17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои си мислят, а и убеждават наивните,че поради мнения и изказвания падат правителства,започват едни революции....! Идва Нинова на бял кон, а Доган му държи юздите,Радев отгоре пази радиомълчанието,отзаде Магарешки с две туби нафта за всеки случай!

И тоя си чака реда при коритото,за това е и нетърпелив! И Нинова, и турците....!

Симеонов и Сидеров "не се дишат". Каракачанов и Марешки също. Марешки обвинява правителството в картел за горивата, те, че той прави далавери с тях. Симеонов обяснява, че Домусчиев е крадец, оня казва, че ще го съди за лъжа. Борисов дърпа към Меркел, Сидеров към Путин. Сидеров обвинява Симеонов, че е "соросоид", той твърди, че другият ходи при Доган и прави договорки с Бареков, когото всички вкупом са обявили за идиот. Пък накрая плеснат с ръце, та се прегърнат и търсят духа на К..., пардон, келепипира.

Кораба потъва...на червените големи мераклии. Ама той отдавна е потънал.

Лидерът на "Воля" вижда партията си в следващ коалиционен кабинет Вижда ама през крив макарон вижда!Освен ако не се присъедини към обединените патриоти, партията му няма шанс да се види в следващият кабинет.

Нали според такива като теб , Марешки ''щял'' , да вдигне цените , такива каквито са при монополистите ? И какво се оказва , че : КОЛКО ГОДИНИ НИЕ СИ ЗАРЕЖДАМЕ ЕВТИНИ ГОРИВА И СИ КУПУВАМЕ , ЕВТИНИ ЛЕКАРСТВА ??? Марешки има бъдеще ! ЗАЩО И ОСТАНАЛИТЕ МОНОПОЛИСТИ НЕ СМЪКНАТ ЦЕНИТЕ ???

"ЗАЩО И ОСТАНАЛИТЕ МОНОПОЛИСТИ НЕ СМЪКНАТ ЦЕНИТЕ ???". Защото монополист цени не сваля. Особено когато държавата няма желание да го контролира и ограничава.

благодарение на курнелия, народното събрание през 85% от времето се занимава със себе си!

Патерицата на бойко ... пак се прави на умен ...

Прав е г-н Марешки - Каракачанов е потомствен КДСар, от него може всичко да се очаква /един от критериите според които бяха подбирани кадрите на КДС беше дали са годни и, забележете, дали са навити да дръпнат спусъка на "чадъра" с който беше убит Джери Марков на моста Ватерлоо/ !!! Да е жив и здрав, а на нас - жална ни майка.

Стига простотии. Ако Сидеров си отиде, ББ 3 отива в канала и настава хаос в България ? Ами, то сега в рая ли сме бре катили - хахаха

ами да ,кораба потъва и инстиктивно трябва да се метнат на друг.За бога братя не гласувайте!Който веднъж те е предал пак ще го направи

Значи ако не гласувам, тогава никой няма да ме е предал и всичко ще е наред?

Аз пък я виждам извън парламента....

Както и на ДПС, СДС и пр. поитико-олигархични формйрования около и след антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., извършен с подкрепата на американския шпионин Горби от другарите Луканов, Лилов, Джуров, Станишев старши и пр. основатели на БСП, така и на ВМРО бащицата им е БСП, така че е съвсем естествено другарката Курнела да нарича другаря Каракачанов с галеното "Краси". И за Валерката вече е ясно, че няма как да не е "човек" на БСП, т.е. на чичко Шорош, само за Марешки не знам откъде и с чии мангизи се пръкна, та ако някой знае, моля да каже?!

ЛУМПЕН ПРОЛЕТАРИЯТА още не може да вдене,че техните другаре ги продадоха за да станат капиталисти и милионери но до като има ОВЦЕ ЩЕ ИМА И КОЙ ДА ГИ СТРИЖЕ

Така е. Другарете не само ги продадоха, ами и ги ограбиха, за да станат капиталисти и милионери и ги докарат до нечувана мизерия. Викаха им "дайте да дадем" и овцете вярваха и даваха, а на 10.11.1989г. масово им ръкопляскаха. Че и още има овце да им вярват и ръкопляскат.

Абе ВСЕЗНАЕЩИЯ, видя ли кой застана зад Валерката идиота (прощавай патриота) - индустриалния капитал, олгарсите. Която и партия да дойде на власт пак същите ще застанат зад тях. А такива като нас ще си чешем езиците по форумите.

Обявен е за ЮДА - продал Христос за 30 сребърника. Значи е имало "Тайната вечеря" с Нинова и ДПС и Марешки някакси е разбрал!?

и тоя малоумник му се яде от софрата,ама не вижда че на следващи избори го няма в парламента!!!!!

Кога стана дерменджия ,кога му побеля гъза !Същото ,като със президенто наш !

Присмял се Хърбел на Щърбел.... Дръж кокала Маре, че втори няма да видиш!

Сал магарешки липсваше в общата шизофрения на властващите защото завалията със зъби и нокти драпа да докопа малко власт.. Защо не гласувагте недоверието подлоги, след като не вярвате на кабинета и на неговите представители???

Тоя до година е фалирал, после край.

Може и да го огрее, но на следващите избори е аут.

Айде и тоя взе да сее опорни точки на руската пропагамда. За това санкции до дупка ! Санкции докато путин вече няма пари да купува български политици и да ни облъчва с тролове