Кисинджър: Хаосът покрай САЩ и Брекзит води към нов ред

Хаосът, обхванал САЩ и Великобритания, може да позволи на Русия, Индия и Китай да установят нов световен ред, смята Хенри Кисинджър, цитиран от АП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Кисинджър: Хаосът покрай САЩ и Брекзит води към нов ред | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СВЪРШИ ВРЕМЕТО,В КОЕТО САЩ ИМАХА ВОДЕЩА РОЛЯ!!!ТОЗИ КРЪВОЛОК,ЖИВЕЕ С МИНАЛОТО!!!САЩ СА АУТСАЙДЕРИ!!!

Пред 3 милиарден БРИКС, където е съсредоточена световната икономика, всички са джуджета, и щом са джуджета следва да се подчиняват на най големия световен играч - БРИКС.

Не си ща мерцедеса, искам си ладичката и да чакам 20 г. да си я купя. :)

Паметта е много важно нещо и ако този човек на снимката не я е вече поизгубил би могъл да си припомни епохата на Елцин.Тогава скандираха ....Браво Борис молодец и тн.Но си затвориха очите пред най същественото а то беше какво ще излезе от това?Ако са тръгнали да потъват то е че някъде в яростта си са забравили да вземат пояса.50 години се бориха срещу комунизма а след това се здрависаха със него и седнаха заедно на една маса.

Бо Бо

България 45 години бе на стероиди - армия въоръжена до зъби плюс неограничени ресурси. Сега сме на дъното, в хибернация, а държавата е поставена в будна кома. Външните фактори (дирижирани от САЩ) не позволяват непопулярни мерки на реакция (ядрото умни ръководители в държавите, вкл. и България го знаят, защото парите определят действията). Западната структура на капитала предполага безкрайно усвояване на нови ресурси и пазари, и следователно и войни. Русия предложи някаква алтернатива, но тя е предимно отбранителна срещу западната агресия, имайки предвид, че Русия си има всичко. В крайна сметка или капитала ще трябва да излезе в космоса и там да се развива на воля или ще ни унищожи всички. Нещата са поели в определена посока, но историята е показала многократно, че не винаги нещата се случват тъй както ги очакваме...

Кисинджър Мисинджър Путин ще ви смачка всички фашаги мръсни

Скапан манипулатор. В момента текат точно обратните процеси - Възстановяване на колониалната система от 19 век от англо - саксонците. Всяка не конролирана от вас страна е обект на агресия от ваша страна. Да ви се връща.

Хем логично , хем неизбежно . Докато се правим на европейци , търговията си продължава , само че с други държави , и Турция ще е в тази верига . И кой понася загуби , ЕС и Англия , за САЩ ЗАГУБИ НЯМА , просто се прикрива зад НАТО , и върти на пръста си цяла Европа , не само ЕС . Русия е в Европа , и ЕС е в Европа , ...затова ЕС не може без Русия , и Русия не може без ЕС . САЩ искат , и Русия и ЕС да се сринат , за да може САЩ да са най-силни , и с най-силно световно влияние . Това се вижда на практика .

коментар от една дума: Билдерберг!

Лесно е да си дипломат като Кис, когато зад тебе е мощта на САЩ. На Кис Турция дължи днешното владеене на 38% от Кипър. 1. Забрани на Гърция да реагира с Авиаация. 2. Когато гърците тайно пратиха 300 командоса в Никозия/спасили я от пълно превземане /и вдигна 19 ф-4 Фантом за удар по едва кретащия десант на 21.07.1974 Кис-Дипломацията уволни Гръцкото правителство- даде срок "До довечера да ви НЯМА". Това парализира Гърция. 3. Насрочи Мирни преговори след 3 седмици, където хвърли на боклука решенията на ООН и НАТО за Кипър / ВЕТО/ и осигури на ТР да прехвърли 40 000 аскер с 200 танка за решение на спора. На футболна термонология- Не само свири мача в полза на едния отбор , ами направо извади другия отбор от игрището и даде началото на 2-ро полувреме при резултат вече 3:0. Сега анализаторите могат да го защитят като кажат, че по този начин е предотвратил Голяма война между НАТО и НАТО и е така, но Запада е майстор на усукванията и не можеш им хвана края ако не си по-силен от тяха. Ам дипломация твърди, че не е знаела нищо за десанта предварително, но 1 ден след разгонването на Гр правителство в Атина пристига Караманилис от изгнание, което показва, че всичко е било отдавна подготвено.

