Коментари - Вучич: Косово не е загубено за Сърбия | Днес.dir.bg

Вучич: Косово не е загубено за Сърбия

Според сръбския президент, бившата сръбска територия не е окончателно загубена за Сърбия.

Обратно в новината

Коментари - Вучич: Косово не е загубено за Сърбия | Днес.dir.bg

Коментари

Дир.бг имате статия за Косово, което не е наш проблем, а за това че Албания отказва да признае българското малцинство там, статия изобщо липсва!

В момента, в който в САЩ започне вторият етап на дълговата криза, а в ЕС се задълбочи дезинтеграцията, като тези две събития ще съвпаднат, Сърбия ще си върне Косово.

Българският окупационен корпус 1941/44 г.е избил 6 200 души, които неотдавна Сръбската църква канонизира като светци. В този корпус е бил и Т.Живков. Изнасилвали са жени и т.н.Този факт се мълчи и се правим на щипани игуменки. Така сме били и в северна Гърция .Затова никой не ни обича от времето когато Фердинанд наостри Европа срещу нас с обявяването Междусъюзническа война на други два християнски народа.Тук някои говорят глупости, но Чърчил е искал до Пампорово Гърция и до Годеч Югославия.В тези граници сме благодарение единствено на Сталин и Георги Димитров. Тито се отказа от репарации но до 1980 г. плащахме на Гърция.БЧили сме този ,онзи и накрая те са победители, а ние победени. И сега ще е така. Сърбия и Македония имат по високи заплати и пенсии от нас. ФАКТ.

Като цяло може да ти се каже само духацио-курацио сърбоманче. Проблемът е, че не сме избили цялата ви паплач, за да мирнат Балканите и Европа.

Мястото на сърбия е в границите на България, където беше преди византийците да я създадат...

С 3 саомолета от 300 и с 40 танка от 4 000 , и с наемна продажна армия колкото половин стадион. Ако ти дадат пушка къде ще си я завреш ?Прочети повече...

Само в района на Косовска Митровица живеят сърби. Както по-долу се говори, всички останали са албанци. Евентуално връщане на Косово в пределите на Сърбия няма да е в интерес на самата Сърбия. Несъвместимостта между двата етноса е много голяма. Сърбия без Косово, като член на ЕС, ще напредне много бързо. Ще влезнат много инвестиции, Сърбия ще изпревари България и Румъния за нула време. Обратно, ако си представим Сърбия с Косово, което за радост е невъзможно, следват бедност и разруха!

Точно така. Това, което могат да направят е си върнат поне част от Косовска Митровица, след преговори и в замяна на признаване на Косово. Но това би било политическо (а може би не само) самоубийство за всеки политик, който се опита да направи това.

Сърбия АКО влезе в ЕС, то няма да е в сегашния сръбски политически формат. Всички сръбски шовинистични политици ще бъдат подменени точно както в България с послушници на ЕС-лидерите и САЩ! Тогава обаче ще отпадне руската подкрепа за Сърбия, точно както отпадна и в България. А тя се изразява най-вече в открития руски пазар за всичко, което сърбите могат да произвеждат - земеделие, животновъдство, шивашка и кожарска промишленост, млечни изделия и др. Тези същите сръбски производства обаче няма да бъдат допускани на ЕС пазара, точно както се стопират и българските - чрез ЕС регулации, насочени евро-субсидии и др. тарикатлъци. Така че изобщо не съм сигурен колко ще пребъде Сърбия, АКО изобщо влезе в ЕС

Влизането на Сърбия в ЕС предстои и то ще се осъществи от днешните политици. Влизането и в ЕС въобще не означава загубата на трети пазари, още повече пък руския. Сърбия няма да влезе в НАТО, ще обяви военен неутралитет, т.е. влизането в ЕС на Сърбия няма да се възприема като антируско действие. За справка, Югославия не беше член на СИВ и на Варшавския договор, Тито се превърна в естествен лидер на необвързаните страни, и въпреки това отношението на руснаците от всички нива никога не е било негативно към сърбите!

