Общински съветник изкарал 2,63 на матурата по БЕЛ

Резултатите от матурите направиха известен 38-годишния общински съветник от Пловдив Айри Мурад. Той изкара по български език - 2,63, а по философия - 3,18.

Обратно в новината

Коментари - Общински съветник изкарал 2,63 на матурата по БЕЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Аз съм неграмотен и вие сте неграмотни и затова се разбираме" Интересно, обаче, защо грамотните и закона допускат неграмотници да определят съдбата на образовани и интелигентни хора.

Да, но сигурно добре се справя с паричните знаци.

ето такива неграмотни келемета ни управляват

Срам и позор! В момент, когато десетки хиляди образовани младежи, много от които с висше образование и квалификация, бягат да запад, в България се издигат за политици напълно неграмотни хора, които ще решават съдбата ни. Не можем да принудим всеки да учи, но едно трябва да е ясно - мястото на неграмотния не е във властта, а в каменоломната или на къра.

Добре ще бъде някой да му помага в работата докато учи.

И съпругата му да си махне бурката от главата.

И този полу човек, полу маймуна ни управлява и ще прави реформи в съдебната система, в образованието, в здравеопазването, в отбраната на страната и т.н. и т.н. Боже, пази България!

ГОВЕДАТА В БЪЛГАРИЯ СТИГНАХА ДО ГОЛЕМИ ПОСТОВЕ,НЕГРАМОТНИ,НО С "ЧУЖДИ "ЕЗИЦИ И СТАНАХА ВОДАЧИ НА СТАДАТА... ВРЕМЕ Е ПАСТИРЪТ ДА ХВАНЕ ГЕГАТА И ГИ ПОДКАРА КЪМ МЯСТОТО,ЗА КОЕТО СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ...

направо да слага един колан със динамит и да се зривява ... щото е много модерно в момента....

Ми те и шефовете му такива, и избирателите също... И 240-те хрантутеници в парламата - тоже.

Всеки ден срещам такива полу-маймуни , полу-човеци в костюми , когато пресичам пространството срещу Парламента !

someone

това е новото интелектуално бижу на пловдив.

someone

а българите общински съветници може да са по-образовани, но крадат и взимат рушвети.

добре дошли в българия!страната в която неграмотните селски тарикати, се изявяват като лидери,на уж по-интелегентната, но всъщност мново глупава, и проста маса.

Приел исляма защото било модерно!!!??? А бе другарю циганин- това да не ти е нов смартфон, с който да се фукаш бе? Как ти писаха 3-ка по философия за мен си е пълна загадка! Едно е сигурно- ти и тези чавета до теб ще гласувате само за тези, които са актуални/платежоспособни в момента- Да живее Герб!

Ясно че любимият му философ е мохамед,местан и Ердоган. Ьми с турският как е ,може ли да чете поне латиницата или и там е калпазанин.

Това е! Управляват ни хора, прочели единствено Винету, подкрепяни от такива, които дори и тази книга не са чели!

Колко малоумен трябва да е човек, който казва, че принадлежи към определена религия, защото била модерна? Ама така е, като им пишете тройки на такива и ги допускате да вземат държавни постове.

Всяка партия би се гордяла с такъв представител.

Всички, които искат образователен ценз за представителите на 3-те власти в България, са Ф-А-Ш-И-С-Т-И !!

Прав е човека, модерно е да си прозззззз ..... Някакси по-лесно е ......

Е, те тази информация за гордост ли ще е или за горест?

на Реформаторския Блок

През гадния соц неграмотността беше практически ликвидирана, български знаеха всички. Днес, в демокраДцията, в Кърджали и половината Родопи можете да пробвате да си намерите работа,ако не знаете турски, мангустите не вдяват нищо освен ритъма на кючека, а г-да с 2,63 по БЕЛ ви управляват.

Колега, за съжаление България е страната на проваления социализъм и несъстоялата се демокрация. Който иска може да се образова а възможностти има много, както в страната, така и в чужбина. Само, че мисленето е изморителен процес и хората го избягват.

