Коментари - Гърция и Македония обсадени от бежански наплив | Днес.dir.bg

Гърция и Македония обсадени от бежански наплив

Гръцките власти изпратиха допълнителни военни и полицейски части на остров Лесбос. 63 хил. мигранти отчете мекедоското МВР за последните два месеца и половина.

Обратно в новината

Коментари - Гърция и Македония обсадени от бежански наплив | Днес.dir.bg

Коментари

Кльонове и минно поле ще спаси Европа. Не е ли останал здрав разум в еврочиновниците. Някога кръстоносците са се сражавали за вярата а сега какво става.....

Да съ ският в Самойловата крепоз! Тя затва е напраена, в моент на криза да приутявъ бежанците. Другиот варянд е да ги пишад и тех макета по пазпорд, нали сичко е македонцко?!

И Д ПРЕВЗЕМА ЕВРОПА. 200 милиона младежи от третия свят са възбудени от мисълта че безпрепятствено с няколко стотин долара могат да се настанят във европейски дом и вместо заплата от 20 долара да получават 200 евро от помощи, като се шляят в джамиите и се радикализират.Европа, не се разкрачвай.Пази се.Срам ме е от псевдодемократите /това са педераси/.Войните нямт общо с наплива в Германия, Англия и др. богати страни.Журналистите да стоят на границата и да ги убаждават с думи да се върнат без насилие.

Тези хора са най-голямото зло което може да ни сполети за момента !!! Това е божия напаст... цяла АФРИКА е тръгнала към ЕВРОПА ... Трябват твърди мерки за да се спре това нечувано безумие дирижирано онт Хамериканците!!!

ГЪРЦИ И МАКЕДОНЦИ,ДАВАЙТЕ ДРУЖНО ДА ПУЦАМЕ.

Аз разбирам, че на западните еврогейци им се ще да опитат един голям черен, ама след като ги онодят, горките бежанци ще им отрежат главата, те май това не го разбират? В арабските страни гей-паради няма?

та профила на приииждащите бежанци в Европа, съвпада точно със списъкът от държави, където УСА са инсталирали демокрация. Оставаме това настрана - но това, което всички не виждат е, че тези бежански вълни са много централизирано организирани и диражирани - как мислите, че някаква майка дето не може да чете, а мисли само за корана ше тръгне да организира нелегално бягство с кораб от бежанския лагер... лагерите в турция и околията са умишлено държани в недоимък. Освен това всички бежанци от Сирия преминаават през гКППП в Турция, но извъднъж някоий им казва да започнат да се движат нелегално из Европа без да уважават граници и закони...

В подкрепа на тезата - потърсете в гугъл изследването за петролните залежи на американския геоложки институт: "Assessment of Undiscovered Conventional Oil and Gas Resources of the Arabian Peninsula and Zagros Fold Belt, 2012" и сравнете зоните на конфликти с регионите с неразработени залежи.

Значи близо 20 хил. жени и деца, а мъжете - 42 хил. сигурно са немощни старци и юноши. Всъщност от седмици насам знам колко са бежанците в доста от страните в ЕС, че и по седмици и дни, а някой знае ли колко има в Б-я, колко са влезли примерно август, а колко първата седмица на септ.?

И от 62 хиляди - 42 хил. са пръчове, останалите са жени и деца! Тези "бежанци" какво правят - зарязват жените и децата си във войната и хукват на Запад ли? Какво става със останалите там жени и деца? Защото просто не е възможно съотношението мъже-жени -деца да е такова!Ако беше такова, тези нации до сега да са се затрили!А е тъкмо обратното-непрекъснато нарастват!Впрочем, същото беше и съотношението при загиналите в камиона : 49 мъже, 8 жени, 4 деца!???Защо "мъжкарите" бягат на Запад???

На запад има жени, те са свикнали да имат по 2-3 жени ще си оплодят европейки и после каквото ходжата каже.

В Исляма има многоженство, което означава, че не всеки мъж може да има жена. В Ислямските държави винаги има голям брой мъже, които са в излишък, и съответно трябва да ходят да се бият някъде и да заробват чужди жени. Така че на тези пичове им се е.. като невидели, и идват към Европа, за да вземат своето.

споко ...това е края на прехваления ЕС и прехвалената им демокрация с човешки права и бля бля бля бля бля ...всеки сам каквото си надроби това ще сърба. При липсата на каквато и да е единна политика и координирани противодействия относно емигрантските набези тава е края на ЕС. Скоро ще насъпят времена в които всеки сам ще се спасява. Като станат много маймуни на един клон той се троши. Западняците тепърва ще отценяват ролята на "диктаторите" и "диктаторските режими" които абсолютно БЕЗПЛАТНО и ДОБРОВОЛНО им охраняваха външните граници от набези.

Как обаче да е ,,споко",като с тия главочи ,от преди 25 години,че до сега,си разбихме държава, сигурност ,армия,икономика.Кое му е ,,спокото".

Не искат да останат тук. В Германия им осигуряват работа На бабата и трябват евтини работници..

А Гърция като не спазва правилата на Шенген и ЕС и праща имигрантите към западна Европа защо няма санкции и глоби? Явно тези инструменти са само за нас запазени.

Като не ходите при Путин, така ще е. Пък как на тая изостанала от света територия се научихме само да плюем и мразим? Хората работят с Изтока, със Запада, С Азия, С Африка. Само ние сме вързани или със СССР срещу всички останали, или с УСА срещу всички останали. После Боко ни е виновен! Ми като е виновен той, дайте дриг, какво само пюете?

Явно планът за създаване на ЕХ (Еврорабски халифат) е в пълен ход. Кукловодите доволни потриват ръце, тъпите банички с боза гледат сеир преди да станат част от сеира ...

И сите са македонци!:)

Социално икономичексите и политически събитията в света се движат точно според като е писано в Библията. Ясно е какво предстои и това което се случва затвърждава вярата в Божият син и неговото завръщане като съдия на тази обезумяла цивилизиация. Тоталният дирижиран конфлик е нужен за обединението на света в една обща фалшива религия, покланяща се на княза на света, която ще бъде в пълно противоборство с Бог и божието слово.

Да ни пази Господ от този наплив на бежанци.Някой може ли да каже, обаче защо минават през Македония, а не през България? Не че се оплаквам.

Щот' през "територията" орките минават без някой да ги брои и съобщава...!!! :::))) Бройката я знаят само шефовете на каналжиите от ДАНС и МВР-миманс...!!! :::)))

Защото се правят на хитри - регистрират ги и ги качват на влакове към западна Европа. Само че с тези си действия скоро не само че няма да имат шанс за влизане в ЕС ами и ще им спрат кранчето за предприсъединителните програми.

май наистина е нужен нов световен ред! демокрация и свободна икономика стандартът на европа и сащ трябва да е навсякъде по света щом всички бягат към европа и сащ значи искат тази система!!! това е най-доброто гласуване!

Е и как ще стане, като едни си искат Комунизъм и Сталин, а други Аллах и Шериат? Да им го наложиш на сила - това е недемократично и безумно.