Иван Костов продаде коридор на агресорите от НАТО, които точно на Великден нападнаха православните ни съседи. Турция и Гърция стари членове на НАТО отказаха. Най-големи проститутки излязохме ние. Това беше искането на Американският Хитлер-Клинтън за влизането ни в НАТО. Продадохме небето против комшиите си. Агресорите от НАТО убиха 2 800 невинни души , от които 482 деца. Хвърлиха 15 тона обеднен уран. Онкоболните там и около границата се увеличиха 6 пъти.Така се превзе столицата на Сърбия Прищина и се създаде джихадистка държава търгуваща с хероин от Американската неконтролирана база Конан Дейл. Шиптърите станаха основни дилъри в Европа, която сега се чуди какво да прави с тях. След това ние подлизурките от първите признахме тази помашка измислена държава и така предадохме за втори път в новата история българите в Македония. Тогавашният шеф на ЦРУ Джорж Тенет по баща Тенети - албанец финансира, въоръжи обучи и изпрати в Косово и Македония убийците от АОК. Сега са в Сирия но скоро ще се върнат и ще разберем за какво става дума. Чрез война, без референдум САЩ закрепиха Косово с война. Сега квичат за Крим и Осетия, Каталуния и пр.Ако един щат на САЩ днес поиска автономия, то утре е направен на пепел. ТОВА Е АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ, КАКТО И ТАЗИ НА ЕС И НАТО.

Ние със сърбите имаме стари сметки за уреждане, от разграбването на България след втората Балканска война! Ще ти го повторя 1000 пъти - всичко до Ниш, цялото Поморавие, Пиротско + Македония са български етнически земи, признати от международна комисия, на база на чийто решения се подписва Сан-Стефанския мирен договор. Докато тези земи не се върнат на България от Сърбия, не виждам за какво православно братство ми говориш! Плюс компенсация за всички щети и бели, които сътвориха там , най-вече създаването на фалшива македонска история, език, азбука и т.н. В този смисъл политиката на България винаги е била последователна, колкото и да е чудно на някои защо България е винаги с Германия в ПСВ и ВСВ. Отговорът е елементарно прост: Защото Русия заложи на Сърбия, а не на България! Днес вече виждам руски мнения в руски политически сайтове напр. топуор.ру , където някои руснаци признават тази си геополитическа грешка в политиката, спрямо Балканите. Защото всичко, което искаха можеше да им се случи, ако бяха заложили на България, а не на Сърбия.

Цялото нещастие на България и българите от 1913 насам се дължи именно на сърбите и предатели-сърбомани като теб.

само питам тоя не беше ли обратен за кви деца бълнува

Точно педал продажен като теб ли ще пита за около 500 деца, избити от натовските разбойници.Боклук !

Разбирам носталгията на сърбите по отношение на Косово. Косово е люлката на сръбската държава, родно място. Там се извисиха до ранга на герои, разбивайки османлиите при първата Косовска битка. Там преживяха и горчивия вкус на катастрофата при втората Косовска битка. Но фактите сега са други. Повече от 92% от населението на Косово са албанци. Сърбите изгубиха битката за Косово в леглата. Ниска раждаемост и емиграция към големите градове. Няма връщане назад.

Загубено е брат! 1. Американците си държат на Косово. 2. Даже и някакси някой да прилъже американците да си затворят очите, пак е загубено, то там ако е останло нещо друго освен шиптъри, няма да се задържи дълго. 3.Щом се заиграват с ЕС териториалните претенции могат да ги забравят. Иначе то дори македонците скоро ще са албанци, просто няма спасение, скакалците се множат с тях и джамийте....

И как ще стане като сърби в Косово вече няма.

Имам чувството, че напоследък е мода само циркаджии да управляват евр. държави - Макрон, Боко, Вучич, Орбан, Ципрас, оня дембил Груевски, Меркелица и компания. Какво ще си върнеш бе Вучо, в Косово вече няма пукнат сърбин, само албанци! Как ще си го върнеш? Ще вкараш войска и ще го завземеш ли? Нали там е най-голямата американска база в Европа, кой ще ти позволи? Па дори и хипотетично да го превземеш, нали там живеят вече само албанци, та те ще попилеят Сърбия от атентати и убийства. Косово мой човек го пиши бегало! Радвай се все още на българските земи по Поморавието и Ниш-ко, дето ги откраднахте и на Войводина - бивша Австро-Унгария (по-скоро Унгария). И на българска Македония, вашта мамица мизерна сръбска...

Писали сме по едно и също време и те повтарям, извинявай. А сърбите прогониха българите от Косово и заселваха албанци, бумерангът винаги се връща.

не забравяите , че Eлцин вече не е на власт ... и мечката се събуди и надигна глава за разлика от нас ...

А виждал ли си как драпа мечка, като види дупцето на американски скункс! Развива направо Първа космическа!

