Лавров: Брюксел има грешна политика

Западът е нарушил джентълменския договор за разширяване на НАТО към границите на Русия и сега в тази игра иска да въвлече и Балканите.

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Брюксел има грешна политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лавров опять насрал в штаны

Хората си имат държави, които развиват, руснаците още са на владетел с придворни , които излизат по-скъпо бюджета. Хора от различна епоха, някъде над 300 години разминаване в историята.

Кви връзки имаме с тюрмата , освен , че ни държа 45 години крепостни, подобно на мужиците си и досега ни изнудва и набутва с пари за ненужни проекти и държи 30 процента от икономиката ни без да плаща данъци, като Лукойл. И това ако е духовно и културно да си безгласен , наведен , смазан и мизерен крепостен по модела на вечната каторга, който вечно доят като добитък. Духовните връзки и начала на Масква са в Чингиз хан и източните деспотии , каквито почти не останаха.

Какво джентълменско споразумение? Заграбихте си територия от Молдова, Абхазия, Чечения, Дагестан, Грузия, Украйна... Тия май ни мислят за по-тъпи? Сега го играят на обидени? Който е бил под червения ботуш, повече не иска и да чуе.... Готов е на всичко с. Тъпи американци, английски хомосексуалисти, белгийски извратеняци само да не са руснаците. Защо ли?

Тоя чичко ли ще ни дава акъл? Тия първо да си оправят кочината, после да го играят фактор. Страшни гадини са ни някои от съседите

Всички избягаха от руските алкохолици. Тия само мислят как да оберат родината си и народа си . Нито една държава не иска и да чуе за партньорство с Русия

цитат " Западът е нарушил джентълменския договор за разширяване на НАТО към границите на Русия" Сега Русия бере "плодовете" на некадърника Горбачов и алкохолика Елцин. Кво джентълменско споразумение, кви 5 лева бе - има си международни договори които се ратифицират, толкоз, всичко останало е некадърност, наивност, бездарие в стил Горбачов и Елцин. Добре че Путин дойде на власт, няма да му е леко но нещата лека полека ще си дойдат на място.

Кое му е доброто? И на кое място ще дойдат нещата?

...Москва е заинтересована да запази историческите, духовните, културните връзки с приятелите на Балканите... И НИЕ ТАКА МИСЛЕХМЕ, НО ГОРБАЧОВ НИ ПРЕДАДЕ...

"Лавров такъв,Лавров онакъв!" Човекът е дипломат номер 1, пък вие си пишете простотиите! Гледайте си по-добре неграмотната старлетка Ката Захариева- поредното българско "дипломатическо" недоразумение и жалкия ЕС- бъдещият ислямски хаганат! Лавров не го мислете, още по-малко пък Владимир Путин! Нали си имате Бай ви Ганя-Банкянския тъпоъгълник. Ай,честито!

Вярно бие тъпомера, прилича на дворцов евнух номер 1 на Джуджето. Мъдър и достолепен е като слуга, който почесва блаходетеля си.

То Брюксел няма политика....Той си е подопечно образование...

През настоящата година Германия ще увеличи тройно броя на военнослужещите, които ще бъдат задействани за военни учения на НАТО, насочени към сдържане на Русия. В маневрите, които ще се проведат на източните и северни територии на Алианса, Бундесверът ще изпрати 12 хил. войници и офицери. През 2017 г. броят им бе четири хиляди, отбелязва Deutsche Welle. Данните бяха представени в документ на Министерството на отбраната на ФРГ, публикуван в понеделник, 19 февруари. Разходите на Германия за участието на войниците й в ученията също ще бъдат увеличени от 50 млн. евро на 90 млн. евро. Пояснява се, че осем хиляди войници от Бундесвера ще бъдат включени в маневрите Единен тризъбец, които са едни от най-мащабните, организирани от НАТО през последните години. Общият брой на участващите в тях военнослужещите ще бъде между 30 хил. и 40 хил. Ученията ще се проведат в периода 25 октомври-23 ноември на територията на Норвегия, в Балтийско море и в северната акватория на Атлантическия океан. От редакцията не привеждат информация за това в кои учения ще бъдат включени останалите четири хиляди войници от Бундесвера. Миналата година Германия изпрати свои войници в Литва в рамките на батальон на НАТО в страните от Балтийския регион. Решението бе взето на фона на действията на Русия в Украйна.

