Коментари - Преди повече от 100 г. Мадам Попова убива 300 мъже | Днес.dir.bg

Преди повече от 100 г. Мадам Попова убива 300 мъже

В руската история има три жени убийци, отнели живота на стотици мъже, жени и деца. Едната го правела за пари, другата за вечна младост, а третата - от жестокост

Обратно в новината

Коментари - Преди повече от 100 г. Мадам Попова убива 300 мъже | Днес.dir.bg

Коментари

Ледът се пука, Господа Съдебни Заседатели! Довчера в статиите бяха само мъже-убийци, а днес имаме вече 3 бр. жени убийки. Та даже и приличат на "серийни такива"? Няма значение дали убийцата е рускиня... По-добре да е норвежка, защото тогава стават поне 4 броя жени убийци. Това значи, че Ислямската, .... пардон, "Истанбулската Конвенция" се преразглежда.... Това вече е добре. Ние от кога го дуднем тук? Явно сме променили мнението на някои хора.

Доста анти-руска пропаганда има на последък. Като позитивна информация, когато посетите европеиска столица, шансът да бъдете нападнати от някой кафяв или черен субект е изумително голям. Миналата седмица трябваше да избягам от две негра в Лондон.

прилича на

Това не е рускиня, а американката с норвежки произход Belle Sorenson Gunness - сериен убиец взимал застраховките на убитите. Убила е даже двете си дъщери. американци, за пари готови на всичко...

Какви биографии?! Тези са много подходящи за комисарки и защитнички мигрантите на стамбулската конвенция.

И какво трябва да си мисли непредубеденият и умерено грамотен българин след като прочете тази статия?Няма начин Путин да не е отровил предателя и дъщеря му в Англия още повече ,че за това има ОБОСНОВАНИ ПОДОЗРЕНИЯ..и в добавка ще станем рай в който ще си живеем като влюбени пеперуди когато ратифицираме Истанбулската конвенция...

Че рускините са оправни жени, например.

Поредното доказателство за жестоката натура на тези азиатци, които и сега са запазили жестоките си нрави. За тях човешкият живот не струва нищо

Щерев, браво. Така те искам, без почивен ден без умора, винаги на острието на информационната бойна. Заслужаваш премия.

Това не е рускиня, а американката с норвежки произход Belle Sorenson Gunness - сериен убиец взимал застраховките на убитите. Убила е даже двете си дъщери. американци, за пари готови на всичко...

Бeл Гъннec Aĸo няĸoгa ce нaпpaви ĸнигa, пoдoбнa нa Гинec, нo зa peĸopди c oтpицaтeлeн cмиcъл, тo aмepиĸaнĸaтa oт нopвeжĸи пpoизxoд Бeл Гъннec щe имa зacлyжeнo мяcтo в нeя. Жeнaтa-yбиeц изтpeбилa и двaмaтa cи cъпpyзи, coбcтвeнитe cи дъщepи, cинoвe, тa дopи пpиятeли и любoвници. Moтивът: дa взимa пapи oт зacтpaxoвĸитe живoт. Зa няĸoлĸo дeceтилeтия e yбилa мeждy 30 и 100 чoвeĸa. Лoгичният въпpoc e ĸaĸ зa тoлĸoвa вpeмe нe ca я paзĸpили...

Това на снимката е Бел Соренсен Гънес (Belle Gunness), известна като "Черната вдовица".

ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ЛОШО ИДВА ОТ СЕВЕРОИЗТОК !!!

го има само при рашата , абе тая да не е учителката на ленин и сталин

беше за бандите в Москва,днес са тези,чакам с нетърпение утре да ме информирате за други гадни руски истории.Защото по света няма подобни истории.Те са само в Русия.Още от времето на Петър някой си.Ако може и някоя история от палеолита,ама да е станала в Русия.Благодаря.

Лошото идва от североизток , винаги е било така !

А на Запад всичко е розово!

Че всичко свързано с Русия е лошо и че на запад живеят елфи, а на изток са орки!

Има същото зверско излъчване като адвокатката от Крушовица !

Това беше яко!!!

Ако тури още някое кило мас също съвсем ще заприлича...

Понастоящем-путин и шайка престъпници убива десетки милиони

Кой се беше снимал с главатарите на идил я ни припомни!