Загубено е брадчет и то тотално щом играете по свирката на еврогейовете:(((((( Как не се поучихте от страните около вас дето властващите предадоха независимостта на страните си без да питат хората в тях искат ли влизане в еврогейския при поставените условия..Няколко дебила дето ще да ''преговарят'' ще ви продадът икономика култура стандарт без да им мигне окото

A бе цървули проамерикански , случаино думата - Kосово поле - да ви звучи на албански или на турски ... ? A да сте си имали работа с шиптари ...? Hяма по продажно племе ( уточнявам - ние не сме нация а сме племе ) ...от нашето ... !!!

Знаем, знаем за Косово поле! Там турчолята разгониха фамилията на србите!

Косово не е загубено, ама ще го гледат през крив макарон!

Евала на сърбежите. САЩ е единственият им проблем по въпроса с Косова. Без намесата на САЩ, никой не може да ги спре да си го върнат обратно.

Сърбежи, чесане, краста! Доктор Чичо Сам лекува всякакви красти!

А ако и Русия не се меси? Сърбите срещу албанците. Едните се борят за домовете си, другите в името на историческата справедливост.

Сега чичо Трамп-наш лекува и руските сърбежи!

Голяма етническа мазаница е на територията на бивша Югославия. Цяло чудо е, че Тито ги обедини за известно време. На теория могат да изтъргуват независимост за Косово срещу обединение със сръбската част от Босна и Херцеговина, но на практика това минава през подобряване на отношенията с Хърватска и съгласие на самата Босна и Херцеговина. Голяма мазаница.

Абе май е време Анте Готовина да се намесе ефективно, както той си знае ???

jingiby

Не само Косово, то и Югославия не е загубена за Сърбия. "Сърбия до Токио", какъвто лаф имат сръбските националисти. Накрая с тия паранормални заклинания и след още някоя загубена война, и от Сърбия ще остане толкова територия, колкото да се побере под сянката на една слива. Такова поне е предсказанието от края на 19 век...

И Този почна да говори ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ, като УКРАИНСКИЯ МАРЦИПАН

Ами това не са хората на Слобо, а разни соросоидни еврогейчета - какво очакваш от тях? Те са всичките зомбирани мозъчета и каквото налеят в тях кукловодите, това си плямпат...

Тези явно продължават да си живеят в някаква паралелна вселена.

Коментари - Вучич: Косово не е загубено за Сърбия | Днес.dir.bg

Вучич: Косово не е загубено за Сърбия

Според сръбския президент, бившата сръбска територия не е окончателно загубена за Сърбия.

Обратно в новината

Коментари - Вучич: Косово не е загубено за Сърбия | Днес.dir.bg

Коментари

Дир.бг имате статия за Косово, което не е наш проблем, а за това че Албания отказва да признае българското малцинство там, статия изобщо липсва!

В момента, в който в САЩ започне вторият етап на дълговата криза, а в ЕС се задълбочи дезинтеграцията, като тези две събития ще съвпаднат, Сърбия ще си върне Косово.

Българският окупационен корпус 1941/44 г.е избил 6 200 души, които неотдавна Сръбската църква канонизира като светци. В този корпус е бил и Т.Живков. Изнасилвали са жени и т.н.Този факт се мълчи и се правим на щипани игуменки. Така сме били и в северна Гърция .Затова никой не ни обича от времето когато Фердинанд наостри Европа срещу нас с обявяването Междусъюзническа война на други два християнски народа.Тук някои говорят глупости, но Чърчил е искал до Пампорово Гърция и до Годеч Югославия.В тези граници сме благодарение единствено на Сталин и Георги Димитров. Тито се отказа от репарации но до 1980 г. плащахме на Гърция.БЧили сме този ,онзи и накрая те са победители, а ние победени. И сега ще е така. Сърбия и Македония имат по високи заплати и пенсии от нас. ФАКТ.

Като цяло може да ти се каже само духацио-курацио сърбоманче. Проблемът е, че не сме избили цялата ви паплач, за да мирнат Балканите и Европа.

Мястото на сърбия е в границите на България, където беше преди византийците да я създадат...

С 3 саомолета от 300 и с 40 танка от 4 000 , и с наемна продажна армия колкото половин стадион. Ако ти дадат пушка къде ще си я завреш ?Прочети повече...

Само в района на Косовска Митровица живеят сърби. Както по-долу се говори, всички останали са албанци. Евентуално връщане на Косово в пределите на Сърбия няма да е в интерес на самата Сърбия. Несъвместимостта между двата етноса е много голяма. Сърбия без Косово, като член на ЕС, ще напредне много бързо. Ще влезнат много инвестиции, Сърбия ще изпревари България и Румъния за нула време. Обратно, ако си представим Сърбия с Косово, което за радост е невъзможно, следват бедност и разруха!

