Бунтовете в Лондон се разгоряха с нова сила, над 100 са арестуваните

Безредиците в Лондон тази нощ се разгоряха с нова сила, съобщиха Асошиейтед прес и ИТАР-ТАСС. Този път техен епицентър беше квартал Енфийлд, в северната част на британската столица, в съседство с Тотнъм.

Обратно в новината

Коментари - Бунтовете в Лондон се разгоряха с нова сила, над 100 са арестуваните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не казват всичко ,а това там е начин за интегрирането на малцинствата! Браво! От сега нататък по лошо!

ТОВА В ЛОНДОН ЖИВОТ ЛИ Е???БИЯТ,ПАРИ НЕМАТ,ГЛАД!!!ТУК Е ЖИВОТА! АКО НЕ ВЕРВАТЕ ПИТАЙТЕ БОКО ТИКВЕТО!!!

То отдавна се знае, че Лондон е един от най-опасните градове в света...

Има София има и Люлин гостите ходят в центъра.Ти колко пъти си ходил в Лондон а?Аз съм ходил но няма да ме разбереш.

Ясно: Приятелски поздрави от; Либия; Египет; Сирия; Индия: и особено силни поздрави Приятелски от; Сърбия; Ирак; Иран; Афганистан и Пакистан. Забравих...и от Чеченския народ

Драги форумци, няма никакви бунтове в Англия. Това е дезинформация. Как така?! Нали Англия е създала 280% от световната наука, 340% от световната икономика и 560% от световната култура?!!!

Така им се пада на англичаните - като прибират измета на света а хора като нас Българите който искат да работят и са мирни граждани ни ги допускат в страната си . Ха сега им сърбайте попарата на тази мързелива паплач . За такава сган само бой и да ги товарят на корабите и който откъдето е дошъл.

Твърде меко пипат англичаните. Такива безредици трябва да се решават за часове, даже за минути, а не за дни...

Амиии... така се случва то в бедните държави. Хората не издържат на мизерията и скачат на бунт. Добре сме си ние - потънали в благоденствие. ;)

яза да питам щот сът тъпа ..що като пиша нещо дето не се хаерсва на Дира все излизат технически проблеми ...пък га хваля Уорко например никога не е имало таквоз нящу...що ли тъй...дъл шъми убясни някуй...0)))))

После с мен !

Незабавно!...и да подложат на обстрел града, за да постигнат мир (както в Либия)!!!

Престъпността в Лондон е огромна ,особено в кварталите с черни :.Хакни,Бригстън,Кенингтаун....

Мисля, че парламента спешно трябва да приеме закон поощряващ и организиращ отново футболното хулиганство в Англия. Поне да изпускат парата в заградени пространства.

абе тъпчо що не си направиш труда да освободиш света от своето ненужно присъствие. мушмурок излишен!

А защо не се заселиш в Тотнам?! - квартирите са евтини, заведенията не са скъпи... Разбира се, че няма да те убият, ако си вървиш по главната улица през деня. Влез из кварталите и виж как ще те гледат едни тъмни субекти с качулки и бели кецове. Ако не те хване бъз да влезеш по-навътре, значи си доста на 'ти' с уличния живот. Това, което ти казвам, сум го видял, не ти приказвам от името на накой друг. Освен това погледах снимките от събитието, за да съм сигурен, че представите ми от района и хората там са верни. Просто видях същия персонаж, който съм виждал и наяве. За мен коментарите са излишни, защото картинката е ясна. Английските редови полицаи са въоръжени с електрически пистолети, а тук е ставало дума за дебела работа, т.е. за спец отдел в залавяне на престъпна група.

Напълно те подкрепям!

Интересно-случващото се в Лиибия-наричате законен протест, а в Англия -цитирам ви "безредици". При арести в Либия и Тунис-реакцията на запада е омиротворителна операция, а след над цитирам 100 арести в Лондон-ми ще има ли "омиротворителна операция", за налагане на демокрацията и защита на протестиращите?

