МВР: На границата с Македония е спокойно

Хеликоптерите на ГД "Гранична полиция" от вчера облитат българо-македонската и част от българо-гръцката граница.

Обратно в новината

Коментари - МВР: На границата с Македония е спокойно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ги изработиха макетата. Византийците се отърваха от хиляди дрипави бежанци като ги превозиха до границата с Македония и им казаха - ето ви пътя към Германия - вървете там, защото тука вече не може да ви издържаме. Транспорт в обратна посока също няма. Оставаш в празното поле или ... Ето това е византийски номер. Пред очите на целия сват. И всички естествено гледат какво ще свърши мекето. И никой не пета визатиеца - защо направи така, та прехвърли своята грижа на чужда глава?

Естественно че ще е спокойно!!! НИКОЙ не отива при нищетата!!!!Младите за това БЯГАТ от Б-я!!!! Тук оставаме САМО пенсионери, цигани и турчеещи се помаци!!

Миналата седмица като написах, че имигрантите не искат и да стъпят на наша територия ми СКРИХТЕ коментара. Може би защото обижда ... КОГО? Истината е такава каквато е и колкото и да се опитвате да я скриете, толково повече ще ви се навира в лицата. " България е на първо място в черния списък на наръчника за кандидат-бежанеца. Това сочи преводът на арабиста Владимир Чуков на статия, в която авторът казва, че в България има нечовешки условия за живот, българският народ е расистки настроен към арабите, а и икономически ситуацията е лоша." Цензурата никога не е била от полза на която и да е власт. С уважение, kjl.

Оказва се, че имало "Наръчник за кандидат-бежанеца" !!!! Там сме описани като расисти, живеещи в нечовешки условия и сме адски бедни, без никакви перспективи!!!! Браво! Не се разбира този наръчник от кой е подготвен, но заслужава поздравления :) Веднъж и оплюването ни, верно или неверно, да ни помага :):):) Да видим докога?!

пък догодина я камилата я бат Бойко!

Ислямизирането на света вече е започнало. Ислямска държава прогонва милиони мюсюлмани от родните им места и ги заселва в Европа. Ако света не се осъзнае след няколко години ще бъде късно.

По правилното заглавие би изглеждало така. На границата с Македония всичко е спокойно, ЗА СЕГА. И една народна мъдрост по темата-щом видиш че мечката играе у комшията, знай че след това ще е у вас.

БЕЖАНСКАТА ВЪЛНА Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА ОТ РУСИЯ СЪВМЕСТНО СЪС СИРИЯ ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА МАКЕДОНИЯ И Е.С.

Браво, точно така. Всички ресурси на армията и гранична полиция по границите. Това в единствения начин да се спасим от човешката мюсулманска стихия. И никакви отстъпки от позициите. България ще пребъде, няма да позволим да ни асимилират афро арабските завоеватели. Мога да поздравя Тиквата от Банкя за адекватните действия. Но трябва и още нещо- да се изловат и прогонят тези които са влезнали вече тук.

това не е никаква заслуга на бате Бийко, просто България я заобикалят, защото са недоволни от грижите ни тук, били сме по-зле оттам, откъдето идват, така че, слава Богу

от хилядолетия всичкото пустинник на юг от Босфора иска да се докопа до богатата ни земя. И предпоставки вече всекакви..

се самообвиняхме, че не милеем за род и родина и че всеки гледа да избяга. Като видях тези хора се успокоих, че не сме само ние. Човек може да изповядва някакви ценности, ако е широко около него. Стегне ли го, става животно, оцеляващо..

Всичко е спокойно. Приспиване на вниманието, дезинформация, пълно безгрижие от страна на управляващи. Какво стана с бензиновите колонки. Нали до вчера трябваше всичко да бъде препломбирано. Никой нищо не знае, но ББ. се изтъпани и като силен мъж почна да дава нареждания, че и в ефир нреди директно и показно да го снимат. Шоу и манкиране на работа.

Всичко е с цел,Другари! Всичко е с цел...

По-добре да пратят хеликоптери и дронове на турската граница. Там има нужда. От Македония насам никой няма да се прехвърля не само по причините, които са изтъкнали някои от коментиращите, но и защото теренът е планински - чукари и студ.

Не понасям скапани егоисти , от тук нататък Европа ще има голям проблим с бежанците..но от друга страна всеки има човешкото право, да търси по-добър живот извън мястото наречено родина.

всеки има човешкото право, да търси по-добър живот извън мястото наречено родина определено но и хората от всеки народ живеещи в родината си имат неизменното дадено им по рождение право да правят избор как да живеят

Би било коректно да уточниш че ПРЕДИ правото да търсиш нещо в чужд дом, има задължението да искаш разрешение от стопанина. Не понасям скапани егоисти дето мислят само за правото си и забравят задълженията си. Ултрамодерните егоисти, най-обичат да говорят за право.

е някой да го е отрекъл , аз не съм за беззаконие

МВР върши ли нещо друго, освен да успокоява? То нямаше проблем с бежанци от Турция, сега и от Македония, няма проблем с организираната престъпност, всеки нов МВР министър й чупи гръбнака с по 15-20%, няма проблем с корупцията - такава няма, щом и осъдени няма, няма проблем и с битовата престъпност, при всеки нов отчет е намаляла с по 10%, няма проблем и по пътищата, влагат се милиони за камери. С нищо няма проблем МВР и се е заело само с успокояване на гражданите.

Ми Боко им е казал че кат се успокои народа и ше почнел да раджа. И те се стараят, да има кой да им плаща пенсии. А, за да не му стане много спокойно на народа, пък и просто за всеки случай, по заветите на Кристалинка, вкарват и африканци.

