Влак прегази 14 имигранти в Македония

14 имигранти загинаха снощи в Македония, след като са били блъснати от влак. Групата се е опитвала да премине пеша през каньон в района на град Велес.

Обратно в новината

Коментари - Влак прегази 14 имигранти в Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

!!! Приятели на бежанците !!!

С Македонските машини шега не бива. Те газят на здраво.

В Централна Африка, или поне в родните им села, влак няма, така че те от къде да знаят, че това "метално животно" е по-опасно от прайд гладни лъвове. Ако ги гонеше лъв, щяха да знаят какво да правят, ама това металното какво е? Не искам да ги обиждам, ама сигурно половината са на нивото на героят от "Боговете сигурно са полудели" та как да знаят какво е влак?

Все пак по телевизията са виждали влак ако не на живо. Едва ли това е проблема да бъдат прегазени.

телевизия в сомалия ????? нещо не си наясно с африка

d4

може да са искали да отмъкнат нЕкоя релса за старо желязо. нали са бедни и нЕмат пари за хлЕб... мъкааа....

Бе то бива , бива природосъобразен живот в Сомалия ама пък чак на не знаят какво е влак ! бива ли ? .

Македонският влак, най-бърз влак!

МНОГО ТОЧЕН!!! :-))))))

Македонският стил в решаването на кризата с бежанците.

Тръгва бързия влак, приказният чудак към далечни страни той лети ли лети...

Избери си вагон, с мечти милион И една страна огромен балон

Бежанците на Сатурн! Да ги извозят македонците с влакове!

Макетата вече им сърбаха попарата на "бежанците" с косоварите, след което 1/3 от Македония вече е де-факт Албания и Скопие е полу-предградие на Тирана. Така, че сега не си поплюват за следваща вълна "бежанци", а ги газат и колят наред! Тяхния пример - в майка България!

Или влака е бил много бърз или сомалийците много бавно мислят.

Сомалийците да мислят?

Пък и бърз македонски влак...

Ей така решават проблема с емигрантите в Македония.

Тези, не са ли виждали линия и влак, та седнали да почиват на релсите? Или са чакали асансьора да ги вземе?

Доказано е, че където са стъпили мангалите, добро не са направили! Вън от Европа!

Ако ти е писано да те блъсне влак, не можеш да се удавиш

Искаш да кажеш че тези са спасилите се от кораба до Италия? Брей че бързо стигнаха до тука ...

Стани Крали Марко - машинист, чуждото племе с чужда вера - прогони! Верния си влак си яхни!

До колкото разбирам, освен ако не потънеш в Средиземно море, или не те удари влак, няма никакъв проблем да влезеш в Европа и да пътуваш от единия до другия й край по единично или на групи. Жалко само дето Средиземно Море не е малко по-широко, или поне малко по-бурно.

ЩОМ ДНЕС СА БИЛИ 50 , УТРЕ ЩЕ СА 500 , В ДРУГИ ДЕН 5000 !!!! МАТЕРИАЛ ИМА , КАНАЛА Е РАЗРАБОТЕН , ЛЪЖАТ ГИ ЧЕ РАЯ Е НА ЗАПАД , НЯМА СПИРАНЕ !

Разбишкал ги е, като кегли...

Винаги със се чудил, защо нашите предци - сомалийците, арабите и афганистанците, като са дошли са построили джамията Нотрдам толкова далеч от минарето на Айфел-ага?

То тези имигранти станаха повече от хлебарките, където и да се обърнеш все ще смажеш някой от тях.

Спешно да построим жп-линия по граница с Турция! А да видим, тогава какво ще възрази Анкара на нашите "суверени и независими" полицици

Само гледайте да видите сега какво ще стане - ще скочат 1 милион правозащитни и международни организации организации и ще запеят в хор "Страните от ЕС са виновни за трагедията! Веднага да се отворят границите и да се осигури нормален транспорт и човешко отношение към хората, чието желание да намерят по-добър живот е напълно естествено и е тяхно човешко право! Да се осигури спазването на човешките права!" Що ли не се чувствам нито виновен, нито пък длъжен да им осигурявам "по-добър живот", нито пък ги искам тук!?

"...Що ли не се чувствам нито виновен, нито пък длъжен......." - Щото НЕ се касае за твоето дете, дебил сплескан, затова!

Предлагам всички правозашитници и прочието НП да дадат личен пример! Взимайте по 1 катун беженци или цигани в вашия дом! Хранете ги от вашата заплата! Иначе вашето е с чужда пита - помен! АЗ СЪЩО НЕ ИСКАМ С МОИТЕ ПАРИ НА МОЯТА ЗЕМЯ ДА СЕ ДУНДУРКАТ И РАЗМНОЖАТ ЧУЖДИ "ХОРА"!

