Лондон категорично отказва да преговаря по ключови европейски искания

В края на годината разводът между Великобритания и ЕС ще е факт, най-вероятно без сделка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Велика Британия е много велика и не преговаря в плебеи!

Категорично ще имаме разединено кралство....

Затваряй УК и да умират от глад, и да се молят след 2-3 години!

И през 2051 г. все още ще четем новини за продължаващият " Брекзит"!

хитрите англичани сами ще паднат в дупката. тръгнали са натам, но не се усещат

Чета и се чудя, колко много хора са компетентни по темата. Питам се защо не са в политиката да оправят и България?

За да се оправи България, трябва да се направят няколко неща за които Хитлер, Сталин, Чърчил заедно не са си мечтали да станат, а морала и човечноства ще трябва да изчезнат за 1 година. след това... рая може и да се появи.

Всичко, различно от Брексит без сделка, просто няма да е Брексит. За това е крайно време тъпите кърджалийски п@тки от Брюксел да го проумеят и да действат в такава посока. Щото ингилизите не са прости и отдавна знаят, че това е единственото решение и работят по него...

тези които се борят за брекзит без сделка са основно деца на емигранти, не англичани

Бозавите може да са всякакви но не са тъпи! Те са едни от първите в ЕС, но си ЗАПАЗИХА ПАУНДА (АНГЛИЙСКАТА ЛИРА). Понеже нас ни управляват ПУТКИ,ще сменим Лева с евро. Национални ПРЕДАТЕЛИ УПРАВЛЯВАТ България последните 30 години!!!!

А някои от управляващите не само са такива, каквито казваш, но са и тъпи кърджалийски такива, както казва един добре информиран човек.

Очевидно на Евросъюза му готвят незавидна съдба. Разпадането му ще ликвидира еврото като платежни средство за близо 1/3 от световните плащания. Доларът (80%) и паунда (20%) ще се настанят на мястото на еврото и това ще даде на англо-саксонския свят поне 20 години благополучие. Колкото до държавите от ЕС - те са само консуматив.

Ще гледаме сеирът на розовите зад_ници. Като си затворят границите ще ги питам кой ще е бе жените им....

За целта те са си внесли предостатъчно африканци и араби. А бе след като "негър" е обидна дума, "арабин" не е ли? Не трябва ли вместо нея да използваме примерно "петролоазиатец"?

Ти за тях не се притеснявай. Я ми кажи на теб като са ти отворени границите, жена ти защо я шибат само цигани?

От собствената си жена ли правиш извод?

не ги мислете ингилизите. те винаги са били добре . имат толкова бивши колонии, които умело използуват все още ,а пък и чичо сам е зад тях. да си гледаме нашата градина и нашите проблеми , а те не са малко !

Много добра новина, сега остава само да вдигнат данъците Банано берачите в ЮК много скоро ще разберат какво се нарича поевтиняване на валута. Пригответе се за 1.40лв за паунд

се усра и на Джонсън облиза той гъза

С колко в час ги такова ЕС лидерите, Борис? До тук изчислявам 199.

Аз пък си мислся че Великобритания все върви в правилна посока . На снимката се вижда че някой са се научили да си мият ръцете предполагам напоследък.

Лондон,нали се отказа от Европа.А сега когато САШ се откаже от Лондон той какво ще чини???На чие рамо ще плаче Джонсън.ако още са го оставили англичаните-та били те и бели???

Не знам кой е на зор! Великобритания изнася 45% от продукцията си в ЕС, ЕС от своя страна само 10%. Ако няма договор губи Великобритания, не ЕС. Келемето Джонсън блъфира до последно, като и двете страни знаят, че той няма абсолютно никакви карти!

накара Мишел Барние изцяло в гащи да се усере

главният преговарящ за Брекзит от страна на Франция и ЕС Мишел Барние е вече преназначен на любимия му за него пост-главен мнетчия в забутаните улици край река Сена. Честито Мишо!

Мрачното бъдеще пред британците не се дължи на БРЕКЗИТ. Нееее. На корона вируса се дължи!

Мбухахаха... Еврастите са просто жалки... "Даваме възможност на британците да удължат сроковете... Можем да ускорим преговорите... Има възможност за сделка..." А британците си стоят на своето: "Не щем да се занимаваме с вас, ма въобще!". Баси подигравката...

Кой ги пита британците бе льольо. Колкото теб те пита Боко какво искаш.

