Хванаха българин в Хърватия да кара с 240 км/ч.

40-годишен българин е бил хванат от хърватската полиция да кара мерцедеса си по магистралата Загреб-Липовац със скорост 240 км/ч.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха българин в Хърватия да кара с 240 км/ч. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Наскар и Формула 1 се събра днес на спешно заседание. Бе решено:1. Да се поканят всички българи, над 18 год. на пистите със собствените им коли. 2. Заплащане от организаторите няма да има. И без това всеки си "бръмчи за кеф" с над 200... 3. Глобите остават по принцип, но се утрояват, ако не се спазва регламент и ушесторяват, ако се излезе извън пистата. 4. Създава се Балканска формула "Минус 1" . В нея всеки, който опитва да загуби живота си, но не е убил друг- печели пари и точки. Разбира се, това се отнася за магистралите и първокласните пътища в Източна Европа. :) Край на Протокола от Заседанието.

Абе, много бързи тия хърватски ченгета, бе!! Нашите карат с по 230-240 км/час, а тия пак ги ловят! Значи нашенци трябва да вдигат още скоростта, за да са в безопасност при братята балканци! Или да не ходят там!

Един от нашите 80%! Тоя номер защо не го пробва в Германия?! Там за такова изпълнение ще му отрежат главата! Ама от кръста!

Някои не се усещат какво пишат...

Точно пък в Германия, ако си на магистрала, можеш да караш и с повече, ако няма ограничителн знак, бачо! Явно не си излизал от село, освен до къра, за да вдигаш фистана на бабата си!

от новината разбирам че Ауди не бяга колкото Мерцедес...

Българките - с най-хубавите гърди. Българите - с най-твърдите пши. Гордея се, че съм Българин ;)

но,умните бъгари не се гордеят с такива,като тебе!!!!!!!!!!!!!!!

Сто процента е някой шоп-гъзар с регистрация СВ. Те тия където и да идат си мислят, че всички трябва да се съобразяват с тях, щото са родени на жълтите павета и си затискат зимата зелето с такова.

То СВ е виновно, аман от селяни!!! Визи ви трябват за София, че промищяхме от вас. Както едно време при Тошо!!!

Мухаха. Естествено, че няма да е мизерен селянин като тебе. Ти с твоя прогнил 30-годишен опел на газ повече от 90 не можеш да вдигнеш.

Бачето, Нещо не ти е наред с българския етнос и мешолявиш града с жълтите павета и местоположението на шоплъка, избий си злобичката от главата и може интелектуално да се доближиш до шопа. Относно павето - то в София си има друго предназначение, но идеята за зелето ти е добра, ела да ти подарим едно за сувенир и да си затискаш зелето. Мислех си, че всички сме си българи без значение от кой град, село или етно регион произлизаме.

Баче, мислиш ли че ако мога да си позволя кола, която може да лети с 240, ще живея в центъра на София. Това го правите само вие парвенютата от село.

Правите и празни магистрали изкушават към добри скорости. Интересно, как са го хванали, обикновено полицейската кола (обикновено без отличителни белези) кара след нарушителя и го заснема. После го изпреварва и отзад на стъклото светва сигнал за спиране. Да го изпревари с такава скорост.. Поне едно време беше така, сега може просто да има камери.

Тоя не знае ли кви копелета са хърватите? Аз колкото пъти мина по тая магистрала тия все някого гонят за превишена скорост.

Какви копелета! Гонят те да те накажат за някаква си превишена скорост!

изключително тъпи и заядливи педали!

Тия производители не се научиха да правят коли съобразени със законите. При такива случай производителя и този който е регистрирал колата демек КАТ трябва да бъдат глобени.

и тези, които са направили пътища по които да вдигнеш 240 и да не се претрепеш...

Ами в пустинята Мохаве вдигат 1600км/ч и то без кой знае каква подготовка на терена. Ама е забранено с алуминиеви джанти.

А в БГ магистралите изглежда са "съобразени със законите".

А бе що няма шофьори хванати да карат с 50 тонен товар. Все такива с големи скорости? Що не си мерят пишките с върящ момент ами все с големи мощности.

Те затова пътищата ни са на тоя хал! Карат и с превишен товар и със свръхгабаритен и мостове събарят. То като е свободия е навсякъде

Ми аз затуй питам що няма хванати?

Щастливец? А качете се на БМВ Х5 /2015г. / и вдигнете 240 км. Да, ама не! Ограничено е на 232 км.- специално за немските дебили!

нормално е този вирнат и нестабилен камион да е ограничен по скорост иначе ще се пребиеш. Да не мислиш, че може да го караш с 300? Това е Х5-ца, не 5-ца!

на немските дебили не можеш да им стъпиш на малкия пръст!!! самия пост,които си написал показва колко ти е празна главата... после иво христов бил крив....................