Десантът е осъществен с общо 31 кораба -бойни и десантни. Десантните кораби са с постоянно базиране във Фоча- срещу Атина и няма как да не се забележи, че всички се местят на 1500 км точно срещу Кирения- Кипър и товарят 3000 аскер 12 гаубици, 10 танка и 10 бтр-а.

Много от тролещите тука се радваха как Русия е загубила Украйна и сега тя се обърна срещу тях. Но истината е, че Запада загуби Русия и в комбинация с Китай и Иран ще оформят Евразийското пространство. И борбата е за това как да се развива света. Западната структура на капитала предполага безкрайно усвояване на нови ресурси и пазари и следователно и войни. Русия предложи някаква алтернатива, но тя е предимно отбранителна срещу западната агресия, с оглед на това, че те си имат всичко. Единствено решение остава китайската инициатива за Пътя на коприната и мегастроежи из цяла Евразия - като например новата столица на Египет. Но и това може да е довреме - 10 - 20 години, не повече. В крайна сметка или капитала ще трябва да излезе в космоса и там да се развива на воля или ще ни унищожи всички. Или трябва хората да се стъбудят и да изпратят капитала в космоса дори и без скафандър... Сега борбата е да настроят Индия срещу Русия и Китай, но Нарендра Моди беше дълги години обект на западни санкции по скалъпени обвинения от времето когато е губернатор. Имаше дори забрана да стъпва в сащ, забрана която с лекота отпадна и не остави никакви съмнения в принципите на западните партньори. Ето защо, след последната среща с Обама той заяви: В Индия всяко дете знае кой е нашият приятел и това е Русия.

+++

Запада изолира Русия и сега Кесинджър тръгнал да се оплаква, че Русия може да им обърне гръб и да прави бизнес с Китай и Индия. Ми каквото повикало такова се и обадило!

Защо ли това понятие "НОВ СВЕТОВЕН РЕД" е все в устите на еврейте, какъвто е Кисинджър?! Още от ранната им история все за него говорят и не само. Определено се наблюдават и целенасочени действия в тази насока! Сатаната не спи, а действа, но НАКРАЯ ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА!!!

Единственото хубаво около тоя е, че скоро ще се съберат с Бжежински!!!

Хаха! И с Рокфелер.

Освен да е добър, човек е хубаво да чете книги. Когато изчетеш стойностна литература, дебела колкото ръста ти можеш да си направиш изводи какво се случва. Когато се наложат историята с днешната ситуация щрихите започват да се очертават. САЩ, като всяка империя е подложена на теста на времето - до сега беше във възход, но апогея и мина. От оригинални станаха банални. С упадъка на САЩ ще повлекат крак други държави на стероиди като СА и Израел. Последните ще имат много големи проблеми, защото са с неприятни съседи. Изходите краткосрочно са два или ще се изтрепят взаимно, или ще се спогодят. Аз залагам на второто. При саудите е напълно възможно половината кралско семейство да станат с една глава по-ниски. Къде сме ние ... нека не забравяме, че 45 години бяхме и ние на стероиди. Армия въоръжена до зъби плюс неограничени ресурси. Сега сме на дъното, в хибернация и държавата е поставена в будна кома. Външните фактори не позволяват непопулярни мерки и ядрото умни ръководители на държавата го знаят. Нещата са поели в определена посока, но историята е показала, че не винаги нещата се случват както очакваме. Аз съм оптимист за България, а за САЩ ... да се оправят, не са мой проблем!

Народът го е казал: "От високо се пада лошо и боли"

Ха половината кралско семейство в СА... От над 30 000 принца ще останат "само" около 15 000. :)))

Инженерче

Именно - ще останат тези, които могат и желаят да се пригодят към новите условия. Ако смятат, че вечно ще могат да си купуват тоалетни със златни клекала и златна тоалетна хартия жестоко се лъжат. За останалите ... е, знаете какво направи Ататюрк в Турция с голяма част от бейовете - та това ги чака и тях при подходящия момент.

