Макрон призова англосаксонците да спрат да блокират износа на ваксини и съставки за тях

Президентът на Франция подчерта, че от над 110 милиона дози, произведени в Европа, ЕС е изнесъл 45 милиона, а 65 милиона е запазил за себе си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нова игра за елита. Играта за ваксината. Да си поиграем на ваксини бе..кови прокови окови такива работи.

Срещата в Порто и въпросът за освобождаване патентното ограничение за тези ваксини е важно събитие, което в характерен и обичаен Дир-стил е представено фрагментарно, непоследователно и повърхностно.Малко аналитичност или поне превод от някоя истинска информационна агенция щеше да е от полза. Но,какво да се прави, т'ва е положението, т.е. безутешно!

Бабоеб как си?

"Президентът подчерта, че от над 110 милиона дози, произведени в Европа, ЕС е изнесъл 45 милиона, а 65 милиона е запазил за себе си." Те затова няма ваксини за България! Че Макрон си хрантути френските колонии с европейските ваксини! Затова в Великобритания, САЩ, Русия .. вече забравиха за КОВИД. А в ЕС то продължават да ни затварят и карантинват! Защото лидерите там мислят за хората си, а бюрократите от ЕС хрантутят цял свят и си пълнят чекмеджетата!

Като започнат всички да мислят като теб нещата стават зле. Само дати обясна обстановката: Индия има огромна фармацевтична индустрия има капацитета да произведе ваксини за целият свят проблема е обаче от Щатите, Англия и ЕС които забраняват износа за материали за производство на ваксини и не освобождават патентите. И така какво наблюдаваме сега, докогато западният свят се ваксинира, вируса вършее из Индия и мутира, скоро ще се появи мутация срещу която ваксините не работят и какво ще правим тогава, пак от начало. Или целият свят работи заедно за справяне с проблема или ще се въртим в кръг.