ДПС след Бисеров: Без банкова тайна за висши политици

Рано или късно принципът “банкова тайна“ ще отстъпи на обществената нужда и сметките на висшите политици, дори и в “най-сигурните“ банки, ще трябва да бъдат огласени.

Обратно в новината

Коментари - ДПС след Бисеров: Без банкова тайна за висши политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво Mестане!

КЪСНО Е НАСРАН МЕСТАНЕ.ЦЯЛАТА ВИ ИЗЧОВЪРКАНА ОТ НОСЪ НА ТАЙНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛУЖБИ ПАРТИЯ Е СЪЗДАДЕНА ОТ БОКЛУЦИ КАТО ТОЗИ.

По една от телевизиите вчера имаше коментар за банковата тайна, от който разбрах, че разкриването не е изобщо лесна работа. Това показва, че Местан за кой ли път се опитва да хвърля прах в очите ни! Експертът много ясно каза, че дори и да има нормативна уредба, процесът по разкриването на банковата тайна е труден и дълъг. Ако не беше издънката с Бисеров, дали Местан щеше да говори за "иницииране"? Друг път!

Мазния турчин както обикновено, реши да извлече полза от резила с Бисеров, който е резил за ДСП. Вместо да обясни нещо по случая, да се опита да оправдае партията си, той се впуска да разсъждава за премахване на банкова тайна.

Ахмед Емин се самоуби или беше ' самоубит ' ? Какво ли е пишело в неговото тефтерче ? Защо тефтерчето на Ахмед Емин не излезе в публичното пространство ? Д. Пеевски свои собствени пари ли управлява или пере и пари на Йосич ?

сегашния закон за конфликт на интереси просто няма как тези данни да не станат явни и достъпни за властите и обществото. По силата на този закон всеки заемащ някаква държавна длъжност, не зависимо в коя институция и на какво ниво е, попълва съответната декларация за финансово и имотно състояние (в нея дава данни не само за себе си и съпругата/съпруга и децата, но и за родители, близки и родственици и други, изисквани от закона данни). Наличието на разкрития за укрити данъци и други попадащи под надзора на съответния закон данни ясно показват, че съответното лице лъже и е измамник, следователно мястото му не е в която и да е държавна структура а е в затвора.

Ако всичко се ограничи с Христо Бисеров, ДПС няма да пострада като партия. Нека не забравяме, че Бисеров си е българин, а 6-вековната генетична памет на традиционните избиратели на ДПС знае добре на какво е способен българинът в името на келепира. Що се отнася до споменатия бивш виден деец на СДС и ДПС, близък съмишленик на такива политици като Иван Костов и Ахмед Доган, той винаги е показвал, че келепир има в политиката, както е смятал и Бай Ганю Балкански.

Аферим Бисеров, машала Доган. Още една прекрасна постановка - жалко, че не е представена в театър. Поредставление за пред заспалата българска публика, която и сега не реагира на гадната подмолна игра. Каква е разликата между Христо Бисеров и братя Галеви??? Ако сега има дори и един поддръжник на това нагло правитеслтво то той е: а). идиот; б). луд; в). купен; г). и трите

И кой ще определя един политик Висш ли е, или не е ? Според мен без банкова тайна за всички в парламента и с ранг министър или зам министър... И за семействата им ... Ама това си е комунизъм... ;) Освен това нещата се знаят, това, че е незаконно да се изнася подобна информация, не значи, че не се прави... Поне според мен...

Забрана за терористичната организация ДПС.Съд и ефективни присъди за цялото и ръководство.Конфискация на цялото им имущество.Разследване на деца,снахи,баби,тъщи и други помияри.

Затова ли Ахмед Емин беше ' самоубит ' ? Какво ли е пишело в неговото тефтерче ? Защо тефтерчето на Ахмед Емин не излезе в публичното пространство ?

ВСИЧКИ СТЕ ГРЕШНИЦИ! БОЖИЯТ СЪД НАБЛИЖАВА! ЩЕ ГОРИТЕ ВЪВ ВЕЧНИЯТ ОГЪН! ПОКАЙТЕ СЕ!