Проблемът на хората ,които много са чели е, че сега никой не иска да ги чуе.А пък това,да сr добър има значение само за близките хора и обкръжението.Светът признава само силата,слабите просто ги бият.САЩ копират Римската империя,имат даже Капитолий и сенатори.Но и на тази квази империя и дойде времето.Може на света да не му стане по-добре от това,но такава е реалността!?

Инженерче

Повечето от хората, които са чели знаят, че няма да бъдат чути. Но поне имат шанса да се ориентират правилно, когато дойде времето. Считам, че причината за възходите и паденията на империите се коренят в две неща - уникалност,импулс съчетан с егоизма. Когато една държава предлага нещо ново, уникално, което има потенциала да движи човечеството напред, това привлича световната интелигенция като магнит. Интелигенцията движи държавата напред и тя се превръща в империя при подходящите условия. Наред идва егоизмът - действия от позицията на силата за собствена облага, неоправдани военни намеси, разпалване на войни и ненужна загуба на човешки животи и най-важнотот - неконтролируемо концентриране на неограничени ресурси в шепа хора ... това отблъсква интелигенцията и мотора на империята търси други варианти. Когато този процес (от една страна неограничено концентриране на капитал в шепа хора а от друга опростяване на населението) стигне критична точка следва имплозия. Колко силна ще е зависи от много фактори. Дано сме живи след 100-ина години и пак да коментираме :).

ТОЗИ ДЪРТ ЕВРЕИН КИСИНДЖЪР Е ОТГОВОРЕН ЛИЧНО ЗА СМЪРТТА НА МИЛИОНИ ХОРА,НОГО ОТ ТЯХ ДЕЦА.ТОЗИ Е ОТ КОПЕЛЕТАТА ДЕТО БЕЗ ДА СЕ УМУВА МНОГО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗПРАВЕН НА СТЕНАТА И ГРЪМНАТ ОТ УПОР !

И без военнопрестъпникът Кисинджър да си отваря устата го знаем!!!

глупости! в САЩ емигрират нискоинтелигентни араби, мексиканци, българи и африканци! Чети по-вече - от САЩ бягат интелигентните и образовани хора! Самите американци бягат от САЩ и си купуват къщи в Мексико и Южна Америка. Руснаците никак не са застаряващи - имат положителен прираст на населението за разлика от нас, китайците отдавна живеят по-добре и от европейците, а Индийците технологично са така напред, че скоро и Китай ще разминат! Е ясно е че навсякъде има и мързелива паплач...! Нея не можеш да я мотивираш да работи! За нещастие какво става в ЕС - държави-мастодонти като Германия и Франция малтретират по-малките държави-членки! Ако карат така скоро ЕС ще го няма, а САЩ ... Тръмп ще се погрижи за убийството му! Едно време мразехме комунистите защото те не искаха да се променят и не уважаваха чуждото мнение. Комунизма падна. Управлението на държави-гиганти като Русия, Китай и Индия е значително променено в посока на по-добро и това ще създаде големи проблеми на тези които смятаха че са по-демократи от другите!

Интелигентните хора не пишат "по-вече".....................

Чета и се чудя. В Русия,Китай и Индия ще се задушат от високия си стандарт. Стига сте лъгали! Странно, не съм чул за кандидат-емигранти в тези страни. А какъв съюз сънувате между Русия и Китай? Та Китай си иска 2/3 от Сибир. В разгара на Украинската криза, Русия проведе мащабно учение с предислокация на войски по въздушен път. За къде? Към околностите на о-в Сахалин. Кой си иска Сахалин? Китай. Бях в САЩ. Показваха тропическо наводнение в гр....Москва. Да. Москва в съседния щат. Много руски градове има в САЩ. до преди 4 години имаше над 12 милиона американци, натурализирани руснаци емигранти. Със самолета с който пристигнах в Щатите през Истамбул почти всички пътници бяха руснаци. За тях отвориха 4 допълнителни гишета. А за китайски и индийски роби-емигранти в Щатите вие също сте информирани. Та къде свършва руската пропаганда и започва голата истина?

