Македония и Сърбия откриват общи посолства

Министрите на външните работи на Македония и Сърбия – Никола Попоски и Ивица Дачич, подписаха в Скопие споразумение за откриване на съвместни посолства по света

Обратно в новината

Коментари - Македония и Сърбия откриват общи посолства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Македония я създадоха Сърбите, за да заобикалят ембаргото. Там всички политици са Сърбомнаи. Сега явно след като Косово им избега, гледат Макетата да докопат. Интересният е момент обаче е друг, след като сърбите контролират всичко в Македония, кой организира антибългарската попаганда. Защо наще тъпаци, подкрепят сърбите за ЕС? Кого са питали за това. Или ще направим тъпизмите, като независимостта на македония и после ще се чудим що ни се качват на главата?

ТЪПАНАРИ.И.И, ТЪПАНАРИ.И.И.., и Македония отново си иде... Докато простаците в България "правят политикта"- признават първи "независимостта" на Македония, дават паспорти на българите от Македония, помагат на САЩ и Запада да има Косово, сърбите "работят по въпроса..." Сега и Сърбия и Македония ще се простят с "обединението си" - албанците ще приберат Македония към Косово и ще я ислямизират. Косоварите знаят как да спечелят срещу Сърбия и Македония? И така, българи-простаци, идва ДЕНЯТ НА ИМПЕРИЯТА - Реализация на ислямската "Южна дъга": Турция-Родопите-Албанска Македония, Косово- Босна и Херцеговина и Албания...Ха сега: У.у.у.. Македония е наша... Сега, като преименуват и Благоевград на гр. Самуил, ще бъде върхът на простащината, защото ще признаем и понятието "Пиринска Македония"! Никога Македония не е съществувдала на Изток от Струма...ДАЖЕ НА ИЗТОК ОТ ВАРДАР, В ДРЕВНОСТТА! Това го знаят и в Древна Гърция! ПРОДАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА... ИСТИНАТА Е:БЪЛГАРИЯ Е ЗАВЛАДЯЛЯ ЦЯЛАТА ГЕОГРАФИЯ "МАКЕДОНИЯ" И ЦЯЛАТА МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРСКИ КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ АРЕАЛ- ЧАК ДО 1914 ГОДИНА! ВСИЧКИ ПАМЕТНИЦИ НА ЖИВОТ ГОВОРЯТ ЗА ТОВА! ПОЛИТИКАТА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ - БОРБА ЗА НАШЕТО КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКО МИНАЛО, А НЕ ЗА "ДЪРЖАВАТА МАКЕДОНИЯ"!

Ами ако имахме един Самболов или един Путин, когато трябвало, сега нямаше да има Македония, а Сърбия щеше да се разправя с албанците. Всъщност до десетина години сигурно ще има прекрояване на западните балкани - Велика Албания, изчезване на Македония в сегашния и вид и т.н.

...........Фердинанд продава Македония .......... и предаде санстефанкса българя за винаги......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Линуксче, ти за Америка и Британия нищо не каза... А, че две държави - едно посолство, не е нормално нещо, това е ясно - Македония е независима само на книга.

Епа нека....нема лошо.... Нека драпат по песако...

Направо да се целунат по братски и да влизат в състава Югославия.

Тихо се случват фундаментални промени и промяна на етническия състав в страните на балканите. За съжаление, след разпределението безвъзратно ще се окажем в Турция.

Упражняващите се по темата Македония са просто неграмотници. Фердинанд продава Македония и сключва договори със Сърбия и Гърция.... Оттук нататък всичко е обречено

RedHat

Колко още имаш да четеш.........

Такива като теб я продават. НЕЩАСТНИК. СПРИ ДА ЛЪЖЕШ. ЗАТОВА МАКЕДОНИЯ ДНЕС Е ОТДЕЛЕНА ОТ БЪЛГАРИЯ, ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ. Цар Фердинанд ДАДЕ ВСИЧКО което можа за освобождението и присъединяването на Македония към БЪЛГАРИЯ. Той направи това НАЙ-МНОГО ПОД НАТИСКА ТОЧНО НА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ. НЯМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН ПОЛИТИК ИЛИ ОБРАЗОВАН ЖУРНАЛИСТ ДА НАМЕРИ КАКВО Е ПИСАНО ВЪВ ДОМАШНИТЕ И МЕЖДУНАРОДНИТЕ ВЕСТНИЦИ ПО ТОВА ВРЕМЕ. Македонските българи са стояли ДЕНОНОЩНО ПРЕД ДВОРЕЦА искайки България да започне война за освобождението на Македония. ТОВА Е БИЛА ВОЛЯТА НА НАРОДА. Не като днешната подкупвана от всякъде. БОГ ДА ПОМАГА НА ЦЯЛА БЪЛБАРИЯ В ЕДНО С МАКЕДОНИЯ.

