Коментари - Убийците от Лондонския мост имали и коктейли ”Молотов” | Днес.dir.bg

Убийците от Лондонския мост имали и коктейли ”Молотов”

Британската полиция е открила коктейли "Молотов" във вана, използван от извършителите на атаката в Лондон в събота вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Убийците от Лондонския мост имали и коктейли ”Молотов” | Днес.dir.bg

Коментари

По-добре да са в Британия, отколкото да дойдат насам!Там да си ги отглеждат,въобще да не ги екстрадират.Там им е мястото-при англичаните.

Много са зле англичаните. Всичките им джихадисти се отглеждат от тях самите. Техният "демократичен" подход води само към влошаване на ситуацията в следствие на което от месечни атаките ще се превърнат в седмични и скоро след това в ежедневни.

тия мутри за Европа са си вече стандарт , ама проблема им е българите и румънците

както и да ги оглеждам тия пичуи.. едно е сигурно, цял живот са клецали само козички....

Вижте тези физиономии. Басирам се, че рано или късно теорията и практиката на Хитлер за антропологията и расите ще се върнат със страшна сила - актуални и необходими за доброто на света.

Ага ти парапитеците, ега ти UK. явно UK няма бъдеще

англичаните много аграрен вид са добили....

британците ще излезат по тъпи и от краварките.... такива убавци как да не им дадеш гражданство.... :) гонете българите от Англия и си тъпчете от тия хубавци дето ви кастрят переодично с големия ятаган....

Незабавна екстрадация на всичките им роднини и следващите кандидати за девици доста ще се позамислят.

Какви невероятни поданици на кралицата! Какви натурални англичани :) Да се готвят направо в Бирмингам, Ливърпул и на други места да бъдат бити, колени, мачкани и ени :)

Както си и мислех, има пак замесени "британски граждани 1-во поколение " .... Англичаните са си виновни, че ги пускат и се опитват да ги интегрират...Няма такава интеграция, колко нашите мангали можем ги интегрира, толкова и тези маймуни....

Ще перефразирам компютърните спецове: Това са "вируси", но кой "програмист" ги е пуснал?

Като им гледам мутрите, тези и подобните им, едва ли ще се изплашат от плюшени мечета, цветя и свещички. А някакви еврогейове ни призовават за спокойствие и толерантност?!

Поне са красиви тия м ангали, не може да им се отрече че силно приличат на хора.

КЪМ ТИЯ МАЛОУМНИЦИ С МАЛОУМНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ , ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО!

Aко съм на летището контрол и такива ми идват директно ги връшам и черен печат и ако ме питат: за какво щото съм мисюлманин ли? Ще му кажа: -Не бе щото си много грозен

БРЦК

Докато не почнат да екстрадират семеийствата на терористиет до трето коляно и да бутат по една джамия на атентат и да им конфискуват имуществото - няма да има оправия ,а атентатите ще зачестяват.

И като ги гледаме само тия мутри, то е ясно че са джелати, че е трябвало да има такива прегради пред тях, че никога да не могат да стъпят в Европа. Само че Европейското и българското законодателство, беше превърнато в еврейско, и веднага ще ни обвинят в антисемитизъм, расизъм и тем подобни мантри, за да не може нито една държава и група от патриотични организации да действат по закон и най-нормална логика. Законодателството трябва да бъде ометено от всякакви заблуди, насадени от глобалната чифутска банда и клишетата за антисемитизъм да се ликвидират. Те провеждат нагла политика срещу бялата раса, и в същото време ти промиват мfзъците да не се съпротивляваш, защото било расизъм и т.н.?! - Огромна заблуда на сатанистите! Срещу чалмите и другите чернилки трябва да се предприемат законови промени, не позволяващи тяхното прииждане и замърсяване на Европейския континент, подклаждано и провеждано задкулисно от чифутските организации по тяхната талмудистка доктрина. Придошлите трябва да се екстрадират в техните родни места! Вероизповеданията да бъдат поставени под контрол на държавите и спазват основна политика, от вярващите да бъдат изкоренени всякакви уахабистки и агресивни реторики и насоки, религиите да се хуманизират. Такива жалони трябва да се забият в законите и политиките още от ... вчера!!! "...Законът за антитероризма трябва да се реформира и да има по-дълги присъди за някои провинения, заключи Тереза Мей." Тая кака и цялата камарила от меки китки турени от жидоянките да управляват Европа, още повече кралството, всеки ден плямпат недомислици. Че тия тръгват да мрат като камикадзета, а тя щяла да им увеличава присъдите?!! Цялата ви европейска управия е такава! И нашите ГРОБари , начело с националният предател, щял да ги слуша тях - "големите началници"! Тук се иска рязко скъсване с купищата измами, насадени в тиквите и законите. Радикална промяна в законите, действията в защита на националните приоритети и граници! Радикализъм, който елиминира всякакви измами като "антисемитизъм", "демокрация", "глобализъм", либерални хватки на проеврейските приятелства и т.н. Иска се Калъчката! На границата да се избиват всякакви нарушители, щом режат теловете и се провират като диверсанти! Също намеса на държавата във вероизповеданията, основно в мюсюлманското - като се изкоренят всякакви вмешателства от уахабитски и екстремистки школи от СА, и Близкия изток изобщо! Тия обещания, че отиват в рая като се гръмнат, те трябва да бъдат изкоренени от мозъците на чалмите! И много други мерки...