Se taia

Явно за катилите и свалянето на номерата, и големите глоби не ги спират да си избиват комплексите... #%$#%$

че и магистрали като на хората нямате, нищо ,че боко ви е облъчил , че само това прави!

А ти кво имаш? Чинии за миене?

Е, и кво? Ми загледал се човека в GSM-ма си и не забелязал, че е настъпил педала. Пък другия проблем си е на "Мерцедес"- като не може да вдигне повече от 240 км.

А, да! И да не мислите, че 800 кинта са пари за него! Некоя лекичка хърватка ще му ги изкара за 2 часа!

Кара Мерцедес и 400 евро даже няма да ги усети. Ако искат да му наложат наказание да го накарат тези 400 евро да си ги изработи като почиства центъра на Загреб за 25 евро надница. Така следващия път ще си кара нормално защото осем дни позор ще му подействат доста отрезвяващо.

... 25€ надница... 400€ глобата... осем дни работа... ти си от трънско, познах, нали?!...

по-скоро-ти...

Ако си мислите , че е така само в Хърватия дълбоко се лъжете :) Време така да стане и у нас , но лошото , че точно тези джигите в момента в който ги хванат звънят на разни дупетатчета и ще ги отърват !

У нас ако го санкционират глобата требва да е 1000 лв. така, че е по висока.

Във Финландия е % от годишният доход на нарушителя :)

И после защо не ни били обичали хърватите?! Ми то е ясно защо! Добро от българи не са видели и то със сигурност.

ИДИОТИ МНОГО- ПОВЕЧЕ ОТ 80% - НАРОДИХА ГИ ДРУГИТЕ ИДИОТИ...СЕГА ВЕЧЕ И ЗА ИЗНОС ИМА...

бонд,ела в Hорвегuя да видиш как ти взимат количката ,3 години без книзка и за успокоение малко затвор.ха честито

как ли са успели да го спрат или да му снимат номерата ?!

Имат едни мощни аудита 6 ци и те гонят докато не те спрат.

и да слагате и да не слагате минуси това е истината!!!

телепатично...

се хванахте за дълбокомъдрието на професора, роден в Киев от майка, която не е българка. Добре щеше да е ако 80 % от българите можеха да си купят такива Мерцедес-и, БМВ-та, Ауди-та, Бентли-та и дори Ферари-та. Но всички знаете, че те са не повече от 5 % и всички знаете откъде идват парите за тях. При такава рискова "работа" един риск в повече нищо не е. Тези хора и без това рядко умират от естествена смърт в дълбока старост. А тук КАТ-аджиите ги познават и не ги спират, понеже сме "правова" държава.

А ся другия път пак да кара с 200.. Ако такива глоби и такава събираемост има и в БГ, за 2-3 години ще станем образцови шИфьори. Щото 400 евро за всеки са си 400 евро..

В Сърбия, Хърватия, Словения и нататък в Европа тази магистрала наистина е чудесна, асфалтът е равен, стабилен, няма такова чудо като нашите нагънати черги, истинско удоволствие е да шофираш! Защо нашите скапаняци се мятат като изоглавени - не е ясно, обикновено местните си спазват ограниченията, защото последствията са сериозни, а и е доста натоварено движението - ако сбъркаш при скорост над 100, сума народ ще повлечеш след себе си и няма начин да оживееш ... И глобите са солени, разбира се! Но за Чукундур Балканикус, подвид Бесен Шофер, няма никакви пречки по пътя към "безсмъртието" ...

Айде сега глупости. Ти да не внушаваш тука, че за последните 3 години само наши са превишавали скоростта? И някакси забравяш да казваш, че като преминеш през Сърбия, хърватия и Словения и си платил повече от една наша годишна винетка.

Спазват мадури. На запад карат много по-бързо от нас, само че няма корумпирани катаджии да им пълнят гушите.

а колата му е с българска регистрация......и веднага българин-а колко румънци,македонци,гърци,турци и всякаква друга паплач карат коли с бг регистрация

В Хърватска се ме спирали със 160 при ограничение 100. Платих 35 евро на място, получих бележка и си продължих по живо, по здраво.

Хубаво е, че ни правиш съпричастни на изживяванията си като джигит по чужбинските пътища. и все пак не си карал със 120 км НАД разрешената скорост, нали

Каква е тази писта в Хърватия бре!? Да им пратят нашия строител на магистрали да видим за колко време ще я "обезопаси", като го превърне в шестлентов второкласен път от макадам.

Какво искате от дебили, 80% при това, насраха се с тези коли, ако можеха щяха да влизат с тях и у леглата си, прости, тъпи български имбецили, които избиват комплекси с коли. В Ню Йорк няма толкова коли, колкото в София, защото хората не са дебили да карат коли в град, където има обществен транспорт. В София се събра изметта на цяла България, моторизирана и нагла, безпардлнна и арогантна, самите властници са същите дебили...

