Тръмп остро атакува медиите в реч по повод 100-те си дни

Тръмп разкритикува остро медиите и Вечерята на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп остро атакува медиите в реч по повод 100-те си дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нас една от медиите афишираща развратния евро-либерализъм в лицето на btv посвети цяло предаване да насажда кампанията на френския Маракон (EM). А колко отвратително беше да слушаш превзетата им кореспондентка натъртвайки на всяка дума с акцент (не и идват думите на български). Очаквах, че половината време ще е представяне на Макарона, а другата за Марин льо Пен, но уви тази продажна медия агитираше в полза на Макарона...

Тръмп се оказа не лош. Тръмпистите в БГ и господарят им Путьо не го харесват вече.

"Внушителна група актьори от Холивуд и вашингтонски медии в момента се утешават в хотелска бална зала в столицата" - хаххахаха - Тръмп ги размаза тия лъжци и предатели! Лъжливите глобалистки медии са най-големите предатели и най-виновни за всичко което става! В БГ положението е същото - трите национални телевизии са негледаеми и само промиват мозъците на хората в полза на глобалистите и управляващите! Докато bTV, NOVA и БНТ не се поставят на колене и не се молят да ги има, БГ никога няма да се оправи и тия предатели ще продължават да избират кой да ни управлява!

Колко е тъп тоя, не е истина... Това че глупендер като него успя да додрапа до тази позиция показва колко не е наред представителната демокрация.

фалцет на скопец пред неговите симпатизанти. Кой ли опра.я, забравих й името ???

Такива коасиви жени има...Особено Мелани.

паприкаш. Може да се окаже, че Тръмп е скрънза и не им плаща за да му целуват задника. А, може и да няма пари за раздаване ? Тук веч1е може да се поучи или да попита БХ, как стават тези работи с медиите - хахахахахах

Щом и Дони го е разбрал, представете си за какви лъжи иде реч - тиквата ряпа да яде...

а как се предават верни новини за хора , които говорят едно, а вършат съвсем друго или си менят мнението през час според като им изнася на момента без никакви принципи, без морал, без акъл, без срам само пари пари пари пари...

Шило

А сега, де...Кой пуска фалшиви новини?

говорят ли се такива неща бе!? сега не можело, щото Китай им трябвал за тая работа, ама после може да ги наричат мнипулатори...ужас...аз такива хора, дето мислят така използвачески и елементарно ги отбягвам, в работата ми например ги има десетки, действащи по "принципите" на тръмп

Тръмп е човек с нюх към бизнеса и медиите които 99 процента бяха срещу него и въпреки огромната им мощ и влияние успя да ги победи ,той заложи на Туитър и доказа ,че не който владее вестниците и телевизиите е по влиятелен а който директно праща посланията си в социалните мрежи.

А при нас? Банкянско ТРЕСАВИЩЕ.

Перуката споделя мнението на нормалните хора(но само до тука), че Дрис и подобните са СМРАД.

Има един фейк и това е самият Тръмп.

Е, ама той няма представа от българските! Тогава тяхните щяха да му се видят супер обективни!

Трябваше най-сетне някой да им завре на смитата фейковете в едно място. Не спряха да подронват авторитета на избрания президент. И спечелиха любовта му. Сега се чудят как да се отърват от собствените си фейкове.

Браво Тръмпи! Каза ли им го право в очите! Всичките тези, които си посочил са флагман на соросоидните фалшиви новини, които имат наглостта да обвиняват другите във фалшивост. Направо им натресе във фалшивите либерастки еврейски мутри един голям и мръсен мокър парцал!

А ти вярваш ли, че това му изказване ще трае до след обед- той каза много неща преди изборите и се отметна- не бъди глупав.

Така се прави в политиката - обещаваш100, правиш 20. Той май направи 50 за 100 дена. Действа като бизнесмен и стопанин, но не като дипломат и политик. Ще го видим как ще продължи.

Всичко изпълних 1. Стената с Мексико 2. Платиха я мексиканците. 3. Премахнах здравната реформа на Обама 4. Спрях всички държави от близкия Изток да влизат в САЩ 5. Вече в САЩ няма безработни 6. Премахнах ТАНАП 7. Разтурих НАТО Не ги разбирам тези медии. Как не виждат очевадните неща и само ми казват, че лъжа.

Машината за Измами се конкурира с машината за войни за спечелване благоразположението на Началниците :) Демокрация ?!

С този палец нагоре дали ще намери някой да го превози по- далече от Гренландия? Е, там поне ще му е топло..., а американските медии са като самите американци- плиткоумни, манипулативни и алчни.

