Премиер, министри и кмет на гей парад в Белград

Сръбският премиер, министри и кметът на Белград се присъединиха към участниците в гей парада в сръбската столица.

Обратно в новината

Коментари - Премиер, министри и кмет на гей парад в Белград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срам ви био бракя..........., а мож и сестре да сте :)))))

Все по-извратен става света...

...с една дума ...ако не си обратен (на нормалните ) в денешно време и цензур в link не може да станеш !!!

свободия така ще решава проблемите на сърбите .Товае маргинализация .Глобализационерите заменят свободатасъс свободия понеже така им изнася .Маргинализацията о възприема като геройство.

няма лошо да си хомо, има дори пансексуалност, всичко се променя за сведение на комунопитека

Ето, сега вече сърбите "ще дръпнат" - в икономиката, жизненото равнище, политиката, спорта. Абе "очаквам такъв живот, че само си викам "дано" .... :) :)

Айдее, удйде и Сърбия у ряката на демокрацията. Не устискаха мужкарците. Помня първия им парад колко разбити гей тикви имаше. За втория им предложиха да се съберат в зала, за да няма ексцесии. Но ония отказаха, защото целта е именно да се направи гаргара с обществото. В Украйна веднага след Майдана им натресоха и това. Голяма демокрация, голямо нещо. Жалко за всички нормални и за нормалните държави.

Еееее стига де! Влязох да се позабавлявам с коментарите, пък те изтрити :D

И аз така, ама уви :)

не пречи, схванахме

Изтрий това

Пълно е с хомовци, по изтритите коментари си личи.

Смеят ли да не се явят?

Ето това е хибридна война. Споменава се, че охраната е двойно по-малко, но не се споменава , че и участниците са по-малко. Споменава се, че лесбийката участва, но не се споменава колко много хора са против тези извращения. За капак - има снимка с дете -участник в прайда!

Виждам как намекват сърбите за членство ва НАТО и ЕС хехехехе да не видят нещо от нашите гъзоливци...

Всички политици ще се подчинят на Сатаната и ще се подпише световният мирен договор и тогава изведнъж ще дойде Армагедон.

Тоест, ако искаме да живеем богато, трябва да се изпедерастим ли? Ти така ли направи?

Ами как, стандартът преди всичко. За стандарт всякакви ще станем и гейове и канибали ако щеш.

Браво, Сърбите са готови за ЕС!

трагично много трагично е това....

като го погледнеш т.н. премиер си е чист мутант

Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Педераси, сър...

Започна се. Това с педерасите и лесбийките сме го гледали. Не се решават каринални въпроси,свързани с жизненото равнище,но се крещи навред за правата на педалите и лесбийките и какво благо е това де се навират нахално и брутално в очите на нормалните. Това се прави умишлено и целенасочено. Хора,бдете. Сърбите сега са зле и им навират тази тема. Педеро иедан. Кеняй,сери,мажи главу.

готови сте за европа

Ква стана тя! Нали уж тия работи ставали само в Европейския Съюз? Нали там ги карали насила нам си кво. Виж ти.

Като гледам колко много коментари са изтрити и си казвам - още има надежда за нормалните хора поне в БГ!!!

Такава постъпка изисква доста кураж и култура. Особено като се има в предвид че става в Източна Европа където хомофобията, жестокостта и насилието спрямо тези групи са нещо традиционно. Не мисля че скоро ще видим български политици на това ниво.

Значи "кураж и култура" означава да си част от "нещастните, измъчвани жестоко и насилвани против волята им" извратеняци. Ти да не си обратен/обратна? Че май кома такива имаше из нашата политическа класа...

Днес е един прекрасен ден - евроантлантическите ценности навлязоха и в Сърбия.

само където ДИРа не споменава, че полицаите са били два пъти повече от участниците в парада ... вероятно защото и там населението недолюбва такива прояви

кога ще е парада на нимфоманките ?

Ето това е европейският дух и ценности: хората да не бъдат делени по пол, сексуална ориентация или религия. Учудващо за Сърбия, но ето, факт! А ние тук за съжаление все още изпитваме скрупули към гей прайдовете и всичко различно, поради прекаленото бояришническо влияние , което ни залива от Руската кочина

Ако наистина си с десни убеждения би трябвало да си против гей парадите и против еднополовите бракове! И между другото Русия е държава, която провежда изключително дясна политика.

само където ДИРа не споменава, че полицаите са били два пъти повече от участниците в парада ... вероятно защото населението и там недолюбва гейовете

FuckTheEU

Честита демокрация! Следват фалшивите храни внос от европа и сащ, чалгаризацията на населението и редуцирането му надолу с около 60% за няколко години.

браво на премиера, на министрите и на кмета! браво и на редактор мануел насименто, дето е качил статия да я коментираме, а трие 83.6% от коментарите!