Ами така де- като не може световен монопол, ше си направите световен олигопол... Всичките сте самозванци.- Безгласни жертви на собственото си тщеславие, властолюбие, лакомия и похот, и пропоненти на насилието и лъжата. Вече няколко хилядолетия. "Елит"...

Кисинджър е умен човек. Трябва да му се вярва. Хаосът в САЩ, Великобритания и ЕС, покрай Брекзит е огромен. Войните, които води САЩ, вече не са успешни. Американският дълг расте неудържимо ... Новият ред идва и САЩ нямат главната роля в него

престраши се да каже факти,които и децата осъзнават.Мирише на пръст,но си вярва в безсмъртието си :Д

Индия е държава с 8 000 години история. Китай има държава от 6 000 години. Народите им са преживели всякакви природни катаклизми, бедствия и войни. Днес са най-големите държави. А със съюзник Русия - и най силните. Те могат да определят новия световен ред. САЩ и Великобритания имат вътрешни проблеми с държавното ръководство. Тръмп и Мей се клатят на всички страни и едва удържат позициите си. САЩ вече не са световен лидер и бавно, но сигурно падат надолу. Време е за нов ред

тоя още жив ли е?!

И защо БРЕКЗИТ да е хаос. Хората се спасяват. Човек от старото време. не е за подценяване, но има нови моменти в интерес на Путин и Китай.

Днес се наблюдава ярко природно явление - сюблимиране на коментари. Коментарите на господин Грандоман Българански просто изчезват от Към новината без всякакви коментарии. Цензурата днес е на принципа "Преди коментиране да се изгори". Нищо де. Затова пък ни се дава възможност да оценим словоблудието на господин 1.

този човек въведе тактиката на изгорената земя - да се бомбардира Виетнам с напалм и нищо живо да не остане. Как спи спокойно след като е гледал горящите деца и невинни животинки. 4 милиона души, от които над 3.5 милиона цивилни бяха убити, само защото Виетнам искаше независимост. В Камбоджа Пол Пот уби 5 милиона , от които над 1.3 милиона деца и почина от старост, необезпокояван нито от ООН, нито от международния съд в Хага. Ботев го е казал - лъжа и робство на тоз свят царуват

94годишният председател на световният еврейски конгрес съобщава на великите кравари,че парите отдавна са прехвърлени в Китай и т.н. и ,че бъдещето на САЩ не е розово...

въвели санкции против Русия, а сега "Русия била се отдалечавала от Европа", лицемери подли. За тях хората, които са православни христиане, ползващи кирилица, същества от второ качество. Англосаксонците умрат да се перчат и да се надуват, че били "исключителни" деге

Гърция са православни. Руснаците са... болшевики... там събарят църкви и Путин освещава джамии!

мозъкът ти, дебил ниеден! Никога не си стъпвал в Русия, а пишеш лъжи и гадости, дано да ти се върне тъпкано за това!

Да видим сега кои са великите играчи: 1. Русия - една голяма страна със застаряващо население и 30% мюсюлмани, без икономика и с много, много старо желязо под формата на калашници. 2. Китай - една страна с 10х населението на Русия, но отново със застаряващо население, живеещо в мизерия, където мъжете надхвърлят жените с няколко десетки милиона и с една балонирана икономика, за която доста експерти прогнозират, че ще екзплоадира като Свръх нова. 3. Индия - една гъсто-населена страна с крайно бедно и неграмотно население, живеещо в мизерия. И трите страни са основен източник на емигранти към Запада и САЩ. И викате тия дето себе си не могат да оправят, щели да оправят Света? Ахахахахаха :)))))

дрън - дрън. мюсюлманите в краварника са даже повече. до 2050та над 50% от говедата ще са черни. другото даже няма смисъл да се коментира. пържи се от яд, краварника умря.

Стига лъжи бе - мюсюлманите в РФ са само 15%.