На агенти от ДС не вярвам . Вие мошеници вече прехвърлихте всичко на подставени лица . ДС е политическата полиция на БКП ! Съдбата на чаушеско най ви приляга.

Да не забравим наследниците на ДС ЦК БКП. Децата на партийните секретари са нагли и крадливи - пример кирилчо добревчо

и ПОЛИЦАИ!

А сега Кой е предателя кой кой кой си позволява да разкрива нас предателите крадците КОЙ

Рано или късно??? Г-н Местан, това трябва да стане ВЕДНАГА! Още понеделник предложете закон за гласуване, но не закони от рода Вие и сие да се покриете, а за другите да важи. За всички един закон, едни правила и да обхване целия период на преход.

ДПС --ДА ПОЕМЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ за случая "БИСЕРОВ"!!!

сбъркал си държавата. тука още си избират робовладелците по избори.

Парите на политиците отодавна са ЗАД граници и по ошфорки!!!

нека се замисли кого подкрепя: 1.) гейСтанишеф 2.) митанОглу -- или видно от снимката моме с GSM 3.) всякакви отрепки с единствена цел - ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА

Заместник председател на БЪЛГАСКИЯ ПАРЛАМЕНТ , Заместник председател на ПАРТИЯ , замесен в директно пране на пари изпълнител на преводи и шашми пред целия Свят и при тези Очевидни ФАКТИ тук се обсъжда абсолютно не адекватно ДАНС от управляващи и опозиция (Бойко , Местан )н банкови тайни , кои са по-добри и кой бил сега и преди на власт. Пъврото важно нещо е тази партия този парламент трябва ВЕДНАГА да поеме политическата отговорност и народа българи турци цигани целия електорат трябва да я иска това е урока за всеки следващ Хора осъзнайте се

Просто колега инкасатор на една партия.

разберете че без да се махнат комунистите,служителите от държавна сигурност и етническата партия няма да има оправия.отваряне на досиетата,лустрация на всичко живо работило за дс-от баш началника им до чистачките,лустрация за членовете на к на бкп,к на дкмс,и децата им!забрана за партия на етническа основа-малцинство чиито права са защитени от конституцията.лютви местан е знаел за христо бисеров!и не само тои!бисеров е подготвил всичко предварително .вие за вашите съседи с които се знаете от години не знаете ли какво става с тях-нали си пиете ракията заедно?сега не знаел къде е втория човек в дпс?глупости на търкалета!само че много е вероятно бисеров изобщо да изчезне от тоя свят ако ли вече не е убит и унищожен в някои бетонен изкоп.

Има много още за крадене. Един милиард.Тепърва ще ни оглозгват защото сме прости и разединени.Смърт за комунистите!!!

а са четиринадесет милиарда и в евро. затова слагат "свои" хора по цялата верига където ще минават тези европари.

МАЙ НА ВСИЧКИ ЩЕ ИМ ЛЪСНАТ НАСРАНИТЕ ДУПЕТА ОТ ПРЕХОДА НАСАМ. КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ. ТЕ СТАНАХА МИЛИАРДЕРИ С НАШИТЕ ПАРИ. ПРЕДИ ТОВА НИКОЙ НЕ ГИ ПОЗНАВАШЕ. ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ФИЛИП ДИМИТРОВ ДО НАШИ ДНИ - НА ВСИЧКИ ДО ЕДИН - ОФШОРКИ И БАНКОВИ СМЕТКИ - ДА ЕДИН.

Значи предлагат да оставим лудите да се налудуват из офшорките с обсебените пари на българите и държавата.

Единственната телевизия която отразява истината на 100%. БТВ,НОВА,ТВ.ЕВРОПА СА ДЕЗИНФОРМАЦИОННИ ТЕЛЕВИЗИИ на които единственната цел е да заблуждават масата и отклоняват вниманието от съществото на проблемите които стоят в реалност!!!

ivo10

Пак си пил халюциногени. Стига, ще ти се скапе овчия мозък.

че щели да я затварят тази телевизия. Поради липса на кинти.

След дъжд качулка ага. И вие подир него.

