В Лондон е повишено нивото за заплаха от терор

Британската полиция арестува втори заподозрян в рамките на разследването на петъчния атентат в лондонското метро.

Обратно в новината

Коментари - В Лондон е повишено нивото за заплаха от терор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медиите ли са терористите, които така усърдно ни осведомяват за новите световни заплахи, техните собствениците ли, който налагат тази гьобелсова политика или някакви мними мюсюлмани от CIA, MI 5, 6, 7 другои по веригата в името на дикатурата на страха и самоунищожението. Матей 10 "28 Не бойте се от ония, които убиват тялото, а душата не могат да убият; но по-скоро бойте се от оногова, който може и душа и тяло да погуби в пъкъла. 29 Не продават ли се две врабчета за един асарий? и пак ни едно от тях няма да падне на земята без волята на Отца ви . 30 А вам и космите на главата са всички преброени. 31 Не бойте се, прочее, вие сте много по-скъпи от врабчетата. 32 И тъй, всеки, който изповяда Мене пред човеците, ще го изповядам и Аз пред Отца Си, Който е на небесата. 33 Но всеки, който се отрече от Мене пред човеците, ще се отрека и Аз от него пред Отца Си, Който е на небесата. 34 Да не мислите, че дойдох да поставя мир на земята; не дойдох да поставя мир, а нож. 35 Защото дойдох да настроя човек против баща му, дъщеря против майка й, и снаха против свекърва й; 36 и неприятели на човека ще бъдат домашните му. 37 Който люби баща или майка повече от Мене, не е достоен за Мене; и който люби син или дъщеря повече от Мене, не е достоен за Мене; 38 и който не вземе кръста си и не върви след Мене, не е достоен за Мене. 39 Който намери живота си, ще го изгуби; и който изгуби живота си, заради Мене, ще го намери. 40 Който приема вас, Мене приема; и който приема Мене, приема Този, Който Ме е пратил. 41 Който приема пророк в името на пророк, награда на пророк ще получи; и който приема праведник в име на праведник, награда на праведник ще получи. 42 И който напои един от тия скромните само с една чаша студена вода, в име на ученик, истина ви казвам, никак няма да изгуби наградата си."

заравянето на главата в пясъка чрез Брекзит, щеше да спаси Велика Британия?

В Германия,Франция и др. нима има брекзит??????И друго,не може цял свят да не може да се справи с ИД,а напротив някой им помага да вилнеят по цял свят,явно имат икономическа изгода,друго обяснение няма.

Когато ние сме се освободили от турскоробсто тогава се е открло метрото.Толкова са напред, а сега са принудени да живеят в страх.Има и нещо друго.В Лондон видях толкова много индийци,негри ,араби и по малко бели хора.Но,ако видите хубава жена,тя е от источна Европа.

Брекзит, а? Е, така е при брекзит!