Точно така. Това, което могат да направят е си върнат поне част от Косовска Митровица, след преговори и в замяна на признаване на Косово. Но това би било политическо (а може би не само) самоубийство за всеки политик, който се опита да направи това.

Сърбия АКО влезе в ЕС, то няма да е в сегашния сръбски политически формат. Всички сръбски шовинистични политици ще бъдат подменени точно както в България с послушници на ЕС-лидерите и САЩ! Тогава обаче ще отпадне руската подкрепа за Сърбия, точно както отпадна и в България. А тя се изразява най-вече в открития руски пазар за всичко, което сърбите могат да произвеждат - земеделие, животновъдство, шивашка и кожарска промишленост, млечни изделия и др. Тези същите сръбски производства обаче няма да бъдат допускани на ЕС пазара, точно както се стопират и българските - чрез ЕС регулации, насочени евро-субсидии и др. тарикатлъци. Така че изобщо не съм сигурен колко ще пребъде Сърбия, АКО изобщо влезе в ЕС

Влизането на Сърбия в ЕС предстои и то ще се осъществи от днешните политици. Влизането и в ЕС въобще не означава загубата на трети пазари, още повече пък руския. Сърбия няма да влезе в НАТО, ще обяви военен неутралитет, т.е. влизането в ЕС на Сърбия няма да се възприема като антируско действие. За справка, Югославия не беше член на СИВ и на Варшавския договор, Тито се превърна в естествен лидер на необвързаните страни, и въпреки това отношението на руснаците от всички нива никога не е било негативно към сърбите!

Иван Костов продаде коридор на агресорите от НАТО, които точно на Великден нападнаха православните ни съседи. Турция и Гърция стари членове на НАТО отказаха. Най-големи проститутки излязохме ние. Това беше искането на Американският Хитлер-Клинтън за влизането ни в НАТО. Продадохме небето против комшиите си. Агресорите от НАТО убиха 2 800 невинни души , от които 482 деца. Хвърлиха 15 тона обеднен уран. Онкоболните там и около границата се увеличиха 6 пъти.Така се превзе столицата на Сърбия Прищина и се създаде джихадистка държава търгуваща с хероин от Американската неконтролирана база Конан Дейл. Шиптърите станаха основни дилъри в Европа, която сега се чуди какво да прави с тях. След това ние подлизурките от първите признахме тази помашка измислена държава и така предадохме за втори път в новата история българите в Македония. Тогавашният шеф на ЦРУ Джорж Тенет по баща Тенети - албанец финансира, въоръжи обучи и изпрати в Косово и Македония убийците от АОК. Сега са в Сирия но скоро ще се върнат и ще разберем за какво става дума. Чрез война, без референдум САЩ закрепиха Косово с война. Сега квичат за Крим и Осетия, Каталуния и пр.Ако един щат на САЩ днес поиска автономия, то утре е направен на пепел. ТОВА Е АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ, КАКТО И ТАЗИ НА ЕС И НАТО.

Ние със сърбите имаме стари сметки за уреждане, от разграбването на България след втората Балканска война! Ще ти го повторя 1000 пъти - всичко до Ниш, цялото Поморавие, Пиротско + Македония са български етнически земи, признати от международна комисия, на база на чийто решения се подписва Сан-Стефанския мирен договор. Докато тези земи не се върнат на България от Сърбия, не виждам за какво православно братство ми говориш! Плюс компенсация за всички щети и бели, които сътвориха там , най-вече създаването на фалшива македонска история, език, азбука и т.н. В този смисъл политиката на България винаги е била последователна, колкото и да е чудно на някои защо България е винаги с Германия в ПСВ и ВСВ. Отговорът е елементарно прост: Защото Русия заложи на Сърбия, а не на България! Днес вече виждам руски мнения в руски политически сайтове напр. топуор.ру , където някои руснаци признават тази си геополитическа грешка в политиката, спрямо Балканите. Защото всичко, което искаха можеше да им се случи, ако бяха заложили на България, а не на Сърбия.

Цялото нещастие на България и българите от 1913 насам се дължи именно на сърбите и предатели-сърбомани като теб.

само питам тоя не беше ли обратен за кви деца бълнува

Точно педал продажен като теб ли ще пита за около 500 деца, избити от натовските разбойници.Боклук !

