Райков към партийните лидери: Смирете се, няма морално девствени

Изборите преминаха успешно и спокойно що се отнася до създадената от мен организация, отчете се премиерът Марин Райков. Той призова политиците за смирение, защото никой от тях не е морално девствен.

Обратно в новината

Коментари - Райков към партийните лидери: Смирете се, няма морално девствени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Служебното правителство назначено от Бойко Борисов-Буда излезе крайно ялово, колкото е и политически ялова и ирландската пастирка Роска назначена за президент в бронираният джип на ,,народният любимец"и "генерал,, Борисов- Буда на път за Перник.Президента Роска П-а и сл.правителство на пишман дипломата премиер Райков ще останат в Б Г историята, като фалшификатите на Буда-Бойко Методиев Борисов.

главният ВИНОВНИК ( нерегистриран ) 13.05.2013 22:09 . Райков е главният ВИНОВНИК ЗА АРЕСТА НА нашите СЕСТРИ В ЛИБИЯ! И ДО СЕГА НОЩЕМ СЕ ВЪРТИ КАТО ВЪРКОЛАК, ЗАЩОТО ГО ПРЕСЛЕДВАТ ОБРАЗИТЕ НА ИЗСТРАДАЛИТЕ. НО ГОСПОД НЯМА ДА МУ ПРОСТИ И .... ЩЕ МУ СЕ ОТПЛАТИ С КАКВОТО Е ЗАСЛУЖИЛ...

Виждали ли сте някога по-прост дипломат подлога и мухльо? Ето го пред Вас в пълния си блясък.

От смисъла на термина "предприемачество", духът е преди всичко духовно качество, духът е идеологическа форма, е шофьор Chi на Hui Yunsi идеологията ", но духът не е съвсем просто показва състоянието на индивидуалното съзнание или процес на психологическо, субективно понятие, духът на съзнание, тя изглежда да е абстрактна осведомеността стойност. "предприемачество е, че тази специална група от предприемачи с една обща черта, те имат уникална лични качества, ценностна ориентация и начина на мислене на абстрактното изразяване, предприемачи рационално и ирационално логическа структура на трансцендентност, сублимация. Значителни духовни характеристики, уникални за предприемачи и други групи, характеристика разликата между отворен, хората го дневно като успешен предприемач лично вътрешно чувство за бизнес, философия, смелост и чар, и мащаба могат да бъдат идентифицирани , подбора и назначаването на предприемачите.

Голям сте майстор на "краткия и ясен" изказ...По "кратко и изтънчено" и аз не бих могъл да го кажа.

Vibudhi

Объркали сте форума. Тук се обсъжда наглоста на настоящия и бившия премиер и правителство.Райков и Борисов не са придприемачи а лапачи и подлоги на други чужди предприемачи изкупуващи България на парче.

Integrity е крайъгълният камък на предприемачеството. Integrity е поведението на предприемачите, предприемачите на практика всички принципи на изкуството на лидерство, интегритет не трябва да компрометира принципа. Пазарната икономика е в легалната икономика е кредит икономика , икономическа цялост. Целостта на бизнес общността, ще бъдат изпълнени с голяма част от моралния риск , значително повишаване на разходите по сделката, в резултат на огромна загуба на социални ресурси . В действителност, Веблен посочи, много отдавна в известната си книга "Enterprise на : мечтател предприемачи отдава голямо значение на интегритета, включително репутация. Freeman, носител на Нобелова награда по икономика е ясно посочи: "предприемачи само една отговорност, в съответствие с правилата на играта, използването на производствените ресурси, за да се включат в печеливши дейности, които се изисква да участват в открита и свободна конкуренция, не може да има измама и измама. "

Ученето е ключът към предприемачеството. Xun Дзъ е казал: "учене не може да са били". Peter Senge в известната си книга "The Fifth Discipline", заяви: "Истинският живот въвличането на основния причина, поради която хората чувство. Допълване на живот и разузнавателни системи мислене в перспектива, от предприемачи до цялото предприятие трябва да бъде продължителен живот, пълен с живот, живот екип и учене през целия живот . Особено ценна за да научите духа на японските компании, те учат да Едуардс Деминг качеството и управление на марката ; научат за пиано съпруг M Juran организация на производството; обучение за Питър Дракър маркетинг и мениджмънт. По същия начин, американските компании също така се учат от бизнес процес реинженеринг и плосък организация , тя е плод на обучение японски отборен дух .