Така си е, без любов Русия, ти не можеш да я разбереш!..

мноу лоши тва в Русия бе....Джек Изкормвача и той сигур от Путин е бил пратен в Ингилизко....хи хи

Никой не обича Русия вече. Лицемерните путиноиди се интересуват от доларите от газ и петрол и им е все тая за хората. Ще има разплата. Точно на "Красивия" площад. Тия трите лелки ще ви се видят ангели благовещенски.

Колко хубаво звучи: "Полтавската вещица" Почти като: "Кремълския кръвопиец"

Не ве " Злобния чирак" звучит по-интересно, или "Гладния чирак" е още по-интеречно!мбухахаха

бе охтичавия? Вие, крепостните сте безценни - нямате никаква цена. Хахахаха! Вашите барини ви броят за стопански добитък.

Представи си колко много тиранични руснаци има, и доколко са готови жените да се отърват от тях дори посредством усмъртяването им, като се има предвид че тази идея е твърде крайна за женската психика.

ти не разбра ли, тва не е рускиня, а американка.

кое?

Да, разбрах че това на първата снимка не е мадам Попова от град Самара, арестувана на 25 март 1909 година, за това че е изпълнявала услуги срещу заплащане на 300 жени, желаещи да затрият мъжете си. Нито на жената открила тайната на вечната младост за сметка на живота на множество девойки. Нито на младата богаташка, която продължила както си знае и с прислугата.

това е тази на снимката, не е рускиня, а американка от норвежки произход. Сериен убиец, убивала за застраховки, убила е даже двете си дъщери, в Америка.

Това не е обикновена рускиня, а обикновена американка с норвежки произход. Казвала се е Belle Gunness

ами, нали това дава популярност на русия бе, говеда безмозъчни добро материалче+

и на САЩ - тая на снимката е американка, а полтавската вещица е украинка.

е легендарната Ержебет Батори, унгарска графиня, произхождаща от една от най-старите и заможни аристократични фамилии в Трансилвания. Нейни роднини по това време са кралят на Полша и главният министър на Унгария, както и множество други важни личности в Европа. Не ни занимавайте само с кръвожадни женици от простолюдието.

уикипедия, нонсенсът "по това време" не е мой, а на бг. списващите там.

В САЩ всеки ден някой "откачен" стреля по хора в училища и университети. Това брои ли се? Или в САЩ няма убийства?! Там е страната на щастието и свободата!?

россия 10.3 на 100 000 души население щатите 5.1 на 100 000 България 1.9 на 100 000

за щатите не може да е 5.1, а повече, защото на година умират по 33 000 човека, само от хладно или огнестрелно оръжие. Другите методи за убийство не се включват. Това прави над 10 на 100000 човека

явно си го закъсал с парите, не се спираш бе...

на комунягите още от тогава им хлопа дъската.

Сегашните власт имащи какви са...няма бивши.

Вие не сте добре. Това е просто една любопитна статия. И пак се разгръща някаква шизофренна дискусия за русофилство и русофобство. Ами имало е достатъчно писания и за Чикатило, и за Джак изкормача и за много други изроди. Четете си и си пийте кафето, поне неделя спрете с глупостите си. От 140 години това филство и фобство е проклятието на България. Бъдете българи, балканци и европейци, другите държави ще си карат и без вашите душевни терзания.

НЕ САМО неделя , НО И БЛАГОВЕЩЕНИЕ!

Ами прав си, имам чувството че от руското и американското посолство си нямат друга работа, а само наливат пари в подобна пропаганда и противопоставяне.

Тези женици са били ужасни! Оh those russians! Друго си е в САЩ ,там не посягат да убиват...А пък в западна Европа си е истинско спокойствие.Въобще на Изток МАМСИ ДЖЕЙС!

Това е интересна статия, касаеща серийните убийци жени в Русия, наскоро дори по руската телевизия имаше филм за тази откачената садистка помешчица... Но едното не изключва другото, т.е. никой не е казал, че няма да има подобна статия и за други държави, вкл. САЩ, още повече че там са доказани и разкрити повече случаи, дори има телевизионни поредици по научнопопулярните канали. Все пак ви съветвам да не прекалявате с политизирането на статията по оста Русия-САЩ, няма смисъл от това.