Боже ,Боже-е-е! Слез та си прибери вересиите! И това доживях ,но защо ли не се учудвам?

АКО ЗАВЪРШИ ЗА ДОФТОР КАТО КАК ЩЕ ИДЕ В ЧУЖБИНА - АМА И МУ ОТИВА - ПРИЛИЧА НА ХИРУРГ - КАСАПИН .

Драги ми Смехурко...

НЯКОЙ ДАЛИ СЕ СЪМНЯВА ЧЕ ДРУГАРЯ ДОНОСНИК - СОКОЛА ЩЕ ИЗКАРА ПО - ДОБРИ ОЦЕНКИ НИЩО ЧЕ Е ,,ЗАВЪРШИЛ" ФИЛОСОФИЯ А ПРАКТИКУВА ХИДРОИНДЖИНЕРИНГ С ПИШОКА СИ

този виждал ли е турчин изобщо

Според мен "Меракът на чичо Денчо" трябва да се учи в училище задължително.

Ако пефа най голямата парламентарна група публично заяви, че партията му е в "добро кондиционно състояние" какви изводи бихте си направили за интелектуланото му ниво и образование? А за това на избирателите му? Този просто е най-естествена и хармонична част от политическия пейзаж в България.

2.63 може да изкара и без изобщо да е учил.

Това може ли да бъде вярно?Е ако е вярно.......Тежко и горко на клетата ни държава и на нас.Доктор???Е.......Много ми стана.

Общинският съветник от гр. Пловдив, докато завърши медицина- дистанционно обучение и вече няма да го слуша главата.

Този "лекар" трябва да се изпрати незабавно да си лекува електората в Столипиново,само така ще може по естествен път да се редуцират избирателите в този квартал!

Между другото, освен, че е бил на избираемо място в листата за общински съветници, днес човека е член на постоянната комисия Образование, наука, вероизповедание, етнически въпроси. В Общинския съвет на втория по големина град. Ееееееех, хилядолетни ми Пловдиве ... защо ме караш да се срамувам от теб?

someone

виж какво, колкото и да не одобряваш, и аз не го одобрявам - но човека не нарушава никакъв закон. утре ако ромите са мнозинство - българия ще има ром премиер и ром президент. пред цифрите от родилните отделения всички мълчат.

Не е въпроса дали е българин, циганин или евреин. (Jacob е еврейско име, нали?) Не е въпроса дали нарушава закон. Въпроса е, че на 38 години не може да завърши училище. А има право да обсъжда и гласува по въпроси свързани с образование и наука. Явно българския не му е силната страна, а може да обсъжда и гласува наредби от всякакъв вид, където всяка дума и запетайка е от значение. Теоретично от неговия глас зависи как ще живеят и работят стотици хиляди души. Където и да се случи, това е проблем. Още повече в град с претенции.

ЩОТО ОТ ОНЗИ ПРИЯТЕН ГРАД НИЩО НЕ Е ОСТАНАЛО!

Аз

Време ни е да разберем няколко неща: 1. Това е нормално. Тоз не е никакво изключение, ами правило. В нуикакъв случай не е по-малко грамотен или образован от боко боклука. Ама хич. 2. Не съществува таквози нящо - Българин с н'амсикъф произход. Българинът е Българин и точка - няма уточнения, ако ще да е роден на Луната. Българи с турски произход, турци - с Български, македонци с Българско самосъзнание - НЯМА ТАКИВА НЕЩА - ПО ПРИНЦИП не съществуват. "Българин" няма нужда от допълнителни пояснения. Не става въпрос нито за месторождение, нито за родители - става въпрос единствено за самосъзнание.

someone

не по-малко важно е друго - взели са го в реформаторски блок, където са чисти българи. реформаторски блок ако могат да докопат власт - може половината парламент да напълнят с роми - всичко е борба за власт и рушвети от обществени поръчки.

someone

в българия има 2 основни причини някои да иска власт - 1. да краде еврофондове/усвояване, 2. да взима рушвети от 'наши' фирми за обществени поръчки - всичко е за пари. всички са така, и реформаторски блок.