с купуването и продаването на гласове ни продъниха ушите, че било престъпление, но явно няма чак такива престъпници.

Много са загрижили някои за бежанците..първо да помислят за собственото си поведение и как прават хората на идиоти...щото когато се решава нещо се мисли.. ....ясно ли е?

доста време споменах, че да сме бедна и не привлекателна страна има и своите плюсове, но тогава доста не бяха съгласни. Дето се вика "Всяко зло, за добро"

да ги пратят в косово!!! голяма американска база и лагери за обучение на ,,и.д.-та,,!!!! коктеил ,,боздуган,,!!!

а на ,,турската,,???

да не са луди тука в тая мизерия

подценяваш ситуацията това което ни пази днес няма да ни опази утре а в други ден ще е късно ------------------------------------- няма финансов вариант да им създадат условия за да не бягат нататък всичко е ясно

не мизерията а затова че отиват на запад!!! тези са от гърция!!! от турция дето влизат знаеш къде са!!! поразходи се из софия!!! армията както винаги е на ,,грешната,, граница!!! ,,боката,, са го хванали за ,,т....те,, и стискат ли стискат!!!

нема да стискат дълго очертава им се проблема с йоана като втора система въобще за нас няма да имат нито време нито ресурс нито помощ защото ще са си заляти с техни проблеми за решаване тъй че бойко да си свърши работата така както биха я свършили царете български:)

проблемът с непрестанният приток от африка и арабия няма да бъде решен близките 10 години това е само началото орбан почна стената може да му викат и диктатор но и на лукашенко така му викаха до вчера в крайна сметка за нас е важно не как ще ни викат а какво целим кой влезал влезал това трябва да се спре с наблюдаване на процеса нема да стане потенциално очакванията ми са при такива мерки до 3 години в бг да се намърдат с цел оставане поне 3 млн души ако искате бг да я има -вземете мерки-вкарайте пари и закони за опазване на границата иначе -иначе -не ми се мисли европа няма да си мръдне пръста за нас просто защото няма да е в този формат след 10 години благодарение на вълната погледнете какво стана с югославия.вижте и косово това ли искате???

Девизът на граничарите трябва да бъде: "Гръмни бежанец - спаси дете!"

тия мигранти ако вземат да цъфнат пред парламента и искат оставка дали атака ще ги вземе в редиците си:)

,,бостанската коалиция,, с ,,разформираните,, сигурно!!!

Ми да. Като затвори Орбан границата със Сърбия с оградата другата седмица и ще цъфнат у нас. Не от Македония, а направо от Гърция и Турция. Що да заобикалят през Македония? Другата граница - между Румъния и Унгария не е затворена. Така че - най-прекият път за Унгария ще стане през България -Румъния.

Що да не се отклонят към Румъния през Сърбия? Те от тук бягат през сръбската граница, не мисля, че доброволно ще се наблъскат да чакат камиони през мостове. Или във Видин ще стане като в Кале - кой както свари...

Па днес /неделя/ казват отук е минала бая голяма група на пък към Сърбия. Но ако некой Павлик Морозов пак е звъннал на гранични може да са ги прибрали. През моста засега не минават, щото са малко. Но ако се съберат на голяма група не виждам какво ще ги спре.

Ми виж шосетата на картата. Ако не влизат в Македония, щото макетата пескат само по 800-900 на ден, най-преките пътища за румънско-унгарската граница са: - София - Ниш - Тимишоара - Арад - София - Видин - Турну Северин - Тимишоара - Арад

Пишеше в едно чуждо издане, че щели да режат де що видят ограда- нищо нямало да спре настъплението на Мордор към ЕС

Ограда сама по себе си няма да ги спре. Трябва армия по границите, която да стреля по нашествениците. Може би не случайно е казано, че за да се оправи нещо, първо трябва напълно да се обърка. Така както е тръгнало, до година Шенген ще е в историята, националните граници възстановени, предателските нпо - извън закона, а границите ще бъдат охранявани от армия.

Засега няма проблем, защото целта на имигрантите не е нашата бедна държава. Лошото ще стане, когато на Запад направят селекция и отберат образованите, по-културните и, евентуално, християните и започнат да ни връщат другите. Трябва своевременно да заявим, както направи Словакия, какви бихме приели, иначе лошо ни се пише.

Че, нещо не разбрах ? Абе това, бащите на Гербаджийте, голема тъпаца, требва да са биле ! И кво им са чудим сега, как ни бият?

Успокой се не е македоно -китайската граница!:)))

Това ми звучи като "На Шипка всичко е спокойно" /ген.Радецки/ :) Ама той е бил генерал, а днешните са "псевдо" генерали без армия ! Да не се наложи пак опълчение ? Да мръднат на обход малко над сръбско, защото мигрантите са започнали да се бият в Белград! Да не са се карали накъде да поемат, ако са разбрали за стената по унгарската граница ? Или някой си е загубил Корана и го наказват ?

Тези дни картината на гръцко-македонската граница беше като от Шипченската епопея.

оххх ако тръгнат 4000 души да минават границата ,да видим тия хеликоптери как ще ги спрат...

"На изход на българо-сръбската граница задържаните са 36," Браво полицайчета, ше ви дадат премия. Но пенсия няма да видите! Защото вашата пенсия /и нашата/ ще отиде за издържка на боклуците дет събирате.

Именно! Още ли не са се светнали, че да се задържат напускащите България имигранти е пълна идиотщина! Особено когато са без издадени български документи.

Задържани и вкарани на бг територия.