Рязко намалели нелегалните мигранти в София

Румяна Бъчварова отчете спиране на мигрантския поток. Полицията в София отчита рязко намаляване на нелегалните мигранти заради промяна на пътя им към Европа.

Обратно в новината

Коментари - Рязко намалели нелегалните мигранти в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Институциите нека се опитат поне веднъж да са достойни и ДА НЕ ЛЪЖАТ ГНУСНО! Не се опитвайте с приспивни песни ДА ЗАБЛУЖДАВАТЕ И ОПИЯНЯВАТЕ С ОТРОВИТЕ СИ народа! Нима смятате, ЧЕ НЯКОЙ ви вярва, само отидете пред джамията в центъра на София и ще видите глутниците, които стават все по-огромни!!! ИЗЧИСТЕТЕ ДЪРЖАВАТА ни от тези НАВЛЯЦИ, УБИЙЦИ, те са наркотрафиканти и трафикиращи -"бизнесмени"! Защо Премиер, Президент и Парламент не се СТРСНАТ и да помислят, че утре и те могат да са им на МУШКАТА на тези диваци??? ЗАЩО БЕ ???

Тая направо чупи глупомера. Явно живее в някаква паралелна вселена

идиотка по всички точки и изказвания

Абсолютна лъжа.В България няма бежанци защото не граничим със Сирия.Това са нарушители на границата ни и като такива трябва да бъдат депортирани.Кога ще започнете Бъчварова?

Бъчварова, ако МВР пази границите както досега, цяла Азия и Африка ще минат през България, а вие пак ще лъжете и мажете, че пазите границите на ЕС. Просто нищо не вършите както трябва! Видяхме по "Господари на ефира" как се вземат мерки. Мигрантите чакат каналджиите по градинки пред блокове най-необезпокоявано като на редовни автобусни линии. Хората подават сигнали, а реакция нулева. Лъжата е издигната на пиедестал за потушаване на общественото безпокойство.

Спряха американските пари и спряха бежанците, които бяха 20- 30 годишни все мъже и без документи , но айфони!!!

Кой дебил си мисли че ''плават корабчета'' в очите на софиянци??Абе тия направо решиха че милион софиянци сне виждат и не чуват какво става в София или искат да ни кажат че цялата тая глутница вече са ги узаконили,,

С други думи - МВР знае много добре кои са, къде са и каква е схемата, но освен да отчита, нищо друго не прави. Евалата - не по 20, а направо по 40 заплати за тая обществено полезна дейност.

Ако приемем, че идеята на преселението е да се разреди културният ген да Европа и арабите и мюсюлманите да се смесят с християните, то те няма смисъл да губят ресурс стоейки в България. Тук вече отдавна сме загубили културния си ген. Според мен това е истинската причина. Ударът им трябва да е насочен от България нагоре. България вече е паднала. Провалена държава. До 50 г. тук ще е мюсюлманско правителство или в по-лошия случай - циганско. Според плановете на началниците.

Не случайно не ни смятат за враг дори и с останалите балкански страни, камо ли Европа. С другите може и да имат стълкновения, но тук просто знаят че си идват и готово - може да ни ползват като отправен център.

През 14-ти век получовеците-мюсюлмани прегазиха България и с огън и кръв стигнаха до Австрия, и защо не останаха там? Разселването и удобното окопаване по места задържа влиянието на турците на Балканите. Въпреки тарикатската политика на султана турците все още си остават капсулирани, но ако не са политиците, по места хората добре си се спогаждат. На арабите им трябват още хиляди години еволюция, докато стигнат до статуса на хомо сапиенс, но кой да ти чака толкова време - междувременно дай им да се налапат на наш гръб, пък и да ни изтрепят - и поради примитивното си мислене дори не се сещат, че ако ни изтрепят, няма кой да ги храни.

Това е така, защото пуснаха Сидеров и Чуколов от ареста.

който е писал статиъта да дойде на ул. поп богомил 34 и да види там от 3 дни идват вечерно време мургави млади хора с раници, а на другия ден никой не излиза от там. значи още през нощта са заминали някъде.

там е най-сигурно. полицията в съседство ги пази.

