Съд иска отчет от МВР търси ли шофьор, погубил 3-ма младежи

Окръжният съд в Ловеч отново не даде ход на делото за катастрофата край Луковит, в която загинаха 3-ма младежи. Виновният шофьор, който се издирва, не е открит.

Обратно в новината

Коментари - Съд иска отчет от МВР търси ли шофьор, погубил 3-ма младежи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се гради Мафията. Така Държавата - съд и полиция изграждат Мафията с която после уж ще се борят. Държавата (политическата Власт )е създала идеалните уславия за развитие и разцвет на Мафията. Амин!

мрели некви.. всички знаем. КАРУПЦИЯТА УБИВА! не е като котрабанда у упор. въ съд под обстрел нашенски.. да имаше некоя , тука в дир, женско, поне едно..де му не дреме за тва, а за ощи нещо! дърт, опитен и не за сека пръч. не сам за бедни акули...нема я ми колтурата. на жълти павета и мераци.. таз акула, лъжлива, ощи ли са линзи или некои и платил, да прилича поне на жена. ей, дир, ....ако откажете сатира, деца, па ме погребете..кат не ма щете.. правда. на некой една. нечута, знай се. но вимаги сазнае как ту гадже става човек. некадърен човек. тоя пола си ни знай, пишка , ои, мери без ваай. айи ся да са обичаме.. некой у мензисо.

На Йовка Иванова Казанджиева да и приберат дипломата и да излежи присъдата на убиеца.

б р а в о !!!!! има още умни люде в българско,еи такa ви искам !

Абсолютна идиотщина. Рецидивист, убил 3-ма е пуснат от съдията под домашен арест и независимият и справедлив БГ съд пита МВР къде е престъпника. Защо не питат гламавия съдия?

Пак ще ме изтриете ма да си го кажа. Отново Белене и Скравена....на порталите надпис "Трудът те прави велик".....работа и бой,ако и това не помогне още работа и бой...

само в бг мозе да се случват това несто и прадалзава да се случва нама дарзава нама закони нама правосадие разграден двор и луди цигани

Йовка Иванова Казанджиева е съдията от ОС - Ловеч изменил мярката на С.А.С. от "Задържане под стража" в "Домашен арест".

С какви мотиви?

С ФИНИКИЙСКИ, други "основателни НЯМА!

Еми, хубаво. Един циганин обезкърви нацията и сега отиде на екскурзия в Германия.

Решението е просто: Гаранция от 500 000 лв. и

И ако наруши условията половината от парите да са за този, който го закара в съда.

Нежно допълнение: Наложилия я магистрат я внася(безусловно) в хазната! Може да се окаже, че няма да имаме нужда от държавни заеми!

Само да не определи гаранция от пет лева......

Нда, ежедневната доза свобода и демокрация. Не знам защо не виждам радостни възгласи?

Крайно време е да има промени в закона (НПК), дори и "юръпците" от ЕС го препоръчват: ПРЕДЛАГАМ: Когато НЯКОЕ МАГИСТРАТЧЕ "ПОЗВОЛИ (ЕСТЕСТВЕНО БЕЗ ДА ИСКА)"чрез мярката за неотклонение, ПРЕСТЪПНИКА ДА НЕ СЕ ЯВИ НА НАСРОЧЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДА - ДА БЪДЕ АВТОМАТИЧНО СЪДЕНО КАТО СЪУЧАСТНИК В ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО!!! Обзалагам се, ефекта ще е ОГРОМЕН!

а с кви пари ще строим нови затвори ?

Пак се обзалагам: Още с първите 2-3 случая на прилагане на "предложението" - ефекта ще е ОГРОМЕН! А за "потърпевшите" от предложението - район ограден от два реда бодлива тел и между тях - гладни немски овчарки или питбули. Предполагам, че сами ще си построят затвора и то със собствени средства.

Защо да се строят затвори!?!? Колко празни казарми има...

Не разбрахте ли ,че основните виновници за всички идиотщини в държавата са прокуратурата и съда? Докато не се избират пряко от народа и да могат да се отзовават-така ще е!

Обзалагам се ,че тоя боклук/убиецът/ е "ухер" на куките т.е.краде,мами,в наркобизнеса е,ортак е с куките и дели с тях-те го пазят.

jingiby

1. Сюлейманов е шофирал без книжка. 2. Същият има 12 осъдителни присъди. 3. Лицето има 90 криминални регистрации. 4. След извършване на престъплението той сиие укрил. И накрая му е наложена мярка за неотклонение "домашен арест", като никой не знае къде е избягал. А познайте сега, колко служители на съдебната и изпълнителната власт, трябваше вече да са арестувани, ако имахме истинско правораздаване?