хората искат да живеят добре не е правилен извода че хората в арабските страни всичките са крайни ислямисти даваха някаква дет метъл група в освободен афганистан :))) колкото и смешно да звучи убий тиранина

Eто точно това е целта на занятието, създаване на хаос и народите сами да поискат военна намеса, където ще дойдат други началници и ще наложат със сила НОВ СВЕТОВЕН РЕД.

интересен е фактът, че не се дава гласност на въпроса който зададе бащата на удавеното дете. Той пита, защо братята мюсулмани от богатите мюсулмански страни не помагат. Освен това си позволява да моли, да се сложи край на войната защото сирийците не искат да умират бягайки от родината си. бахрейн, катар, саудитска арабия, обединените емирства, кувейт и оман не отпускат нито едно място за бежанци с един единствен аргумент : за да не влизат терористи покрай бежанците! но пък в същото време, полуофициално подкрепят същите тези терористи от които се "страхуват".... Инвазията в европа е планирано, военно престъпление срещу европейските граждани - това доказват фктите ! Това престъпление се извършва с любезното съдействие на европейското ДС. То остава изцяло под контрола на телавив след постановката с терористите в мюнхен по време на олимпийските игри през миналият век. кашата в гърция постави под въпрос фашистката власт зад глобалният икономически модел. меркел е само една от лумпенизираните кукли, които се използват за да диктуват събитията.

Как да не помагат бе? Като дойдат в Европа - знаеш ли, колко пари за имами, ислямски училища и университети, и джамии ще дадат? Само Саудитска Арабия и Катар инвестират милиарди всяка година в джамии!!!

Британската информационна агенция Sunday Express съобщи, че в Европа са влезли над 4000 бойци от ИГИЛ под формата на бежанци. И като гледам, че повечето от тях са млади и здрави мъже бройката може да се окаже и по голяма. Днес гледах няколко интервюта на така наречените бежанци. Един от тях каза че е инженер в нефтената промишленост и макар, че не знаел немски, правителството на Германия било ДЛЪЖНО да му осигури всичко необходимо !!! Точно тази беше думата-ДЛЪЖНО ! Един друг пък се възмущаваше че не им давали качествена храна и се налагало да си купуват хляб от магазините! Значи могат да дават хиляди евра за спукани лодки а пари за хляб нямат !?! Това не са бежанци за мен, това са нагли навлеци !

товa сa мaврите !

Чух, че бежанците на остров Лесбос били само от женски пол.

По време на последната война между Гърция и Турция през 70 те години имаше около 230 турци, преминали в Гърция. Само дето бяха пленници. Сега както виждам ЕС дава най-голяма сигурност на държавите членки. 230000 нашественици.

За каква война между Турция и Гърция бълнуваш? Ако не четеш книги, чети уикипедия, там пише всичко. Нещо май бъркаш Гърция с Кипър. Последната война между Гърция и Турция е приключила през 20-те години на 20 век.

абе лошо е във Европа за африканските племена. Студено е зимата ,яде се свинско на поразия,няма толкова много джамии. А най-важното е, че трябва да се работи за да се яде. Гадна работа за собственик на две камили!

Истината е, че всичко е отражение на нещо, неи не сме държава, нямаме гласни никъде. Току що гледах и футболерите ни. Бля, бля Бля, оня петев вика, не играели играчите, ами вземи от БГ, които играят. Тук всеки плюе немците, ама те са показали, че излизат от кризите по-силни. а ние сме доказали, че всеки дърпа кокала към себе си и и накрая всички са гладни. Сега ще видите, как и гърците и македонците и сърбите ще се излезнат сухи от всичко. Унгарците се държат смело и достойно. А ние пак се ослушваме. Абе някой да каже - да ще ги приемем, има къде да ги настанин, но искаме от ЕС по 800 евра на бежанец и ще ги караме да работят и да живеят в селата. Или да затвори границите и да каже тая няма да я бъде. Ама де го този...

Няма смисъл от такъв наплив. Всичко може да бъде добре организирано. Германия си праща аеропланите във Турция и прибира един милион. франция прави същото нещо. Холандия,Австрия,Белгия и те така. Организирано по човешки си събират мюсулманите. Могат даже още от Сирия ,Пакистан,Афганистан,Ирак и останалите африкански държави да си ги събират от дърветата направо! Културно ги товарят по самоледите и си ги прибират! Какво ни занимават със глупости тука и леят сълзи за тях. Пълна демагогия!

USA си реди картите с цел икономическо възстановяване, пентагона планира нещата 5-10 години напред, Европа си мисли че всичко е под контрол и че навлизането на млда жива сила и е в плюс и е от полза, всъщност Европа пуска чакали в къщата си, едно от предсказанията в Библията казва, че Европа ще пострада и тогава ислямистите като чакали ще се нахвърлят да плячкосват това което е останало. Обърнете внимание те няма да помагат на пострадалите, те ще ги довършат за да им вземат това което имат.

Става ясно откъде идва този неочакван наплив. Преди всичко от Турция! Там има лагери събрали близо 1 милион бежанци! Сега основният въпрос е ,защо пачаврата със име ЕС не помогна на бежанците във Турция. Така съжаляващата ги, другарка -Меркел ,можеше да организира цялото луфтвафе за да си ги извози до дойчленд. Защо беше необходимо да лее крокодилски сълзи за тях ,а във същото време ги оставяше да се мачкат по границите! Не е човешко такова поведение.

Какво може да направи Меркел?!? Ако си позволи лукса да е прекалено разумна и ако немците не посикат да повярват, че само тя е виновна - има американски бази за такива случаи. Никой не е готов за война, дори и Русия, засега ни остава предвоенния танц и надлъгване и манипулиране.

Какъв един млн? Няколко милиона са!

Прости сме били американците хахаха. Може частично да е вярно, но имаме 2-3-ма умни които УПРАВЛЯВАТ ,а Вие умните европейци сте наши роби хахаха и Видя се кой е прост. Евротъпанарите!! хахаха. Сега ще ви клатим поне 20 --з0 години и ще насъскваме арабските животни срещу християните да се хванете за гушите кой е по-най -хахаха. И ще ви даваме заеми да се избивате. След това заеми за оправяне. Еее това е мечтата на Крадливия банкер с бялата якичка опръскана с кръв.Ех, не можахме да смачкаме Русия, ама и техният ред ще дойде след 20-з0 год. Дотогава ще си живеем рахата на вашия гръб защото сте тъпанари и ние ви помагаме да се утъпявате още повече. Това що е НПО всичко е наша платена паплач агентура . КОято всъщност е платена от Вас, защото САЩ пари никога не дава бадева.Ние Ви ограбваме и с част от парите хрантутим вашите предатели хахаха .Защо са ви университети ? А . !да се учите да работите за Нас тъпанари хахаха..Светът ще се свърши Будалата свят няма да се свърши особено българите - еталон за тъпчовци хахаха.

В САщ и Канада също има квартали, отцепени от радикални ислямисти, където християните не са добре дошли и споменаването на името на христа може да ти донесе камъни в главата. Така че, хахаха: никой не е застрахован и не се хахаха- надсмивай над Европа, защото в Америка ислямска инвазия също има, макар и хахаха-не толкова осезаема.