Това означава, че пюят в лицето на майките,бащите,дядовците и бабите си. В крайна сметка това тяхното прилича на стокхолмски синдром.

Проблемът не е в Македония , в България и който е малко поне запознат с борбите на българите в тази част знае истината. .България/ продажните български политици от ляво и дясно/ отдавна се е отказали да защитават българите в Егейска и Вардарска Македония.Оставили са на мекерета и продажници да вдигат само празни лозунги.

ЩО Е МАКЕ СЕ Е ЛАЙНО ! -Българска народна поговорка. Нека да си направят и обща държава. Всъщност те никога не са били разделени.

Така или иначе с името Македония нема да влезат в ЕС. Гръчовците не дават. Па да ползват, ако щат и Аскимоските посолства

Ето ви и текстовете, извадих ги от скрина, при бильото ги крия: Тиквица Бокич и Биби Израели се стискат на 4 очи в Тел Афиф, и Ники Младич кани на чевермве Сирийски бунтовници в София една бабичка

Какво били направили българските политици ? Нищо не могат да направят в случая, сигурен съм че дори България много пъти се е опитала да им подаде ръка, обаче сръбските магаренца начело на Македония започват да се насират веднага, защото така са инструктирани от Белград. И антибългаризма дори и го разбирам, без него те веднага ще станат част от България, затова им перат мозъците непрестанно и ги управляват сръбските катили...

Добре де, ама защо изпълняват инструкциите на Сърбия, а за България не искат да чуят? Дали нещо не сме сбъркали и ние?

Ами защото им промиват мозъците от 1945 насам. При нса що беха пионерчета и си се клеха във вярност на Комсомола - по същата причина.

интернационала тоест русия отдавна е дала македония на сръбските другари поради тази причина русофилите нямат нищо против сърбизацията и македонизацията на българите в бивша югославия!!!

Все някой ни е виновен! Русия била дала, дрън-дрън. Сърбите не ги е страх толкова, колкото нас, българите - да не би да стане нещо, да не би да каже нещо Европа! Така про.рахме Македония още от царско време и до ден днешен. Докато сърбите се въртяха и устояваха на всякакви напъни, дори на Сталин му показаха гръб, но постигат своето. Нас никой няма да ни осинови, разберете, нищо че нашият Президент мънка клетви на вярност за щяло и не щяло. Не е това начинът. Не можем да си внесем Европа, трябва да си я направим сами. И да си вдигнем очите, а не само да гледаме господарските обувки!

dimitarpeshev73@abv.bg

Включително и обувките на Путин, нали?

А аз си мислех че скоро ще ползват албанските ...

Не мога да си обясня мълчаливото съгласие на българите в Македония със сръбската върхушка ,която управлява и е присвоила името ВМРО ! Браво на албанците ,това са хора с достойнство !

Като плюете и едните, и другите, защо не си зададете въпроса: А какво направихме ние, за да привлечем македонците? Вярно е, че са неблагодарници, но кой би се ориентирал към съюз със тотално съсипана страна като нашата в сегашното й състояние и при сегашната й политика на свалени гащи пред УСА, ЕС и особено Турция?

Като народът прост иска да го управляват посткомунистически безродници ,значи и той е такъв ...!

Глупости пишеш безроднико!

Ако ти си с изути гащи и неудобна поза защо ни ангажираш с мнението си? Ние живеем в 21 век в Европа!

Ако смяташ, че България е суверенна държава и провежда своя собствена политика, съобразена с националните си интереси, без да се кланя и да изпълнява нарежданията на ЕС и УСА, значи живееш в друго измерение, за което състояние си има медицински термин; или просто зелените хартийки пречат на зрението ти - това е моя отговор!!

Значи признавах , че Самоул е Македонец, а също така и Алекси Македонски. Интересно

Защо и ние нямаме такива умни политици, които мислят за доброто на държавата? Добре са решили хората- щом може да се спестят пари и то не малко...Кой обаче ще иска да дели 1 посолство с нашите "дипломати"? Русия? С тях сме скарани. САЩ? Те не делят нищо с никого (освен разходи за война). Германия/ Англия, Франция? Тях ги е гнус да ни гледат, камо ли в 1 сграда с българи да работят.