Местан,

Местан,знаеш ли какво означава това ти да нямаш информация, а друг да има.Сещаш ли се.Знаеш ли къде е Калин Георгиев,ей рязан плебей,кой си ти че да ти казват за разработки

Като българин,който иска да живее в България предлагам следното: 1.Държавен служител,български политик и техните деца да нямат право на сметки в чужбина,както и имоти. 2.Да няма давност за престапления извършени срещу Р България.

Доган е вече пенсионер, не е наш пенкилер: Кой?? се вее в Парламента Кой?? ли лее мъдрост-мента. Чао Христо Еничарю! Път към екзотичен остров, сигурно ти предстои...?!?! Мемоари (...от кой ли свят...) ни ти прати!

Уважаеми г-н Местан, Ето един различен въпрос: Вие дозирате ли се редовно с г-жа Министърката, за да не изпадате в интровертен оверлог тук-там?

Местан е политически труп. На него това му е пределно ясно и затова е в паника и квичи на умряло. Но той сам си го направи това.

Това е една невероятна комедия просто от една страна те са защитени от банковата тайна, а от друга трябва да подадът една фиктивна декларациика за това колко са чесни те и доходите им. Видимо Бисеров не е имал никакви проблеми с подаването на разни хвърчаши декларациики, добре че бяха от ЦРУ да ни кажат че има проблем. Не само че трябва да се махне банковата тайна максимално, но и да се разширят възможностите за използване на детектор на лъжата.

Честито на всички гласували за БСП, ДПС и Атака. Това е правителството което заслужавате.

Те половината от тях затова така гласуваха, за да докопат част от кокала или поне трохи. На тях не им дреме. А другата половина просто да ги ожалиш.

ivo10

Вероятно ДАНС отдавна имат данни за дейността на Бисеров и далаверите в сараите и затова трябваше да бъде оглавен от Пеевски - за да изтрие класифицираната информация и да очисти гъзовете на осраните крадливи турски олигарси. Народа се усети и нещата не станаха. Изгърмя бушона Бисеров. Както винаги заместника на Доган или гръмва като бушон или се гръмва. Мафията ряпа да яде.

Разбойници ,по големи Разбойници, НАЙ ГОЛЕМИ РАЗБОЙНИЦИ ДОВЕЛИ БЪЛГАРИЯ ДО ФАЛИТ- БСП,СДС,НДСВ,ДПС и още........................

Ох, омръзна ми да се правя на умен. Ама какво да правя, откроявам се не съм виновен аз, че крада а този , който ми позволява безнаказано да го правя. И ти гражданино с робска съвест да си на моето място и ти това, ще направиш.....хихих. А това, че ще ми се открият сметките не е болка за умиране, болката ще дойде ако и на жената и на децата открият сметките.

Ама защо сте толкова наивни? В света отдавна няма никакв итайни за никого. Особено касаещи онези, които са във властта и на високи постове. Всичко е един голям хазарт и далавера. И когато някой играч нарушщи правилата, се задейства авт. система за запазване на статуквото и връщане обратно в стадото - жив или малко умрял. За простолюдието са предназначени предавания като това... на Гала, Кошлуковчето или пък черешката на тората - Барековото.

Ти пак ли си в кадър бе, кадаиф нещастен, нали Сокола ти каза да си по-нисък от тревата и по-тих от водата!

От вчера до днес изживяхме нов КАТАРЗИС и отново сме ЧИСТИ. Анадънму???

Рано или късно,ще трябва да отговаряш,а ако не желаеш,ще ти бъде потърсена сметка,кюлхане нагло.Или Бисеров е опитал солова игра и работата след три дни ще е замазана,или Доги ще плати на ВСС и пак ще се оправи,ккакто се оправи за Цанков камък,хидроинженера,дето в свободно интервю два лафа неможе да върже.Българите пак ще го духат,ама мног яко.Поне докато са такива страхливи мърши прости.

Защо само висши? Всеки който членува в каквато и да е от няколко стотин партии плюс неговите роднини. Аман от лапачи - щом на някой има мерак да се урежда с политическите протекции - нека той и рода му да бъдат открити към народа и няма значение дали е от ГЕРБ, БСП някакво ДСх или някакво с Б в название.