Ето, виждате статистиката - близо 70% мъже. Ако бяха тръгнали на гурбет - разбираемо, но цяла Европа ги нарича бежанци. Историите за отделни деца се раздуват, а хората в някои страни посрещат клетите бежанци с продукти и прегрътки. Не знам за вас, но ако лидерите на Европа вярват искрено в глупостите, които говорят - Европа е твърде болна и приучава гражданите си да посрещат с хляб и сол нашественик. Хората биват подработвани сами да търсят обяснения и отношение, което да предизвиква у тях позитивна емоция към прииждащите - приемат ги като гурбетчии, когато стане дума защо са мъже, като бежанци от ужаси и несигурност, когато не стане дума, като неомъжени мъже когато пак се заговори за състава ... Нека си припомним арабският свят имаше най-голяма раздаемост от средата на 20-ти век, населението се увеличи почти 10 пъти за това време, а това не става без жени - много жени, които явно не са заплашени чак толкова за разлика от "ергените" тръгнали към Европа. Аз ако съм на вас няма да гласувам за никого, който не покаже, че може да говори за истината подробно, открито, с цифри и без увъртане и емоционални излияния, които да отклоняват вниманието, без сърдене на някакви си виновници. Тук става въпрос за нас и нашите деца, а не за лашкане от една политкоректност в друга. След десетилетие на все по-стриктни мерки за сигурност срещу тероризма изведнъж стана политкоректно стотици хиляди да навлизат в Европа без паспорти, без проучване, без никаква проверка, а ние продължаваме да бъдем унизявани по летищата. Спете, ако искате, но мисля, че е по-добре да се събудите.

Предлагам да бъде проследено родословното дърво на г-н Пеевски, дали в него няма нещо сирийско? Също така искам да знам и да прочета мнение на следни предствители на България в европарламента 1. Г-н Бареков 2. Г-н Станишев Каква е тяхната позиция по въпроса за бежанците и как смятат да остояват политика полезна за България ?

Връзката на Пеевски с Асад, е че получават заповеди от една централа на Любянка... А Господин Бареков... политическият му проект завърши доста бързо. Ся за Господин Станишев е сложно. Значи хем е завърши школата на КГБ, пратеха го веднага в България да натрупа малко стаж и айде да маже русофилия на еврониво. Мобилизираха си руснаците всички русофили в соц партиите по Европа и го избраха за ПЕС. Обаче значи хем социалист, демек идеологически трябва да защитава бедните и онеправданите и емигрантите - това е социализъм, ама хем представител на Путин с десните идеи да спасява бяла европа... Мдааа и на мен ми е интересно мнението на Серата То така малко шизофренично някак си хем да подкрепяш доста десните политики и идеи на Путин, хем да си социалист и комунисто носталгик. То само Волен и русофилите го постигат тва у нас... ама на евро ниво?

О, всичко е просто - приеми че Меркел е агент на Путин и всичко ще ти стане ясно и ще ти олекне.

Сега остава да видим следващото велико преселение на братята хамериканци към освободените от човешки фактор територии...поради изменения в климата.

Руснаците са там и на луната и на марс и ще почнат да ги сънуват

Скакалците плащат в истински а не фалшиви евра! Нали не се мислиш че ги финансират руснаците за това нахлуване?

Гответе се за война- тия момчета са агресивни и когато са много на тумби ще започнат да заграбват имотите на европейците ,Ислямска държава така ги призовава- че европа ,жените и имотите на европейците ще станат техни

Разбира се,че трябва да се готвим за война. И то не само с джихадистката измет,а и с нейните поддържници-затъпялото и дебилно консуматорско общество на Запада и неговата толерастия!

Край на християнска Европа! Край на обединеният европейски съюз! Край на лъжите за подобър живот! Край на икономиките! Край на индустриите! Край на социалните придобивки на европейците,които ще бъдат опоскани от незаконите емигранти! Настъпват тъмни дни за хората от Европа! Идва ужасът на разделението,омразата,противопоставянето,гоненията и преследването на хора държащи на суверенитетът на територията на която са се родили и живяли досега! И още не е краят-както казваше великият Чърчил-българомразеца!Това само е, началото на краят! Без симптоми ,без съжаление,без скръб за християнството продадено на сатаната! Ужасът едва сега започва! Запретнете ръкави и бъдете решителни и благоразумни! Нека Бог да ви е на помощ!

бог ги събира държавниците все представителни като наш росенчо и умни,умни.

Не ми е жал за Западна Европа. Тя отдавна НЕ Е християнска,а сатанистка.Нейните"ценности" са най-гнусните и отвратителни неща! На това консуматорско общество му идва краят!

Така е, но трябва да имаме мярка във всичко. Консуматорската настройка има и положителни страни - освобождава хора да създават наука и технология, но като се прекали - виждаме резултата - загрижени за кривината на краставиците умници, "важни", но невежи "бизнесмени" на върха на капитализма, но с най-важен клиент - връзки в държавата. Същото се случи и с комунистите - уседнаха, оядоха се и сами се удавиха в морето на "своите" протежета. Ако хората консумират и разбират статуса си в обществото само по консумацията си - това е резултата, независимо дали консумират в супермаркети или в интриги в най-Партията на партиите. Основното, от което се нуждаем е да спрем овчизма - жаждата на масите да следват предписания и авторитети заради обещания за обетовани земи и "нормалност" (как я "обичам" тая дума). Всеки е длъжен да мисли какво следва от вяско действие - и негово и на онези, които избира и да наказва опитите за насъскване и плоткоректност с бой на голо и пред всички. Жалко, че не може да се случи, жалко че трябват по-груби и примитивни начини :(, но това е реалността и нещастието на демокрацията - човек чакащ месия, вместо да мисли с главата си не заслужава правото си на глас.

Тия се превръщат в неконтролируема маса, представете си какво ще стане с нахлуването на още стотици хиляди? Европейските градове ще бъдат оплячкосани, войната е гарантирана. ЕС официално дори да не се разпадне, неофициално ще престане да съществува, защото никой няма да го бръсне за нещо, а народите ще вземат правосъдието в свои ръце. Може би така е по-добре, ще се отървем и ние от политико-икономическата олигархия.

Тя политико-икономическата олигархия у нас не дойде от ЕС... А и петте лева дет се въртят в българската икономика са от ЕС.

