Великобритания ще се бори с фалшивите новини

Британският парламент започва разследване на разпространяването на фалшиви новини и проучване на начини за борба с тях.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания ще се бори с фалшивите новини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СРЕДНОВЕКОВЕН ПОХВАТ ЗА ЛОВ НА ВЕЩИЦИ!!!МНОГО Е"НАПРЕДНАЛО"ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА ОСТРОВНИТЕ ПИРАТИ!!!

Нека ВВС произведе фалшиви новини за теб - можеш да ги осъдиш и после цял живот да не работиш. Нека обаче Альоша от тролефермата съчини че правиш секс със сестра си и 'сензацията' се цитира моментално от 100ина 'независими' източника, тогава ... УСПЕХ!

Ми да! Какво пищите мурзилки? Истината е само една и тя се казва димУкрация!

Каква ирония- брекзитът беше провокиран от изцяло фалшиви новини за българите и румънците, които ще наводнят острова... Крадецът вика дръжте крадеца!! Както са тръгнали след някоя и друга година може да им се наложи и с корупцията да се борят...

Председателят на комисията Деймиън Колинс каза, че тази тенденция е "заплаха за демокрацията". През комунизма е било същото. Очевидно на къде вървим. Разкарахме се от тоталитаризма и отидохме в свободния запад, само че нещата се указаха същити, както е било и преди............

,,указа се",че на Запад се живее много по добре от колкото в България която е заробена икономически от Русия и е системно ограбвана от руски и български престъпни организации! И колкото и да лъжете по добрият живот на Запад и по големите възможности които има там са действителност в която два милиона българи живеят,учат,работят,създават си бизнеси!

За подобен титан на мисълта и експерт по геополитика, граматиката и правописа са ненужни досади..

Шило

Цензурата вече "борба с фалшиви новини" ли се нарича?

Що?Ами в родината на Вашите спонсори как се нарича цензурата? Ами новините за разпадаща се Европа където хората ,,мечтаят Путин да ги освободи"и да им бъде пожизнен президент не са ли фалшиви?

Тогава трябва да си закрият сами БиБиСи-то! Оттам започва борбата.

Терминът стана известен покрай победата на Тръмп. Вече всичко, което не е угодно на либерастите, се нарича "фалшива новина". А Зекенбърг въведе специален софтуер във Фацебока да крие положителните новини за републиканците. След което изсели 100 души от родните им домове във Хаваите, защото му пречели на гледката от новото му имение.

Кога и тук нашит етулупи ще приемат такъв закон, ама да се спазва стриктно, че то вече от платени путлераски тролове не се трае. Влизаш в коментарите на някаква новина, даже технологична да е и те там вече, осрали 90% от коментарите и то мани, ами едно и също плещат, едни и същи опорни точки. МОга даже да ви ги изредя, толкова са ми втръснали: 1. Абе вие руснаци не ги гледайте, вие си вижте вашата кочина и как живеете 2. Путя пускай атома и избий всички соросоиди, размажи ФАШ, те вече се насират и носят памперси пред невероятната военна мощ на майка Россия 3. Всяка новина , че нещо е взле в Колхозия веднага се коементира така: "Абсолютна соросоидна пропаганда, в това е хибридната война на Запада и ФАЩ срещу православна майчица Россия" :))) Ха-ха-ха-ха, толкова са жалки и прости милите, мислят си, че хората не виждат кое, как е. Ама за пустите му копейки не само род и Родина, ами и майките си продават и ги псуват

Знаете какво.

Е на това му се вика Цензура в името на "демокрацията" - да им е честито. А лъжите ще се разпространяват официално от официалните им медии, които от години съобщават новини от сорта: "може да се предполага, че ...; има съмнение за...."

А разпространението на фалшиви новини, особено по фейса, според теб какво е? Свобода на словото ли?

Под лозунга "Заплаха за Демокрацията " ..Запада вече Унищожи...Демокрацията ! Фашизъм настъпва ! ЕС Фашизъм !

Ха Ха Ха . Да започват с BBC. Общо взето DW,BBC,CNN....отдавна им е излязло името presstitutes.... Това не е измислено от мен. В ерата на бързите комуникации тези боклуци лесно се ловят. Тоталитарните медии ряпа да ядът пред западните лъжливи СМИ-та

Мурзилките се закъхарили за ВВС. Нье били харни. Нидейти ва. Когато те за референдума в Крим показаха опашките от усмихнати хора, желаещи да гласуват, лоши ли бяха? Не сте дорастнарли да мерите ВВС с мизерния си аршин. Лека нощ.