Който е сложил минус тука, щъркел да му се изцвъка на главата дано. Пу.

dimitarpeshev73@abv.bg

Аз сложих, ако ме наака штръколь ще спечеля от ТОТОТО

А сега някой да ми каже, че македонците са наши братя?! Мои братя може да са само българите и то онези дето са българофили, а не някакви други фили!

Сега, ако имахме управник като Пути(н) щя хме да сме окупирали част от БРЮМ по молба на пробългарското население там и да започнем да ги анексираме помалко и много нови български вдовици и сираци да се появят по изстрадалата българска земя!

Ще окупираш - чушки. В ЕС си, което ще рече, че не можеш да имаш претенции към съседни територии територии.

Идеята да направиме Балкански Съюз в който Руската мафия да си живурка и главатара и Путин да ми определя живота НЕМА да се осъществи

КОЙ БОЛЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ,ПРОРУСКИ И АНТИБЪЛГАРСКИ МОЗЪК ВЪЗРОДИ ТАЗИ СТАЛИНОВА ИДЕЯ?????????????????????

dimitarpeshev73@abv.bg

Накви по долу описват подобна картинка

Ако някой все още е имал някакви съмнения относно политическите пристрастия на Македония, сега вече дано ги е разбрал. По-далече от тези сърбомански дебили. Нищо общо не ща да имам с тях!

Как си личат пропутинските мекерета и тук по въпроса за Македония! Разни гуми ,разни смехурковци миришат на руска пласмаса от 60те години!Нищо българско и тролене без край!Простотия!

Ако Вашето безумно и абсолютно неразбираемо русофобство не беше възникнало веднага след освобождението, няма ше да сме на това дередже и Рудия вместо да подкрепя Сърбия и Гърция щеше да подкрепя нас и щяхме днес поожително да имаме излаз на 3 морета - Черно, Мраморно и Бяло. Никой не обича куче да го лае. като е имала Русия имперски амбиции и винаги е била подкрепяна от Сърбия и Гърция да не би да са загубили нещо? Увеличиха териториите си за наша сметка. Вие, русофобите, сте грозни предатели и родоотстъпници. Съсипахте майка България с Вашата умраза към освободителката и искате някой да Ви обича. Отрепки. Неблагодарниците не обича никой.

Гоце и Даме сега се обръщат в гробовете си... ВМРО-ДПМНЕ трябва незабавно да престане да носи тази свещена абревиатура!

един от начините за гарантиране на оцеляването на българия или поне българския начин на живот е съюз между сърбия и българия евентуално и македония без албанските части и република сръбска. разбира се никои от западните сили не иска силна държава на балканите.

Писна ни от МРЪСНИТЕ ВИ РУСКИ ИДЕИ ,ВИЕ ,КОИТО СЪЗДАДОХТЕ МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ И СЕГА Я ПОДДЪРЖАТЕ ! Я ИЗЧЕЗВАЙ В РУСИЯ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ И НИКОГА НЕ СЕ МЕСИ В НАШИТЕ ДЕЛА !!!!!!!!!!!!!!

много си прост

RedHat

Слабоумен безродник.Такива като теб, които сееха такава предателска реч отдавна трябваше да са на дръвника. С удоволствие бих бил палача на такава безродна паплач, която целта и да е подрива устоите на нацията. Казах!

НЯМА ПО-КОВАРНО И ЗЛОКОБНО НЕЩО ОТ ЮГОКОМУНИЗМА и неговото психиатрично отделение - Македония ! Там нагледно е показано какво прави комунизма от българите , Господ ги създаде българи , а Тито ги направи македонци ...!

Ама днес изтече новина,че албански полеви командир,предрича в най-скоро време,да се случи "Революция"в БЮР Македония?И великоскопските велможи,решиха да се върнат към белградските си,отколешни ментори!?

Логично и обяснимо решение. След като непрекъснато доказваме, че сме турски и американски подлоги и след като тръгнахме да оправяме световните дела в Афганистан, Ирак, Сирия, Украйна и къде ли не, съседите тихо и скромно работят за националните си интереси - както ги разбират. Това е огромеш шамар за нашата политика и дипломация, но кой го интересува? Важното е Брюксел, Вашингтон и Анкара да са доволни от нас..