ще се вземат толкова много германски войници ?Дали половината от тяхв ече няма да са въоръжени с ятягани?

"Грешната" политика н Брюксел доведе до увеличаване на БВП на ЕС на 20% за 3 години! "Правилната" политика на Русия доведе до спадане на БВП с 50%, т.е. половин Русия я няма, изпари се!

много си се заблудил за икономиките и покупателната ти способност

Брюксел НЯМА никаква политика!!!! Той просто обслужва интересите на САЩ в Европа!!!! Не се очудвам-такава е съдбата на ВАСАЛИТЕ!!!!

Брюксел НЯМА никаква политика, но има растяща икономика! Русия ИМА перфектна политика, но икономиката и фалира!

А бе я си гледай работата и няма да учиш Европа какво да прави .Стой си в Русия и си правете Азиатски съюз и не се занимавайте с нас .Знаем, че много ви е мъчно че не може отново да ни заградите с мрежи и стени от запада.Но ще правим всичко възможно - НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА СИ РАЗВЯВАТЕ ШАПКИТЕ ТУКА И БАЛКАНИТЕ ДА СЕ РАЗВИВАТ КАКТО СИ ИСКАТ , А НЕ ПОЖЕЛАНИЕ НА РУСИЯ. .

То кога ли от изток е дошло нещо добро. Най добрия случай - сибирски студ. Лавров се е издухал.

Този човек съвсем е изветрял от водката.А вече и сам не си вярва.Първо да оправи умирисаната русия и после да се занимава с нормалните страни.

Този набор да си седи в Русия и да си трупа богатството като Путев и другите олигарси. Ние бяхме под руско в третото си най- жестоко Сталинско Руско робство. СТИГА. Затова още не може да се отървем и сме като тях най-бедни в Европа. Сърбия е в хватката руска и трудно ще се отърве,няма го Тито да сиктирдоса Сталин квото не стори лакея Димитров и го ядохме та до днес. Не искам мизерията мужишка. 50-60 г. в ТКЗС по 20 ст. на трудов ден. 64 г. работа в тухларна за 2 лв. надница. Димитров им даде всичкото злато от предците ни. 2 г. след 44 г. хранихме 600000 руски мазни ватенки, обраха ни парите и проведоха национализация и колхози ация. Набутаха ни Кремиковци технологи 36 г. ,който Китай отказа 58 г. след Култа. Все във фалит от тях. Стига руски ботуш,който и днес ни мачка. БДЕТЕ против аспирациите на мечката гладна. В момента в Русия мин. заплата е 276 лв. Стига сме с тези въшльовци ................

Само глупак може да кара народите на Балканите да избират; или сте с нас или с Русия! Това е глупава позиция! Позиция на разделението и конфронтацията.Трябва да има контакти и отворени врати, а не конфронтация, която може да причини война. При това тази война няма да е като Втората световна. Какво казва Лавров? Ами той нищо против няма народите на Балканите да влязат в Европейският съюз; това си е тяхно суверенно право да решават и никой не им се меси. Доколко е самостоятелно това решение е друг въпрос.Често пъти приемането в Европейският съюз се прави не защото държавата е икономически развита, а по политически причини. По следващо приемане в НАТО. А тъй като НАТО е военен съюз, който опасно се приближава до границите на Русия, Лавров няма как да е безразличен. Лавров прави всичко за избягване на военен конфликт. Той говори за икономическо и културно сътрудничество и възможност за достъп до информация/телевизионни програми/. Това, което Лавров не е казал, но неизвестно защо му го предписват е "военно присъствие" на Балканите. С две думи; Лавров не иска конфронтация и разделение. Само глупак може да иска такова нещо.

Лавров е прав, ама де толко акъл в тоя замаян Брюксел да го разберат какво им казва и че сериозно го мисли?! На брюкселските зелки им се дават едни огромни заплати да си пеят старите мантри и сами да си вярват на тях, щото никой друг не им вярва - нито в техните държави, нито пък - още повече - извън тях! Реалните управляващи на света са далече извън Брюксел, колкото и да им е тъжно от това! А за обща външна политика на ЕС изобщо не може да се говори - такова жевотно нема! И никога нема да се роди, щото държавите имат различни интереси и традиционни връзки! Ама те са турили една италианска мома Могерини да повтаря като папагал каквото ѝ спуснат от Фашингтон, и тя си го повтаря - нали за това ѝ плащат! ... Смешни и жалки брюкселски зелки!

