Могерини: 2025-а не е срок, а възможност за разширение на ЕС

Разширяването на ЕС с държави от Западните Балкани през 2025 г. не е срок, а реалистична възможност.

Обратно в новината

Коментари - Могерини: 2025-а не е срок, а възможност за разширение на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИЯ СЕ КАНЯТ ДА ВЕКУВАТ В ЕС!!! ПЛАНИРАТ 7-8 ГОДИНИ НАПРЕД,А ПОСЛЕ НЯКОИ МЕ УБЕЖДАВАТ,ЧЕ НЯМАЛО КОНСПИРАЦИИ!!! ДАНО ГОСПОД ИМ ОБЪРКА СМЕТКИТЕ И ДА СЕ ОТТЪРВЕМ НАЙ-СЕТНЕ!!!

2025 г. Как ви изглеждат на този хоризонт напъните ББ да се прави на велик европолитик.

" за онези, които са ги започнали и онези, за които това предстои" От написаното излиза, че и едните и другите ще влязат едва ли не едновременно? Голям морков размахва. Ако си направи труда да прочете нещо от предсказанията на Слава Севрюкова ще види, че тогава не само европейския съюз, но и Европа може вече да я няма!

Ааа и щях да пропусна. Фалкон Хеви на Мъск излетя успешно. Моооор за русоробията мизерна.

Ааа и щях да пропусна. Фалкон Хеви на Мъск излетя успешно. Моооор за русоробията мизерна.

Да другари, загнилият капитализъм си заминава още утре с Дау Джонс. Краят на ЕС и САЩ, Канада, Австралия, НЗ, Южна Корея и тн. Давайте водката и сельодката. Пръъъц...

ЕК даде шанс на Западните Балкани Маргаринката да им свири на кавал!

Да бе, да!

Как зачестиха през ден тия земетресения в различни точки на Земята разширението съвсем скоро предстои.И то ще да е разширение ела да видиш!!!

2025 година е необозримото бъдеще; в досегашния си вид европа няма да съществува, а какво точно ще включва територията на ес е съвсем непредсказуемо

Предсказуемо е - 2020 Ес ще се състои от Албания, Македония и България. Кандитатки - Бангладеш, Хаити и Занзибар.

са освободим западните балкани и целите балкани и целия континент от #евопата!!!!

ще не пребият и тази и подобните и с камъни, а? иначе живи ша ни заринат!

Много добро решение! Поклон! Застаряващо население, склерозирало-вампирясали дедета и бабета, дементирали мозъци, маршируващи силуети в ритъма на напреднал Паркинсон, изкривени от Алцхаймер безизразни лица, брутален-старчески вампиризъм, тракащи чейнета в беззъби усти - това е ужасната цена, която плаща с лихви изпадналата в старческо умопомрачение ЕВРОПА за своя висок стандарт, мерзък материализъм, арогантен егоизъм и индивидуализъм. Европейките раждат в напреднала възраст между 52 и 61 години средно по 1,34 деца. Докъде ще я докараме с 1,34 деца в семейството?! Хищни гейове и върли лесбийки дебнат бедните изстрадали мигранти в тъмна доба, дащни травестити и брадясали Кончити с Вурст вилнеят из магистралните потайности и булонски лесове, в центъра на европейските столици по фонтани и зад Катедрали се вихрят групови вакханалии, из потайни гей-сауни върлуват гладнишко-загорели меки китки, въргалящи се в ужасяващи оргии... Поклон пред мъдрите слова на Могерини! Западните Балкани ще влеят свежа кръв в старческите вени и артерии на съсухрената бабичка - Европа... Най-подходящите нови европейци идват от ислямските, мюсюлмански балкански страни КОСОВО, АЛБАНИЯ, БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА и И АРНАУТСКО-ШИПТЪРО-АЛБАНСКА ЗАПАДНА МАКЕДЕНИЯ, където цари непоклатим Морал и Пречиста Духовност. Тези страни са изпълнили още преди десетки години условията за влизане в ЕС, но са принудени да чакат срамежливо-задъхано пред тежко-оловните Европейските порти заради пропаднала, слаборазвита, духовно оскотяла, аморализирана Сърбия и Черна Гора, които всячески възпрепятстват високоизвисената ислямска култура, силна икомомика и класическа музика да стане мощния локомотив на европейското семейство! Европа, разтвори най-сетне влажните си географско-политически обятия и приеми заслужилите мюсюлмански отличници от ЗАПАДНИТЕ Балкани. Това са едни скромни, трудолюбови, състрадателни и много толерантни роби на труда.

