Местан: ДОСТ ще участва в президентските избори

Политическа партия ДОСТ ще се регистрира в ЦИК за участие в предстоящите президентски избори, каза в Кърджали нейният лидер Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - Местан: ДОСТ ще участва в президентските избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УЧАСТВАЙТЕ! С УЧАСТИЕТО ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ!!!МАЛКО СЕИР ЩЕ ПОГЛЕДАМЕ И ТОЛКОЗ!!!

Тънките сметки на Бойко ще му изиграят лоша шега ,регистрира радикалната турска партия ,за да си купи подкрепа на изборите ,но това е предателство спрямо България ,но затова се искат морални ценности... !

едно пише на българския парламент-ние друго вършим. Аз пък се радвам - когато се разделят пртиите - има вероятност да не получат 4%. Двете турски партии ще влязат. Ама тези измислени - на Корман Исмаилов - има няма 200 души, ама се изживява като лидер при реформаторите. Питам се кой е с РБ щом приема противобългарска партия

местане, върни ни вазелина!погазваш ни правата и ще се оплачем на БХК!

Боят настава, тупкат сърца ни ето ги близо наште душмани. Дързост дружина вярна, сговорна ний не сме веке рая покорна. Дързост дружина вярна, сговорна ний не сме веке рая покорна. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина.

Днес се отбелязва 139 години от Шипченската епопея и съответно както винаги досега подобни дати трябва да съвпаднат с политическата агитация на противоконституционната партия на мазното Лютви лапайки лакомо " възродителния" както го е хранил досега,мачкайки електората вече от чуждата на Бг партия ДоСт/пак Д и С,но кое/!

Най престъпните партии в Бг: БСП(ДС),Евророма и ДПС(ДС).

ужас

колко ти е жалък и самотен живота

келеш прост ходи при местан или сидеров да те пази че и те са без акъл като тебе

Ох Алах, ела и си събери вересиите.

тука съм, кво искаш от мен

Vladimir Borisov

Прибирай си ги! :)))

Нека кандидатът да хапне публично една свенска тлъстичка пържола, че да видим че е българ а не турк

искам да ти изям наденичката и двете кюфтенца, може ли

Не се притеснявайте, едно птиченце ми каза, че ДОСТ няма да събере 4% и ще остане извън парламента. Дай, Боже това да стане и с ДПС.

дАНО И С ТРЕТАТА НА кОРАН иСМАИЛОВ - ВСИЧКИ ТУРСКИ ПАРТИИ - ВЪН ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ!

Някой знае ли на този къде му оформят лицевото окосмение? Много искам и аз такава брадичка - бяла, рехава и мазна.

Лудия ,я кажи за вас гагаузите /турките узи/как приехте новата вяра ,спесни и веселби или Борис 1 ви го натакова през едни задни части

Политическа партия" Гнус" с лидер Лютви Посран!

Гнусен лицемер!Продажник!Подлец!

Е те по колко пъти в годината ще правят тези лицемерни възпоменания,организирани вече от "нова" партия, но пак от агент Павел!И отново ще дъвче " възродителния" ,ще бърше с него насрания задник завоалирайки личното ск участие срещу своите,а те възстанали срещу омразните български имена.Може би трябва да се направи алманах и на българските жертви от терористичните групи на мюслетата,но не може 26 години да се държат на власт само като експлоатират възродителния за лична изгода!Най добре да се чества от щ.а не едностранно от една партия,както и официално и за нашите жертви ,защото не може един файтон хора да се хранят от стари събития.