. Режимът в Катар и турската мафия издадоха огромно количество фалшиви сирийски паспорти на джихадистите. Така се обяснява в глобалните медии, че сирийския народ се бори срещу кръволока Башар Асад. На Израел им е нужна земя за да строят,до 10 години там няма да има незастроено място.Чрез американското си лоби и мрежи от агенти на всякакво ниво започнаха с атентатите от 11.9 та до днешна дата с провокации навсякъде в арабските страни точно с цел МИГРАЦИЯ И ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ. В ЕВРОПА ИДВАТ ОСНОВНО ДЕЗЕРТЬОРИ ОТ :ТУРСКАТА,СИРИЙСКАТА,ИРАКСКАТА АРМИЯ,СЪЩО ДЖИХАДИСТИ ОТ ИД ИЛИ ТЕХНИ РОДНИНИ ,КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И МАРОДЕРИ СЪЩО И ШИПТЪРИ ОТ КОСОВО,Ч.ГОРА И ВСИЧКИ ДРУЖНО БЕЗ ДОКУМЕНТИ КАЗВАТ .ЧЕ СА СИРИЙЦИ((. МНОГО ДОБРЕ СА УВЕДОМЕНИ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ БЕЖАНСКИ СТАТУТ,КОЙТО АВТОМАТИЧНО ИМ ПРЕДОСТАВЯ МЕСЕЧНИ ПОМОЩИ,КВАРТИРА,ХРАНА ,МЕДИЦИНА И ПРАВО ДА ИЗВИКАТ СЛЕД ТОВА ДО 10 СВОИ РОДНИНИ?? Арабски емисари от Саудитска Арабия и Катар обикалят бежанските лагери и вербуват платени бежанци. Целта е Европа. Те и затова са така агресивни взели са парите и път назад няма. Всичко е организирано с местните арабско-турски общини в Зап.Европа където Социала е окупиран от тях. Социала плаща квартира-обзаведена,могат цял живот да учат немски,да се правят на болни,инвалиди и т.н. Също като наште цигани са само ,че по-хитри и богати

-.Те явно показват,че не се нуждаят от нищо защото имат пари,злато.Ако ги обискират ще намерят хиляди долари и килограми злато в гащите им.Всичките имат сметки в турски банки. Повечето са участвали в групировки и грабежи. Сега в Германия искат да почнат на чисто.Ще седнат на Социал.помощи в Германия,а ако се хванат за работа то ще е някое арабско магазинче с дрога под тезгяха. ВРЕМЕ Е МАМА МЕРКЕЛ ДА Я ЗАТВОРЯТ В ПСИХИАТРИЯТА!

води етническа,религиозна война с цел заличаването на малките държави и размиването на големите. И ,че просто държави като нашата България,Гърция,Сърбия,Македония просто ще престанат да съществуват.По никакви законни норми тези хор а нямат право да влизат в чужда територия. Половината са роднини -жени и деца на главорези от ИД,които тука се изпращат на топло и сито,а после като вземат статут"бежанец" да изтеглят и даденият боец от ИД,ако разбира се е жив до тогава на "заслужен"отдих в Европа на социалната система на глупавите неверници.Всички имат банкови сметки в турски банки,където шейховете им плащат заплатите. 99% от имигрантите идват от Турция и те били хиджра - разпространявали исляма чрез преселение, което било похват на исляма още от времената на Мохамед и неговите преки последователи. 57-те ислямски държави финансирали хиджрата към християнския свят, разкри тя. Ташева заяви, че сред имигрантите имало и канибали.

Няма никакви бежанци,а само нарушители на границата ,които Турция умишлено изтласква и гони към БГ да се приеме закон ,който да приравни каналджийството с роботърговията. ОТГОВОРЪТ НА ТЕЗИ МОЛБИ ЗА УБЕЖИЩЕ ТРЯБВА ДА Е ЕДИН: НЕ ! НИТО ЕДИН "БЕЖАНЕЦ " НЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ НАЧЕЛО С КУНЕВА,ЧЕХЛЬО,ПАСИ,КРИСТАЛИНА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ КРЕСЛАТА И ОТ СТРАНАТА. БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!!! Смяна на населението както иска Бараката няма да има! Е па нема-каза шопът. БЪЛГАРИЯ ВЗЕ СВОЕТО РЕШЕНИЕ: БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА ЩЕ СЕ ОГРАДИ С ВЪЖЕНЦЕ И ТАБЕЛИ НА НЯКОЛКО ЕЗИКА:"СТОП-ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО! СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! ОХРАНАТА ЩЕ СЕ ПОЕМЕ ОТ СНАЙПЕРИ-ДРОНОВЕ,ЛОВНИ ДРУЖИНКИ И ЧАСТНИ ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ.НАРУШИТЕЛИТЕ ДА СЕ ИЗГАРЯТ В РАЙОННИТЕ ЕКИРИСАЖИ.-КАЗАХ-КРУМ СТРАШНИ