"никой не е казал, че няма да има подобна статия и за други държави, вкл. САЩ" ... ама няма! Защо така?

В Русия преди 100 години в Америка ===сега...Толкова ли са изостанали???

Дирът,що не напишете нещо за Джак Изкормвача от Лондон или за Канибала от Милуоки?

Няма друг народ да мрази така комунизма както руснаците.

Абсолютно! Няма друг народ дал толкова жертви от комунисти. То не бе гражданска война, то не бе мор, глад, разстрели, гулаг, репресии, пушечно месо на фронта или куршум в тила, ако отстъпиш. Избити попаднали в плен, отново смърт, репресии, убийства и до днес. Никой не е сънувал мъката на този нещастен народ, принуден в мизерията си да пее. Един ден руският геноцид ще се почита и изучава, като далеч по-жесток от Холокоста.

Абсолютно! Няма друг народ дал толкова жертви от комунисти. То не бе гражданска война, то не бе мор, глад, разстрели, гулаг, репресии, пушечно месо на фронта или куршум в тила, ако отстъпиш. Избити попаднали в плен, отново смърт, репресии, убийства и до днес. Никой не е сънувал мъката на този нещастен народ, принуден в мизерията си да пее. Един ден руският геноцид ще се почита и изучава, като далеч по-жесток от Холокоста.

Руснаците, истинските руснаци, са добри и мили хора. Вярно, може да са доста наивни понякога и да ги помръзва повечко/водката и развратът също трябва да бъдат понамалени/, но това с времето ще се оправи. Най-важното е,че трябва особено да се пазят от шантави философии-светски и религиозни, защото в наивността си са доста податливи на манипулации. А иначе луди има навсякъде по света.

Въпрос на статистика, колко я има и колко е достоверна, както е написал друг колега, то и убитите Българи от османците чисто статистически са няколко хиляди, а реално никой не знае колко милиона са...

понеже тая статия предизвика голям интерес, в уикипедия има доста материал - ето как стоят нещата за жените убийци според английската уикипедия: американките убийци са 222 броя, британките - 47 броя, австралийките - 16 броя, рускините - серийните са 4 броя, а просто убийците са 1 брой. Източник: Category:Female murderers by nationality

продължете серията публикации - заместете мадам с Тамара Самсонова и карайте нататък.

В село горнонанадолнище ще ти правят статистики, протоколи, ала бала, те кръвта си пият, ти искаш да ми кажеш че били 4, то и османската империя е убила мах 15000 българи за 5 века, и то недоказано съвсем

Уффф колки си тъп, за пет века 15000 души! Аве чирако как да ти ги докажат като по онова време не сте смеели даже да пръднете без разрешение на падишаха ве! Ебали са ви и са ви резали като добитък, ама квичиш тук като свиня!{:-(((

Я ми дайте бързо адреса и, че ми трябва спешно за една поръчка - цял списък имам!

Това да не е бабата на Алекс Попов

прост мръшляк не споменавай името на много добър български писател, ясно?

А пък преди 10 000години гадните москали за избили и изяли демократичните мамути!:)))))) ...Санкции за Русия за това нечовешко, планетарно престъпление!:))))))

B момента така изглежда, лекуват я в една лудница.

Aма, какво лошо има, за Kилaри става дума!

нейната история е много по-"интересна", като сте тръгнали, защото е смятана за най-масовата детеубийца в историята, действала е във викторианска Англия.

Поредният антируски пасквил! Почти през ден в САЩ някой стреля в някое училище. За "великите" серийни убийци в САЩ защо не напишете? Поне за да има някакъв паритет. Е, при наличие на съвест и някакъв срам, естествено. Нещо за "великата" инквизиция, така... - родоначалник на евроатлантически ценности? Никой не се съмнява, че в тази огромна страна не е имало такива случаи. Но само за Русия... Хайде холан!!!

Евразийски ценности! После руските азиатски варвари били наши братя, а!

Шило

гр.Салем, говори ли ти нещо?

не са евразийски, а евроатлантически. Това чудовище на снимката е американка с норвежки произход.

На дали има по жесток звяр от жената.