Македония и Сърбия откриват общи посолства Тези вече се "взеха".Освен да кажем горчиво.

Не забравяйте за мюсулманската дъга, докато гледате в комунизма на великосръбските шовинисти.Само помислете ако ние , българите бяхме стока дали македонците щяха да правят общи посолства със сърбите?

Наистина си много прост и главата явно ти е гумена. Правителствата в скопие са просръбски каквото и да става те ще са със сърбия. Никакви отстъпки на тези прошляци да ги изядат албанците. Това заслужават.

Ти си простият. Заплахата от турция е огромна и агресията им е очевадна. Засипани сме с некачествени турски, стоки, турски сериали, новини на турски език, турци в български парламент, големи обществени поръчки се печелят само ото турски фирми. Няма да продължавам повече, фактите са налице, къде видя агресия от Сърбия и Македония спрямо България...Много са ти промили мозъчето или си сбъркал дрогата...

От такива като твоя светлост имаме три национални катастрофи- като за потомствени бедняци. Няма да се изненадам ако си и комунист. Знаеш ли какво е отблъскващото от нас българите? Това е потомствената ни бедност. Тя ни прави измекяри и мерзавци в живота.

..никакъв съюз със славяни не е имало защото просто такива не е имало.....това са прорускикакво малобройно славянско население но преобрадаващо е било траки.... писания за исторически измислици в услуга на Съветите... Имало е някакво малобройно славянско население, но преобладаващото е било - траки...

БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ СЕ ОКАЗАХА ГОМЕМИ сръбски МЕКЕРЕТА , СРАМ !!! Дядовците и бабите им се обръщат в гробовете , безродници !!

Bell

А и такваз държава Македония вече няма. Казва се Полу-Албания. Отидете в Скопие - до всяка джамия по още две. Успех да видите християнски храм например. Забрадените тетки по улицата са често явление там.

Да ползват нашите посолства...

Bell

Сърбия не спря да се подмазва на Македония, и сега жъне плодовете на своя труд. Макетата са говеда, но пък ние винаги сме имали едно такова надменно отношение към тях, което в крайна сметка до нищо не доведе.

Мнооо си прав, ама много и то болезнено, но пък българин и дипломация е като коза и шах.

100+ :))))

Документален филм за светите братя Кирил и Методий, в който се говори за македонската нация, а не се споменава, че те имат връзка с България, е одобрил Вселенският патриарх Вартоломей, твърди македонският вестник Вечер, цитиран от агенция Блиц. Продукцията била на чешката национална телевизия и студио Барандов от Прага, а заглавието на филма било Кирил и Методий, славянските апостоли. Той се снима по метода на документалните поредици по случай 1150 години от моравската мисия на първоучителите. "Вечер" посочва, че проектът бил замислен като паневропейски и представлявал исторически факти и събития, които засягат няколко нации като поляците, руснаците, македонците, сърбите и гърците. Според български историци, посочва изданието, подкрепата на филма означава, че Вартоломей вече е признал македонската нация и църква.

"... Вартоломей вече е признал македонската нация и църква." Мечтите са безплатни фироми.

Абе ти тоя парцал в. "Вечер" ли намери да цитираш. Та той лъже повече и от "Работническо дело"...

ПО ПРИНЦИП САМУИЛ "МАКЕДОНСКИ" Е БИЛ И СРЪБСКИ И АЛБАНСКИ ЦАР :)))

Всяка година минавам през Сърбия транзит и почти винаги се губя около Белград та карам не само по магистрала а и по селските им пътища но мога да кажа че навсякъде е супер оживено работи се здраво и последните 5 години са ни задминали в всяко едно отношение включително инфраструктора която сами си я прават без помощи от ЕС. А сега виждам че и политиката им напредва. Ние се смеем но сме за смях.

Обикновен шит, там смърди та се не трае.

Хе хе незнам на какво ти смърди но границите са отворени за всички българи време е да се поразходиш из ЕС и навръщане когато минеш през Сърбия и като влезнеш в България ще разбереш как смърдим ние.

RedHat

Следващия път вземи остани там, защо се връщаш тук?

И виж какъв "комплекс" има в източната част на Борисовата градина. Ако главата ти разбира от тези неща, ще мислиш по-другояче за Белград като наи-представителен. София е духовният и окултен център на Балканите, и един от европейските такива. Но вашата пропаганда, която македонците наследиха от вас, е действително извънземна. Казано е, че София ще бъде Втори Йерусалим. Сравни американските посолства в София и Белград и се успокой, че на Сърбия не и е писано да играе водеща роля. Иначе идеята за обединяване на България, Сърбия и областта Македония е уместна и нещата май отиват натам, предвид неизбежното отделяне на албанците.