си вярваш на всичките тъпотии, които пишеш тука. България държи първенството по смъртността, очевадно има застаряващо, затъпяващо и болно население, в България няма производство, няма никаква икономика. Дори полиция няма униформи. Държавата абдикира отвсякъде! Много бъркаш и лъжеш като мангал

В русия мюсюлманите са 12,2 % от населението и толокова са били и преди 100 години.Застаряващо население-дрън дрън, от 2007г. световната здр.организация отчита бум на раждаемост в страната/само русия ,ирландия и испания в европа са с положителен естествен прираст/, защото в русия от 2007г. за първо дете се плащат 453 хилярид рубли 7 100 евро/ от 2012г. плащането отиде към второ дете. Икономиката -нищо подобно -все повечеи повече русия произвежда всичко което и енеобходимо-дори стана и един от най големите износители на храни на всичкото отгоре образованието доста силно /най големите идобри школи по математика програмиране и физика в света/ а и страната няма дългове и независи от тях. Така че митовете за Русия отдавна са разбити и на запад.

Системата се разпада и светът се променя - спор няма! Преди 30 години имаше велик СССР - непобедим. Днес няма СССР - потрошиха го от бой чалмави овчари. Също така утре Путин няма да е жив, а след него ще настъпи пълен хаос. Ще има стрелби и бой за власт. Да системата се разпада, Светът се променя. БВП-то на Русия падна с Половин Трилион за две години.

Нищо не е паднало. БВП на Русия се изчислява В РУБЛИ.

26 юни 2017 - Министерството на финансите на Русия пласира две нови емисии евроблигации - 10-годишни и 30-годишни, с доходност съответно 4,25 и 5,25 процента, съобщи агенция Ройтерс", позовавайки се на информация от финансовото ведомство. Общият обем на 10-годишните дългови книжа е 1 млрд. долара, а на 30-годишните - 2 млрд. долара.

Хвалиш се или даваш доказателства, че Путин трупа държавен дълг? Деньги нету, да? :)))))

от такива като теб, дето нищо не знаят, но лаят, колкото да не заспят.

падна с половинс, с цял и полуцял трилион, абе селски отвори сайта на Свет.банка -там си пише за 216г. БВП на Русия е 3,757 тлрн.долара -5-ти по големина в света по покупателна способност.

НИКОГА в 300 - годишната история на говедарника, същия не е имал 20 трилиона федерален дълг, 40 трилиона частни дългове и 109% заеми към БВП. Дори и по време на Голямата Депресия, довела до 30% безработица и пълен крах на икономиката. Говедата не само, че загубиха ИКОНОМИЧЕСКАТА война с изтока, ами ги чака разпад чрез гражданска война.

Не съм видял китайците отчаяно да търсят, на кого да продадат американския си дълг :))))))) Виж когато Путин емитира облигации преди две години... купувачи не се намериха! Особено китайците един юан не заделиха!

ами като няма какво друго да купят, какво да си правят доларите?

виж по- горе, соросоиден ЛЪЖЕЦ кой какво е продал. дебил!!

Паисий

25 май 2016 - Чуждестранни инвеститори са изкупили 10-годишни еврооблигации на Русия за 1,3 милиарда долара, предаде Ройтерс. Блумбърг съобщи, че Русия планира да продаде 10-годишни еврооблигации за 1,75 милиарда долара при доходност под 4,75 процента. Това означава, че чуждестранните инвеститори са изкупили около 75 процента от издадените от РФ евробондове...

Да, промяната е в ход. Картите са на масата и САЩ не са сами на нея. Новия ред е факт, но нищо не обещава промяна към по-добри условия за хората. Всеки ред се базира на политико-икономическа експлоатацията на масите чрез принадения труд и измислен враг в лицето на тероризма. Единствено анархията гарантира справедливост, но много малко хора познават същността на този ред /често подразбират безредие, а съвсем не е така/

Елементарни прогнози от динозавъра. Това всеки го вижда и без да е Кисинджър. Русия, Китай и Индия ще засенчат САЩ. Световната война е неизбежна, защото хамерите няма да се предадат без бой. Не са свикнали да отстъпват.

голям бой няма да има. по-скоро тласкат САЩ към фалит и икономическа зависимост. големите играчи копираха стратегията на САЩ - разпалват или поддържат точки на конфликти и напрежение, които ангажират ресурсите на САЩ. точно Тръмп се опитва да избегне това, но няма да успее, поради алчността на тези които стоят зад него.