Както и Захарова както и Путин!

Брюксел си го премести от единия в другият крачол. Тоя какъв е да си дава мнението какво да правят независими държави. Никой не го пита. Да си гледа работата.

"Този" е външен министър на Русия и изразява позицията на страната си. Като външен министър, това му е работата.Както се сещаш на Балканите има православни славянски народи, които са много близки с Русия по език, култура, бит, религия. Ако някога на тия народи им дотрябва надеждна опора, то това ще е от Русия. Ако чакаш и вярваш, че Запада ще ти помогне някога с нещо, ще има да чакаш. Запада има само интереси и го боли за твоята национална идентичност и култура!

А ти,демек си от евронация? Балкантурист си вечен и гурбетджия!

Прав е Лавров....много прав!

Ако Русия не беше взела Крим, сега Крим щеше да представлява огромна американска военна база и руският черноморски флот щеше да духа супата.Американците затова са бесни и не могат да си намерят място.

Русия не е взела Крим, просто Крим избра с кого да бъде в своето бъдеще. Нали американците проповядват демокрация, но избират да санкционират същата тази демокрация щом не им служи на тях. Смях, смях - приготвяш се да лапнеш хапката, тъман си си отворил устата и разбираш че хапката е отишла в устата на този от чиято чиния си се опитал да я откраднеш...

..американската демокрация е демокрация на голямата тояга.Не е ли?

Защо лилипуткин не направи референдум в Чечня? Щеше да я види през макарон!!!! Окупатор!!!!!

Руският черноморски флот е направо цъфнал и вързал..

Кой те излъга бе бунак? За какво им е на САЩ Крим? 100% сега Крим нямаше да в военноморска база на САЩ.

За какъв дявол им на САЩ военноморска база в Крим?!

Господине, Вие сте помияр.

Кончита, истината боли а?

По скоро Джуджо го боли та легна болен

Руският президент все още не се е появил пред публика. Владимир Путин или все още е болен или има проблеми с двойниците си, предполага "Руский мир" и уточнява, че той е престанал да участва в предизборната си кампания. Освен това той няма да присъства и в предизборните клипове. Просто изчезна след погрома на частната армия "Вагнер" в Сирия.

Официалната версия гласи, че Владимир Путин се е отказал от записите и репликите за предизборните си клипове в рамките на президентската кампания. Вместо това в клиповете ще бъде показани изказвания на Путин и друга хроника. Неофициално в кулоарите на Кремъл продължават разговорите за "сложностите" с кандидата или по-точно с неговото пълно отсъствие.

В Русия упорито се говори, че се подготвя изчезването на Путин от политическата сцена , като мястото му може да се заеме Павел Грудинин, кандидат за президент на изборите на 18 март, излъчен от комунистите, твърдят източници на ххххх.bg Това е възможно само, ако Путин оттегли кандидатурата си. Засега имаме само слухове, но е факт, че Путин не се е появявал публично през последните седмици.

Който и да дойде на власт в Русия, хватката с която са хванали американските империалисти няма да се отпусне.

Лавров е напълно прав - Западът е подъл и лицемерен.За съжаление, ще го усетим върху главите си... няма къде да бягаме, а и сме се набутали в НАТО, което също ще ни го отчетат като отегчаващо вината обстоятелство.Ние сме си виновни - ТОВА Е ИСТИНАТА - ДРУГ НЕ НИ Е ВИНОВЕН !!

Запада добре го усещаме и му се наслъждаваме, но не искаме и да си спомним за Руското усещане. Глад бой, празни магазини, сръбска музика, мосфилм...

Нали така викаши руснаци и рускинчета на Черноморския ЕС... Що не ходят в Грузия.. нещо си противоречите пак.

Абе къде е батко? Кажи бе конска главо? Никой не е виждал Путя от събитията с ихтамнетовците в Деир Ез Зор. Това пишат руските медии!

Батко копае вагнерови могили, много е зает.

Най готино име имаш!!

вервай си.Най-малко украйнците,пострадали през годините от руснаците ще искат да се връщат към Русия.Държавата ще закрият,народа ще се изтрепе ама никога,никога няма да искат да са към Русия.Ти си зомбиран българин със руско самосъзнание.

а значи тия от платените днес са трима- нали помия от ПАЧАВРОСТАН

Значи само три са днес рускинчетата

Много поздрави имаш от Ихтамнет Вагнербаев - Вертушкин, по прякор Груз 200.