що ли си мислиш, че някой ще ни пита

Защо не публикувате анализ, прогнози и т.н. Тази миграция като стадо скакълци не е случайна. А ако умишлено се предизвиква, с цел унищожаване на Европа? Не е ли време ЕС да погледне глобално и в переспектива, нима сме толкова беззащитни? Навремето СССР спря китайските пълчища със лазарно оръжие. Нека хуманитарната помощ се организира на тяхна територия, а не да се разбалансира Европа.

Говорител на силите на реда съобщи, че са задържани осем емигранти и предстои да ги завържат и тях на линията след уточняване на разписанието на трена.

Да си бе в къщи стояло,не би влак видяло!

Да, би видяло изнасилване, автомат (в най-добрия случай) и няколко близки с отрязани глави...

Резултатът е същият. Нещо като Final destinacion.

Тутууууууууууууу бегай идем....

След няколко години още и ние ще сме сомалийци,нали се гласят да разтурят БДЖто,/и без това едва кретат там дайте да го подарим както направихме с енергото/новородените няма да знаят какво е това влак.Тук ще остане територия със всякаква измет населила се за 1-2год.Много бързо се топим за няколко години с 2млн.,а уж война не водим.

Дали са седяли на релсите или са ги подготвяли за бране... няма кой, КОЙ да ни каже.

Както измежду елегалните емигранти в Харманли имаше говеда, дето не са виждали кранче за чешма, ами ги къртеха и после запушваха тръбите с дървен чеп, така може да има говеда, дето не са виждали влак и да го гледат като теле железница.

А вие помислете искате ли тука да се наводни с такива говеда, щото държавата ни нищо неправи по въпроса да ограничим наплива им, осигуряван от Турция, а държавните мъже се занимват с други глупости.

Наричаш хората "говеда" защото са загинали? В тях има повече доброта от повечето пишещи тук. Шегите със смъртта на хора са най-малкото неуместни.

Бе колко са добри не зная, съдя само по публикациите - някакво говедо нападнало наше момиче и го наръгало за да обре магазина. Местен куряк ( травестит) му помгна да избяг в Гърция където го заловиха Друго добричко говедо нападна наше момиче в магазин за кафе с цел обир и спука тазовата кост на момичето, колкото и корава да беше,че е била шампионка по бойни спортове. От същите говеда са пропищели в Харманли и Любимец. Башка че каквото и дадоха - чаршафи, походни легла - нарязаха ги от хайвантия. На говедата дадоха новите палатки, а на нашите гранични полицаи даже и палатки не им дадоха, ами си правят навеси от найлон, който сами си купуват, че да не ги вали докато пазат границата. Добричките "бедни" говеда" колкото пъти ги заловят замесени в инцивнт у тях все намират по 2000-4000 евро джобни. Ти кога си се разкарвал с толкова пари?

Доста примитивно мислене имаш като поставяш всички под общ знаменател. Надявам се не си еднакъв с убиеца от Търново. Това, че са бедни си е твое заключение, защо и ти ако си принуден да бягаш, ще вземеш това, което имаш. А затова, че ние сме бедни, вината си е и наша

А НИЕ И ВЛАКОВЕ ВЕЧЕ НЯМАМЕ!!!!!

не може да бъде!Вчера един велик политик каза, че те загиват от ятагани и ги колят като агнета!

Не ги е водил Сидеров. Той още е под масата

друга агенция каза че Путин е карал влака. Идиот.

Новината звучи като някой балкански уестърн, с участието на бате (б)Гойко - индианци пресичат каньон и биват пометени от трена на коВбойците, препускащ с тонове злато към трезора на банката.

Баш си е така.

Ния диваци, като са видяли влак са се панирали! - Вау, дракон! Пищи! Хасане, недей шава, да те види!

Имам чувството, че тези субекти са пълни дебили. Сами си обръщат лодките, поседнали на релсите и зяпат влака... Какво ли ще е следващото им гениално изпълнение?

Тотален джихад срещу христианското малцинство в Европа.

"Машиниста подал звуков сигнал" това добре. Ама тия от Сомалия като не са виждали влак. Сигурно са си мислели че влака ще ги заобиколи като някой камион. Диваци.

...пак ни поведоха по точки ! Що е маке ...сите ...юнак ! Що е сомалиец ...сите църно ...нощем се не види !

ето една добра новина!