Коментари - Преди повече от 100 г. Мадам Попова убива 300 мъже | Днес.dir.bg

Преди повече от 100 г. Мадам Попова убива 300 мъже

В руската история има три жени убийци, отнели живота на стотици мъже, жени и деца. Едната го правела за пари, другата за вечна младост, а третата - от жестокост

Обратно в новината

Коментари - Преди повече от 100 г. Мадам Попова убива 300 мъже | Днес.dir.bg

Коментари

Ледът се пука, Господа Съдебни Заседатели! Довчера в статиите бяха само мъже-убийци, а днес имаме вече 3 бр. жени убийки. Та даже и приличат на "серийни такива"? Няма значение дали убийцата е рускиня... По-добре да е норвежка, защото тогава стават поне 4 броя жени убийци. Това значи, че Ислямската, .... пардон, "Истанбулската Конвенция" се преразглежда.... Това вече е добре. Ние от кога го дуднем тук? Явно сме променили мнението на някои хора.

Доста анти-руска пропаганда има на последък. Като позитивна информация, когато посетите европеиска столица, шансът да бъдете нападнати от някой кафяв или черен субект е изумително голям. Миналата седмица трябваше да избягам от две негра в Лондон.

прилича на

Това не е рускиня, а американката с норвежки произход Belle Sorenson Gunness - сериен убиец взимал застраховките на убитите. Убила е даже двете си дъщери. американци, за пари готови на всичко...

Какви биографии?! Тези са много подходящи за комисарки и защитнички мигрантите на стамбулската конвенция.

И какво трябва да си мисли непредубеденият и умерено грамотен българин след като прочете тази статия?Няма начин Путин да не е отровил предателя и дъщеря му в Англия още повече ,че за това има ОБОСНОВАНИ ПОДОЗРЕНИЯ..и в добавка ще станем рай в който ще си живеем като влюбени пеперуди когато ратифицираме Истанбулската конвенция...

Че рускините са оправни жени, например.

Поредното доказателство за жестоката натура на тези азиатци, които и сега са запазили жестоките си нрави. За тях човешкият живот не струва нищо

Щерев, браво. Така те искам, без почивен ден без умора, винаги на острието на информационната бойна. Заслужаваш премия.

Това не е рускиня, а американката с норвежки произход Belle Sorenson Gunness - сериен убиец взимал застраховките на убитите. Убила е даже двете си дъщери. американци, за пари готови на всичко...

Бeл Гъннec Aĸo няĸoгa ce нaпpaви ĸнигa, пoдoбнa нa Гинec, нo зa peĸopди c oтpицaтeлeн cмиcъл, тo aмepиĸaнĸaтa oт нopвeжĸи пpoизxoд Бeл Гъннec щe имa зacлyжeнo мяcтo в нeя. Жeнaтa-yбиeц изтpeбилa и двaмaтa cи cъпpyзи, coбcтвeнитe cи дъщepи, cинoвe, тa дopи пpиятeли и любoвници. Moтивът: дa взимa пapи oт зacтpaxoвĸитe живoт. Зa няĸoлĸo дeceтилeтия e yбилa мeждy 30 и 100 чoвeĸa. Лoгичният въпpoc e ĸaĸ зa тoлĸoвa вpeмe нe ca я paзĸpили...

Това на снимката е Бел Соренсен Гънес (Belle Gunness), известна като "Черната вдовица".

ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ЛОШО ИДВА ОТ СЕВЕРОИЗТОК !!!

го има само при рашата , абе тая да не е учителката на ленин и сталин

беше за бандите в Москва,днес са тези,чакам с нетърпение утре да ме информирате за други гадни руски истории.Защото по света няма подобни истории.Те са само в Русия.Още от времето на Петър някой си.Ако може и някоя история от палеолита,ама да е станала в Русия.Благодаря.

Лошото идва от североизток , винаги е било така !

А на Запад всичко е розово!

Че всичко свързано с Русия е лошо и че на запад живеят елфи, а на изток са орки!

Има същото зверско излъчване като адвокатката от Крушовица !

Това беше яко!!!

Ако тури още някое кило мас също съвсем ще заприлича...

Понастоящем-путин и шайка престъпници убива десетки милиони

Кой се беше снимал с главатарите на идил я ни припомни!