чехия и унгария вече избраха този път и сега евр(оп)ейците ги мачкат политически, икономически и както се сетиш. абсолютно съм съгласен с теб!

Да се депортират всички мюсюлмани Пакистанци от Лондон.

Ами да , бдения ,молитви .... Само наведени със свалени гащи ще победите мюсюлманите .

ти така си ги побеждавай. аз ще взема калашник.

кът видех снимките и ми стана ясно. тия просто завиждат на хората, че са хора. и че винаги ще си останат получовеци.

Получовеци!

Няма социален профил на тези терористи- от какво са недоволни, как са живели, как са се формирали, какво училище са посещавали, семейство и прочие. Тук трябва много анализ, ама без фалш- откровен анализ за да се предвижда поведението на тези типове. В повечето случаи там изолацията е невидима- под стъклен похлупак и те уж имат всички възможности, а всъщност са доста фрустрирани.

Арабите британците си ги вкараха с идаята да им бачкат. Тези смугли бачкатори обаче им завидяха и извадиха нож срещу "благодетелите" си. Добре е да им се РАЗПРОСТРАНЯВАТ ЛИЦАТА - МНОГО СА КРАСНОРЕЧИВИ!!!

Ще ограничим такива атентати само и единствено, ако в антитерористичното законодателство на ЕС влезе нов термин и се облече в законови рамки, а именно "Убийство по ПРЕДПАЗЛИВОСТ", където да пише, видите ли такива като тези от снимките стреляйте ги без предупреждение (ако искате да останете живи).

баси тъпите ингилизи, чи то само като го погледнеш ти стаа ясно че са талибани? Ко са чакали че не са ги гръмнали по рано?????

След бдението кметът на Лондон Садък Хан се прибра у дома си и каза на 4-те си съпруги - "Хайде да се помолим за душите на мъчениците, загинали за правата вяра! Те сега сърбат кафе при Аллах, а кючекини им мятат гьобеци".

журналята работят прекрасно, усетиха се. Текст към снимките е ненужен, само заглавието! Въздействието зрително е умопомрачаващо. Следва проясняване мозъците на масите...

както ни казваха в началотот на кризата финансовите йезуити от лондонското сити, можем да извлечем полза от тая ситуация. точно ние! Вижте снимките! Типищни шведи! западняците ще ги намразят след още малко и ще ни влязат в положението по въпроса с интеграцията им. И тогава - почва една голяма екскурзия и си решаваме проблема!

Еее тоя досущ Лазар Ангелов бре! Видиш ли брадат стреляй първо, после питай!

Взе ми думите от устата (куршумите от дулото)... :::))) Спасението от брадатите орки е само, и единствено такова...!!! Дааа...!!!

затвор за полицията , как така е съден за тероризъм и ще го още като им видиш идиотските лица, циганските гадни лица трябва да ги убиваш, да ги убивашшшш....как ще оставиш в държавата си тази пасмина тази полиция е малоумна както и тази в англия в франция германия, пълни малоумници в тези държави са властите престъпници -сега роднините на жертвата съдете властите в тези държави

Само не разбрах, защо ги показва тия маймуни, паметник ли ще им правят?

Най сетне руската връзка беше разкрита. Коктейл Молотов означава, че джихадистите са изпратени от Москва.

айде изкара една рубла .

Грозни парапитеци! Куранът ражда чудовища. Тия са плод на столетия inbreeding (бракове между роднини) и масирано оглупяване до ниво на амеби - по вдъхновение от Мохамед и неговия всевишен психопат. Като им погледнеш гнусните мутри разбираш моментално, че ислямът е деволюция! Хора, прочетете корана!

За какво да гледам дървото, като виждам плодовете - гнили и смъртоносни.

И както винаги ТЕРОРИСТИТЕ СА МЮСЮЛМАНИ ! Какво още трябва да се случи за да им уврет главит ена толерастите, че тази религия във всичките и форми няма място в цивилизования свят ! ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ СА МЮСЮЛМАНИ !