Е, НЕМА ТАКАВА "ДЪРЖАВА". ДПС не било на власт ли, абе комуняги, герберисти, реформатори и вся остальная сволоч-кога ще погледнете поне с едно око към обикновените ви братя и сестри, майки и бащи, дядовци и баби, приятели и просто български ГРАЖДАНИ. Как живеят, как оцеляват, как умират???? Има ли шанс да започнете да правите ТОВА, ЗА КОЕТО СА ВИ ИЗБРАЛИ, след Вашите Лъжи и Обещания пред същите ТЕЗИ????!

сигурно щяхме да имаме по-малко подобни изроди, но кои каквото си направи ,никои друг не може...

?!? Накратко, това означава, че този човек има по няколко регистраций в полицията годишно (6-7) от шестнайсетгодишна възраст и по една осъдителна присъда за всяка година след пълнолетие. ?!? Това описание далеч надхвърля рамките на дефиницията за "рецидив" !!! Искренно се надявам,че това е някакъв абсолютен прецедент в историята на наказателното право въобще...

Съжалявам роднини,намирате го и действате по моя закон.

Такива чалмари да се разстрелват на място без съд и присъда.

БРЦК

За хора които имат присъди и са обвинени в тежки престъпления да няма друго освен 'задържане под стража'. За другите гривни на краката и ръцете. И делата да не се проточват повече от 6м.

Под домашен арест също да се плаща гаранция. После ако го няма който го намери получава гаранцията за него. Така и полицаите няма да го търсят само формално.

До кога ще търпим депутати и съдии да се гаврят с нормалните и пострадали хора??????????????

Името на съдята който е пуснал това животно под домашен арест трябва да се оповести в публичното пространство. С всичките произтичащи от това последици. Моите съболезнования на родителите на тези младежи, но правосъдието е в техни ръце. Да не чакат държава и съдебна система да се размърдат........

всички

Повечето коментари показват, че неправилно е оставен под домашен арест!!! Какво трябва да се направи, че да не се повтарят подобни грешки? Макар, че да се нарече това "грешка" е повече от смешно. Даже е тъжно, гадно и унизително! Кажете бе, как да не се допускат повече такива неправди ???

Това става вече непоносимо .........

Нека въведат изменение в НК и НПК, за лицата които се укриват от правосъдието , да ги осъждат в тяхно отсъствие на доживотен затвор.

Да не ме лъжат! Прокуратурата и съдът са го пуснали срещу по-голям подкуп. Колкото и да е некадърна и корумпирана полицията тук не е тя проблем. Защо убиецът не е задържан в затвор? Ами ясно, за да избяга.

Губене на време е да го търсят и съдят. Където 12 там и 13 осъдителни присъди. Какво е чакала прокуратурата толкова месеци за да внася обвинение? А съда, след като се е укрил един път, защо му дава мярка за неотклонение? Да му тръсне гаранция 300 000 лева, пък да плати ако иска да бяга.

На 30 години с 12 осъдителни присъди и 90регистрации...!!! Този индивид е прекрасен атестат за ефективността на българското правораздаване!

Толкова трагично,че чак комично. ОМГ

под ДОМАШЕН АРЕСТ, защото ОЧЕВИДНО НЯМА опастност да се укрие. Справедливо е съдията, който е решил тази мярка, да влезе в затвора на мястото на безукорения гражданин с 12 присъди и да стои на топло, докато онзи не дойде да го замести!

Лично се наемам да намеря този наглец и му приведа присъдата в действие. Ще го намерят на устието на Рейн, ако въобще изплава.

Вместо полицията да прецени, че това лице просто ще избяга, а съдът да го задържи за максималните два месеца, за да може куките да си свършат всички действия по- стегнато, те го галили понеже са много важни и заети. Сега ако го хванат трябва да го задържат под стража. Ама знаете ли кога ще го хванат куките? На кукуво лято, когато е техния празник!

Ти не разбра ли от статията, че куките/ прокурора и разследващите полицаи/ са вкарали делото в съда в срок. Ама го няма подсъдимият, щото съдията му е дал домашен арест, което в България означава почни нищо.

само смъртна присъда за такива боклуци

Не е само в България така. Днес четох в ДейлиМейл как някаква блъснала и убила баща на две деца. После в съда казала, че много съжалява и съдията я пуснал.

