна там работят ,,по демократичен план,,!!!при нас последните 2з години се ,,отвориха,, толкова дупки , и толкова големи за това ни работят!!!до 1989 по соцялистически, сега по ,,демократически,,. ах булгарио на ,,политическите дупки,,!!!ами тя една дупка и преди 1989 и след това си остава дупка. винаги си тарси ,,тапата,,. било червена било синя!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.