Брюксел си е столица и ще си остане такава.А дали ЕС е грешка на природата,питай правителствата на 28 европейски държави и още десет дето се натискат да влязат в съюза.Но наистина,СССР,,СИВ,Варшавския договор и цялата соц.система си бяха грешка и на природата и на историята и за това сега са в небитието.И КГБ-то в лицето на товарищ Путин,въпреки мъките му сега,не могат да върнат от отвъдното.

Считам,че този аргумент-Брюксел е столицата на Европа - е несъстоятелен.В момента Брюксел е един нормален квартал+няколко квартала - гета,в които полицията не смее да влезе!Ако това е идеал за столица на ЕС,значи сме сбъркали много в избора!

По скоро сме нямали друг избор.

България - вън от ЕС и НАТО !

Еех, ЦРУ, от кога при вас взимат служи от ДЕЦКАТА ГРАДИНА? В ЕС са 27 държави, защото Великобритания напусна. А като гледам какъв НАПЛИВ. Да, обаче след 2025 година. Ееех, до тогава нито КАМИЛАТА, нито КАМИЛАРЯ.

Ватниците в цуг-цванг , самотни и пръкълнати на пиянство и бедност

Той целия Брюксел е грешка на природата а и не само той а целия ЕС.

на изток.А защо Русия се разширява за сметка на суверената държава Украйна и престъпва договора от 1994 год.Трябва да си дебил или безгранично нагъл да гледаш попарата в чужда паница,а да забъркваш същата попара в своята паница.

Много си глупав/а/. Украйна също е Русия и скоро сама ще се присъедини към РФ

Хората не искат да живеят в бедна еврогейска Украйна. Украинският народ избра братска Русия и американските изроди веднага им направиха майдана, като с цената на хиляди невинни жертви узурпираха властта в Украйна.

За това ли воюват украинците с русия, защото сте братя?

Украинците избраха Европа и Путин веднага анексира Крим и изпрати руски войски в Донбас!Със което отвори пропаст между украинският и руският народи!И изпадна във спирала от санкции и изолация!

Българите винаги са на страната на Русия

Ако е така, защо политиката на Брюксел е грешна според мошето Лавров?

Брюксел си е Брюксел, а българите са братя с руснаците

Мъкааа...Една Беларус остана вярна . поне докато е жив самодържеца Лукашенко.....и Чечня да не забравя

Иначе ще има "Дагестан"

Розови сънища на отчаяно мурзилче.Бегом да слушаш Вагнерова музика,да се успокоиш.

Тъпирче, отиди да послушаш трагична музика във Флорида. Там жертвите са реални.

Иначе Кубан , Дагестан са имагинерни ...а ?!

От статията се вижда много ясно колко е отчаян Лавров а с него и руската политика. Иска неща които не зависят от Русия, молейки се определени държави да се откажат от западната им ориентация и да предпочетат Изтока.

Вижда се, че си объркан и оглупял

Досуш като Лавров !

рашите се мъчат да запазят интересите си на Балканите.Ей,не се отказаха,бе.Сутринта Лавров размахваше пръст на САЩ да не си "играят" с огъня в Сирия,сега размахва пръст на Брюксел,на ЕС.Абе има ли и един ден в който този на снимката,Захарова и Песков,както и Путя, да не размахват пръсти на някоя държава,да се обяснява и оправдава,да дезинформира,да изопачава.Абе каква е тази Империя на злото,бе?

Еми Мордор, к'во искаш...

Старчоците, които днес управляват САЩ, са смутени. За първи път Русия предупреждава, да не си играят с огъня. До сега руснаците мълчаха, но си взеха Крим и забиха Донбаския пирон в ковчега на Украйна. След това се появиха в Сирия. Пак си мълчаха, но разбиха ИД и върнаха на Асад 98% от сирийската територия. Сега руснаците започнаха да предупреждават. Какво ли ще последва ... ? Старчоците във Вашингтон си блъскат главите

Много поздрави имаш от Ихтамнет Вагнербаев - Вертушкин, по прякор Груз 200.

Лавров: Москва не се противи на приближаването на Сърбия и страните от региона към Европейския съюз Ама това не си ли е напълно вътрешна сръбска работа, къде де членуват или не?!