Не сте ме разбрали като да бъде - не говоря за jедна нова Jугославиjа, а само за нова Федерация от южнославянски народи - македонският народ, който е с дълга и славна история, българският народ, който е дал културни достижения на Балканите, и сръбският народ, който е носител на най- висша форма на държавност от времето на Средните векове, и поради щото следва се да се направи такава обавезна држава, която да бъде велика и непобедима, и това ще бъде добро за всички нейни чланови.

Отново адмирации за написаното...Да прав си. Това трябва да се направи за е доброто на всички балкански страни...

Чичо, забрави за македонски народ! Няма такъв и никога не е имало. Имало е и има македонски българиа Македония е един географски район. А сърбоманите с идеята за Югославия ДГД.

Балканските народи със славянски корен имат нужда от спешни политически действия, ако не искат да изчезнат. Имаме идентични проблеми и може би си прав. Друг е въпроса, че исторически обременености и глобалната политика няма да позволят каквото и да е обединение. За капак и ние няма да се разберем кой ще кара влака и кой ще краде от всеки по много ! Финала е, че изчезвайки ще обогатим генетично съседните народи!

Благодарим за поканата, друже Неманич, но НЕ! България е страна-членка на ЕС и участието в един съюз ни стига......а пък опитът с Югославия доказа, че обединение на южните славяни в обща държава е неудачно по ред причини.

...това са пълни глупости...Европа е държавата, която ме интересува и подкрепям...виж такива проруски внушения за неква си славянска държава на Балканите са пълни небивалици....гледайте да влезете в Евросьюза и забравете велико държавните си мераци от старо време...

1.няма такиова "македонец" 2.българите не сме славяни, не ни обиждайте 3.сърбе на върбе - живях малко време във връзка с работата в т.нар.македония и усетих на гърба си антибългарската пропаганда на титова югосл

Само България си има махала зад граница - Македония :)

И Гърция, и Гърция

И Румъния и Сърбия и Хърватия и Унгария и Австрия...

Така става когато България няма целенасочена и твърда политика спрямо фиромските еничари. Тук направо си имаме стокхолмски синдром. Сърбите ги клаха 70 години, обезличиха българска нация там, доведоха стотици хиляди помияри от другите краища на Югославия да размътят и метисизират българския народ там и накрая днес имаме фиромският еничарски изрод в пълен размер. Хак да им е на всички български политици национални предатели от Желю дето призна ФИРОМ, Костовци, Вагининовци и всички до днес. Фиромите днес избраха Сърбия, вместо да пометем удбашите оттам и освободим българския народ покрай Вардар.

Не се ядосвай на боклука, който сме изхвърлили отдавна! Те никога не са се чувствали едни от нас и винаги са били готови да ни забият нож в гърба!

Честито възраждане на Югославия!

Югославия е в гроба завинаги.

русофилите винаги са мразели България.

Русофобите повече я мразят. Доказателство: не съм чул американец или англичанин да си е дал живота за България!

Като ги гледам колко са тъпи тези македонци,значи наистина са българи.

Македоните са извънземни!

приобщават братята македонци,докато братята им българи водят политика на отчуждение.....така се присвоява най-демократично чуждото-с претопяване

RedHat

В МК Управляват УДБА-ши, и те водят политиката на антибългаризъм, с цел отчуждаване.Следствието от очакваната реакция на България, каквато е тя в момента по естествен начин "тласка" МК към Сърбия.Македония се управлява от агенти на Сърбия.

Те са си една държава. Македония е област в четири държави.

Македония и Сърбия откриват общи посолства Тези, защо не вземат да се обединят и в една държава.Например -Обединена република Македония.

Макетата се опитват да се протъркалят между храсталаците и право в Европа. Няма да стане с таа простотия вашата.

Ами и двете държави са на територията на Европа. Виж за справка някоя карта. Защо им е да се претъркулват. Просто имат повечко ум от българските политици и не са си набутали страните в еврейския съюз. Виж пак на картата израел не е в Европа...

Не е случайно, че в Благоевград и околията на "македонците" често им казват сърби... Може би по-разумно щеше да бъде да си открият общи посолства с Албания и Косово.