Затва ли всичкото китаец и индиец с образование се бори да емигрира в САЩ?

Паисий

тъпи хора има навсякъде - дори тук. Ти си пример за това.

Смятаха че винаги ще става, това което иска, западния финансов капитал.Смятаха че те ще дирижират, новия глобален ред, към който принуждаваха с всички средства, светът! Уви не са само те, умовете на този свят? И други, искат да командват ? И други имат, финансова мощ.И други имат, идеи за бъдещето.

Добре си го казал. Ако съкратиш малко запетайките ще е супер. Иначе точно!

ИСКА СЕ НА НЯКОЙ ДА Е ТАКА , НО НЯМА ДА СТАНЕ !

Господа , колкото и да не се иска от привържениците на либерализма Кисинджър е прав тази система се разпада. Новият световен ред е многополюсен . Но най - смешното в тази ситоация е ,че няма да има политически полюс Евросъюз. Европа става от субект на политиката в обект . Свърши доминирането на Европейския политически модел.

Дрогари и дрогарки, преди 1990-та всички бяха длъжни да ви Строят социализъма. Не пускаха никой да напусне, ако не иска. Вкарваха го в затвора, разстрелваха го на границата или ако все пак успееше да избяга, тормозеха роднините му. Сега сте абсолютно свободни, след като не ви харесва в България - ей ви Венецуела, ей ви Северна Корея... ей ви Русия! Чемодан, вокзал - пътувайте където ви е кеф! Никой няма да ви спре!

По-малко свободни сме, там е работата. Затова и ще се освободим. Да е жива и здрава Русия!

Преди за две приказки против властта и отиваш да те бият в Районното. Сега вижда се може да приказваш, каквито си искаш простотии и никой не те закача. Що за лицемерие и идиотизъм, Дрогарю? Какви гъби си пушил и какъв лосион си пил? Такъв си се родил или е си ял радиоактивни чернобилски марули?

Отде знаеш, след като си роден по-късно?!?

"Новум ордо секлорум" е напълно еврейско-масонска обсесия от фалшива проектност и следователно - фалшиво разбиране за бъдеще и за време.... и означава буквално не "нов световен ред", а "нов светски ред", което е нещо различно и затова срамежливо не се превежда в буквален превод. Когато Бог се върне във Второто си пришествие, целият секуларен проект за глобализация и израилево неправедно господство чрез сатана вече ще е в руини.

хайде де, от кога го чакаме спасителя... само че, учението му бе скрито и променено за поколенията именно от първите глобализатори - римляните. основното което пропускат масите е, че трябва сами да се оправят, а не да чакат измислени спасители назначени от глобализаторите

Преди всичко знайте това, че в последните дни ще дойдат подиграватели, които с подигравките си ще ходят по своите страсти и ще казват:Где е обещаното Му пришествие? Защото, откак са се поминали бащите ни всичко си стои така както от началото на създанието. 2 Петрово послание 3:3-4

И аз тва викам - ние сме с най-дългите на света. Пък другите да не се бутат.

Стига гледа в кръчмата, опивайки се с ефтинджос уиски през пропагандния мрак и мъгла, ами се събуждай вече, ако не искаш да те цапардосат по опърпаната вечнозаблудена мутра.

И какво страшно, ако Русия, Индия и Китай да установят нов световен ред?!? Какво иска да ни каже Хенри Кисинджър? Нима редът, установен от САЩ и Великобритания, донесе мир и спокойствие на хората?!? Войни, разорени държави, гигантско разделение на бедни и богати, омраза, лицемерие... Това е редът н САЩ.

да, натам вървят нещата... но каква е гаранцията, че новия ред ще е по-добър? всеки ред се базира на експлоатацията на масите - принадения труд. единствено анархията гарантира справедливост, но много малко хора познават същността на този ред /често се разбира безредие, а съвсем не е така/

- но каква е гаранцията, че новия ред ще е по-добър? - Гаранция нама. Има надежда.