Искам да се върне софийското жителство!!

Евалата... Да бяха го черпили с едно уиски :)

Така е щото тука по дупките може да се утрепеш с 200 а там пътища слънце и те като видят тоа перфектен асфалт и откачат, ама хърватите ще им охладят мераците там пипат здраво.

В САЩ такива ги вкарват в ареста първо.На другата сутрин съдия решава дали да ги пусне под гаранция и каква сума да бъде гаранцията.Ако реши да ги задържи им определя гаранция от няколко стотин хиляди долара.Сам не можеш да си я внесеш- трябва някой друг да ти внесе гаранцията.След това до 1 месец има дело.Там съдията ти гледа делото и ако не ти е за първи път отиваш в ареста до 3 месеца.После като излезеш ти се отнема книжката и освен огромната глоба трябва да изкараш курс за безопасно шофиране, дават ти 150 часа обществено полезен труд, застраховката ти скача до небето, а адвоката ти съдира кожата с 10-12 хиляди долара.При рецидив нещата стават вече затвор за 1 година и още един куп пари.Ти си карай колкото бързо искаш няма проблем.

Мич, нещо си слънчасал. Земи си отпуск

Мич, нещо не си разбрал! В САЩ управлението със скорост над 100Mph се наказва със затвор 3 месеца, при повторно нарушение се смята за рецидив и тогава може да бъде 1г и 6м затвор!!! Демокрация!!!!

Или може би полицая ти дава Warning. И ти казва другиа път да караш по-бавно.

Хърватска си е виновна! Тук нямаме задържани такива граждани. Тук сигурно си карат с 90-140км/ч Като отидат в хърватска и полудяват.

Тук няма къде да дигнат толкова и най-тъпия шофьор го знае. Магистралите са бабунясали още от строежа.

Видиш ли некой с WW голф, не спирай, вади чифтето и думкай, той си знае защо!

Чакай ти с Гоуфо някой да ти вдигне 240км/4

Само така-яко глоби и това е ,смотаняк недоклатен !

Ти с москвето я вдигнеш 80 с попътен ветар , я не хахах

Май вдигането не ти е силната страна........ :)

Българската говедо е известно по цял свят. Няма оправия. Обречени сме на изчезване и това е за добро. На кой му трябват такива хора, с какво са ценни?!

Ето още един истински дебил! Къде си бе Магарешки! Върви да го питаш тоя дали е такъв! Малоумно и ниско интелигентно население! Прав е професора и Буда Борисов, че в тази държава има само лош матреал и 80% от хората в нея са дебили!!

Вероятно там има възможност да се вдига такава скорост, кефят се пичовете. А в БГ да вдигнат такава скорост по нашите магистрали, че да видим после как ще ги регенерират парче по парче....

да се покефиш на щатска магистрала, те са с възможност за още по високи скорости и после разкажи на всички мераклии кво ти се е случило.

Няма да може да разкаже, защото ще гние в Алкатрас.

При тази скорост ако нещо се обърка така ще се "кефиш" че направо няма накъде по-вече! А ако знаеш как ще се "кефят" родителите ти, семейството и приятелите ти просто си нямаш и представа.. но най интересното е че вероятно ще се "кефят" и други участници в пътното движение, както и техните роднини! Хей такъв "кеф" ще настане...! Аз определено не желая да участвам в него - в "кефа" де!

Направо да им отнемат колите, само това ще ги вразуми

Щом ги видиш, спирай, вади пушката и ги застрелвай на място без да питаш. Те затова са си ги купили.

Направо видиш ли българин - вади пушката и го застрелвай на място без да питаш.

Нали уж българите били спазвали правилата, когато са извън Бг. Или това е поредния мит.

.....това е поредния дебил!

У нас има глоби по 1000 лв за каране в аварийна лента и в насрещното. Досега за глобен не съм чул. Оооо, да забравих, че българите са супер дисциплинирани шофьори, понеже КАТ зорко следи за нарушения и безкомпромисно налага глоби.

Да го обясат покраи магистралата.

Явно, че тази магистрала е добре направена.

Хърватия, добре, нас ни интересува кого хванаха днес в България и го глобиха 800 лв.?

Паднаха ми в очите хърватите! Смятах, че такива тарикати олекват поне с хилядарка.

Еми бугарин: тъп, смотън селяндур, като 80% от бугарите.....

Нормално си е карал човека, лошото е че излиза кола за сигурност по сигнал и трябва да се плаща за гяволъка

И как са го хванали при тази скорост ?

Днес не си ли на училище?

Не , днес кръшнах от програмата за повишаване на посещаемостта с 280 км/час.

Батка мисълта е най-бързото нещо , но при тебе има проблем и върви по-бавно и от мерцедеса. Пошегувах се бе батка , игра на думи.