то се знаеше отдавна

Това са гордите НАГЛИчани, как ще преговарят? Кога в историята НАГЛИчаните са преговаряли с някого за нещо? Те са свикнали с армадата да решават всичко. Все още сънуват, че са великата британска империя от 19 век, над която слънцето никога не залязва. И те имат самочувстието на нашите братя, великите северномакедонци.

Само една е разликата между двата народа - британците са произлезли от маймуните, а македонците от българите.

преговарят с франсета, не ги подценявай може би са по-големи рендета от англетата:)

При това положение не се знае дали ЕС ще поръча ваксина за коронавирус от англо-шведската фармацевтична компания "Астре Зенека".Танто за кукуригу.

Светът не свършва с ЕС!

Парадоксът е , че точно Лондон иска да е част от Европейския съюз, :))) Истината е , че Лондон иска Европейски съюз, но Великобритания на борко джонсън не ще и ще си плати за това, включително и невинният град Лондон !!!

Е как няма да иска Лондон, като 70% от лондончани са с родни места из колониите.

Точно родените из колониите масово гласуваха ЗА Брекзит. Беше им обещано че техните породи ще имат същото, че и по-голямо предимство (като част от империята) пред европейците ако излязат. Статистически паки и индийските квартали гласуваха ЗА излизане.

Ами ако ЕС отстъпва на Лондон и не може да му скръцне със зъби, тогава ЕС се самодоказва като неефективна и разпадаща се организация, която трябва да бъде разпусната. За какво ни е, ако не може да защитава икономическите интереси на членовете си?

На вас, кремълските тролове , Европейският съюз ви е донесъл много пари, докато пускате безумни коментари срещу него :)))) Кой е казал, че Европейският съюз отстъпва и не "скърца със зъби" ???

Нещо кривиш лшнията на Козяк ти и ще ти дърпат ушаците! :))) И кво е направил ЕС - как точно скърца със зъби, че нещо нито се вижда, нито се чува.

Дясния Бойко кога ще го пуснат в Шенген и Еврозоната? Лявия Станишев за две години го пуснаха в ЕС.

Линиите на козяк изобщо не ме интересуват !!! Великобритания ще загуби от излизането от ЕС !!! ЕС ще загуби също, но значително по-малко !!! Ще спечелят враговете на ЕС - САЩ на тръмплер и Русия на путлер !!! А борис Джонсън ще остане в историята като разрушителя на Великобритания , за съжаление :(((

Божо-жожо, голям дървен философ си.

Eврозелките се натискат на Велика Британия, но тя ги отсвирва :)

Колко копейки плащат за такъв идиотски коментар ???

Не му се връзвай на резака. Велика британия????? Смях! Колко може да е велик този остров пълен с измет?

Вече няма смисъл от преговори с Брекзитания. По-добре да се поизпържат 4-5 години в собствен сос без сделка. След това ще лазят в Брюксел за милостиня. То престолонаследникът им избяга с няква недоказана US кифла, какво остава за бизнеса. Назад британци! Смело към светлото минало на Х век. Хахахахах!

Престолонаследника? Верно ли? Ама 8мия поред? Или3тия?

Сега англичаните ще разберат кон боб ядели. САЩ е бъгава държава и англо-саксонската империя си отива...

Сега Великобритания ще стане абсолютен сателит на САЩ !!!! Офшоритания :(((( Какъв интерес имаха да излизат от Европейския съюз ????

Голям! Голям процент от финансите са в Англия и от там се управлява голяма част от света. Как мислиш, дали те искат да делят с някого?

Голям процент от финансите ще избягат от Великобритания, защото Великобритания беше мост между САЩ и Европа !!! Сега Великобритания има само една възможност, да бъде пудел на Вашингтон , което автоматично я изважда от възможността да разполага с европейски пари !!!

Стари ти са данните. Лондонското сити не това което беше. Ако през 2011 16% от Б ВП на Лондон беше от финансови трнзакции, то през 2018 12%, а сколко е падането за 2019 скоре ще се разбере.

Изнасяйте си ягодите, сайдъра и насраните ягуари за Америка... Смешници, вие сте страната с най-много кибер престъпления, не знаете от къде да си пуснете компютъра ама имате онлайн банкиране. Хайде в лево!

Няма по-коварни, алчни,високомерни и алчни от Англичаните!!!

Защото ние сме много стока та си тръгнал другите да оправяш.

Подкрепям! Сега ще видят английските свине!

точно така, браво, Борис, ти английски разбираш, не си прост като мене, ама пак им го тури в задния двор!