точно християнството е наложено от Борис с кръв .Ослепил синът си ,избил само 52 рода боляпски... А ако искаше някой да наложи Исляма насилствено ....жив християнин нямаше да има за 500г. рябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея. Влизането на България в тази огромна страна е запазило и нашия народ, защото по това време страната ни е била в много тежко състояние. През 14-и век тя е била много малка, слаба и разделена на три части. Към така наречената Видинска България е проявявала интереси Унгария, която по това време е изключително силна държава, велика сила. Към България е имало интереси и от страна на унгарските васали Сърбия и Влашко. Ако османците не бяха дошли, щеше да се случи това, което става с всички слаби страни. Гърция щеше да си вземе земите в Тракия. Сърбия поради сходството на език и вяра по това време езиците ни са почти еднакви, също щеше да получи част от България. Видинското царство щеше да стане част от Унгария. Добруджа, съдейки по нейните връзки с Венеция, щеше да попадне под неин контрол, подобно на Дубровник. Какво би останало от нас на практика нищо. Оказва се, че когато идват османците, нашият етнос, макар и част от тази по-голяма общност, вече е етнос без граници. Добруджа, Търново и Видин, отново стават едно.

Ако си ти ,то знаеш какво означава Буново,вагона за майки с деца,нещо сравнително ново като събитие. Ти си местан,убаво момче ,ма турче.

Този гнусен циганин още ли е жив.

Жив е я,нали трябва на твоето погребение да дойде!

...ДОСТ се заема с един голям проект. Ще бъдат издирени на всички загинали и репресирани от комунистическия режим и включени в алманах... тези които убиваха, биеха, вземаха им всичката покъщнина . именно те плюят, защото ги е страх... двуличници... Г-н Местан, ако се заеме с този проект ще е добре. все пак имаме приятели от мюсюлмани, мохамедани, цигани и им съчувстваме искрено. разказват ни, оплакват ни се. и от тях има много свестни хора. дори вчера един мюсюлманин ми каза _ ще гласуваме за нашия човек от ДОСТ...състрадателни сме към някои от тях, защото нашите деди са минали по този път(1913-1923) историците нека продължат........

Тоя резаняк къде се намира, а!!??? Няма законова регистрирана партия, но той ще участва в изборите-с една дума ще ви сера на фасона!! каква наглост и дебелоочие!!??? тия фесове са брадва плачат!! Границанта трябва да бъде минирана, по оградата да текат 2000 волта, и прасешки глави, а може и с навити чалми по свинските глави-да им е още по-ясно какво ще ги очаква у нас!!!

Когато чуя кухи и изпразнени от съдържание думи, като "твърда евроатланчическа насоченост", аз разбирам, че се готви някакво ново предателство. И разбира се си задавам въпроса. С какво е нужна на изстрадалият български народ тая нова партия? Чии и какви интереси защитава? Не са ли му достатъчни на тоя многострадален народ вече съществуващите няколкостотин партии? Как простите хора да разбират тая любов към атлантическият океан, след като ние си имаме Черно Море, където летуваме. Виждали ли сте някаква кокошка нападната от кърлежи, как линее и на края загива? Ето това сега представлява България, нападната от своите партии кърлежи. И чак след като кокошката загине, чак тогава загиват и нейните кърлежи - партии. Приятен ден.

колко време ти отне да напишеш това есе приятен ден

Агрнт Павел ще издирва "имената на всички загинали и репресирани от комунистическия режим" и ще ги включва в алманах. Що за извращение ?

НА ТОЗИ ДРЪТ КОЗЕЛ НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ ОСКУБЕ КОЗИНАТА , ДА СИ СЕДНЕ НА ЗАДНИКА И ДА СИ ЗНАЕ КЪДЕ МУ Е МЯСТОТО

Ебати смешната държава що не я подарите на ердоган като гледам на там е тръгнало, да ви еа майката продажна.

тихо бе герберче

Естествено е двете протурски партии ГЕРБ и ДОСТ да се обединят след срещата с Ердоган , но то ще бъде конспиративно .....за сега !На втория тур , към тях ще се присъединят и всички партии на авантата , като Реформатори , АБВ , Валерката Симеонов и т.н. помияри!Даа , жалка българска реалност - за власт и пари ни продават и на турци , и на американци и на .......дявола!

Ще участват не само на изборите ами и те са новия коалиционен партньор на ГРОБ и Бойкуту. Всичко е уговорено, на колене пред Ердоган от едно бистришко котенце. Срам и позор!

Ченгето Местан хапе ръката, която го е хранила досега. Предателя винаги ще е предател. Ердоган ще постъпи с него, като Александър Македонски с овчаря, който го превел през планските проходи. И така както постъпи Доган с него.