Как може един Премиер, който е допуснал да му откраднат държавата, която управлява под носа да се прави на морален съдник и да определя, кои са девствени по отношение на властта и кои не?!?! Повече от 3 години живеем в държава в която властта е узурпирана от шайка бандити. Има основателни сънения, че Президентската институция е била узурпирана по същия начин. (Ако се съди по качествата на Президента и по гафовете му, фалшификацията на президентските избори е едно разумно обяснение за нелепиците.)

Посвещение е силата на предприемачеството. "Протестантската етика и духът на капитализма Макс Вебер пише: "Това изисква хората продължавали да работят в кариерата си, за да се превърне в неразделна част от живота им Всъщност, това е единственият възможен мотив.. В същото време, от гледна точка на личното щастие, те имат един вид живот е толкова неразумно: в живота, човек, за да оцелее кариерата си, не само за оцеляването си на ръководене на бизнес ". валута само успешно един от символите на лоялност към каузата и отговорност, е предприемач "върхова опит" и неизчерпаем движеща сила.

тоя пич става само за говорител хахаха. я си беги у дома и удри 5-6 коли с разредител и повече да не ти виждаме мазната какунда

Сътрудничество е в основата на духа на предприемачеството. Както Albert Hirschman каза: предприемачи в основен за вземане на решения при прилагането на колективното поведение , а не поведението на индивида. Големите предприемачи на повърхността често е лице, изпълняващо (One-ManShow), но истинският предприемач е всъщност добро сътрудничество, и този дух на сътрудничество трябва да бъде удължен до всеки служител на предприятието. Предприемачите е нито възможно, нито е необходимо да се превърне в свръхчовек (Супермен), но предприемачите трябва да се стреми да се превърне в Spider-Man (Spiderman), имат много силен капацитет и повишаване на платна. Siemens е илюстрация на тази компания се придържа към служителите на понятието "вътрешни предприемачи", да развият потенциала на служителите. В този процес, управителят действа като треньор роля, сътрудничеството на персонала, както и прилагането на разумния насочване за употреба, като същевременно дава достатъчно място за това, както и да се насърчава своевременно. Siemens спечели завидна запис на иновациите и рекорден ръст.

Adventure е същността на предприемачеството. Richard Cantillon ( Richard Cantillon ) и Knight ( Frank Rnight,, ) двама икономисти, предприемачество и риск (риск) или несигурност (неопределеност). Не е готов да рискува и поемането на риск, смелост, не е възможно да станат предприемачи. Риск Бизнес иновационен е двоичен, или успяват или се провалят, само хеджирането не могат да се търгуват, няма други трети предприемачи начин. 3M Company в САЩ с ценна лозунга: ". За да намерите принц, трябва да целунеш и многобройни жаба" "Целувка жаби" приключения и недостатъчност често означава: "Ако не искате да се правят грешки, това, което не трябва да изсъхне. По същия начин, създадена през 1939 г. в Силиконовата долина, Hewlett-Packard , Sony, създадена през 1946 г. в Токио, Япония , е създаден в Тайван през 1976 г., Acer , Lenovo 1984 г., бе създадена в Пекин, Китай, Qingdao Haier и много други компании, въпреки че те среда за растежа на бизнес основателите, фонове и предприемачески възможности, но без изключение, са в много незряло състояние и външната среда е много ясен случай те пионери, първият да скочи и да яде раци .

Иновацията е душата на предприемачеството. Шумпетер иновативни предприемачи са ангажирани в " съзидателното разрушение (съзидателно разрушение) гледна точка, като се подчертава същността и характеристиките на предприемачеството. Един от най-големите рискове, смъртта на духа на иновациите . Един бизнес, или добавена стойност, или се бракуват в човешки ресурси , иновации трябва да предприемачески инстинкт. Но иновациите не мига "гений", а е резултат от усилената работа на предприемачите. Иновациите са типичните характеристики на предприемаческа дейност, от продуктовите иновации на технологични иновации, пазарните иновации , форми на организация на иновациите. Същността на духа на иновациите е да правя различни неща, а не са направили нещата по-добре. И така, с новаторски дух на предприемачите е по-скоро като страстен художник.