Затова ли дедите ми са слагали главите си на дръвника, отказвайки чалмите и ненавистническата кръвожадна чужда вяра?! Затова ли са се жертвали, борели, писали и просвещавали европейските мислители, възрожденци и борци за истински човешки права?! За да дойдат милиони мързеливи, миризливи, фанатизирани, дрогирани, да! - дрогирани, 20-30 годишни ислямистки пикльовци и откровени главорези и да ми налагат кръвожадния си Коран, бурките си и безкрайните си претенции за неща, които по право принадлежат на европейците, на децата и внуците им, защото СА СИ ГИ ИЗВОЮВАЛИ САМИ, С ЦЕНАТА НА МНОГО КРЪВ, САМИ СА СИ СЪЗДАЛИ ТОЗИ СТАНДАРТ И ЕДИН ЧОВЕШКИ СВЯТ, който прииждащите, развилнели се ислямистки зомбита ще разрушат, така както събратята им от Ислямска Държава разрушават всичко по пътя си?! Отговорете ми вие, безмозъчни защитници на ислямските права, но не споменавате нищо за човешките права на европейците! Тази Религия за 1000 години не е мръднала и на милиметър. по отношение на човешките права! Каквото каже тиранинът мъж, моллата, или аятолаха - ТОВА Е! - Не го ли спазваш - УМИРАШ, в повечето случаи по-най извратения и жесток начин! Вижте им публичните екзекуции, почти във всичките арабски държави! Нямам предвид екзекуциите в Ислямска Държава - най-чудовищното творение на античовешката им Религия! За какви човешки права ми дрънкате, след като ТЕ не признават никакви човешки права, дори на собствените си жени! Аз, той, тя, ДЕЦАТА НИ, ВНУЦИТЕ НИ нямаме ли ЧОВЕШКИ ПРАВА? ВАС ПИТАМ?

Някой защитник на правата на чалмите да добави нещо? Браво, добре си го написал, само дето едва ли някоя гумена глава политическа ще го прочете.+++++++++++++

Дрън-дрън. Кой ви мъти главите.

за съжаление само един + мога да дам...бъдещето на европа е ясно...просто сме безпомощни срещу толерантността и хуманизма на изтрещялите европеѝци...недалечното бъдеще на света е само ислям,просто е невъзможно да ги конкурираме по раждаемост...някъде четох едно проучване,че по-богатите и по-интелигентните правят много малко или изобщо деца...факт...

Не си права. Мигрантите са само симптома на проблема. А проблема сте си вие самите. След като не се размножавате, много ясно че ще дойдат други хора и ще ви заменят. И тези хора най-вероятно няма да са като вас и да споделят вашите виждания за живота. Как може интелигентната и богата еврейка да има по три деца средно, а богатата европейка да има по малко над едно дете средно? Няма извинение за това. Проблемът си е ваш, и дори и да ги нямаше мюсюлманите, вие пак щяхте да си фалирате икономиките и да изчезнете. Мюсюлманите са просто инфекцията, която се възползва от слабия организъм с разбита имунна система.

от една страна жалко,че по много и различни причини не се размножаваме достатъчно,но е право на всеки това...от друга страна това няма такова значение,защото сме длъжни да си пазим границите...и в това е проблема,че сме много меки и това ще ни струва скъпо...не да не помагаме,на коѝто има нужда естествено,но всичко трябва да е с мярка...не може да ни идват така свободно с претенции и да ни налагат техните разбирания в домовете ни...всичко е въпрос на самосъхранение,не сме расисти,а реалисти...

Кривите сметки на кривоустата Меркел и сие ще излязат толкова криви, че свят ще им се завие. Сега понеже населението в Европа застарява и намалява, няма достатъчно млади хора, които след време да работят и да плащат пенсиите на сегашните и бъдещи пенсионери. Тъпанарите от ЕС си мислят, че могат да решат проблема, като вкарат "свежа работна ръка" от арабските страни. Нас не ни пускаха, защото после ще се върнем в БГ да си инвестираме там спечелените пари. Само че, арабин да работи- такова нещо няма и в корана. Те са научени само на аванта от кражби и рекет над мирни търговци и цивилно население, а в днешно време- от продажба на полезни ресурси; те и затова са в непрекъсната гражданска война откак откриха нефта.

Що бе? Навремето партията като колективизира и урбанизира българите почна да заселва цигани по селата да компенсират недостига на работна ръка. Какво не ти харесва в резултата, в днешното българско село? У нас го построиха и там ще го построят... комунизма

Лъжеш тъпанар! Центаджия!!

До МОДЕРАТОРА: Колкото и да триеш постове, колкото и да банваш пишещи те коментари, НЕ МОЖЕШ да ми кажеш кого да обичам и кого да мразя, СЛЕД КАТО СТЕ публикували дадена статия бъдете готови за всякакви мнения и коментари, защото това е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО харесва ли ви или не, с поведението си доказвате, че НЕ СТЕ ОБЕКТИВНА МЕДИЯ, освен ако СТЕ ПЛАТЕНА МЕДИЯ, на което ме навежда факта на ПРЕМАХНАТИТЕ КОМЕНТАРИ. МОЛЯ да уважавате и зачитате ПРАВОТО на ЛИЧНО МНЕНИЕ!!!

не се пени, повечето новинарски сайтове в българия са антибългарски.

Бизнесмени бате! Важна е печалбицата другото да го оправя държавата ама те са против нея щото пречи на печалбицата...

това е все едно да ти звънне някой на вратата, ти да отвориш да видиш кой, е а той да натисне врата и да влезе с 10 деца и баби и да се настани и да настоява да го храниш поиш и пари да му даваш а и джамия да му построиш, а после и да се махнеш.

Според вас....ЕС ЗАЩО допуска всичко това??????? В немския печат-БЕЖАНЦИТЕ СА ПЕЧАЛБА! Всичко това НЕ Е НОРМАЛНО....

Ами защото в застаряваща и богата Европа няма кой да работи и да издържа пенсионерите........ Няма млади да работят не само скапаните работи ами и бачкаторските. И малкото млади европейци не работят какво да е. Това е един от големите дефекти на социализЪма. Пенсионерите ще изядат България и Европа.

Западняците са глезени гъзове. Те всякаква работа не похващат, щото ги е страх, че ще им падне позлатата. Те изгоряла крушка не сменят, та камо ли гащите да си изперат. Затова им трябват прислужници. Не пенсионерите, а грандоманщината и мързелът им пречат.

Искрено съчувствам на бежанците, тези истинските, които са натъпкани в бежански лагери из Турция, Ливан, Йордания и където другаде има. Тънат в мизерия, но са там и чакат да се завърнат по домовете си. На тях им съчувствам, но на тези, които уж бягат от войната, а имат наглостта да предявяват претенции къде да бъдат настанени, как да бъдат превозени, как да бъдат хранени, на тях не съчувствам, защото не са бежанци, а бедствие с което Европа явно няма сили и воля да се справи. Защо трябва да съчувствам на пакистанци, афганистанци, африканци и прочее, които не бягат от войни, а искали да живеят по-добре, да имат повече пари? Защо нито един правозащитник не пророни дори и една лицемерна сълза за българския пенсионер, който от години оцелява с колосалните 100 евро на месец, а в същото време ронят крокодилски сълзи за " бедните" бежанци, повечето похарчили хиляди евра за да достигнат заветната цел, други хиляди евра под формата на социални помощи в Германия, Швеция, Холандия и т.н. Толерантността не бива да се бърка с глупостта. В тази ситуация Европа не е толерантна, а глупава и това ще я доведе до крах, ако не бъдат взети мерки.

Кви 100 евро на месец ве човек? Баба ми е със 75 евро за 40 години стаж.