Момче, в Лондон са застреляли бандитче, което е стреляло по полицай. Това са момчета от негърското гето, които си клатят незаконни престъпни групи и разнасят наркотици. Не ми се струва, че в някоя стран биха толерирали такова. Имат си право на изборен глас, имат си граждански права, но предпочитат да извършват незаконна дейност. Полицията ги засича. Опитва се да ги залови, за да приложи Закона. Те бягат, защото виждат, че са разкрити. Стрелят по полицай. Това да ти прилична на Либия, където хората нямат право да гласуват за друг, освен за политическия дикратор Кадафи? Аман от индеферентни като тебе!

абе индеферентния-за твое информация при Кадафи хората си живеят перфектно-безплатно образование, безплано здравеопазване, и то от чужди лекари, 20 000 долара при навършване на 18г възраст, евтини жилища, помощи в петцифрена сума при сключване на брак, гарантирана работа-за желаещите да работятр зцаплащане на разходите по оБразованието в чужбина а опозицията ,която хвалиш, се ръководи от човек -които ако си спомниш случая със сестрите ни ще ти стане ясно кой е... И същата опозиция е призната от нашата държава. Хайде направи си труда да провериш имената на лидерите на така наречената опозиция, и сравни с имена, споменавани преди време...

Не знам, ти какво смяташ, че ще каже Кремъл. Голямо сравнение направи между другото :) Англия и Либия... Само да те питам колко либийци има в Англия и колко англичани има в Либия? Надявам се някога да живееш в страна от "идеалните". Такива където приятели и роднини ще разказват където трябва, че не си бил достатъчно ентусиазиран на манифестацията на която разбира се си отишъл доброволно. И където синът ти ще им плакат на Павлик Морозов в стаята си, и ще слухти вечер дали не бълнуваш нещо неразрешено... Още повече се надявам аз да съм от другата старана на телената ви ограда...

Хм...само дето изобщо не беше така де. Иначе си демократ от висока класа, веднага се вижда.

Лицемерие бе пич, лицемерието е обяснението на всички европейски решения. На нас така ни утърва и това е...

набийте си го в главата.Няма "протести" и "протестиращи".

В големите градове на Англия има квартали, където бял човек изобщо не може да стъпи!

Много съвети за другите дават ТЕ, как да интегрираме тези и онези, а се оказа, че те не могат да интегрират техните си чернокожи , др пришълци и малцинства.

Бирмингам например - в крайните квартали е пълно с маймуняк...

приятелю, понаучи малко как се пише правилно на бЪлгарски

За съжалемие всвета започ наха необратими процеси които няма да доведат до нищо хубаво. Не ви ли напомня случващото се в Лондон на между племени вони в Африка или битка между племена в Индиа или близкия изток само че тук битката е между две цивилизаци , същите паления на 'колиби ограбвания ' и прочие

Поне си признаваш, че са те хванали за канарче, но всъщност си едно голямо КУКУ.

Това безумно неграмотно писание се повтаря два пъти в коментарите, за това се опитах да сигнализирам, а вие го извадихте и под статията - като пример за пределната неграмотност може би?! Това ли ви е идеалът за коментар - без пунктоация, без смисъл, някакъв брътвеж без правопис, негативен по съдържание, макар че е толкова безнадеждно неграмотен, че не се разбира много дори срещу кого е плюването в случая?! Такива ли искате да ви четат и коментират?!

коментарът не е толкова негативен,колкото опит да се обобщи ,че се наблюдават бунтове и размирици и в мюсюлманския свят,където както посочва коментатора целта е била преврат на клептокрацията и смяна на политиката ,но самото население също трябва да има воля за промяна и развитие . В Англия,недоволствата от несправедлива социална политика,която охранва и осигурява луксозни къщи на подпомаганите ,които злоупотребяват с милиарди и само се размножават,едва ли ще се изразят по този начин,както е било в тези квартали на Лондон ,където явно криминалното малцинство е върлувало в опит да сплашва още,не стига,че имат смъртни случаи ,свързани с младежките им банди,занимаващи се с престъпност и дрога,предимно цветнокожи,ежемесечно,и би средвало да протестират срещу себе си и техните си прояви