Световноизвестният управление на консултантската фирма Accenture , говори със стотици хиляди предприемачи в 26 страни и региони. 79% от бизнес лидерите вярват, че предприемачеството е много важно за успеха на предприятието. Най-големият световен технологии консултантска компания Accenture изследователски доклад също така посочи, че предприемачеството организация в очите на старши директор в света на здравето и дълголетието гени и основната точка. Той е на предприемаческия дух е създаден след Втората световна война японците икономическо чудо, което води повече от 20 години на възхода на новата икономика в САЩ . Така че в крайна сметка това, което е реално предприемачески дух?

Цацаров, избора на Пожарникаря, както и мрънкача, разносвач на великденски яйца,рекламиращият Скалистите планеини в САЩ и мазната Гана, водещ се за служебен премиер ще направят всичко по силите си, за да може Господаря им отново да се върне на бял кон!!! Цацаров ще продължава да мълчи, ще смачка всичко, което обвинява престъпниците Борисов и Цветанов!! Наистина, след тези избори, НИКОГА ПОВЕЧЕ АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ!!ПУСНАХМЕ 4 ГЛАСА ПРОТИВ ПРЕСТЪПНИТЕ БОКЛУЦИ ОТ ГЕРБ И КАКВО, ТЕ НАБУТАХА ПОНЕ 100 000 ГЛАСА КУПЕН И ФАЛШИФИЦИРАН ВОТ!!!УМОРИХ СЕ, ОТЧАЯХ СЕ ОТ ВСИЧКО В ТОЗИ БАНТУСТАН, НАРЕЧЕН БУЛГАРИСТАН!!!!

Чудя се, Атака кога е била част от властта. Не си спомням, да е имала министър, заместник министър или поне областен управител. Явно на някои има е доста изгодно да равняват другите по себе си. Ако се себеоценяваш като маскара, гледай себе си, а не говори от името на другите.

"Райков към партийните лидери: Смирете се, няма морално девствени..." Прав си, така е, особенно ти и т.н. президент, Пожарникаря ви набива канчетата ежедневно, така че, не ми говори за морал, точно ти, започнал си да му въртиш свирки още преди 5 години! Смешен и жалък, междувпрочем, както и всички гербаджийски боклуци!!!

простак да дрънка ... както казва вожда му : и аз съм прост - и вие сте прости. кога ще дойде времето един министър председател да може да си мери думите? е тогава ще може да мери и делата си. дотогава просто глад. а колкото до морала - всички видяха, че царя е гол.

прав си раиков, вав вашето комунистическо котило по презюмпция не може да има морал, скрупули и достоинство. всички сте политически развратници и долни курветини.девствени сте само между пръстите защото непрекаснато ги стискате за да не изпуснете келепира и откраднатото, ващта мама комунистическа.

На прост народен език казано - В СТАРИЯ БАРДАК СИ ОСТАНАХА САНО СТАРИТЕ КУ.ВИ... нИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО !!! ДА ЖИВЕЕ КОМУНЗМА -ИЛИ ПОНЕ НЕГОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ БИВШИ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАИ ...- СТАНАЛИ МИЛИОНЕРИ- СЕГА СЕ РЕДЯТ НА ОПАШКАТА - ДА СЕ ВПИШАТ ВЕЧЕ И КАТО МИЛАРДЕРИ ...- А МИЛИЯ НИ НАРОДЕЦ- ПАК ДА СИ ТЕГЛИ ... ТАКА МУ СЕ ПАДА . ДА ТЕГЛИ- ДОКАТО ВЯРВА НА ЛЪЖЦИ- НЕ Е ЛОШО - ДА СПРЕ ВЕЧЕ И ДА СЕ ОПЛАКВА .... ЧЕ СТАНА ЗА ПОСМЕШИЩЕ... -ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ , КОМЕНТИРАТ -КАК НАРОДА СЕ ВДИГНАЛ- СВАЛИЛ ВЛАСТТА , КОЯТО СЛЕД ТОВА ПАК ВЪРНАЛ... БАЙ-ГАНЬОВСКА МУ РАБОТА ... ТЕГЛИ НАРОДЕ - ПОНЕ ЗНАЕШ ЗАЩО-ЗАДАЧАТА Е ИЗПЪЛНИМА- САМО240 ДЕПУТАТА ТРЯБВА ДАСТАНАТ СВРЪХ БОГАТИ- И НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ОЩЕ ОКОЛО 2400 ТЕХНИ НАЙ-БЛИЗКИ РОДНИНИ И ДОВЕРЕНИКА...- ДАВАЙ СМЕЛО КЪМ МИЗЕРИЯТА И НИЩЕТАТА СИ .. ПОЖЕЛАВАМ ДА НАПРАВЯТ ДО КРАЯ НА МАНДАТА СИ- ПОЛИТИЦИТЕ БЕЗНИНА НАД 5 ЛЕВА , ГЛЯБА -И ТОЙ , ТОЛКОВА ... Е ЗА ЕЛЕКТИЧЕСТВО- ДА ПЛАЩАТЕ ПО НАД 300 ЛЕВА СРЕДНОМЕСЕЧНО В ГОДИНАТА ...ДАНЪЦИТЕ ДА ВИ СЕ ВДИГНАТ 3-5-НО ...-И ТАКА НАИСТИНА ЩЕ УСПЕЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ БОРИСОВ , ЦВЕТАНОВ , ДОГАН И СТАНИШЕВ МИЛИАРДЕРИ ... ДЕРЗАЙТЕ СМЕЛО.....