За мен плиткоумни и алчни не се връзват много заедно. Тъпият обикновено е беден а когато е беден той е needy, not greedy. Обратното, за дз е забогатял трябва да е бил и умен. И колкото по е забогатял, толкова по-алчен става.

Не знаех какво е НАТО?? Не знаех че е толкова трудно да си президент. Не знаех че здравната реформа е токова трудна. Мъчно ми е за старият ми живот. Каквото обещавах предизборно ,нищо не изпълних и няма да изпълня.

Тъй като евреите го избраха, ще изпълни каквото те искат- останалото са лъжи.

така е. аз и останалите евреи много допринесохме за неговото избиране

със своите тъпи тръмпизми става все по-смешен.

Американските медии са се превърнали в агенции за фейкови новости.Учудващо е как напр.Ню Йорк Таймс или СНН може да паднат толкова ниско и да публикуват откровени лъжи.Дали Холивуд има отношение към тая трансформация не знам,но докато Тед Търнър е бил президент и собственик на медията ,СНН от кабеларка става световна медия.А сега след като от купена от холивудската фирма Уорнър Тайм/подразделение на Уорнър Брадърс/ новините на СНН са просто холивудски блудкав сериал!?...Впрочем и холивудските филми вече са пълен блудкаш.Едно време се казваше -филмът хубав ли е или е съветски,сега това важи напълно за американските филми...

Кажи поне една откровена лъжа? те само публикуват неговите глупости и това как се обръща винаги на 180 градуса.

Най- популярната лъжа е ,че руските хакери са причина Тръмп да бъде избран за президент.Но ако това бъде квалифицирано като много голяма глупост,ще се съглася!

не ги е срам. Лъжат медиите 1. Аз построй стената с Мексико 2. Дори ги накарах те да я платят и я платиха. 3. Премахнах здравната реформа на Обама 4. Спрях всички държави от близкия Изток да влизат в САЩ 5. Вече в САЩ няма безработни Медиите лъжат. Това което казвам аз е истината. вЕрвайте ми !!!

Ааа... и още 6. Премахнах ТАНАП 7. Разтурих НАТО Абе каквото казах го изпълних. ВСИЧКО... поне в моята алтернативна реалност. Гадни лъжливи медии. Казват, че нищо от това не съм направил.

за сто дни дервишите на костов и реформаторите на отворено малцинство разрушиха много повече в България. това е факт! с помощта на евреи, като гад зееви.

госпожо, какъв е този български език? вие грамотна ли сте? "1.Аз построй стена..." та точно така, дори и турците, които никога не са виждали България, освен за избори не говорят. :-)))

Ама госпожо. Как така пишете с малка буква след въпросителната? Вие грамотна ли сте? А аз съм американски президент лелче. И каквото кажа е закон и истина. Както и господаря ти. Така че ме слушай "климакторичке".

"Светът гледа". И не само гледа, но и вижда, че наистина СТЕ ФАЛШИВИ и МАНИПУЛАТИВНИ МЕДИИ. Правилно ви е нарекъл Тръмп ФАЛШИВИ МЕДИИ !

Система за масова информация или СИСТЕМА ЗА МАСОВО ОПРОСТАЧВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО?! Изборът е Ваш, в този свят на илюзиите и с фалшивите евро-атлантически ценности, ДВОЙНИ СТАНДАРТИ. А пък Бай Дончо я кара на аркъра с журналята, докато Бай Хуй ги "храни" за да го лаят-превъзнасят.

Ти явно четеш само съветски медии, за това не си "опростачен" от Западните такива, нали?? Еех...че сте ни хубави, всички рашшанисти. Всичките защитавате демократините ценности и свободните народи на Венецуела, КНДР, Куба, Турция, Сирия...световни демократи сте. И..Тръмнаш, нали?? :)

Аз

Туй кога Тръмп стана рашист не можах да хвана...

"Синдромът на 100-те маймуни", няма нищо общо със СМИ. Това е Божи Инструмент за Провеждане на Истината в Реалността. Всеки е свободен да си избира собствени принципи и да се съобразява с тях. Пропагандата ала Алън Дълес, ала Йозеф Гьобелс ... е ориентирана за разрушително въздействие човешката психика. Такива са "Били Карлос" (хармоничната честота 432 Hz, подменена с 440 Hz ) от "Нашествието на извънземните" или "25-тия" кадър на Холивуд, в кинолентите.

а, ти си неоспоримото доказателство, че нямаш ли акъл по рождение, няма откъде да ти дойде.

Велик! Велик! ТРЪМПНАШ!