бунтовете и размириците са много лоши прояви, които не могат лесно да будат оправдани и обяснени. местните власти имат голяма вина, че са допуснали този неработещ мултиетнически модел, защото сега сурбат попарата на привлечената едно време евтина работна рука. аз заедно сус семеиството ми живеем, работим и учиме в лондон и благодариме на господ за тази вузможност. не би било правилно да се поставят всички цветнокожи в една категоря. наистина има преступници, леячи на соц. помощи и какви ли още не които са попаднали по някакув начин в тази страна ужким да намерят нещо по-добро. истината е че не е никак лесно дори на местните хора да се оправят в тези кризисни условя та камо ли за хора, които ни език знаят нито имат желание да се интегрират тук. Познавам и хора с които сум работил и учил от наи-различни страни и разцветки, които се справят много добре с живота тук. Прятели вярваите в Исус Христос, следваите Божието Слово и господ ще промисли за това от което имате нужда

е така, така. ми-5, ми-6 като даваха фалшиво основание да се намеска юк в други страни на неправителствена страна - това беше правилно. сега като действат недоволни в юк против правителството как е? правилно, така трябва да бъде. а 5 и 6 да ги закрият за подаване на неверни данни. подаване на кралицата-баба. позор!

защо ли след като тук е толкова лошо, целия свят напира да дойде в Лондон и Великобритания! За много от българите да живеят в Лондон е сбъдната мечта и никой не иска да се връща! Лондон е центъра на света, заедно с още няколко града и бил живял само там!

Нашете бългърки са готови да се оженият за негри само и само да останат в Лондон и далеч от България.

И Вавилон е бил "центъра на света"... Сега е в руини в Ирак в близост до резиденцията на убития Садам Хюсеин. Така че... каквото било, било. Всичко тече, всичко се изменя. Компренде?!

До всички по-долу пишещи. Защо пишете глупости? Били ли сте в някоя от английските колонии? Откъдето са минали англичаните, остава само пустош, мизерия, смърт и мъка. Защо пишете, че англичаните били допуснали тази сган при себе си? Когато тази сган бъде оставена на мира да живее по родните си места, тогава няма да има нашествия от емигранти в спокойните държави. Не може да доиш и изцеждаш докрай един народ и ресурсите му и след това да се възмущаваш, че този народ се опитва да оцелява по чужди земи и държави. Всеки емигрира натам, където е по-спокойно и сигурно. На всеки му се живее!

Я си напрегни малко мозъка, ако изобщо имаш такъв, и осмисли ситуацията.

прав е човека с написаното по-горе. какво толкова да размишлява?

За разлика от теб, аз наистина имам мозък. Самата ситуация не е в полза на бандитите. Но човек не разсъждава само върху една създала се ситуация, а търси как се е стигнало до нея. Ако тези хора бяха оставени на мира да живеят в собствената си страна и ако бяха престъпници, собствената им страна щеше да ги осъди съгласно своите си закони. А богатите държави нямаше да се препълват с чуждоземни престъпници. Много български цигани, а и не само цигани също вършат зулуми по света. Но това въобще не означава, че всички българи са престъпници. Или си на друго мнение?

Колонизацията не е хубаво нещо и Англия си освобождава колониите. Глад не е оставила. Не защитавам Англия, но помисли прди да пишеш. Сганта в Лондон е страшна. Минавайки през този район с личния си автомобил, трябваше да се отбия от А1010, да спра и да свърша нещо. Честно ви казвам! беше ме страх. Не сум русоляв и с бледо бяла кожа, но съм от бялата раса и определено не се почувствах спокоен, като слязах от колата си. Севън Систерс беше близкат аметростанция, набелязах я като станция, на която да нее слизам. Това е гето то черни далавераджийчета, както сме ги виждали по филмите. Наистина са навелци в Англия. Преди да бъда в Англия не бях расист, май и сега не съм. Но там разбрах защо мразят черните. Черните и себе си не понасят, камо ли да са нормални хора сред хората. Повярвайте нещата там се мнго зле и не знам как ще си ги оправят. Това е сган.

Ти не само си неук , но и доста неграмотен. А Англия е оставяла след себе си такъв глад и мизерия, какъвто не си виждал дори и във филмите на ужасите. А, повярвай ми, тези които в момента защитаваш и теб като славянин, те броят за по-низш от себе си. Ти в техните очи , си със стойност не по-висока от тази, която ти , от своя страна, лепваш на тукашните цигани

Имаш в предвид САЩ, Канада, Австралия?

