Лондон вдигна таксата за влизане на автомобили в центъра

Отменя се и безплатният вход през почивните дни и празниците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

. Сега такава такса ще плащат и собствениците на дизелови коли над 4 години и на над 13-годишни автомобили с дизелови двигатели.

увеличават англичаните таксите - зер не достигат парите за социални нужди на африканските специалисти

От кога чакам и в София така да стане... А тия, идващи от околните села и паланки - такса влизане в града, че вече не знам в Перник ли съм, в Благоевградска област ли съм, в Софийска област ли съм. И тук-таме малко екзотики ЕН, ЕВ, К, У, Р, А и т.н.

Синята е зелената зова имат точно такова предназначение и съответно ефект.

Синята и Зелената зона имат ефект да събират пари, сиреч пътното платно се заплаща на час. А кой ще плаща софиянец или пернинчанин, знаеш ли колко ги боли.... Фабрика за пари са тези зони. А как се израходват те, само вервай....

До ьяо. А в Лондон да не би да ги боли от къде точно са влизащите в центъра? Всички плащат GBP 15!

Аз пък откога чакам всичко дето е паркирало СА и СВ таралясниците си на паркинга пред нашия блок да бъде накарано да си плаща масрафа, но не би. Не стига че данъците им отиват в София, ами и паркират бецплатно. А навлеците дето се мъкнат всяка събота и неделя и предпочитат да ходят пеша в жегата по километър и кусур до плажа, вместо да платят 2-3 лева зелена зона, те са черешката на тортата. Освен всичко друго, осират паркинга, като преди да си тръгнат изхвърлят всичките си боклуци, с които са си увили храната, дето си я носят от вкъщи.

Нямай грижа, само дето ще измислят и други данъци, а ефектът пак ще е коли пред блока ти. Странно що си мислиш че като се плаща ще има запазено място за теб?

До Яо. Нито мисля, нито имам претенции, че ще има запазено място за мен. Но се надявам заетите от Сулю и Пулю да намалеят.

Лиле, Лиле я ми разтълкувай това "Сега такава такса ще плащат и собствениците на дизелови коли над 4 години и на над 13-годишни автомобили с дизелови двигател"

Евро 6 е изискването на за дизеловите двигатели. Няма изискване за възраст. За бензинови е Евро 4. Класиките (преди 1972) са без пари

Милата и тя не знае какво е рекла, па може дизеловите коли да са ги модифицирали с бензинов двигател?