най-яростните борци срещу олигарсите и задкулисието са чистите и непорочни Цветелина Вагината, Офшорко, облигационера Прокопиев, Саша Безхуева, Ивет Минета, Кунева Габонска доблестни представители на нашия отруден народ!

Пък ТИ си просто БГ ИЗРОДА.

Ти май не можеш да разбираш какво четеш! Много хора тук страдат от този недостатък.

Какви банкови тайни бе ИБРИЦИ? Оставка и КОНФИСКАЦИЯ на имуществото на всички "бръкнали в кацата с меда".

Pesh0

Аха , колко сериозно звучи , отпадане на банковата тайна , а на жената , децата , брата , сестрата ... Докато не ви изметем всичките от властта , решение няма да има .

ДО КАТО НЕ СЕ ПРЕМАХНЕ БАНКОВАТА ТАЙНА И СЕ РАЗКРИЯТ ВСИЧКИ СМЕТКИ В ТЯХ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОФШОРНИТЕ НА ВСИЧКИ КОИТО СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ И ИСКАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ НЯМА ДА ИМА МИРА И НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ. Този който е спечелил богатствата си с честен труд и ги е декларирал навреме е чист и не му пука, а за останалите - НИКАКВА ВЛАСТ И КОНФИСКАЦИЯ!!!

Това нещо с разкриването на банковата тайна за офшорните зони го иска ЦЯЛА ЕВРОПА! Само че как да стане, офшорните зони обикновенно са някакви изолирани острови в океана, които нямат някакво особенно развито стопанство и за да привлекът капитали, предоставят изключително ниски или изобщо никакви местни данъци на тези които си внасят парите в техните банки, колкото и да смърдят и да са нечисти, включително парите на мафията, наркокартели и тн, не само на политици. Проблема е че по смисъла на международното право те са суверенни държави, макар и островни, и в рамките на това никой неможе да им наложи какво да правят на тяхна тяхна територия или да разкрият баковите си тайни на други държави.

Срещу "скромен" процент си давам личните данни на който и да е депутат, да си прехвърли ПАРИЧКИТЕ на мое име. При интерес знаете къде да ме намерите.

Няма по-голяма идиотщина от празнословиците на тези меразвци но защо ли да им пука какво приказват, когато електората им на 50% не говори български, 70% не може да пише и чете, 90% и да може да пише и чете не може да разбира прочетеното или написаното, а всички на 100% се подчиняват от страх. И как да е, когато същите шалварени, комунистически агенти доказаха, че безнаказано могат да преименуват и мачкат хората. Днес същите не спират да ги плашат като демонстрират своята недосегаемост и надзаконие - " АЗ РАЗДАВАМ ПАРИТЕ !!! тоест БЕЗ МЕН СТЕ ЗА НИКЪДЕ, АЗ СЪМ ЗАКОНА, ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА !!! " . Случващото се не е наглост, това е самата свинщина в човешки образи и дела

За да не стават грешки. Тези, които ги изреди като определящи порциите не са никакви герои, а само слуги. И понеже техните кукловоди знаят, че най-лесно се управлява прост човек, си избраха такива слуги, съдадоха им медиен имидж и им поддържат електората в удобно невежество и мизерия , за да няма изненади. Защо не се запитате, мигар не можеха на място на Доги да бъде някой бял и образован (високо) човек, кожйто да изпълнява същата мръсна а сатанинсак роля като него! Не, за такива задачи се избират тъкмо просветения боклук, който по рождение няма шанс да се нареди до белите хора на бялата софра, а винаги ще си остава там долу, макар и с 30 год .уиски в чашата.

Рано или късно - ще се осерете и никакъв популизъм няма да ви изчисти!

ivo10

Трагедията е, че нашите тъпи и алчни "политици" докараха нещата до там, че една етническа партия, представляваща по-малко от 10% от населението на страната, е обладала основните лостове на политическата власт и огромната част от икономическата власт. Това си е чиста проба загуба на суверенитет и независимост и чиста проба национално предателство, за което няма давност. Трябва да има адекватни на деянието наказания. Ще трябва да положим огромни усилия за да отвоюваме отново независимостта си.