ох той на батко девствената сьомга

До 15 януари около 250 верни на ГЕРБ наркотрафиканти, рекетьори, крадци и измамници са били пуснати от затворите за да работят предизборно. Целта е била в седмиците до изборите всички инакомислещи да бъдат притеснявани, грабени и психически тормозени. Вдигнали сме ръце от безумията на Борисов и Цветанов. Сега не можем да смогнем да описваме престъпленията, та камо ли да ги разкриваме. Когато стигнем до извършителите, се оказва, че поръчителите са ни началници, коментира пред журналисти дългогодишен служител на криминалната полиция.

Но Тогава ...та просто Сме във Форсмажорна Ситуация !

Да Г-н Сл.Премиер говориш за морал.Ти си ходил по света,а аз все тук съм стоял.Та кажи къде си видял генерал без морал,министър без морал,прокурор без морал и т.н. Ако си видял кажи,а ако не кажи на генералите,министрите,прокурорите и т.н.да си ходят,а не да ги приканваш на безморално мълчание

Намери се един почтен човек и набързо го оплюха.Някой да е прочел нещо за него в архивите на КГБ?Винаги кепазим достойните.

ЗА НЕГО НЕ- АМА ЗА БАЩА МУ-КОЛКОТО СИ ИСКАШ ИМА КО ДА ЧУЕШ И ВИДИШ... ДОСТОЕН ЧОВЕК НАНАЙ СИ ... С ЧИИ ПАРИ СЕ ИЗУЧИ ТА СТИГНА ДО ТОЗИ ПОСТ БЕ ..- САМ ЛИ СИ ГИ Е СПЕСТИЛ ОТ ЗАКУСКИТЕ ... ТЪПАК- ХОДИ СЕГА ДА ЛИЖЕШ ДРУГИ ЗАДНИЦИ-ТОЯ ГО ОФОРМИ ...

Ха , имах си хас да сме прочели? Ще четем след време след като го снемат от отчет - сега е все още активен!

А ЗАЩО? ЗАЩО никой не коментира, че избирателите в България са ШЕСТ МИЛИОНА И ОСЕМСТОТИН ХИЛЯДИ??? Направете ми някакви сметки!!! Хайде, де!

Казва се Високопрофилна Измама. С цел с Невъобразимо-големи размери.

В парламента няма морално девствени, а в служебното правителство всичките са морални герберски проститутки

Винаги ми е било едно и също мнението за тази мазна, дребна, интригантска и подмазлива душичка Маринчо Татин! Лекето сега му се запалили фитилите, защото Този, който го буташе наляво-надясно, сега няма да е премиер, а той - горканчото, даже може вече и да не е дипломат! И какви ги ръси (само в тази статия, за другите - не ми се коментира!): "Тази държава не може да се управлява с омраза. Очевидно е, че в новия български парламент ще влязат политически сили, които досега са участвали в управлението, няма морално девствени. " ТА: 1. Държавата не можело да се управлява с омраза? Че КОЙ бе, ахмак ченгесарски, мрази като слон? КОЙ отмъсти на всичките си противници, на всеки, който е казал дори нещо накриво за него? Кой натири, наруга АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ, които не му се подмазват и не го целуват под кръста минимум 30 пъти дневно? Не беше ли един умствен и морален пигмей, на ръст голям и на кила - още повече? Той до ден днешен няма очите да се появи и да се изрепчи: АЗ ПОБЕДИХ ПАК! Ми той в момента може да прави планове как да организира масови разстрели в "арените", по местата където е загубил изборите! 2. Щели да влезат в управлението политически сили, ма нямало морално девствени??? Бръщолевеници в стил Крадлив Дедо Мадридски и многократно прегрешила курв, ама все още девица! И квооум? Стар бардак със старите кури? Не казвам нов такъв, защото си е баш стария! Ма наш Маринчо поне за Борисов да беше казал, че е девствен, защото то се видя, че Цеко не е баш...