Така е като сте братушки с руснаците. В зап. Европа НЕ Е ТАКА. Така е в Русия. Мафията и олигархията царуват и векуват

Само аз ли забелязвам, че правната система в БГ е изградена само и единствено в полза на гаднярите. Защо изобщо е възможно рецидивист да бъде в "домашен арест"? Защо се издава забрана за напускане на страната, като никой не контролира напускането в рамките на ЕС? Редовния номер на "магистратите" да ни забавляват с словосъчетания като: "обосновано предположение", " производство срещу неизвестен извършител", 'висящо дело", "вътрешна убеденост" ,"не достатъчно доказателства". Това са мъгляви изрази, които могат да значат всичко. Резултата: беззаконие и безнаказаност.

Има изход! Ако не ви стиска, има хора, които приемат поръчки срещу заплащане...Пък може и някой Робин Худ да се появи!За такава държава-такива методи!

..де "Harry"...какъвто и да си ...по твоята логика .,вземам няколко милиона за да доведа в "чувал" мустакатия черен габровски циганин ,откривам го ,пъхам го в "чувала" и тъкмо да го натоваря в багажника за България ....той ми "пъха"...десетократно повече ...все пак окраде 4 милиарда ...колко са за него 10-на милиона за да развържа чувала ....

За всички,които се укриват да има сериозни парични награди ... Особено в тая криза гаранция давам,че 80 % ще са хванати ! Даже и много големите риби,ако сумата е добра !

Toni

И това ако е държава.

Добре де, от къв зор роднините на загиналите са се обърнали към услугите на държавното обвинение? Ако роднините искаха ефективна присъда си има друг начин. Още повече държавата максимално ги е улеснила за това.

Когато ти си честен човек не е толкова лесно да си опетниш ръцете с кръв, но много тук няма да го разберат...а за такива като теб, ами хайде дай телефони адреси, нали много ги познаваш...май просто много филми си гледал.

Точно на теб не виждам с какво може да ти се помогне. Ако ти си избрал да вярваш и да се подчиняваш на някого, който те лъже това си е твой избор. Не виждам защо трябва да те обсъждаме теб. Още по-малко пък мен.

С 12 осъдителни присъди лице, убило без книжка три млади деца по на 20 години, се укрило, след това полицията го задържали и корумпираният съд го пуснал в домашен арест. Каква съдебна реформа може да се направи на такива съдии.

Да се промени закона - до приключване на съдебния процес в затвора! И това е работа на политиците, а не на съдиите!

big_uncle@dir.bg

Така беше по Тошово време, и действаше безотказно. Сега е "демокрация", и престъпникът има ПРАВА - за разлика от жертвата!

Вижте в Румъния как действат магистратите...35 депутати в затвора ефективно! Млади прокурори и така...

Това е "демокрация" по български.

А защо Окръжият съд - Ловеч, налага такава мярка на лице които е с толкова присъди, и е убил толкова лица? Ако си беше в ареста нямаше да избяга. Пак МВР - виновно.

Това може да се случи САМО в Б-я!!!?Съдът е СЛЯП щом се размахат пачките!!

е не само в България...също и в Судан, Конго, Пакистан, Афганистан...

за Конго и Судан - не знам, но в последните две държави ще го пребият с камъни преди още и полицията да е разбрала какво е направил!

...нещата са толкова изтървани от всякъде ,че само едни ..."ескадрони на възмездието " биха се справели ...издирване ...откриване и ...закопаване !!!!Още там на място...без право на обжалване и ...помиловки !!!! К А З А Х !!!!

Ех как ми липсва Белене като го гледам тоз хубавец на снимката. Щеше да чука камъни по цял ден

Родителите го намират отупват го и това е. Лошото е че ако ги хванат ще ги съдят като за човек!

Toni

Ще ме съдят АКО докажат че съм аз, нали?И да ти кажа само с бой няма да се размине. Като знам правната ни система най-много една глоба да ми искат(фиктивна, разбира се).

Сега, съдията,който го е пуснал под гаранция да влезе зад решетките ,вместо него.

Този съдия ще донесе от девет дерета вода , за да доказва, че, видите ли, той не е виновен, ама законът бил такъв и онакъв . . . . .

а някой сеща ли се защо няма нито партия, нито "независим", които да изнесат данни, колко такива още си се разхождат наоколо? няма как да е, защото власт и престъпност са неразделно цяло и до днес, нали !?