Явно в този форум кипи високо интелектуален дебат. Щом и САЩ и Канада , а че и Австралия минават за английски колонии в твоето съзнание, значи си много високо начетен. Много съм любопитен на реакцията на един американец, като му кажеш , че е английска колония?!?!?!?! Нямам думи!!!!! Това, че в тези държави има много английски заселници, не ги превръща в английски колонии. Моля, почетете малко и тогава отново елате във форума

естествен подбор. все пак, имаме право да избираме да не бъдем жертви - на всички е дадено еднакво количество мозък, ами да го развиваме и няма да бъдем ние използваните, или пък негри, араби и т.н. не оправдавам насилие, жестокост, агресия и експлоатация, ама нека бъдем реалисти. излиза, че когато си се заселил в земя, където не се налага да се трудиш, ти просто не се развиваш. няма лошо, но рискуваш да я загубиш - такъв е животът, бе човек :-) британците са били едни от най-дивите племена и са живели в земя с неприятен климат и малко ресурси - кое е било онова нещо, което е направило от англичаните първа световна сила? явно имат повече воля, дисциплина и интелект - ами, заслужават да грабят :-)

прав си бой, глад-смърт-мизерия. след французите поне остават ферми. другото е същото.

В кои колонии е донесла глад, смърт и разруха, че нещо не се сещам. В Хонг-Конг ли умират от глад?

Ти май си същия дето и САЩ превърна в английска колония :/

По този повод, винаги съм се чудила какво ли би било, ако бяхме 500 години английска колония вместо турски вилает? Вероятно сега щяхме да измираме от глад и в знак на протест да крадем ...

И на теб, Марийче, едно голямо БРАВО! Само ако Ви познавах, всичките, които толкова неграмотно се изказахте по адрес на колониалното наследство на Англия, бих Ви събрал всичките и за моя сметка, бих Ви разходил из тези, така облазявани от Вас колонии, а и бих Ви оставил за година-две да поживеете като местни, там .

дир.бг , реже коментари!!!!!!!!!!!!!!

И то много често. На кой ли целуват ....... ?

А "бан" получаваш ли, след рязането и изтриване на вече публикуваното?

Това са резултатите от толерастията! Западняците сега ще си берати хрупат горчивите й плодове, но да знаят, че тепърва започва!

В цял свят стачки,протести или всякакъв вид недоволство към всластимащите се организират и провеждат от МЛАДЕЖИ.....а в нашта скъпа държавица , младежите имат други по важни неща да правят...да ходят по кафета , дискотеки...И в редките случеи когато някои реши да протестира ПЕНСИОНЕРИТЕ са единствените които ходят по протестите.....Това не е естесвено !!!

Човек! Разбери тези размирици не се правят от англичаните, а от негрета, араби, цигани, гангстери и прочие ПАПЛАЧ....хора, които лежат на социални помощи и не ИСКАТ ДА РАБОТЯТ!!!!

Епа приятелю, там една социална помощ е по-голяма от средната заплата тука. Кой е балама - те че протестират, или ние че си мълчимЕ?

Какви младежи бе?! Това е паплач. Я отвяори английските сайтове и виж по снимките от събитията кои са 'протестиращите'. Това са бандитчетата от черните квартали, които искат да си правят американския модел престъпност, но не на вярното място. Черни далавераджийчета и убийци с качулки. Бил ли си някога в такъв квартал? Това е сбирщина от престъпници. Младежките ти пориви нека останат за Бузлуджа, макар и там да се събират убийци и наследници на такива, поне днес не убиват директно, а само по политически начин. Социализмът е израз на наглостта на некадърните, а не справедлив строй. Има да поумняваш, но не се знае генът ти дали го позволява.