Подлога на Анкара. Дали ще е той,или ДПС,все тая.Пета колона на Турция в България. ДОСТ е чужд проект и партия. Тя не е българска партия. Приказките,че ДОСТ е проатлантическа и европейска структура,както и тези,че ДПС са проруски настроени,са пълен спам. И в двете партии,са намърдани бивши доносници,ченгета и агенти на ДС.И двете партии,било в миналото,било сега,служат единствено и само на вождистки и протурски интереси.Пари и пантюркизъм-това е истинската им същност.

Един вреден за България индивид който слугува на чужди интереси и ако се намира на територията на страната плаче за затвор и то доживотен без право на помилване.Интересно защо управляващия Борисов ходи след него на срещи и не предприема нищо за да го настани на топло където му е мястото.

Кого интересува какво е казала една политическа ку.ва?

Ако невероятно интелигентният политик г-н Местан е една политическа ку.ва, то Вие в сравнение с него сте една крещящо-минималистична, смачкано-сплескана, заразно-воняща, нищожна пича въшка, безцелно скачаща из слабините му!

Който си ляга с този който най добре му плаща и служи на същия е точно това което е написал човека по горе.Местан е точно това и интелект няма нищо общо с лафа интереса клати феса!

Какъв прекрасен автопортрет!

Борисов и Местан пак ще пият кафе в Кърджали преди изборите.

са го направили нали бяха на гости на Ердоган само преди няколко дни.

Дайте да съберем пари за вършач за тоя..

Ердоган го е титулувал с "Пръв мой гъзолизец". Оттам му е самочувствието на този боклук.

За тая титла се бият с банкянската тиква.

Великолепният г-н Местан възкръсна като изящната птица Феникс след редица подмолно-нагли опити да бъде заглушено неговото галещо изтънчения слух проевропейско-проатлантическо слово!!! Владеещ изкусно българската лексика, граматика и синтаксис, омагьосващ слушателите с ефирно-изразителния си изказ като един фокусник-факир, обладаващ душите и сърцата на събеседниците си с вълшебно-амалгаматичните комбинации и енигматично-емблематични орално-словесни тежнения, г-н Местан спечели нашите умове и трепети и чрез човешкото си преклонение пред жертвите на комунизма, национализма и шовинизма и чрез хуманно-признателния проект да бъдат издирени имената на загиналите в борбата срещу комунизма, за да бъдат включени в един непреходно-световен АЛМАНАХ! Шовинисто-путинисти, спрете тозчас брутално-ненавистническото КАРАКАЧАНСКО РЪМЖЕНЕ!!! Нека да се съюзим с нашата по-умна и силно развита сестрица Турция и да завибрираме ведно с горещите вълни на вълшебния екстаз в рамките на тотално-разтърсваща, духовно-физическа НИРВАНА в една АМАЛГАМАТИЧНО-ВОПИЮЩА СИМБИОЗА с нашите верно-предани югоизточни комшии, които вече 700 години ни мислят само доброто! Едно сърцато "Да" на цивилизования избор и комшийската любов, "да" на Правата, Свободите на Малцинствата и Толерантността, "Не" на национализма, шовинизма и перверзно-подмолното прокарване на дълбочинно-разделящи гранични бразди в един динамично-хармоничен, цивилизовано-ГЛОБАЛИЗИРАЩ СЕ свят!!! Аз казах!!!

Я, Местан си имал и харем. Ма те в харема функциите са им други, г-жо(г-це).

Чудя се - какъв ти е вкуса в устата след такова облизване задни.а на една личност , която през годините смени няколко политически партии , в които се подвизаваше под различни имена в зависимост от конюнктурата само и само за да бъде във властта .

Ще гласувам за ДОСТ!

Преведи ми ако обичаш, какво означава думата "дост", не я намирам в БТР.