ВОДИ СЕ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА. ЕДИН ТАКА НАРЕЧЕН БЕЖАНЕЦ ПРЕДИЗВИКВА МНОГО ПОВЕЧЕ ПОРАЖЕНИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА ОТКОЛКОТО БОМБАНДИРОВКИТЕ. Всеки бежанец като получи статут и като извика официално още 10 свой роднини стават 11 спящи терористични клетки като се размножат след 10 год. ??? калкулатора пуши........НЕ ИЗГРАДИМ ЛИ СПЕШНО СТЕНА С ТОК,СНАЙПЕРИ-ДРОНОВЕ,МИНИРАНИ ПОЛЕТА И ГОЛЕМИ ПЛАКАТИ НА АРАБСКИ,АНГЛИЙСКИ И ТУРСКИ ЕЗ.:СТОП! ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО-СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Няма оправяне.Мисли бедни Българино, 500год.-малко ли ти бяха ???

Студено е! Ще видим напролет!

Сега на Турция не и е до това да ни пуска порции пришълци.

И ся кво съ праиме бе Меркел?

Намаляха лли а? Намаляха щото стана студено и не могат да си показват грозните мутри навън. Ама не си мислете, че не събират някъде на групички и да си пърдят на топло ползвайки тока плащан от нас и нашите данъци. Напролет пак ще излязат хшебарките гадни щото те рабо незнаят а само скатавка и някой друг да се грижи за тех.

Не е ли безхаберие и лекомислие това, че оградата не е построена на цялата граница? Кризата трае с месеци и не спира, това, че ония сега са малко не означава, че нови орди няма да опитат да влязат в България.

Бъчварова каза, че оградата ще е готова в средата на 2016 г. Т.е. сдейства се активно на пришълците като НЕ се строи ограда.

МВР да подпомага неофициално каналджиите, я как разчистват столицата ;-) /шегичка/

Там където имаме изградено съоръжение, вече дава ефект и помага на нашата работа - Разбира се че помага. затова и беше построено докато не го разрушихте от много толерантност

а защо оградата спря да се изгражда?

Една от причините за спад на бежанският поток е лошото време.Всички те бързаха да дойдат в Европа докато беше по-топло,но сега застудя,очаква се и да завали сняг.Да не говорим,че България изобщо не е за предпочитане от бежанците.Всички те искаха да отидат в Германия,но и от там вече идва информация,че не ги искат,няма вече да ги приемат,а и самите германци са отрицателно настроени срещу тях.

Няма страшно, след три месеца пак ще се постопли.

Свършиха ви нелегалните имигранти?! Веднага ви пращаме - тук имаме в изобилие и всеки ден идват нови!

И от областния център Бургас ще им помогнем;о) Тук дефицит на тази стока няма!

БЪРЗАТ ДА СЕ ИЗНЕСАТ В ГЕРМАНИЯ ДОКАТО НЕ СТИГНАТ ДО ТАВАНА !!!

Не вярвам. Може да е временно защото застудя. Трбява да се спре официално пирема на орки,защото 2016 ще ни залеят,особено като пак направят много горещо време подходящо за нашествениците.

Цитат от новината: "Продължава логистичната подкрепа на структури на Българската армия за опазване на българо-турската армия, посочи Бъчварова. " Въпросът е Бъчварова верно ли е изтърсила тази глупост или е плод на журналистическо недоспиване?

Какво да правят едни бежанци в България?! Че стандартът на живот в техните страни е по-висок от нашия!

Не са сменили пътя,още преминават през България,просто избягват да минават през София,защото в София ги ловят! Сега минават по съвсем други пътища през България,избягват големите населени места и предпочитат малките или през планините! А МВР просто не ги търси,те си чакат сигнали,няма ли сигнали,не се задействат,но то е така за всичко в майка България!

Само един абсолютен непрофесионалист, може да се вре където му е работата, ако няма подаден надлежно сигнал.

Откак Путин спря притока на петродолари на Анкара, мигрантите изведнъж загубиха желание да ходят в Европа.

ама пак рязко са се увеличили навсякъде другаде :) жалки служби, чак ги съжалявам ....

Абе а дано ама надали.....

Намаляли, ДРУГ ПЪТ!!! СТАНА студено и ТЕ се изпокриха в шахтите за паропроводите!!! Проверете!!! Ще се съберат НЕ по-малко от 15-20 000 нелегални емигранти!!!! Просто ни ЛЪЖАТ!!!!!!

както обикновено , по навик !

изтекоха по северния поток и в Германия- южния го закрихме по третия пакет...

НЕ Е ВЯРНО. Някой може друго да каже. Явно са се увеличили под мостовете, в извънградските сгради и пр.