Коментари - Гърция и Македония обсадени от бежански наплив | Днес.dir.bg

Гърция и Македония обсадени от бежански наплив

Гръцките власти изпратиха допълнителни военни и полицейски части на остров Лесбос. 63 хил. мигранти отчете мекедоското МВР за последните два месеца и половина.

Обратно в новината

Коментари - Гърция и Македония обсадени от бежански наплив | Днес.dir.bg

Коментари

Кльонове и минно поле ще спаси Европа. Не е ли останал здрав разум в еврочиновниците. Някога кръстоносците са се сражавали за вярата а сега какво става.....

Да съ ският в Самойловата крепоз! Тя затва е напраена, в моент на криза да приутявъ бежанците. Другиот варянд е да ги пишад и тех макета по пазпорд, нали сичко е македонцко?!

И Д ПРЕВЗЕМА ЕВРОПА. 200 милиона младежи от третия свят са възбудени от мисълта че безпрепятствено с няколко стотин долара могат да се настанят във европейски дом и вместо заплата от 20 долара да получават 200 евро от помощи, като се шляят в джамиите и се радикализират.Европа, не се разкрачвай.Пази се.Срам ме е от псевдодемократите /това са педераси/.Войните нямт общо с наплива в Германия, Англия и др. богати страни.Журналистите да стоят на границата и да ги убаждават с думи да се върнат без насилие.

Тези хора са най-голямото зло което може да ни сполети за момента !!! Това е божия напаст... цяла АФРИКА е тръгнала към ЕВРОПА ... Трябват твърди мерки за да се спре това нечувано безумие дирижирано онт Хамериканците!!!

ГЪРЦИ И МАКЕДОНЦИ,ДАВАЙТЕ ДРУЖНО ДА ПУЦАМЕ.

Аз разбирам, че на западните еврогейци им се ще да опитат един голям черен, ама след като ги онодят, горките бежанци ще им отрежат главата, те май това не го разбират? В арабските страни гей-паради няма?

та профила на приииждащите бежанци в Европа, съвпада точно със списъкът от държави, където УСА са инсталирали демокрация. Оставаме това настрана - но това, което всички не виждат е, че тези бежански вълни са много централизирано организирани и диражирани - как мислите, че някаква майка дето не може да чете, а мисли само за корана ше тръгне да организира нелегално бягство с кораб от бежанския лагер... лагерите в турция и околията са умишлено държани в недоимък. Освен това всички бежанци от Сирия преминаават през гКППП в Турция, но извъднъж някоий им казва да започнат да се движат нелегално из Европа без да уважават граници и закони...

В подкрепа на тезата - потърсете в гугъл изследването за петролните залежи на американския геоложки институт: "Assessment of Undiscovered Conventional Oil and Gas Resources of the Arabian Peninsula and Zagros Fold Belt, 2012" и сравнете зоните на конфликти с регионите с неразработени залежи.

Значи близо 20 хил. жени и деца, а мъжете - 42 хил. сигурно са немощни старци и юноши. Всъщност от седмици насам знам колко са бежанците в доста от страните в ЕС, че и по седмици и дни, а някой знае ли колко има в Б-я, колко са влезли примерно август, а колко първата седмица на септ.?

И от 62 хиляди - 42 хил. са пръчове, останалите са жени и деца! Тези "бежанци" какво правят - зарязват жените и децата си във войната и хукват на Запад ли? Какво става със останалите там жени и деца? Защото просто не е възможно съотношението мъже-жени -деца да е такова!Ако беше такова, тези нации до сега да са се затрили!А е тъкмо обратното-непрекъснато нарастват!Впрочем, същото беше и съотношението при загиналите в камиона : 49 мъже, 8 жени, 4 деца!???Защо "мъжкарите" бягат на Запад???

На запад има жени, те са свикнали да имат по 2-3 жени ще си оплодят европейки и после каквото ходжата каже.

В Исляма има многоженство, което означава, че не всеки мъж може да има жена. В Ислямските държави винаги има голям брой мъже, които са в излишък, и съответно трябва да ходят да се бият някъде и да заробват чужди жени. Така че на тези пичове им се е.. като невидели, и идват към Европа, за да вземат своето.

споко ...това е края на прехваления ЕС и прехвалената им демокрация с човешки права и бля бля бля бля бля ...всеки сам каквото си надроби това ще сърба. При липсата на каквато и да е единна политика и координирани противодействия относно емигрантските набези тава е края на ЕС. Скоро ще насъпят времена в които всеки сам ще се спасява. Като станат много маймуни на един клон той се троши. Западняците тепърва ще отценяват ролята на "диктаторите" и "диктаторските режими" които абсолютно БЕЗПЛАТНО и ДОБРОВОЛНО им охраняваха външните граници от набези.

Как обаче да е ,,споко",като с тия главочи ,от преди 25 години,че до сега,си разбихме държава, сигурност ,армия,икономика.Кое му е ,,спокото".

Не искат да останат тук. В Германия им осигуряват работа На бабата и трябват евтини работници..

А Гърция като не спазва правилата на Шенген и ЕС и праща имигрантите към западна Европа защо няма санкции и глоби? Явно тези инструменти са само за нас запазени.

Като не ходите при Путин, така ще е. Пък как на тая изостанала от света територия се научихме само да плюем и мразим? Хората работят с Изтока, със Запада, С Азия, С Африка. Само ние сме вързани или със СССР срещу всички останали, или с УСА срещу всички останали. После Боко ни е виновен! Ми като е виновен той, дайте дриг, какво само пюете?

Явно планът за създаване на ЕХ (Еврорабски халифат) е в пълен ход. Кукловодите доволни потриват ръце, тъпите банички с боза гледат сеир преди да станат част от сеира ...

И сите са македонци!:)

Социално икономичексите и политически събитията в света се движат точно според като е писано в Библията. Ясно е какво предстои и това което се случва затвърждава вярата в Божият син и неговото завръщане като съдия на тази обезумяла цивилизиация. Тоталният дирижиран конфлик е нужен за обединението на света в една обща фалшива религия, покланяща се на княза на света, която ще бъде в пълно противоборство с Бог и божието слово.

Да ни пази Господ от този наплив на бежанци.Някой може ли да каже, обаче защо минават през Македония, а не през България? Не че се оплаквам.

Щот' през "територията" орките минават без някой да ги брои и съобщава...!!! :::))) Бройката я знаят само шефовете на каналжиите от ДАНС и МВР-миманс...!!! :::)))

Защото се правят на хитри - регистрират ги и ги качват на влакове към западна Европа. Само че с тези си действия скоро не само че няма да имат шанс за влизане в ЕС ами и ще им спрат кранчето за предприсъединителните програми.

май наистина е нужен нов световен ред! демокрация и свободна икономика стандартът на европа и сащ трябва да е навсякъде по света щом всички бягат към европа и сащ значи искат тази система!!! това е най-доброто гласуване!

Е и как ще стане, като едни си искат Комунизъм и Сталин, а други Аллах и Шериат? Да им го наложиш на сила - това е недемократично и безумно.