Още утре могат да приемат Косово. Това е идеална държава за ЕС. Изпълнява всички критерии. И Албания също.

Пътници...

За пътници са пътници, но нямат нищо общо със СИВ, в него имаше ред и не си пречехме, а всеки правеше каквото може, а ЕС е с цел само едни да произвеждат а други да го ползват, малоумно. Нали трябва да става обмен, но пуста алчност...

EС говори не толкова за разширяване, колкото да ВЗЕМЕ западните Балкани.... хаха Все едно тези Балкани са им бащиния и техните родители са проливали кръвта си за тях. Е ТАКА Е докато има тарикати, ще има и баЛЪци , като нас Балканците....Вместо да направим Балканска Федерация заедно с Русия и да натрием носа на тези западни страни, да им наложим санкции...така че да не познават вкуса на Краставиците и Доматите! САНКЦИИ ЗА ЗАПАДНА ЕВРОПА И АМЕРИКА!!!!!!!!!!!!!

не ти разбраха иронията във втората част на коментара ти и пляскат плюсове че и ти ха ха !

модератора също е с дебел мазен гъз , само че е беден като църковна мишка ... ха ха ха

колкото по зле е европа , толкова америка е по добре ... слепи ли сте да го видите ... или прочетете кои е на печалба от световните воини !

в Америка или в Норилск?

Географски Балканите "принадлежат" на Европа. Ама исторически не е точно така. Тъй че - първо питайте Путин и Ердоган. Да няма после "ама аз какво си мислех, пък то какво стана".

А до 2025 година колко държави ще са излезли от ЕС? Питам като реалистична възможност, не като срок.

Чета коментарите и съм шокиран какви необразовани, цинични диваци владеят Българската реч. Отвратителни индивиди. Потискаща обстановка.

Ако приемем джендъризма ще е още по зле за това не искаме.

На геврека дупката ще разширят... ЕС ще е история...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Мелез между скопен гявол и ялова вещица=Могерини

отгоре на това-и соросоид!!!

Момичетата и жените в трагедийте на Шекспир, са чуканите животни на Аллах и Иисус. Що за наглост, що за дебелоочие?!

Ти коя беше?

Страда от динамична смяна на социалната роля и не може точно да се определи коя точно е.

джендър!

той ЕС-ът на къде другаде би могъл да се разширява? Може би към Камбоджа, ама то пък не е ли в Азия? Но защо пък не?! НАТО като "северно атлантически пакт" как се разшири до морета и океани, които нямат нищо общо с Атлантическия океан!

Дупката отворена от Великобритания ще я запълват с въшливи балкански джуджета от които Босна, Косово и Албания са рязани помаци джихадисти. До 2025 г. я камилата , я камиаря бе Магерини

Да но ... в Западните Балкани има повече от 10 милиона ислямисти. Затова Сорос и ЦРУ искат да ги вкарат в ЕС и подбъзват Дебелия.

точно! до 2040 година Eвропа трябва да е ислямизирана и напълнена с още 100 милиона мигранти...лед което да се обиви Hов Cветовен Pед!

Дано скоро се разпадне ЕС ще живееме така както сме живяли и преди ЕС, ще има смъртно наказание няма да ми казва някакъв крадец на телевизор , че българите сме смешен народ,дано по слоро дойде видов ден ,да си знаеме историята не да се кланяме на всеки

Тези да не си правят толкова дълги планове и да хабят излишна хартия. Важно е какво мислят и правят корейчетата и Америка!

Днес е ден на кукундрелщината , още от сутринта зафанаха с Пасито , Чехъла , Захариева ,Юнкер , Делянчо , Божо. Просто човек да му избие баланса.

Да ги оскубите и тях, че са ви малко колониите. Но няма да ви помогнат. Този вариант на Съюз не работи.

след 7 години викаш ще е скоро а? достатъчни са няколко от вас богаташки идиоти да забогатеете още а ние още да овехтеем

1.Могерини, съвсем не е сигурно, че до 2025г. ще има ЕС. 2. Ако го има този съюз, то ще .превърнете т.н. западни балкани в кочина, като българия.

Поне е сигурно че Могерини няма да е има.

И новите колонии няма да ви спасят.