Явно все повече и повече се вижда факта че в политиката и управлението на БЪЛГАРИЯ нормални и мислещи хора нямат достъп. Те или няма да искат да се занимават с политика в тая държава , защото нищо не може да се промени, или ще бъдат изхвърлени от мнозинството сегашни политици , защото не пасват на пейзажа.... Остават само примати като този , които ще ни управляват.....и владеят...

Ужасно,невероятно,гадно!!!Това ли е България?Това ли остана от населението?!Пфу!Тоя мазния и той не знае какъв е,важното е да е в "течение с модата". Как ли се смеят западняците при вида и "интелигентността" на нашите политици....

Щеше да е смешно, ако не бе трагично! Защото този примитив, избран "демократично", ще взема (и реално взема) решения, които касаят мен и моите деца. И въпреки, че за имам защитен докторат, а той не може да напише името си, без да допусне поне две грешки - той реално определя какво ще има на улицата ми, в училището на децата ми и т.н. Как допуснахме това да се случи!!! Това не е и не може да бъде истинска демокрация! Това е някаква квази (параванна) "демокрация", зад която се крият някакви тъмни сили. Някой ПОДМЕНИ демокрацията!!! И няма как това да продължава още дълго време - всички управляващи трябва да са наясно, че това положение, при което кастата на приматите и тарикатите, разпределят обществените блага, криейки се зад паравана на "квази-демокрацията", скоро ще бъде променено - ако не доброволно, това ще стане "със сила и насила". Опичайте си ума, управляващи от всички полит-формации!!!!!

someone

а защо не питаш реформаторски блок - чисти българи - защо са го приели при тях? нали се пишат големи патриоти.

Боже ,Боже-е-е! Слез та си прибери вересиите! И това доживях ,но защо ли не се учудвам?

Демокрацията/без да искат/ я подмениха "гъбарите" ,които ходеха за гъби или риба... когато трябваше да гласуват. Това позволи на нечистоплътни партийни организатори с по-малко купени гласове да правят каквото си искат. :-((( А иначе ... демокрацията е хубаво нещо/поне така разправят, защото лично не съм я виждал/.

Ние сме си виновни за тази цигания в държавата. В нашия блок щото сме много умни и сме оставили най крадливата циганка да бъде касиер. Както и в държавата. Не е за разправяне

Нещо да кажете? Не говорите а? Казах ли ви аз,че при чичкото идват най големите дебили да служат? Казах ви... Всъщност вие си го знаехте от представянето на генетичните отпадъци които работят за мен в форума,нали? Него ще го сложа да управлява НПО-то "ГлУбализирРанНо УбразУвание за демоКРАДЦИята".... Мдаааааа..........

Много се гордея с него,защото е на един акъл с Рамаданчо и първият продукт на реформата на Пръмокуневицата в образованието... Казах ви-моите васали ще ви разкатаят фамилиите.....

Реформаторите и те се наредиха на борсата за цигански гласове. Тая будала защо мислите е поставен на този пост!? Къде са гордите протестърите-реформатори днес да разяснят ситуацията във форума????

Ха да ни е честит новият елит! Освен родният си български говоря английски,руски и малко испански,но явно пропускам най-важният за бъдещето НИ език! Жалко за майка България и за Родината ни която вече е дом за все по-малко българи! Срам ме е,че политиците докараха до тук нещата да се чувстваме чужденци в собствената ни Татковина!

Лелее този е пълен с бисери. Ама ние сме си виновни като такива ги траеме. Няма какво да се сърдим, че сме дудуците на Европа и никои не ни обича.

бай Тошо също нямаше образование, и също токова философи можеше да изброи, но ни управлява 33 години!