Пенсионер, много глупав коментар. Аз съм млад човек който бачка по 50-60 часа на седмица, моите приятели са съшо на това положение. Нямаме време да се занимаваме с протести и тем подобни неща, защото сме заети да Ви изкарваме парите за пенсионните фондове. Но като говорим за хора които имат премного свободно време да се занимаят с тази дейност, това сте Вие, пенсионерите. 2,5 милиона сте, това е повече от 1/3 от населението на страната. По цял ден стоите на дрямка пред блоковете и говорите глупости. Писна ми да минавам покрай вас и да слушам глупости, колко било добре преди, кой бил крал държавата , кой какъв бил и т.н. Вземете се стегнете и използвайте времето което имате в изобилие за да организирате граждански прояви. Покажете, че сте нещо повече от биомасата, отгледана по време на комунизма и скопена откъм гражданска позиция и желание за промяна. Покажете, че сте нещо повече от бреме за младите, които не смогват да изкарат достатъчно за Вашите пенсии. Покажете някаква инициативност най-после.

Маркс-кризите при капитализма завършват с революции или световни войни!Бунтове в Англия,Израел,Гърция,Испания.В САЩ и Италия мощни вълнения-неогласени в медиите?Предстои Война!

Кризите при социализма завършват с тотална капитулация и смяна собственика на държавите...

Не е добре. Това е на една крачка от анархията, тогава всички страдат.

Усещам как т.н. "световен ред" нещо се разпада! Какво става, бе? Май че беше прав Т.Ж. като казваше да се снишим и изчакаме! Но до кога?

Отдавна времето е определено, 21.12.2012 година. Атеизмът ни ни пречи да осъзнаем какво ни чака, ако не се разделим точно с атеизма си. Новият световен ред се разпада, но се стреми и нас да завлече в небитието. Божията помощ може да се получи след разкаяние, себе опрощаване, преобразяване...

Новият световен ред все още не е дошъл. Като дойде, ще имате повече неща за коментиране - само дето може на повечето от вас и Интернет да не им се полага - ха-ха-ха-ха.

...и последната граната запрати там - в божия храм...

това което се случва в англия малко ме интересува,не им съчувствам на тия,които отричат,че в българия е нямало турско робство и геноцид над народа ни.но това трябва да е урок за управляващите ни изроди,за да не се допусне нахлуването на българска територия такава паплач!

Напълно подкрепям мнението ти! англичаните и франсетата са ни закопавали,когато и както могат! Изобщо не им съчуствам на тези примери за демо-крация!

Един призрак броди из Европа ...

...и сега тази сган налага техния си ред...

Ако тези същества си седяха по родните страни ,може би там щеше да има повече демокрация.Аман от мултикултурализъм. За българи и румънци е по-сложно да работят в ЮК отколкото за "гражданите "на разни южни държави.

Той няма толкова акъл и амбиции за собствен бизнес. Там трябва мозък и желание да рискуваш всичко което имаш. По-скоро ще разбие някоя витрина, отколкото да създаде нещо.

Какво стана с кадафито??

кадаифа чопли семки оставиго сега на мира човека не стига че му падан натовски миротворски бомби у двора ;)

Това е пътя за решаване на проблемите,а ние тук сме ебаси овцете.Те си ни таковат,ние си блееме и така цял живот....

Като гледам как са си решили проблемите...

Ма глупави хора има по тоя форум. Не пиши като не знаеш за какво говориш. Тези черни и арабски бандюги от Тотенхам вчера отишли в квартала над тях- демек Енфилд и почнали да трошат и горят всичко що видят. Това са дребни гангстери, дето друго освен да грабят и унищожават не знаят. Никакви проблеми не решават, а само създават. Цял Лондон го е страх да стъпва в Тотенхам заради тях. Точно като нашите цигани са, само дето имат повече оръжие.

На 27 години и вече баща на 4 деца?

и сигурно от 4 маiiки :)

Виште кво правят хората.вие тука си кротуваите да ви газят.

А ти къде си в цялата тая суматоха? Теб ако някой те тъпче, разреши си проблема, а недей да плачеш на чужд гроб! Нещастник!

гаден гербер

тук да не е по различно, цигани редовно нападат и изпочупват полицейски коли като стане нещо подобно

Трябва да се създаде забранена за полети зона, за да се попречи на кървавият диктаторски режим да използва въоръжена сила срещу протестиращите.