Сблъсъци в Косово след арест на висш сръбски политик

Косовски сърби барикадираха път в Северно Косово, а тяхната коалиция Сръбска листа обяви, че излиза от косовското правителство в отговор на арест на политик.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци в Косово след арест на висш сръбски политик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на границата на Косово са забелязани сръбски бойни самолети. засега толкова нещо ново по въпроса.

Сърбите трябва да ги оградим със стена висока 5 метра както руските пиянки и с братята от косово да им мятаме бомбаци от време на време за профилактика.

да не си крал да се наричаш ние? я посмали малко.

Hашта тесна коза 3ахарина, ще им смекчи тона, и члена!

Косово = буре с балкански барут, на , което фитила гори поставен на тънко ръбче....

Забрави да добавиш от Столтенберг.

Паисий

по-скоро от САЩ. Клинтън беше инициатор

Престанете еврогейци да натискате непрекъснато Сърбия след като на всички е ясно а не ''обосновано предположение като ингилизите'' че косоварите са виновни защото знаят че вие ги подържате.. Престанете веднъж завинаги да толирирате това що сащ ви каже а помислете малко за реалното положение..Ходи в косово и натискай там да спрът с мурафетите си защото сащ е зад тях

По други сайтове снимката е по- голяма та се виждат и късите пръчки като на тази снимка и дългите. То затова е направена тази снимка.

Абе, американците нагнетяват напрежението и изострят провокациите по всички фронтове. Много им се иска ТСВ, ама ако може Русия да е виновна. И ако може американците да не участват, а само да продават оръжие на всички "заинтересовани".

Ти навсякъде ли сънуваш вече американци? Ако някой ти дойде в държавата, без да те пита, няма ли да го арестуваш и ти? Особено ако ти е враг, примерно някой турлак да ти влезе в къщата?

А ако някакъв измислен СЪД, е дал собствената ти къща на доведения ти "СИН"? И тоя синковец е обещал, че ако му присъдят къщата, ще ти даде в двора да си направиш голяма военна база? Ти как ще реагираш?