Така си е, без любов Русия, ти не можеш да я разбереш!..

мноу лоши тва в Русия бе....Джек Изкормвача и той сигур от Путин е бил пратен в Ингилизко....хи хи

Никой не обича Русия вече. Лицемерните путиноиди се интересуват от доларите от газ и петрол и им е все тая за хората. Ще има разплата. Точно на "Красивия" площад. Тия трите лелки ще ви се видят ангели благовещенски.

Колко хубаво звучи: "Полтавската вещица" Почти като: "Кремълския кръвопиец"

Не ве " Злобния чирак" звучит по-интересно, или "Гладния чирак" е още по-интеречно!мбухахаха

бе охтичавия? Вие, крепостните сте безценни - нямате никаква цена. Хахахаха! Вашите барини ви броят за стопански добитък.

Представи си колко много тиранични руснаци има, и доколко са готови жените да се отърват от тях дори посредством усмъртяването им, като се има предвид че тази идея е твърде крайна за женската психика.

ти не разбра ли, тва не е рускиня, а американка.

кое?

Да, разбрах че това на първата снимка не е мадам Попова от град Самара, арестувана на 25 март 1909 година, за това че е изпълнявала услуги срещу заплащане на 300 жени, желаещи да затрият мъжете си. Нито на жената открила тайната на вечната младост за сметка на живота на множество девойки. Нито на младата богаташка, която продължила както си знае и с прислугата.

това е тази на снимката, не е рускиня, а американка от норвежки произход. Сериен убиец, убивала за застраховки, убила е даже двете си дъщери, в Америка.

Това не е обикновена рускиня, а обикновена американка с норвежки произход. Казвала се е Belle Gunness

ами, нали това дава популярност на русия бе, говеда безмозъчни добро материалче+

и на САЩ - тая на снимката е американка, а полтавската вещица е украинка.

е легендарната Ержебет Батори, унгарска графиня, произхождаща от една от най-старите и заможни аристократични фамилии в Трансилвания. Нейни роднини по това време са кралят на Полша и главният министър на Унгария, както и множество други важни личности в Европа. Не ни занимавайте само с кръвожадни женици от простолюдието.

уикипедия, нонсенсът "по това време" не е мой, а на бг. списващите там.

В САЩ всеки ден някой "откачен" стреля по хора в училища и университети. Това брои ли се? Или в САЩ няма убийства?! Там е страната на щастието и свободата!?

россия 10.3 на 100 000 души население щатите 5.1 на 100 000 България 1.9 на 100 000

за щатите не може да е 5.1, а повече, защото на година умират по 33 000 човека, само от хладно или огнестрелно оръжие. Другите методи за убийство не се включват. Това прави над 10 на 100000 човека

явно си го закъсал с парите, не се спираш бе...

на комунягите още от тогава им хлопа дъската.

Сегашните власт имащи какви са...няма бивши.

Вие не сте добре. Това е просто една любопитна статия. И пак се разгръща някаква шизофренна дискусия за русофилство и русофобство. Ами имало е достатъчно писания и за Чикатило, и за Джак изкормача и за много други изроди. Четете си и си пийте кафето, поне неделя спрете с глупостите си. От 140 години това филство и фобство е проклятието на България. Бъдете българи, балканци и европейци, другите държави ще си карат и без вашите душевни терзания.

НЕ САМО неделя , НО И БЛАГОВЕЩЕНИЕ!

Ами прав си, имам чувството че от руското и американското посолство си нямат друга работа, а само наливат пари в подобна пропаганда и противопоставяне.

Тези женици са били ужасни! Оh those russians! Друго си е в САЩ ,там не посягат да убиват...А пък в западна Европа си е истинско спокойствие.Въобще на Изток МАМСИ ДЖЕЙС!

Това е интересна статия, касаеща серийните убийци жени в Русия, наскоро дори по руската телевизия имаше филм за тази откачената садистка помешчица... Но едното не изключва другото, т.е. никой не е казал, че няма да има подобна статия и за други държави, вкл. САЩ, още повече че там са доказани и разкрити повече случаи, дори има телевизионни поредици по научнопопулярните канали. Все пак ви съветвам да не прекалявате с политизирането на статията по оста Русия-САЩ, няма смисъл от това.