На 21 и 22 ще посети Белград , и от догодина ,най западната столица до която ще припари , ще е Минск

Това, от което имат нужда балканските държави, е да си оправят инфраструктурата, да си развият икономиките и да подобрят държавното управление. Тези неща могат да бъдат постигнати само с помощта на запада. И ако Русия не си поддържа петите колони, агентите и партиите-проксита, то има опасност горните неща да се случат. А случат ли се, то тогава никоя балканска държава няма да си помисли да гледа на Изток. Това е подтекста на Лавров и затова ще продължават лавините с фалшивите новини и отчаяната пропаганда. Скоро няма да спре...

щом Косово е Сърбия, то значи Сърбия е в НАТО. Лавров си вкара автогол.

Балканите за Русия са орязаната и самоунищожената Сърбия. Ама как да стигне там? С анонимниците от ихтамнет не става. Тези безродници ги утилизират веднага и на място

Бе гей, българите винаги са на страната на Русия

със срЪп и чук в мозъка..да знайш.

Защо не сте в Руската Федерация, а сте в ЕС?

Бай Ставри

Кога бе?

През 1939 година разположението на силите е подобно на днешното, само съюзниците са разменени. СССР и САЩ/от по-късен период/ срещу Германия/Европа/ и Япония. Днес противостоят САЩ и ЕС/НАТО/ срещу Русия и Китай. През 1939 година СССР и Германия сключват мирен договор. Рибентроп предлага срок на договора да е 100 години. Молотов не се съгласява и се записва срок от десет години. Германия го нарушава на втората година. Този договор е полезен за България, защото води до Втори Виенски конгрес. Там, под натиск на Германия и със съгласието на Русия, румънците връщат Ю.Добруджа на България и половин Трансилвания на Унгария. Буковина и Молдова преминават към СССР. Днес отново се извършват подобни прегрупирвания на силите и предвоенни промени на граници. Преди ВСВ ИНИЦИАТОР НА ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ БЕ ГЕРМАНИЯ, СЕГА Е САЩ

Не е същото. Тогава Германия, Италия и Япония срещу САЩ, Англия, Франция и СССР, сега всички изброени са срещу Русия. Защо ли?

Чети, учи и не ходи на гей паради

с покрай правилната политика на ларвов финландия си купиха 200 ракети наскоро

Смее ли да откаже.

Смее ли да стои до Русия без ракети.

Смее ли да стои до Русия без ракети.

русия няма какво да предложи никой не иска да е с тях с изключение на нялколко азиатски мюсюлмански държави всички държави в европа са по-развити от русия имайте предвид че в русия не е само моксва или петербург има и чукотка и якутия и т.н.

Не забравяй Дагестан !

Шилo

Каква Чукотка, само на 50-60 км от Москва вече е пълна мизерия, каквато в България не е имало дори и при бай Тошо. Има Google Earth - гледайте, безплатно е.

За бай Тошовата ,,мизерия" можем само да си мечтаем, стандарта на живот, който имахме тогава никога няма да го достигнем.

Скоро ходил ли си в Горско Косово, примерно? Да видиш там какъв просперитет пада. А знаеш ли, че допреди 30 години там никой никога не си е заключвал къщата? В останалите села, че и в много от градовете- също.

Всички европейски страни са ориентирани към НАТО, ЕС или и двете. Никой не иска Евразия, там му е болката на мошето Лавров.

Всички тези страни нямат право на избор. Доброволно в НАТО и ЕС или насила като Украйна.

Защо насила не избраха Евразия?

Кой насили Украйна? Кой заграби украинска територия? Кой се изправи пред световните медии и излъга, че тези "зелени човечета" не са руски войски. Кой излъга, че няма руски войски в Донбас. Кой излъга, че не снабдява войските в Донбас с оръжие и всичко необходимо за пълномащабната война на "отпускарите".

ГНУС МЕ Е ОТ БЕЗРОДНИ ОТРЕПКИ!

Най-голямата европейска (и не само) държава е Русия! Тя има над 38% от територияата на континета Европа.

и 90% от глупаците..

всички имат грешна политика сащ ЕС само ларвата има правилна политика! да пречи на държавите от варшавския договор да се развиват!

Така се развиха държавите от бившия Варшавски договор, че половината им население избяга на запад да робува на робовладелците.

Кой ще е този политик от ЕС - НАТО - САЩ, който ще опусне кацата с мед, да не се облагодетелства от Балканите??? Бъдете реалисти, а не песимисти. До г-н Лавров: Добре сте дошъл на Балканите.