тоя хазарски толуп се прави на разсеян! новият световен ред отдавна беше прокламиран от краварските президенти, които са изцяло под ционистки контрол

Матей 24 "1 И като излезе Исус от храма и си отиваше, учениците Му се приближиха да Му покажат зданията на храма. 2 А Той в отговор им рече: Не виждате ли всичко това? Истина ви казвам: Няма да остане тук камък на камък, който да се не срине. 3 И когато седеше на Елеонския хълм, учениците дойдоха при Него насаме и рекоха: Кажи ни, кога ще бъде това? и какъв ще бъде белегът на Твоето пришествие и за свършека на века? 4 Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой; 5 защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина. 6 И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже тия неща трябва да станат; но това още не е свършекът. 7 Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове. 8 Но всичко това ще бъде само начало на страдания, 9 Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете намразени от всичките народи поради Моето име. 10 И тогава мнозина ще се съблазнят, и един друг ще се предадат, и един друг ще се намразят. 11 И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина. 12 Но понеже ще се умножи беззаконието, любовта на мнозинството ще охладнее. 13 Но който устои до край, той ще бъде спасен. 14 И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът. 15 Затова, когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, стояща на светото място, (който чете нека разбира), 16 тогава ония които са в Юдея, нека бягат по планините;"

Просветените в геополитическата материя хора отдавна не се съмняват в т.нар. "пророчество" на Кисинджър, имайки предвид събитията и тенденциите. Възмездието за лъжите, манипулациите, потискането на народите от международната глобална наглосаксонска мафия рано или късно идва. Това бяха хора неразумни, юродиви, фалшификатори на история, цинични до смърт спрямо история, традиции, човешка нормалност. Идва времето на Русия, идва времето на мегаконтинента Евразия, която ще възкреси светлия символизъм на културното начало пред цивилизованото. Единственият шанс България да оцелее и пребъде, макар и силно накърнена, е ако върви заедно с бъдещата победителка Русия. Нашето покаяние за лутаниците ни с неправилните народи и на неправилната страна, ще ни донесе прошката за предателствата спрямо славянско-православната кауза.

Още един полудял! За спейс екс чу ли? Частна компания получи сътрудничество с НАСА и изведе български частен спътник в орбита... Знаеш ли кога това ще се случи на руска компания? А знаеш ли колко си изостанал? Затова пишеш неща, които отдавна са без значение. Иде времето? Я си погледни телефона и после погледни към мястото, където ти беше стационарния телефон? Всичко , което погледнеш е измислено в САЩ- всичко!

Ти за един телефон ли си продаде майчиното мляко?

Ванга казала- света ще почернее, явно идва Големият съд, който оцелее

Кисинджър е вече изкуфял и той вече не знае какво да посъветва влечугите които управляват САЩ ! Очевидно е че им идва краят !

лесен е, а и не боли

Оптимистите учат англииски ,песимистите -китайски ,а реалистите автомат Калашников ! -руска поговорка !

За България няма друг шанс ,освен да се ориентира към Русия и Евразииският съюз на свободните народи ! Другата алтернатива е още няколко години агония в Еврогейския съюз ,напълване на страната ни с араби и след това изпадане отново под Турско "присъствие" !

Нали бяхме в Руска Евразия ма? 25 години не може да се оправим още!

западът така ни оправи, та станахме като бетоновози

а следващите 25 години ,ако не се оправим ..след това с кого ще се оправдаваме ??

" България ще достигне нивото на слабата, комунистическа 1989 г. едва след минимум 50-70 г." 12.8.2003 г. Чети повече Мекокиткоф !!!

Стършел

Някои все за "оправяне" си мислят! Никой не ще да работи!

ти вероятно си проспал времето когато бяхме там, и не си разбрал какво се случи , та сега сме тук! а това със свободните народи в россия и азия направо си е препис на речите на сталин мао и ким!

И да се предлагаме на някакви азиатски племена като руските!

Азиатски-Монголски племенва, без писменост са българските бе чувашино тъп ! Руските са Скандинавски, т.е. Европейски...

Това е най-голямата гавра с човечеството:евреин да получи награда за мир.

има по голяма наградата на Обама

Той голямо предсказание направил--Щатите и Китай или щели да са в конфронтация или да си сътрудничат. Браво на анализатора...