хората искат да живеят добре не е правилен извода че хората в арабските страни всичките са крайни ислямисти даваха някаква дет метъл група в освободен афганистан :))) колкото и смешно да звучи убий тиранина

Eто точно това е целта на занятието, създаване на хаос и народите сами да поискат военна намеса, където ще дойдат други началници и ще наложат със сила НОВ СВЕТОВЕН РЕД.

интересен е фактът, че не се дава гласност на въпроса който зададе бащата на удавеното дете. Той пита, защо братята мюсулмани от богатите мюсулмански страни не помагат. Освен това си позволява да моли, да се сложи край на войната защото сирийците не искат да умират бягайки от родината си. бахрейн, катар, саудитска арабия, обединените емирства, кувейт и оман не отпускат нито едно място за бежанци с един единствен аргумент : за да не влизат терористи покрай бежанците! но пък в същото време, полуофициално подкрепят същите тези терористи от които се "страхуват".... Инвазията в европа е планирано, военно престъпление срещу европейските граждани - това доказват фктите ! Това престъпление се извършва с любезното съдействие на европейското ДС. То остава изцяло под контрола на телавив след постановката с терористите в мюнхен по време на олимпийските игри през миналият век. кашата в гърция постави под въпрос фашистката власт зад глобалният икономически модел. меркел е само една от лумпенизираните кукли, които се използват за да диктуват събитията.

Как да не помагат бе? Като дойдат в Европа - знаеш ли, колко пари за имами, ислямски училища и университети, и джамии ще дадат? Само Саудитска Арабия и Катар инвестират милиарди всяка година в джамии!!!

Британската информационна агенция Sunday Express съобщи, че в Европа са влезли над 4000 бойци от ИГИЛ под формата на бежанци. И като гледам, че повечето от тях са млади и здрави мъже бройката може да се окаже и по голяма. Днес гледах няколко интервюта на така наречените бежанци. Един от тях каза че е инженер в нефтената промишленост и макар, че не знаел немски, правителството на Германия било ДЛЪЖНО да му осигури всичко необходимо !!! Точно тази беше думата-ДЛЪЖНО ! Един друг пък се възмущаваше че не им давали качествена храна и се налагало да си купуват хляб от магазините! Значи могат да дават хиляди евра за спукани лодки а пари за хляб нямат !?! Това не са бежанци за мен, това са нагли навлеци !

товa сa мaврите !

Чух, че бежанците на остров Лесбос били само от женски пол.

По време на последната война между Гърция и Турция през 70 те години имаше около 230 турци, преминали в Гърция. Само дето бяха пленници. Сега както виждам ЕС дава най-голяма сигурност на държавите членки. 230000 нашественици.

За каква война между Турция и Гърция бълнуваш? Ако не четеш книги, чети уикипедия, там пише всичко. Нещо май бъркаш Гърция с Кипър. Последната война между Гърция и Турция е приключила през 20-те години на 20 век.

абе лошо е във Европа за африканските племена. Студено е зимата ,яде се свинско на поразия,няма толкова много джамии. А най-важното е, че трябва да се работи за да се яде. Гадна работа за собственик на две камили!

Истината е, че всичко е отражение на нещо, неи не сме държава, нямаме гласни никъде. Току що гледах и футболерите ни. Бля, бля Бля, оня петев вика, не играели играчите, ами вземи от БГ, които играят. Тук всеки плюе немците, ама те са показали, че излизат от кризите по-силни. а ние сме доказали, че всеки дърпа кокала към себе си и и накрая всички са гладни. Сега ще видите, как и гърците и македонците и сърбите ще се излезнат сухи от всичко. Унгарците се държат смело и достойно. А ние пак се ослушваме. Абе някой да каже - да ще ги приемем, има къде да ги настанин, но искаме от ЕС по 800 евра на бежанец и ще ги караме да работят и да живеят в селата. Или да затвори границите и да каже тая няма да я бъде. Ама де го този...

Няма смисъл от такъв наплив. Всичко може да бъде добре организирано. Германия си праща аеропланите във Турция и прибира един милион. франция прави същото нещо. Холандия,Австрия,Белгия и те така. Организирано по човешки си събират мюсулманите. Могат даже още от Сирия ,Пакистан,Афганистан,Ирак и останалите африкански държави да си ги събират от дърветата направо! Културно ги товарят по самоледите и си ги прибират! Какво ни занимават със глупости тука и леят сълзи за тях. Пълна демагогия!

USA си реди картите с цел икономическо възстановяване, пентагона планира нещата 5-10 години напред, Европа си мисли че всичко е под контрол и че навлизането на млда жива сила и е в плюс и е от полза, всъщност Европа пуска чакали в къщата си, едно от предсказанията в Библията казва, че Европа ще пострада и тогава ислямистите като чакали ще се нахвърлят да плячкосват това което е останало. Обърнете внимание те няма да помагат на пострадалите, те ще ги довършат за да им вземат това което имат.

Става ясно откъде идва този неочакван наплив. Преди всичко от Турция! Там има лагери събрали близо 1 милион бежанци! Сега основният въпрос е ,защо пачаврата със име ЕС не помогна на бежанците във Турция. Така съжаляващата ги, другарка -Меркел ,можеше да организира цялото луфтвафе за да си ги извози до дойчленд. Защо беше необходимо да лее крокодилски сълзи за тях ,а във същото време ги оставяше да се мачкат по границите! Не е човешко такова поведение.

Какво може да направи Меркел?!? Ако си позволи лукса да е прекалено разумна и ако немците не посикат да повярват, че само тя е виновна - има американски бази за такива случаи. Никой не е готов за война, дори и Русия, засега ни остава предвоенния танц и надлъгване и манипулиране.

Какъв един млн? Няколко милиона са!

Прости сме били американците хахаха. Може частично да е вярно, но имаме 2-3-ма умни които УПРАВЛЯВАТ ,а Вие умните европейци сте наши роби хахаха и Видя се кой е прост. Евротъпанарите!! хахаха. Сега ще ви клатим поне 20 --з0 години и ще насъскваме арабските животни срещу християните да се хванете за гушите кой е по-най -хахаха. И ще ви даваме заеми да се избивате. След това заеми за оправяне. Еее това е мечтата на Крадливия банкер с бялата якичка опръскана с кръв.Ех, не можахме да смачкаме Русия, ама и техният ред ще дойде след 20-з0 год. Дотогава ще си живеем рахата на вашия гръб защото сте тъпанари и ние ви помагаме да се утъпявате още повече. Това що е НПО всичко е наша платена паплач агентура . КОято всъщност е платена от Вас, защото САЩ пари никога не дава бадева.Ние Ви ограбваме и с част от парите хрантутим вашите предатели хахаха .Защо са ви университети ? А . !да се учите да работите за Нас тъпанари хахаха..Светът ще се свърши Будалата свят няма да се свърши особено българите - еталон за тъпчовци хахаха.

В САщ и Канада също има квартали, отцепени от радикални ислямисти, където християните не са добре дошли и споменаването на името на христа може да ти донесе камъни в главата. Така че, хахаха: никой не е застрахован и не се хахаха- надсмивай над Европа, защото в Америка ислямска инвазия също има, макар и хахаха-не толкова осезаема.

