Мария Габриел обяви Европейска награда за иновативно обучение

Церемонията по награждаването на лауреатите ще е на 20 октомври в Брюксел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мария Габриел, иновации и България?!? Иновативно ПЪЛНЕНЕ на ЧЕКМЕДЖЕТА: - 700 МЛН. лв. в ХАЗНАТА; + 70 МЛН. лв. в ЧЕКМЕДЖЕТАТА.

Дреме ми на батериите, ще си останеш проста.

И тая е герберска Калинка на Европейска хранилка.

И да допълня - 30 000 евро на месец, без командировъчните, хотела и шофьора.

Съд за герберските кърви като Габриел.

На някой да му стана ясно каква е наградата?! Мърла, попаднала кой знае по какви пътища там, плямпаща стереотипни клишета които и тя не разбира!

Щом и тая почна да дава награди леле-мале....

И тази от Тиквите или кратуните се чуди как да остане в Брюксел ! Няма да има кой да гласува за нея след големите разкрития за Мафията ГРОБ в България ! За Чекмеджетата на Джипко Бибитко и като сменят Гешев , Борисов ше е в Затвора. !!! Долу ГЕРБ !

тази определя награди за иновации ... Боже , боже къде сбъркахме толкова много ...Къде ? Щеше да е много смешно ако не беше толкова тъжно !

Награда Ж.И.Р.А.Ф -Женски Иновативни Разработки за Анален Фистинг

Мара Отварачката !

ПО-ПРАЗНОГЛАВА КУХА ЛЕЙКА ОТ ТАЗИ НЕ МОЖЕ ДА ИМА!!!

тая е по-безполезна от магнит за хладилник . някой ако има по добри сравнения да пише :)

Много приятен човек тази Мария. Сигурно е добър администратор и добре платен. Ако обича да каже по кои критерии ще прецени кое е иновативното обучение, защото са много. Явно тези на държавна служба ще го определят.

Теа орица верно си живуркат в некв розов свят пълен с бели еднорози, пеперуди и розови облачета. Или са толкова безогледно подли, че плямпането на празни приказки и преливането от пусто в празно го имат за иновативна развойна дейност с големи икономически, соцялни, политически и небесни причини. Незнам кое от двете ама не е нормално

Разтягаме локуми всякакви.