Доживотен затвор за 7 военни за опита за преврат в Турция

Истанбулски съд осъди седем военни на доживотен затвор във връзка с миналогодишния опит за преврат в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Доживотен затвор за 7 военни за опита за преврат в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А турския диктатор, кой ще го даде на международен съд за престъпления срещу човечеството? Всички мълчат за разкритията, преди 3-4 години, направени от турски депутати, според които тайните служби на Турция са предали на сирийски джихадисти отровен газ зарин, за да го използват срещу мирно население и да обвинят за това Асад. Този смотаняк си приготвил двореца още през 2014 г. за султаната. Пътът му към еднолична власт бе предначертан отдавна и "превратът" си е негово дело.

Въпросният офицер е на 35 години и е работил в турската полиция. Той е служил в сектора, занимаващ се с подслушвания на телефони... aaaaaaaaa ?????BRAVO ERDOGANE

нещо да се разбра за турския гражданин предаден от " България " без съд на турските власти ? Поне от срам трябваше да попитат дали му е осигурен честен съд ! Ама кой ? Всички са еничари !

Баце върна на сатрапа интелигентни и културни хора ,преподаватели.Срам ме е ,че имаме такъв безгръбначен премиер.Е,кажете ,как ще ни уважава ,който и да е?Моите адмирации към гърците.Имат самочувствие.Поведението на нашите управляващи ме кара да се срамувам ,че съм българин.

Военните са окупирали логистичен център на общината в Истанбул и джамия. Е те 200 - тата години са заради джамията.

Браво, още 99960 арестувани очакват честен съдебен процес.

Само тези ли доживяха съдебен процес ? Други хиляди се "самоубиха " или се разболяха фатално ?

Дай пример за тези хиляди самоубили се?

Изрод

Как да ти дам пример ? Ти нещо разбра ли за турския гражданин предаден от " България " без съд на турските власти ? Поне от срам трябваше да попитат дали му е осигурен честен съд ! Ама кой , всички с еничари !

данво дочакат следващия успешен преврат и да излезат !

''Наскоро гръцки съд отказа да изпълни искания на Анкара за екстрадиция на турски военни, избягали в Гърция след опита за преврат в Турция.'' - ние обаче уравновесяваме положението като връщаме и без съд когото и да ни поискат.

Ние отзоваваме консули, връщаме потърсили закрила, каквото ни кажат - навеждаме се и готово!