"никой не е казал, че няма да има подобна статия и за други държави, вкл. САЩ" ... ама няма! Защо така?

В Русия преди 100 години в Америка ===сега...Толкова ли са изостанали???

Дирът,що не напишете нещо за Джак Изкормвача от Лондон или за Канибала от Милуоки?

Няма друг народ да мрази така комунизма както руснаците.

Абсолютно! Няма друг народ дал толкова жертви от комунисти. То не бе гражданска война, то не бе мор, глад, разстрели, гулаг, репресии, пушечно месо на фронта или куршум в тила, ако отстъпиш. Избити попаднали в плен, отново смърт, репресии, убийства и до днес. Никой не е сънувал мъката на този нещастен народ, принуден в мизерията си да пее. Един ден руският геноцид ще се почита и изучава, като далеч по-жесток от Холокоста.

Абсолютно! Няма друг народ дал толкова жертви от комунисти. То не бе гражданска война, то не бе мор, глад, разстрели, гулаг, репресии, пушечно месо на фронта или куршум в тила, ако отстъпиш. Избити попаднали в плен, отново смърт, репресии, убийства и до днес. Никой не е сънувал мъката на този нещастен народ, принуден в мизерията си да пее. Един ден руският геноцид ще се почита и изучава, като далеч по-жесток от Холокоста.

Руснаците, истинските руснаци, са добри и мили хора. Вярно, може да са доста наивни понякога и да ги помръзва повечко/водката и развратът също трябва да бъдат понамалени/, но това с времето ще се оправи. Най-важното е,че трябва особено да се пазят от шантави философии-светски и религиозни, защото в наивността си са доста податливи на манипулации. А иначе луди има навсякъде по света.

Въпрос на статистика, колко я има и колко е достоверна, както е написал друг колега, то и убитите Българи от османците чисто статистически са няколко хиляди, а реално никой не знае колко милиона са...

понеже тая статия предизвика голям интерес, в уикипедия има доста материал - ето как стоят нещата за жените убийци според английската уикипедия: американките убийци са 222 броя, британките - 47 броя, австралийките - 16 броя, рускините - серийните са 4 броя, а просто убийците са 1 брой. Източник: Category:Female murderers by nationality

продължете серията публикации - заместете мадам с Тамара Самсонова и карайте нататък.

В село горнонанадолнище ще ти правят статистики, протоколи, ала бала, те кръвта си пият, ти искаш да ми кажеш че били 4, то и османската империя е убила мах 15000 българи за 5 века, и то недоказано съвсем

Уффф колки си тъп, за пет века 15000 души! Аве чирако как да ти ги докажат като по онова време не сте смеели даже да пръднете без разрешение на падишаха ве! Ебали са ви и са ви резали като добитък, ама квичиш тук като свиня!{:-(((

Я ми дайте бързо адреса и, че ми трябва спешно за една поръчка - цял списък имам!

Това да не е бабата на Алекс Попов

прост мръшляк не споменавай името на много добър български писател, ясно?

А пък преди 10 000години гадните москали за избили и изяли демократичните мамути!:)))))) ...Санкции за Русия за това нечовешко, планетарно престъпление!:))))))

B момента така изглежда, лекуват я в една лудница.

Aма, какво лошо има, за Kилaри става дума!

нейната история е много по-"интересна", като сте тръгнали, защото е смятана за най-масовата детеубийца в историята, действала е във викторианска Англия.

Поредният антируски пасквил! Почти през ден в САЩ някой стреля в някое училище. За "великите" серийни убийци в САЩ защо не напишете? Поне за да има някакъв паритет. Е, при наличие на съвест и някакъв срам, естествено. Нещо за "великата" инквизиция, така... - родоначалник на евроатлантически ценности? Никой не се съмнява, че в тази огромна страна не е имало такива случаи. Но само за Русия... Хайде холан!!!

Евразийски ценности! После руските азиатски варвари били наши братя, а!

Шило

гр.Салем, говори ли ти нещо?

не са евразийски, а евроатлантически. Това чудовище на снимката е американка с норвежки произход.

На дали има по жесток звяр от жената.