Македонци се събраха около полицейските заграждения край гроба на Гоце Делчев в Скопие

Наметнати със знамена със звездата от Вергина и с тениски с надписи "Гоцева стража", те твърдят, че ще останат до събота, а част от тях заявяват, че ще блокират и моста

Обратно в новината

Коментари - Македонци се събраха около полицейските заграждения край гроба на Гоце Делчев в Скопие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако наебат очилатото пиянде ги признавам.

Какво Става ? Мюсюлманите от Северна Македония искат да не се Поклоним над гробовете на Дедети ни Християни ?

тия цигани с промитите мозъци плачат за х*й ама да видим!

Найо Тицин къде дреме, защо не е на амбразурата?! Ако не друго, поне да прекръсти "Графа" на "Земльо македонска, и тебе ли те уфатиа"!

Ше постоят па ше си тръгнат

Не е изключена провокация от макетата! Все пак това е точка в която най-бързо може да бъде провокиран конфликт! Англосаксите са известни с такива изпълнения!

айде стига с тая македония бе! заемете се с влашко, добруджа, бесарабия, молдова банат, крим .... там има милиони българи!

Ама колко са смешни бюрмаджиите само! И какви са тези смешни "униформи" с ленински каскети? Хахаха

По-скоро тебе ще на"""""ат, цървулко.

Нали са коминтерновска измислица! И каскетите им ленински, а мозъчната промивка троцкистка!

Няма Начин . САЩ Посланиците в СМР и България са Мюсюлмани . Те Пръцат Двете Територии ,.

:(Не мога да разбера къде е спора за Гоце Делчев и българското малцинство(щом го няма в конституцията им като малцинство ,то значи ,че ни признават като образуващо нацията)?Даваме го на Македония и Гоцето и нацията ,след това и разрешаваме да изпълнява и нашият химн и тя си става България!!!

Мисля, че е време вече да ги оставиме да си ебават майката. - никакъв ЕС - никакъв достъп електро и газ през нашата мрежа - отнемане на издадените български гражданства - пълно замразяване на всички общи проекти

е за това видиш ли маке му тресни един винкел у чутурата, винаги има защо

Много по-удачно е българите да почитат Гоце Делчев в Благоевград на неговия паметник или в София, а не в Скопие, в една чужда неприятелски настроена държава. Имали сме неблагоразумието да им дадем неговите кости. Да ги оставим там, той все пак е роден в едно българско село, което се намира другаде. Скопие няма друго общо с него. Мир на праха му!

Сега разбрахте ли какво е украинци от киевска Русь да викат Маскальаку на геляку

Абре спсовски, абре момче зелено оди си легай Ко се напъваш да мучиш

Признавам!!! Това беше добро!!! :))))

Сега разбрахте ли какво е украинци от киевска Русь да викат Маскальаку на геляку

Хайде ми отговорете, как тези бяха приети в НАТО? Къде бяхме ние, службите ни, разузнаване, политическа "класа" та допуснахме това. И до днес никой не поема отговорност, и до днес се мълчи кой, защо и как го допусна. Мислите ли, че тези са осъззнали грешката си и пак няма да получат достъчно, за "компромис" и за членството им в ЕС? Да живее Франция, че техните политици, явно къде по начетени и знаещи ни защитиха с нормалното условие българите да бъдат вписани в конституцията им и то наравно с другите, без шикалкавене и ограничаване през други закони. Кажете ми какпръви ги признахме, подкрепихме ги във войната, а те "разсеяно" не вписаха българите, а ескалираха омразата до нива, че за малко не убиха и човек, а после най-висшите им лицемери се опитаха да го изкарат криминален конфликт и до сега не са подсъдими биячите. Имаме генерал за Президен, а той изпраща пионки, вместо смело да стъпи и тропне в Скопие, че да им припари.

Писна ми от тоя цирк.

дали съм разбрал правилно сърбомански руски копелдаци са правили акция ли ? щото не ми се чете цяла статия...