Разбирам носталгията на сърбите по отношение на Косово. Косово е люлката на сръбската държава, родно място. Там се извисиха до ранга на герои, разбивайки османлиите при първата Косовска битка. Там преживяха и горчивия вкус на катастрофата при втората Косовска битка. Но фактите сега са други. Повече от 92% от населението на Косово са албанци. Сърбите изгубиха битката за Косово в леглата. Ниска раждаемост и емиграция към големите градове. Няма връщане назад.

Загубено е брат! 1. Американците си държат на Косово. 2. Даже и някакси някой да прилъже американците да си затворят очите, пак е загубено, то там ако е останло нещо друго освен шиптъри, няма да се задържи дълго. 3.Щом се заиграват с ЕС териториалните претенции могат да ги забравят. Иначе то дори македонците скоро ще са албанци, просто няма спасение, скакалците се множат с тях и джамийте....

И как ще стане като сърби в Косово вече няма.

Имам чувството, че напоследък е мода само циркаджии да управляват евр. държави - Макрон, Боко, Вучич, Орбан, Ципрас, оня дембил Груевски, Меркелица и компания. Какво ще си върнеш бе Вучо, в Косово вече няма пукнат сърбин, само албанци! Как ще си го върнеш? Ще вкараш войска и ще го завземеш ли? Нали там е най-голямата американска база в Европа, кой ще ти позволи? Па дори и хипотетично да го превземеш, нали там живеят вече само албанци, та те ще попилеят Сърбия от атентати и убийства. Косово мой човек го пиши бегало! Радвай се все още на българските земи по Поморавието и Ниш-ко, дето ги откраднахте и на Войводина - бивша Австро-Унгария (по-скоро Унгария). И на българска Македония, вашта мамица мизерна сръбска...

Писали сме по едно и също време и те повтарям, извинявай. А сърбите прогониха българите от Косово и заселваха албанци, бумерангът винаги се връща.

не забравяите , че Eлцин вече не е на власт ... и мечката се събуди и надигна глава за разлика от нас ...

А виждал ли си как драпа мечка, като види дупцето на американски скункс! Развива направо Първа космическа!

Загубено е брадчет и то тотално щом играете по свирката на еврогейовете:(((((( Как не се поучихте от страните около вас дето властващите предадоха независимостта на страните си без да питат хората в тях искат ли влизане в еврогейския при поставените условия..Няколко дебила дето ще да ''преговарят'' ще ви продадът икономика култура стандарт без да им мигне окото

A бе цървули проамерикански , случаино думата - Kосово поле - да ви звучи на албански или на турски ... ? A да сте си имали работа с шиптари ...? Hяма по продажно племе ( уточнявам - ние не сме нация а сме племе ) ...от нашето ... !!!

Знаем, знаем за Косово поле! Там турчолята разгониха фамилията на србите!

Косово не е загубено, ама ще го гледат през крив макарон!

Евала на сърбежите. САЩ е единственият им проблем по въпроса с Косова. Без намесата на САЩ, никой не може да ги спре да си го върнат обратно.

Сърбежи, чесане, краста! Доктор Чичо Сам лекува всякакви красти!

А ако и Русия не се меси? Сърбите срещу албанците. Едните се борят за домовете си, другите в името на историческата справедливост.

Сега чичо Трамп-наш лекува и руските сърбежи!

Голяма етническа мазаница е на територията на бивша Югославия. Цяло чудо е, че Тито ги обедини за известно време. На теория могат да изтъргуват независимост за Косово срещу обединение със сръбската част от Босна и Херцеговина, но на практика това минава през подобряване на отношенията с Хърватска и съгласие на самата Босна и Херцеговина. Голяма мазаница.

Абе май е време Анте Готовина да се намесе ефективно, както той си знае ???

jingiby

Не само Косово, то и Югославия не е загубена за Сърбия. "Сърбия до Токио", какъвто лаф имат сръбските националисти. Накрая с тия паранормални заклинания и след още някоя загубена война, и от Сърбия ще остане толкова територия, колкото да се побере под сянката на една слива. Такова поне е предсказанието от края на 19 век...

И Този почна да говори ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ, като УКРАИНСКИЯ МАРЦИПАН

Ами това не са хората на Слобо, а разни соросоидни еврогейчета - какво очакваш от тях? Те са всичките зомбирани мозъчета и каквото налеят в тях кукловодите, това си плямпат...

Тези явно продължават да си живеят в някаква паралелна вселена.