НС призова за политическо решение на кризата в Македония

Народното събрание на Република България изрази в декларация дълбока тревога от развитието на кризата в Македония.

Обратно в новината

Коментари - НС призова за политическо решение на кризата в Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А опита за държавен преврат, режисиран от САЩ/ЕС/Сорос не заслужават ли остро осъждане? Албанските партии и македонските предатели сами си избират незаконно председател на парламента и пеят албанския химн - нито думичка по въпроса от нашите подлоги! Който е гласувал за тая помия в полза на държавния преврат в Македония е национален предател, демек всички! Разбира се, че най-големите соросоиди, Българската Соросоидна Партия, ще предложат подобна предателска декларация!

"Нахлуването в сградата на парламента и физическата атака срещу народни представители заслужават най-остро осъждане. Това се казва в декларация на 44-ото Народно събрание на Република България по отношение на напрежението в Република Македония." - на то му викам аз, мутринска солидарност!

Явно са се поставили на място на колегите си.. И сега голям страх ги тресе, да не би да се събудим и да им идем на гости. Не, че ще стане де...

Аз изразявам ПЛИТКА тревога за нашия парламент. С други думи на 99% от народа не му пука, че и той ще бъде подпукан някой ден !!! Само тези вътре ДЪЛБОКО ще се разтревожат !!!

Въпрос на време и целия Балкански п-в ще се подпали.И на нас се пече яйцето на задника.Няма начин Турция да не посегне на Югоизточна България.Тия дето ги пее Ердоган за Османска империя са ми много показателни.

нашти кога ша ги?

Всички наши депутати са единни по този въпрос,...пишат декларации, осъждат насилието...дали пък ли нещо може да ги стресне напр. мъсълта ,че може да се случи и на тях. Прилича ми на жалък браншови призив за подкрепа на същите нагли и корумпирани политици независимо от народността. Всеки ден такава единност наблюдаваме , че чак е отврат- както и вчерашното решение за вдигане на собствените им заплати...

Провокирано. Отделно-супер корупция. Така са си избрали. Да няма нови кървища. Май ще стане както му резнаха тиквата на Николае Чаушеско 1989г. Немой да се подебавате. Кюти!

време е да ги последваме братята македонци. Ако чакаме много ще закъснеем. Тогава така ще ни смачкат, че и това което е останало от държавата и българщината - ще бъде тотално унищожено.

"Разследване: Италия вдигна мерника на Сорос, негово НПО печелело от трафик на бежанци повече от наркомафията"!

Как мислите, дали на високо ниво от НАТО не са уговорили вече нахлуване на българска армия в Македония за подкрепа на албанците?

Така се получава, когато власта е корумпирана и не мисли за своя народ, а мисли само за своя джоб! Когато заиграе мечката в съседите, има опасност да дойде и при нас!

Дайте причината за това нахлуване,а не ни баламосвайте с общи дакларации. Как така едни граждани решили в един момент да нахлуят и да се започне саморазправа.

Новоизбраният председател на парламента произнесъл речта си на албански. Не е потвърдено, но албанските депутати изпяли албанския химн. Как да не му прелее на народа ? Ако Местан заговори на турски в нашия парламент, няма ли да стане същото ? Когато щяха да избират Пеевски за председател на ДАНС, не излезе ли народът ?

Прекрасно съм запознат,колега. Забележката ми е към слугинажтите медии, които ни разправят, че има "труп" на как се е появил не искат да кажат.

Причината е ,че се готви ислямизация на Балканския п-в и на Македония.Признаците са,че Косово и Албания скоро,ще се обединят в обща държава а след това и албанците в Мекедония ще надигнат глава.Ама хак им е на македонците,велики били,наследници на Александър били и куп простотии измислени от техните си тъпанари срещу България.Надеждата на Мекедония е в България и Сърбия.Косово си е исконна сръбска земя.

Крайно време е и българските депутати да разберат че трябва са се вслушват в гласа на народа не да си пускат декларациите че уж не било правилно насилието е лошо нещо но тия европейски мафиоти ще ни накарат да вземем дървото а бежанците да ги разкарат в Брюксел

политици защитават политици.... я се цункайте сега....

Тази декларация, формулирана по този начин не струва дори хартията на която е написана. Да се готви България.

Те макетата са си ги заслужили това , защото са дървени глави , а и нищо добро не ги чака за в бъдфеще от шиптърите !

НЕКА НАШИТЕ ТЪПАНАРИ ОТ ПАРЛАМЕНТА, ХУБАВО ДА ГЛЕДАТ, КАКВО СЕ СЛУЧИ НА МАКЕДОНСКИТЕ ИМ КОЛЕГИ-ДЕПУТАТИ---И ДА СИ ПОМИСЛЯТ, КАК И НАКЪДЕ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ,-АКО ИСКАТ ДА ИМ ОСТАНАТ ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ...

Глупости ... по-голяма рая безропотна от кенефландците в Кенефландия НЯМА!

Аз за това искам да изберат, както в Македония и тук турски председател на нашия парламен, защото само тогава Българите ще се обединим и ще смажем пасмината от Герб...

Ако в България, депутатите, не изкарат тези мигранти от африка и азия и най-вече турската намеса в нашата "независима България", тук ще е същото, дори по-лошо, ще има обесени депутати.....! Не, че го искам, ама ако Бойко не спре ислямизирането на България, това го очаква !

Ако, продължавате с това не уважение на народа, да си строите пътеки или отсечки на любовта, същото очаква и българското НС.

НЯКОЙ МЕХМЕТ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС И ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ПЕЕ ТУРСКИЯТ ХИМН, И ВАС ЩЕ ВИ БИЕМ !!!

Те БСП предложиха за шеф на ДАНС слугата на ''Мехмет'' и за това ядоха боя преди няколко години !

Тия са като таксиметровите шофьори братче!

Да сме били свидетели на ТАКИВА ОСТРИ РЕАКЦИИ, когато Полицията бие Недоволни от Политиците, Протестиращи хора по площадите? Аз не ПОМНА такова нещо