Ето, виждате статистиката - близо 70% мъже. Ако бяха тръгнали на гурбет - разбираемо, но цяла Европа ги нарича бежанци. Историите за отделни деца се раздуват, а хората в някои страни посрещат клетите бежанци с продукти и прегрътки. Не знам за вас, но ако лидерите на Европа вярват искрено в глупостите, които говорят - Европа е твърде болна и приучава гражданите си да посрещат с хляб и сол нашественик. Хората биват подработвани сами да търсят обяснения и отношение, което да предизвиква у тях позитивна емоция към прииждащите - приемат ги като гурбетчии, когато стане дума защо са мъже, като бежанци от ужаси и несигурност, когато не стане дума, като неомъжени мъже когато пак се заговори за състава ... Нека си припомним арабският свят имаше най-голяма раздаемост от средата на 20-ти век, населението се увеличи почти 10 пъти за това време, а това не става без жени - много жени, които явно не са заплашени чак толкова за разлика от "ергените" тръгнали към Европа. Аз ако съм на вас няма да гласувам за никого, който не покаже, че може да говори за истината подробно, открито, с цифри и без увъртане и емоционални излияния, които да отклоняват вниманието, без сърдене на някакви си виновници. Тук става въпрос за нас и нашите деца, а не за лашкане от една политкоректност в друга. След десетилетие на все по-стриктни мерки за сигурност срещу тероризма изведнъж стана политкоректно стотици хиляди да навлизат в Европа без паспорти, без проучване, без никаква проверка, а ние продължаваме да бъдем унизявани по летищата. Спете, ако искате, но мисля, че е по-добре да се събудите.

Предлагам да бъде проследено родословното дърво на г-н Пеевски, дали в него няма нещо сирийско? Също така искам да знам и да прочета мнение на следни предствители на България в европарламента 1. Г-н Бареков 2. Г-н Станишев Каква е тяхната позиция по въпроса за бежанците и как смятат да остояват политика полезна за България ?

Връзката на Пеевски с Асад, е че получават заповеди от една централа на Любянка... А Господин Бареков... политическият му проект завърши доста бързо. Ся за Господин Станишев е сложно. Значи хем е завърши школата на КГБ, пратеха го веднага в България да натрупа малко стаж и айде да маже русофилия на еврониво. Мобилизираха си руснаците всички русофили в соц партиите по Европа и го избраха за ПЕС. Обаче значи хем социалист, демек идеологически трябва да защитава бедните и онеправданите и емигрантите - това е социализъм, ама хем представител на Путин с десните идеи да спасява бяла европа... Мдааа и на мен ми е интересно мнението на Серата То така малко шизофренично някак си хем да подкрепяш доста десните политики и идеи на Путин, хем да си социалист и комунисто носталгик. То само Волен и русофилите го постигат тва у нас... ама на евро ниво?

О, всичко е просто - приеми че Меркел е агент на Путин и всичко ще ти стане ясно и ще ти олекне.

Сега остава да видим следващото велико преселение на братята хамериканци към освободените от човешки фактор територии...поради изменения в климата.

Руснаците са там и на луната и на марс и ще почнат да ги сънуват

Скакалците плащат в истински а не фалшиви евра! Нали не се мислиш че ги финансират руснаците за това нахлуване?

Гответе се за война- тия момчета са агресивни и когато са много на тумби ще започнат да заграбват имотите на европейците ,Ислямска държава така ги призовава- че европа ,жените и имотите на европейците ще станат техни

Разбира се,че трябва да се готвим за война. И то не само с джихадистката измет,а и с нейните поддържници-затъпялото и дебилно консуматорско общество на Запада и неговата толерастия!

Край на християнска Европа! Край на обединеният европейски съюз! Край на лъжите за подобър живот! Край на икономиките! Край на индустриите! Край на социалните придобивки на европейците,които ще бъдат опоскани от незаконите емигранти! Настъпват тъмни дни за хората от Европа! Идва ужасът на разделението,омразата,противопоставянето,гоненията и преследването на хора държащи на суверенитетът на територията на която са се родили и живяли досега! И още не е краят-както казваше великият Чърчил-българомразеца!Това само е, началото на краят! Без симптоми ,без съжаление,без скръб за християнството продадено на сатаната! Ужасът едва сега започва! Запретнете ръкави и бъдете решителни и благоразумни! Нека Бог да ви е на помощ!

бог ги събира държавниците все представителни като наш росенчо и умни,умни.

Не ми е жал за Западна Европа. Тя отдавна НЕ Е християнска,а сатанистка.Нейните"ценности" са най-гнусните и отвратителни неща! На това консуматорско общество му идва краят!

Така е, но трябва да имаме мярка във всичко. Консуматорската настройка има и положителни страни - освобождава хора да създават наука и технология, но като се прекали - виждаме резултата - загрижени за кривината на краставиците умници, "важни", но невежи "бизнесмени" на върха на капитализма, но с най-важен клиент - връзки в държавата. Същото се случи и с комунистите - уседнаха, оядоха се и сами се удавиха в морето на "своите" протежета. Ако хората консумират и разбират статуса си в обществото само по консумацията си - това е резултата, независимо дали консумират в супермаркети или в интриги в най-Партията на партиите. Основното, от което се нуждаем е да спрем овчизма - жаждата на масите да следват предписания и авторитети заради обещания за обетовани земи и "нормалност" (как я "обичам" тая дума). Всеки е длъжен да мисли какво следва от вяско действие - и негово и на онези, които избира и да наказва опитите за насъскване и плоткоректност с бой на голо и пред всички. Жалко, че не може да се случи, жалко че трябват по-груби и примитивни начини :(, но това е реалността и нещастието на демокрацията - човек чакащ месия, вместо да мисли с главата си не заслужава правото си на глас.

Тия се превръщат в неконтролируема маса, представете си какво ще стане с нахлуването на още стотици хиляди? Европейските градове ще бъдат оплячкосани, войната е гарантирана. ЕС официално дори да не се разпадне, неофициално ще престане да съществува, защото никой няма да го бръсне за нещо, а народите ще вземат правосъдието в свои ръце. Може би така е по-добре, ще се отървем и ние от политико-икономическата олигархия.

Тя политико-икономическата олигархия у нас не дойде от ЕС... А и петте лева дет се въртят в българската икономика са от ЕС.