Защо като у нас имаше десетки международни наблюдатели още никой не се е произнесъл за това дали са били честни изборите? А ти Райков как мислиш?

Прав си, Маринчо! Както няма и морално девствени ченгета от ДС, двойни агенти - ДС и КГБ! Ти ги разбираш тия работи, от тати ти са ти преподавани и си ги гледал на живо. Аферим и машалла! НЯМА МОРАЛНО ДЕВСТВЕНИ ПОТОМСТВЕНИ ЧЕНГЕТА!!!!!!!!!!

Райков е главният ВИНОВНИК ЗА АРЕСТА НА нашите СЕСТРИ В ЛИБИЯ! И ДО СЕГА НОЩЕМ СЕ ВЪРТИ КАТО ВЪРКОЛАК, ЗАЩОТО ГО ПРЕСЛЕДВАТ ОБРАЗИТЕ НА ИЗСТРАДАЛИТЕ. НО ГОСПОД НЯМА ДА МУ ПРОСТИ И .... ЩЕ МУ СЕ ОТПЛАТИ С КАКВОТО Е ЗАСЛУЖИЛ...

Какво да се смирят бе тиквеник, то се предвижда програмно правителство със всички партии от парламента и дори някои извън парламента + граждански организации за контрол и тн, само ГЕРБ му набиха шута и никой не го иска ( и кой е виновен за това_?) Просто скандално, да се били смирили, по-скоро трябваше да каже " приемете отново ГЕРБ в редиците, много ги искам пак на власт" ебати подлогата омг...

Комай отива на Пърл Харбър... (Дано Сме Свръхбързи и Прозрачно-Ясни в комуникациите-Ни !)

прилича на партиен секретар с прическа

Следващите месеци очаквам безредици от изгладняли и отчаяни българи.

СМАЧКАХА НИ ОТ ВСЯКЪДЕ.КАКЪВ ВЪЗХОД КАКВА ИКОНОМИКА ЧАКАТЕ ОТ НЕЩАСТНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.

"НЯМА МОРАЛНО ДЕВСТВЕНИ..." ЩО ЗА ПОМИАРСКО ИЗКАЗВАНЕ? ИЗКЛАТЕНИ ЛИ СА ВСИЧКИ ИЛИ НЕДОКЛАТЕНИ? МОРАЛ В СЕКСА ЛИ ИМ ЛИПСВА ИЛИ В ПАРТИИТЕ? МОРАЛ ИМАТ САМО ДЕВСТВЕНИТЕ ЛИ? КОЙ Е МОРАЛНО ДЕВСТВЕН, Г-Н СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР? ВИЕ ДЕВСТВЕН ЛИ СТЕ И С КАКЪВ МОРАЛ? ДС МОРАЛНО ДЕВСТВЕН ЛИ СТЕ Г-Н ПРЕМИЕР?

Какво бе, другарко Политковская? С какво не сте съгласна и според вас НЕ Е истина в изказването на премиера? Какво му е помиАрското на изказването му? Или според Ваше другарско Височество, г-н премиера няма право да казва "царят е гол"! Но... хайде преди да съдите изказванията на премиера да оправите правописа си, ако обичате!

ЧЕТЕТЕ М/У РЕДОВЕТЕ, НЯМАМ ГРЕШКА В ПРАВОПИСА СИ ... ПР/ПОМИаР/ ... И ЦАРЯТ НЕ Е ГОЛ, ПРОЧЕТЕТЕ СИ ПРИКАЗКАТА!