много ви е бедна езиковата култура. дост е остаряла дума в езика ни, също както още хиляди други думи от турско-ирански произход е навлязла и в нашето всекидневие

Всички честни българи тозчас пред урните с трептящо-полюшващата се, златно-извезана, емблематично-шалваристично-буркинясала, безценно-бисерна БЮЛЕТИНА на най-грижовната Партия ДОСТ, чиито безкористно-мащабни цели и изцяло пробългарска програмна насоченост си кореспондират ярко с превъзвишено-чистата, високоинтелектуално-свръхморалната, духовно и физически красивата Личност на най-българския, най-човечния и духовноизвисен Политик г-н Местан! Поклон, Поклон, Поклон!!!

Това е проява на лош вкус. Вместо да си седне на дъто, нашият "герой" се качи на батут. Римува се с барут.

"Това е само едно предизборно каракачанско ръмжене." Много курназ тоя Местан,откъде толкова смелост набра? А къде се дяна Валери Симеонов?

Вероятно е да предложи някой наш Кирияк Стефчо "българин". Защото знае, че някой си Сюлейман Абдали е абсолютно неизбираем, нито ще му пасва титлата Главнокомандващ въоръжените сили на Република България. Доколкото ги имаме тези "сили".

голем боклук ще се окаже, не че другите са стока !!

Има ли някоя партия, коалиция или личност, които успешно да борят бандитската, руска " партия " ДПС " ? До днес - категорично НЕ ! ДОСТ и Местан волю или неволю ще бъдат принудени да се противопоставят на ДПС и Доган, а това вече е СЕРИОЗНА крачка напред ! Иначе, маса хора от ДОСТ, ДПС, БСП, АБВ, патриоти и атакисти са за едно много топло местенце на държавна издръжка ... !

тази партия. Това е отговорът на всички въпроси. Регистрацията на нова партия трябва да става само, ако е ясен източникът на парите.Т.нар. дарения за партии не могат да бъдат само неясни имена на неясни фирми, а точните хора, които стоят зад мазните приказки на селския даскал.

Боки ще мислите снове между София и Истанбул за щяло и нещяло? Избори идват, а той без турските гласове е за никъде.

Поредната патерица на гербавата напаст.

България между Русия и Турция, но вътре в НАТО и ЕС ! Ердоганя си има ДОСТ, Путин си има ДПС и още няколко не български партии - БСП (понякога), АБВ, Атака, НФСБ. Ще е добре ли тези безсмислени и изключително вредни партии да се хванат за гушите и да се самоунищожат. При БСП и АБВ се случи, атака са такива тъпи капути, че сами се затриха. Сега ще е хубаво турската ДОСТ и руската ДПС с турски електорат да се хванат за гушите.Това ще е изключително полезно за страната ни.

А герб къде го слагате?

ще бъде идиоти като теб, не сте много във форума, да спрете да търсите ръпотиите си тук.

Щом имат регистрация, ще участват. А ако имат подкрепа, ще получат властта. Вече е ясно, че това е открито протурската партия у нас, която ще ислямизира държавата и ще унищожава всичко българско , както го заяви с превода на български народни песни. От нас зависи да ги побеждаваме навсякъде, където е възможно, защото е застрашена националната ни идентичност и не можем да правим компромиси. В същото време, от Истанбил гръцкият патриарх се е заел с унищожението на българската православна църква като плаща на нашите монаси за връщане наречено лъжливо "обединение". Готвят ни ново турско робство намерете си нови лидери, защото тия не стават.

"ще ислямизира държавата и ще унищожава всичко българско "- първо се събоди ! пий кафе и хапчета. Исляма от векове си е българска религия!!!!!!

Кой ислям, Келеш? Този от Волжска Булгария или този от Дунавска с иконите и манастирите (текетата) построени върху тракийски храмове на високо енергийни места. От такъв ислям в Турция и С.А. бягат, като дявол от тамян.

Това е географска територия обозначавана с името България в която чрез призваните да пазят националните идентичност, държавност и суверенитет и законноста в държавата властват бандитизма, продажничеството, нихилизма, чуждопоклонничеството и отявленото национално предетелство спрямо собствения си народ и държавност! Защо отново е нарушена конституцията и отново има регистрирана поредната етническа партия?! Кому служите, на българския народ или на интересите на всички други народи и държан.ви, но нникога не и на своите народ и държава?!