Затова ли дедите ми са слагали главите си на дръвника, отказвайки чалмите и ненавистническата кръвожадна чужда вяра?! Затова ли са се жертвали, борели, писали и просвещавали европейските мислители, възрожденци и борци за истински човешки права?! За да дойдат милиони мързеливи, миризливи, фанатизирани, дрогирани, да! - дрогирани, 20-30 годишни ислямистки пикльовци и откровени главорези и да ми налагат кръвожадния си Коран, бурките си и безкрайните си претенции за неща, които по право принадлежат на европейците, на децата и внуците им, защото СА СИ ГИ ИЗВОЮВАЛИ САМИ, С ЦЕНАТА НА МНОГО КРЪВ, САМИ СА СИ СЪЗДАЛИ ТОЗИ СТАНДАРТ И ЕДИН ЧОВЕШКИ СВЯТ, който прииждащите, развилнели се ислямистки зомбита ще разрушат, така както събратята им от Ислямска Държава разрушават всичко по пътя си?! Отговорете ми вие, безмозъчни защитници на ислямските права, но не споменавате нищо за човешките права на европейците! Тази Религия за 1000 години не е мръднала и на милиметър. по отношение на човешките права! Каквото каже тиранинът мъж, моллата, или аятолаха - ТОВА Е! - Не го ли спазваш - УМИРАШ, в повечето случаи по-най извратения и жесток начин! Вижте им публичните екзекуции, почти във всичките арабски държави! Нямам предвид екзекуциите в Ислямска Държава - най-чудовищното творение на античовешката им Религия! За какви човешки права ми дрънкате, след като ТЕ не признават никакви човешки права, дори на собствените си жени! Аз, той, тя, ДЕЦАТА НИ, ВНУЦИТЕ НИ нямаме ли ЧОВЕШКИ ПРАВА? ВАС ПИТАМ?

Някой защитник на правата на чалмите да добави нещо? Браво, добре си го написал, само дето едва ли някоя гумена глава политическа ще го прочете.+++++++++++++

Дрън-дрън. Кой ви мъти главите.

за съжаление само един + мога да дам...бъдещето на европа е ясно...просто сме безпомощни срещу толерантността и хуманизма на изтрещялите европеѝци...недалечното бъдеще на света е само ислям,просто е невъзможно да ги конкурираме по раждаемост...някъде четох едно проучване,че по-богатите и по-интелигентните правят много малко или изобщо деца...факт...

Не си права. Мигрантите са само симптома на проблема. А проблема сте си вие самите. След като не се размножавате, много ясно че ще дойдат други хора и ще ви заменят. И тези хора най-вероятно няма да са като вас и да споделят вашите виждания за живота. Как може интелигентната и богата еврейка да има по три деца средно, а богатата европейка да има по малко над едно дете средно? Няма извинение за това. Проблемът си е ваш, и дори и да ги нямаше мюсюлманите, вие пак щяхте да си фалирате икономиките и да изчезнете. Мюсюлманите са просто инфекцията, която се възползва от слабия организъм с разбита имунна система.

от една страна жалко,че по много и различни причини не се размножаваме достатъчно,но е право на всеки това...от друга страна това няма такова значение,защото сме длъжни да си пазим границите...и в това е проблема,че сме много меки и това ще ни струва скъпо...не да не помагаме,на коѝто има нужда естествено,но всичко трябва да е с мярка...не може да ни идват така свободно с претенции и да ни налагат техните разбирания в домовете ни...всичко е въпрос на самосъхранение,не сме расисти,а реалисти...

Кривите сметки на кривоустата Меркел и сие ще излязат толкова криви, че свят ще им се завие. Сега понеже населението в Европа застарява и намалява, няма достатъчно млади хора, които след време да работят и да плащат пенсиите на сегашните и бъдещи пенсионери. Тъпанарите от ЕС си мислят, че могат да решат проблема, като вкарат "свежа работна ръка" от арабските страни. Нас не ни пускаха, защото после ще се върнем в БГ да си инвестираме там спечелените пари. Само че, арабин да работи- такова нещо няма и в корана. Те са научени само на аванта от кражби и рекет над мирни търговци и цивилно население, а в днешно време- от продажба на полезни ресурси; те и затова са в непрекъсната гражданска война откак откриха нефта.

Що бе? Навремето партията като колективизира и урбанизира българите почна да заселва цигани по селата да компенсират недостига на работна ръка. Какво не ти харесва в резултата, в днешното българско село? У нас го построиха и там ще го построят... комунизма

Лъжеш тъпанар! Центаджия!!

До МОДЕРАТОРА: Колкото и да триеш постове, колкото и да банваш пишещи те коментари, НЕ МОЖЕШ да ми кажеш кого да обичам и кого да мразя, СЛЕД КАТО СТЕ публикували дадена статия бъдете готови за всякакви мнения и коментари, защото това е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО харесва ли ви или не, с поведението си доказвате, че НЕ СТЕ ОБЕКТИВНА МЕДИЯ, освен ако СТЕ ПЛАТЕНА МЕДИЯ, на което ме навежда факта на ПРЕМАХНАТИТЕ КОМЕНТАРИ. МОЛЯ да уважавате и зачитате ПРАВОТО на ЛИЧНО МНЕНИЕ!!!

не се пени, повечето новинарски сайтове в българия са антибългарски.

Бизнесмени бате! Важна е печалбицата другото да го оправя държавата ама те са против нея щото пречи на печалбицата...

това е все едно да ти звънне някой на вратата, ти да отвориш да видиш кой, е а той да натисне врата и да влезе с 10 деца и баби и да се настани и да настоява да го храниш поиш и пари да му даваш а и джамия да му построиш, а после и да се махнеш.

Според вас....ЕС ЗАЩО допуска всичко това??????? В немския печат-БЕЖАНЦИТЕ СА ПЕЧАЛБА! Всичко това НЕ Е НОРМАЛНО....

Ами защото в застаряваща и богата Европа няма кой да работи и да издържа пенсионерите........ Няма млади да работят не само скапаните работи ами и бачкаторските. И малкото млади европейци не работят какво да е. Това е един от големите дефекти на социализЪма. Пенсионерите ще изядат България и Европа.

Западняците са глезени гъзове. Те всякаква работа не похващат, щото ги е страх, че ще им падне позлатата. Те изгоряла крушка не сменят, та камо ли гащите да си изперат. Затова им трябват прислужници. Не пенсионерите, а грандоманщината и мързелът им пречат.

Искрено съчувствам на бежанците, тези истинските, които са натъпкани в бежански лагери из Турция, Ливан, Йордания и където другаде има. Тънат в мизерия, но са там и чакат да се завърнат по домовете си. На тях им съчувствам, но на тези, които уж бягат от войната, а имат наглостта да предявяват претенции къде да бъдат настанени, как да бъдат превозени, как да бъдат хранени, на тях не съчувствам, защото не са бежанци, а бедствие с което Европа явно няма сили и воля да се справи. Защо трябва да съчувствам на пакистанци, афганистанци, африканци и прочее, които не бягат от войни, а искали да живеят по-добре, да имат повече пари? Защо нито един правозащитник не пророни дори и една лицемерна сълза за българския пенсионер, който от години оцелява с колосалните 100 евро на месец, а в същото време ронят крокодилски сълзи за " бедните" бежанци, повечето похарчили хиляди евра за да достигнат заветната цел, други хиляди евра под формата на социални помощи в Германия, Швеция, Холандия и т.н. Толерантността не бива да се бърка с глупостта. В тази ситуация Европа не е толерантна, а глупава и това ще я доведе до крах, ако не бъдат взети мерки.

Кви 100 евро на месец ве човек? Баба ми е със 75 евро за 40 години стаж.