Политковски, НЕ СЕ ВЗИРАЙ В ПРАВОПИСА, А ПРОУМЕЙ СМЕСЪЛА НА НАПИСАНОТО! Нормалното поведение на личност, уважаваща себе си, изисква първо да охарактеризира себе си, а след това да категоризира другите! Уточнявам: въпросния индивид, когато говори за "морална девственост", трябва да не забравя, че спрямо другите е просто магистралка(без кавички)

Браво, Райков! Издигна ми се в очите! Едно от най-смислените изказвания на премиер откакто има демокрация в България! Ама точно в 10-та! Мисля си, че Райков следва да е поне министър на външните работи и при следващото правителство, а защо не и... премиер...

вие да не сте аикю1ч6 или герб еуронадежда под нов ник, или просто друг платен гербов гъзолизец:)))?

Че нима няма място за дефлорирани и на президентския стол?

Дърти К*рви са всичките няма какво да се лъжем !

ВКлючително и Райков!

Райков сигурен ли е, че с осъществената превенция е осуетено престъплението? Някой в същност знае ли колко точно бюлетини са били напечатани?

а дали е престъпление, мамка ви? доказахте ли, че е? това да не са двамата мангали, които убиха човека - професор - до Захарна?

Винаги ми е било едно и също мнението за тази мазна, дребна, интригантска и подмазлива душичка Маринчо Татин! Лекето сега му се запалили фитилите, защото Този, който го буташе наляво-надясно, сега няма да е премиер, а той - горканчото, даже може вече и да не е дипломат! И какви ги ръси (само в тази статия, за другите - не ми се коментира!): "Тази държава не може да се управлява с омраза. Очевидно е, че в новия български парламент ще влязат политически сили, които досега са участвали в управлението, няма морално девствени. " ТА: 1. Държавата не можело да се управлява с омраза? Че КОЙ бе, ахмак ченгесарски, мрази като слон? КОЙ отмъсти на всичките си противници, на всеки, който е казал дори нещо накриво за него? Кой натири, наруга АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ, които не му се подмазват и не го целуват под кръста минимум 30 пъти дневно? Не беше ли един умствен и морален пигмей, на ръст голям и на кила - още повече? Той до ден днешен няма очите да се появи и да се изрепчи: АЗ ПОБЕДИХ ПАК! Ми той в момента може да прави планове как да организира масови разстрели в "арените", по местата където е загубил изборите! 2. Щели да влезат в управлението политически сили, ма нямало морално девствени??? Бръщолевеници в стил Крадлив Дедо Мадридски и многократно прегрешила курв, ама все още девица! И квооум? Стар бардак със старите кури? Не казвам нов такъв, защото си е баш стария! Ма наш Маринчо поне за Борисов да беше казал, че е девствен, защото то се видя, че Цеко не е баш...

явно обичате да се изказвате неподготвен или пък поредния таен пленум Ви е вменил да пишете подобни глупости.

Mekong Delta

Моля - говори конкретно или, както каза другарят Борисов на журналисти: "Бе я, защо ли не си ебте мамата, да ви еа боклуците..."

Искам да помоля г-н Райков да не се изказва повече. Отвори ли уста,изтърсва някоя глупост. Държи се като извънземен. случайно преминаващ през България.

Той е изискан, дипломат, казва вместо от А до Я - от А до Зет и други подобни. Звучи като пИдал, което със 100% го прави интилигентень!

:-))))))) (мОре кат изпицикатъ merdistique - шъ имъ да ръкумахъ кат по moustique)

Как е възможно подобен екземпляр ,принадлежащ към човешкия род,да бъде дипломат.Кой му дава право на него ,потомствено омърсеният с принадлежност към чуждо разузнаване родител,да квалифицира народните представители като морално нечистоплътни?

Опитът му в тези среди му дава право.

Какво толкова казал- че никой не е чист,за да злепоставя другите.Премиера не говори като простак ,както сте свикнали.И какво значение има кой е баща му.Всеки сам се доказва.Важното е да се пресече едноличната власт и всичките последствия които преживяхме.Само програмно правителство и обединение,може да ни помогне да си стъпим на краката.

Голямао значение има кой е баща ти - носиш неговия ген . А баща му е голям мръсник - лиза...ч на бай Тодор, агент на ДС и КГБ - вербовчик. Ако не беше баща му Марин и чеп за зеле нямаше да бъде....

В парламента са "морално дефлорирани"!Да не се мразим!Който е прекаран прекаран!В България е апокалипсис но какво от това!На кой му дреме!Има незаконни протести но не е важна причината!Новото правителство да се стегне и да лъже по-надребно.Прокуратурата да не е..ава политиците!