100-те дни на тръмп: +не се остави еврейските медии и техните либерал-фашисти да го прегазят с лъжливите си новини. - остави се евреите с парите да го обезличат.; + поиска от всички партнери на нео-либерастната, комсомоло-фашистка диктатура на лево-анархистка организация - нато да си плащат вноските по равно. - не поиска от същите да си плащат и данъците, а не да ги крият в партийни офшорки. войните са поставени в погрешната ос. ако няма корупция и тайни сметки - диктаторите, еп, ционистите, даеш, уахабитите нама от къде да се спонсорират за антихристките си дела. тази система подлежи на пълен апокалипсис, сега. с или без тръмп и това ще стане!!! защото така е Написано!

Перука, разбрали къде се изпариха томагавките над Сирия?

Неслучайно наричат медиите четвъртата власт. Един умен политик никога няма да тръгне на конфронтация с медиите. ДЪМП си подписва присъдата с това изявление. Медиите с удоволствие ще си го върнат . Дай Боже да е по-скоро.

Свърши тя. Тръмп е президент и има ЗАКОННА ВЛАСТ. А соросоидните медии разполагат само с властта на лъжата. Ама втората е с къси крака!

И той компетентен божам по всичко, един вид пенкилер, "Любимец-13"! Кога се качи на кокосовата палма, кога му лъсна червеният....вратовръз! Имаме си ги бол тука, даже и за износ остава.

Бе Бай Дончо те краварските медии според теб са фалшиви ма какво да кажем ние с нашите М ? Бай Дончо ние ли трябва да ти пишем чии са медиите по света ние ли та нима може от тях да излиза истината ?

бай Санчо - бегай гледай си там телевизия Алфа и сайта Блитц и не се обаждай където не ти е работата

Хей гу"син "демокраД" че аз не се сещам откога не съм влизал в Блиц откак се замеряха с ПИК за рейтинг май оттогава.Ма ти много БТВ и Нова гледаш бе чак чавка май ти е изпила акъла ако го е имало въобще де :)) Бе ти скача ли като маймуна със сините павиани по плащадите и викахте ли-Кой не скача е червен май скача а :))) ???! Ай Убавеца на Баце...!!!

Ха-ха Т.Живков навремето ги наричаше драскачи

а бе защо краварите винаги си избират клоуни и артисти за президенти,толкова ли нямат свестни хора

А Софийските медии са пълен кенеф !

А ти сереш смръдливо.

а на мен ми дреме за софийските медии

щот са в упадък. и вече системата не може да коригира грешките навреме. Свестните не стигат толкова високо. требва да си буш или клинтън, за президент.

не съм съгласен ,клоуни има само у нас ! а тръмп или в психиатрия или до кенеди .

Говедарите изклаха и обраха коренния народ който беше в каменната ера. Не са платили стотинка за тазци земя и богатствата и. Затова имат прекомерно самочувствие всичките им президенти. Говорят за превъзходство на американците над другите народи.Така беше и Хитлер. Но от яйце на крокодил се ражда само крокодил а не гълъб на мира.

Прав си,но по учудващото е че тия клоуни и артисти винаги разпердушинват Съветската или руска империи

и как по точно е станало това? да бе оня оцветения артист да е направил нещо по въпроса,или съветската империя се разпадна заради глупавите си идеи и ръководители,и затова че влачеше на гърба си 14 паразита а,айде бегай си пий бирата

гоуем майтап! ТОМАХОКА що не го извади слещу блатото? Доказано работи.... И ДА, стана ясно, че САЩ искат да удушът сички държави по светъ и ше го прават на почивки и една по една. Днеска Китай си разкатава дългогодишен съюзник и съсед като северна кореа, утре САЩ го обявяват за валутен манипулатор, налагат му мита и санкции, че може и да пострелят по него с томахока -ако е непослушен....... И СЕ СЪРДЪТ, КОГАТО ГИ ПРЕДВИЖДАТ, ПРЕЦЕНЯВАТ И НЕ ДЕЙСТВАТ 1:1 С ТЕХНИТЕ ПРЕДПИСАНИА!

който плаща на гайдара казва каква ще е музиката Who pays the piper calls the tune,

абе, ти що си дал превод на ингилизки?? Тук и английско-говорящи читатели ли има??

Е що да не е подходящ момента ако е истина? Иначе за блатото е прав г н президента.

Е сега му се такова таковата! Така и не схваща, че банка и президент могат да се срутят с вестник...

а бе тръмп що не вземе пример от един мустакатко,самоубил се преди 72 години на днешната дата

как разбра ,че мустакатия се е самоубил ???

пише го в дира,хахахахаха

Лесно е да си президент на САЩ. Казваш, че всички са идиоти и караш напред. Тръмп е срам за човешкия род, но говедарите да си го търпят 4 години.