Етоти си типичен разпространител на фалшиви новини...... Когато BBC показваха това коментара какъв беше а ? За BBC и другите псевдо западни СМИ-та иам едно много хубаво писмо на Героги Марков (който е работил там ) до Димитър Бочев малко преди да бъде убит Там има много за цензурата в BBC и как тя е налагана

връщаме се във времената на "работническо дело" и пропагандата излъчвана от единствения за онова време телевизионен канал. когато излезе "втора програма" се появи и един виц: като превключиш телевизора на втора програма, там в телевизора седял един милиционер, който размахвал строго пръст и казвал: "АААА! Не така! веднага да включиш пак на първи канал".

Никой, освен Държавата, няма право да разпространява пропаганда - това е и ще бъде държавен монопол.

От тази новина разбирам, че британците ще подгонят тези, които казват истината. БиБиСи например, бълва толкова много помия, но всяка година обира наградите за най-качествена журналистика. До преди седмица плюха срещу Тръмп, сега когато Мей бе в Щатите започнаха да обръщат полюса полека. За да не бъде видимо, в новините си наблегнаха повече на това как Мей се държала "мъжки" а за Тръмп не споменаха почти нищо. И това ако ми било публицистика!

Че ти и ВВС ли четеш ва? Въх, въх...

НароденСъд 2

Гледам го всяка сутрин докато си пия кафето. Не е, като БТВто ама става....

Всъщност референдумът за брекзита беше доведен до този резултат чрез фалшиви финансови данни, които подедоха много избиратели. Това станба ясно дни след референдума, когато всички стреснати решиха да ревизират случилото се. Борис беше спретнал откровени лъжи за населението и бха документирани на снимки. Срамна история. Нещо като българиските комунисти.

са от ББС и СНН. Истинските ги произвеждат Саша и Вася от медийния отдел на Савушкина 55.

които са вътре в нещата откъм руска страна, знаят. :-)))

от руска страна са само Пупу и четиридесетина разбойника. От останалите се иска само да слушат, да цаливат ботуши и да се възхищават.

нищо не се чува за новия градоначалник

да се чуе - по РТ ли?

Аха, ..... лъжецът ще вика "Дръжте лижеца" ......

"Великобритания ще се бори с фалшивите новини" ами да започне от бибиси. гледахме чудесни, скалъпени репортажи от въдворяването на мира в Сирия с участието на евтини актьори и статисти.

JMM®

Британия и фалшиви новини - сещам се за кривите краставици и размера на презервативите, които определиха британският вот за членство в ЕС! А сега, щели да се борят .... "късно е либе за китка" ....

Махате възможността да се коментира. Вижте CNN, няма коментари.

Британски есминец идва в Черно Море. Това истинска новина ли е,или е демократична ?

не есминец, а разрушител.

Шанс за пореден руски облет с легендарения и непобедим Су-24, който героично ще неутрализира наглите нашественици с неумеющаналоввмире лъч на смъртта директно от китайската си черна кутия. Урря!

Баща му да е бил два пъти премиер.

Путин си върти народа на шиш, а те му пляскат, че и весела публика има. 2 пъти мени конституция само и само да се задържи вовеки.

Така е....пак ще я сменя Путьо. Новото изискване ще е - да е най-много 150см висок, плешив, грозен и да има поне 2 мандата като президент преди това.

Мен ме кефи вашият премиер, шест от министрите ви, и най вече министърът на отбраната.

Ако това го въведат в Раша, голяма борба ще падне там !!! То само фалшиви новини, статии, речи....като държавата им !!!

Скрий се бе с еляк.

Щом държавата се занимава с "фалшиви" новини значи тя се се превърнала във ФАЛШИВА СОРОСОИДНА ДЪРЖАВА !

Това е една от най-смислените демократични стъпки от доста години насам. Определено задачата не е лесна, но вече е съвсем ясно, че невярната информация вреди и създава хаос. Как обаче ще бъде решена тази задача без това да застраши демокрацията ще е интересно да се види.

Великобритания ще се бори с фалшивите новини - като измисля истински ...

,,истинските"новини ги измислят в трол центровете на Путинската пропаганда и после ги пускат на тролипутниците си!Вече много пъти едни и същи лъжи сме засичали с мои приятели на различни езици,но с дума по дума едни и същи текстове!