дирници - северномакедонци не македонци ей

Радев, какво се случва с Пендиков. Всяко чудо за 3 дни и после медийна тишина.

А Гешев закусвА ли?

Много хубав български език говорят тези в С.Македония.Всичко им разбрах ! Тия са повече мъже от наш’те пуДки политици.Ще ги пуснем и в ЕС и в Шенген и на луната.Каквото кажат от Козяк , слушаме и изпълняваме!

Не разбирам защо им се обръща толкова внимание на тези цървули! Що за мазохизъм?!?!

Със какво да тропне бре, като нямаме почти никаква Армия :D :D може да врътнат едно хорце, дам, пък може и да си спомнят от къде са :D

Балкански синдром!

Абе, тия са по-прости и от мен, анадолският манаф!

Тази история е трагикокомична. Гробът на Гоце Делчев е край село Баница, което вече не съществува. Погребан е от помак, негов съвипусник от военното училище. После някой изкопал костите и ги завлякъл някъде. През 1946г коммунистите дали на македоните някакви кокаляци които им били под ръка та да им се махнат от главите. Та тези ккокали са погребани в църквата Св. Спас. Сега едни идиоти че кибичат да вардят Михаля, а други идиоти утре че поднасят цветя. Жалка и тъжна история. Като пикаещите и серящите на Орлов мост.

Каква футболна драма уважаеми читатели уауууууу а Роналдо вкара ли гол

нещо да кажеш за Волжка България ?

Ами като не може да се ползват чужди знамена защо носят знамето на вергинА? За това знаме дори има споразумение с Гърция да не се ползва!

Браво г-н Костадинов за откровението, ние феновете на Досаждане ценим честните хора и затова на 2 април ще гласуваме за вас

Кукуш, Баница и всички други наоколо, са били български села на 100% тогава са били в рамките на Ос. Империя, след това за малко в България а сега са в Гърция.

Сега най-важното е да се разбере какво правят тия сръбски селяни на гроба на българския селянин Гоце?

Ще ви занимават с македонски глупости, за да не виждате кочината в БълХария! Всеки ден я: - Македония - Украйна - Русия - САЩ - Германия Но не и България, какво става и се случва в БълХарско не е важно!

Селяни

Абе пичове,ние българите,челенове на НАТО ли сме,ние членове на Евро съюза ли сме?Е защо Европа разрешава на Македония да ни таксува като обикновен член????

какво се случва в Украйна е най-важно, за всички изброени.

Що не иде наш рублен там да размаха юмрука , както преди 2 и половина години?! Или някой по-урбап като кирето и ленчето, дето хептен ни скараха с тези сърбомани...

Неходете там македонците търсят сеир нямали паметник в БЪЛГАРИЯ да се поклонят политиците търсещи внимание.

Сега разбрахте ли какво е украинци от киевска Русь да викат Маскальаку на геляку

Не трябва - Кипър, Малта, Финландия и Швеция са в ЕС, а не са в НАТО.

Комунделите ни с москва и белград са виновни за това положение. Ама и сърбите с косово го д..ат.

Самият Гоце Делчев е заклел неговите наследници да пренесеат костите му в Македония. Направили сме грешка да ги дадем, но и Гоце Делчев така е искал.

Нашите да не позволяват тия правокатори от Сръбското ВМРО да ги накарат да извършат някоя глупост. На гроб се ходи тихо, спокойно с уважение към мъртвите и Бога, това не го забравяйте, те да беснеят колкото искат.

Попитали радио Ереван: "Какво е общото между българските и македонските патриоти?" Веднага от радиото им отговорили: "И на двете агитки им плащат от едно и също място - Руската федерация."

Ти знаеш ли къде е село Баня, където е умрял? В северна Гърция, иначе казано Македония. Скопие не е в границите на древната Македонска държава, дори Благоевград не е тя е по на юг.