Напатиха се цивилизованите хора по света от хакерите на Путин и започнаха да вземат мерки. Пропагандната машина на азиатите трябва да бъде обуздана. В името на демокрацията ограниченията са абсолютно необходими. Подкрепям напълно действията на британските законодатели. Още повече обединеното кралство е люлката на съвременната демокрация.

браво толкова блажен пост отдавна не бях чел. Заработи си честно баничката

Демократчето ти за ,,Гладио'' чувал ли си?Имаш ли представа какво е това и какво са се занимавали? Ще ти дам един жокер,не са руснаци.

Люлката на демокрацията е избила и ограбила по колониален начин доста държави. В Индия "люлката на демокрацията" е връзвала недоволните за цевта на оръдието и еги е убивала публично за удоволствие. Год сейф да Куин,троле безпомощен !

По фалшива новина от тази не може да има. Та нали измамата си елемент от британската култура

Всъщност, официалните новинарски канали в UK - BBC, ITV, Channel 4, представят почти едни и същи новини, усложливо предъвкани по правилния начин, та някой да не се обърка. Точно англичаните са майстори на манипулациите.

Световните кукловоди много се уплашиха от свободният интернет и решиха да правят цензура, под благовидният предлог, че пазят от фалшиви новини. Толкова гнусно. Искат да контролират и информацията в интернет. Много опасна тенденция.

Много им бърка в ... здравето на световните кукловоди свободата на мнения в интернет. Въртят-сучат и все се чудят как да изтропат някой закон за цензуриране на нета.

Да заливаш с помия сайтовете по света и да забраняваш свободата на словото в Русия е путинска пропаганда!

Грешна ти е информацията.Или по точно фалшива.

Ми, да се бори! Дон Кихот пък се бори с вятърни мелници, когато няма вятър!?

Ами не е лошо да се обърнат към ЦРУ и МИ-6 те са царете на фалшивите новини.

И кой че казва, кое е истина? ВВС, и кой че им поверва, шотланците или ирландците, ами англичаните те че им поверват ли?

Ааа, не се притеснявай! То си има и сега Министерство на истината, съвсем по оруеловски! За него работят куп медии, дори и дир.бг, подпомагано братски и най-вече финансово от друг рупор на "истината" - дойче зеле ;)

Каква "борба" срещу "фалшиви новини" ? Ами те, най фалшивите новини излизат от Англия !

Въобще не ме интересуват тея трейспотинги дето ядът панирани десертчета марс. Прави ми впечатление как ББ се изпари и някак си се изчисти в интернет пространството от присъствието му и на Свинетка и другите. Направо разтовариха мрежата от глупостите си. благодаря им

Това в фалшива новина!

ДАЕЕ... ТИЯ АНГЛИЙСКИ КАТОЛИЦИ :))

Няма такава наглост,държавата която заедно със задокеанския си брат дълги години си е служила и продължава да си служи с фалшиви новини и всякакви други гадости щяла да се бори с фалшивите новини.

Така наречените "фалшиви новини" е поредната глупост на глобалистите, с която искат да замажат борбата си против свободното слово! Тъй като контролираните от глобалистите медии, които бълват лъжи и пропаганда, се провалиха и не издържаха конкуренцията на свободното слово в интернет, следва следващото ниво - цензуриране на интернет под фалшивия претекст за някакви фалшиви новини! Facebook, Twitter и YpuTube отдавна цензурират тези които не мислят "правилно", сега ще цензурират още повече и пак Русия им е виновна - хахаххахах

Я потърси по търсачките коя е Людмила Савчук и за какво се бори тя.

Марат Миндияров

Да Русия е светата вода ненапита. Начело на която стои диктатор.

Само Господ Бох!

Алгоритъма за борба с фалшивите новини в фейса в Германия на Меркел е следния: една фирма, държана от двама много брадати евреи, които се финансира от "отворено общество" ще маркира фалшивите новини по сигнал на определени читатели. Фирмата се казва correctiv и е естествено НПО (.орг). Та като се влезе в сайта има едно две изричения че всички дарения над 1000 евро ще се пишат във websites. на corrective, разбира се .org. Интересното е че като се влезе там страниците са на ... арабски. Ха да ви е честита цензурата и цензура на пишещите от дясно на ляво. Фашизма с полумесеца дойде.