Към момента терористите са мюсюлмани, нооо... преди това бяха ИРА, Баските сепаратисти, Карлос Чакала... все християни... Тероризмът не са го измислили мюсюлманите...

Всички тия дето ги споменаваш ги няма в момента. А терора мюсюлманите си го практикуват от векове в собствените си държави. Не разбирам защо вместо да ги оставим да се трепят по между си трябва да ги пускаме сред нас ?

Гледам им снимките и смятам желанието им да се самовзривяват за напълно разбираемо, но защо сред хората? На такива трябва да им се връзва пояса и да се гонят в пустинята, да се самовзривяват там на воля.

Хора, самите фотографии говорят достстъчно. Защо чакат да направят някое нападение и тогава да се задействат. Това трябва да се прочиства в зародиш.

Абе ккво искат, това е чисти англичаните.

Имента и снимките на каналджиите кога ще побликува нашата полиция????

Никой няма да победите. Те се плодят десет пъти повече от християните и вместо да опъват кайша на работа, получават помощи. А кмета САДИк ги подкрепя и се хили вътрешно колко са прости хората ....

Не, не казвайте, че не ви е страх! Лицемерни страхливци!

И са отивали на мач между Уестхам и Блекбърн....

Твърдял,че е от марокански или либийски произход,че е на 25 или 30 години,имал две самоличности???След като всичко е в компютри как не са засекли,че мутрата му е една и съща?В Германия 30 000 били с по няколко самоличности.Това е резултата от либерастията и толерастията.

Коментари - Убийците от Лондонския мост имали и коктейли ”Молотов” | Днес.dir.bg

Убийците от Лондонския мост имали и коктейли ”Молотов”

Британската полиция е открила коктейли "Молотов" във вана, използван от извършителите на атаката в Лондон в събота вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Убийците от Лондонския мост имали и коктейли ”Молотов” | Днес.dir.bg

Коментари

По-добре да са в Британия, отколкото да дойдат насам!Там да си ги отглеждат,въобще да не ги екстрадират.Там им е мястото-при англичаните.

Много са зле англичаните. Всичките им джихадисти се отглеждат от тях самите. Техният "демократичен" подход води само към влошаване на ситуацията в следствие на което от месечни атаките ще се превърнат в седмични и скоро след това в ежедневни.

тия мутри за Европа са си вече стандарт , ама проблема им е българите и румънците

както и да ги оглеждам тия пичуи.. едно е сигурно, цял живот са клецали само козички....

Вижте тези физиономии. Басирам се, че рано или късно теорията и практиката на Хитлер за антропологията и расите ще се върнат със страшна сила - актуални и необходими за доброто на света.

Ага ти парапитеците, ега ти UK. явно UK няма бъдеще

англичаните много аграрен вид са добили....

британците ще излезат по тъпи и от краварките.... такива убавци как да не им дадеш гражданство.... :) гонете българите от Англия и си тъпчете от тия хубавци дето ви кастрят переодично с големия ятаган....

Незабавна екстрадация на всичките им роднини и следващите кандидати за девици доста ще се позамислят.

Какви невероятни поданици на кралицата! Какви натурални англичани :) Да се готвят направо в Бирмингам, Ливърпул и на други места да бъдат бити, колени, мачкани и ени :)

Както си и мислех, има пак замесени "британски граждани 1-во поколение " .... Англичаните са си виновни, че ги пускат и се опитват да ги интегрират...Няма такава интеграция, колко нашите мангали можем ги интегрира, толкова и тези маймуни....

Ще перефразирам компютърните спецове: Това са "вируси", но кой "програмист" ги е пуснал?

Като им гледам мутрите, тези и подобните им, едва ли ще се изплашат от плюшени мечета, цветя и свещички. А някакви еврогейове ни призовават за спокойствие и толерантност?!

Поне са красиви тия м ангали, не може да им се отрече че силно приличат на хора.

КЪМ ТИЯ МАЛОУМНИЦИ С МАЛОУМНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ , ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО!

Aко съм на летището контрол и такива ми идват директно ги връшам и черен печат и ако ме питат: за какво щото съм мисюлманин ли? Ще му кажа: -Не бе щото си много грозен

БРЦК

Докато не почнат да екстрадират семеийствата на терористиет до трето коляно и да бутат по една джамия на атентат и да им конфискуват имуществото - няма да има оправия ,а атентатите ще зачестяват.

И като ги гледаме само тия мутри, то е ясно че са джелати, че е трябвало да има такива прегради пред тях, че никога да не могат да стъпят в Европа. Само че Европейското и българското законодателство, беше превърнато в еврейско, и веднага ще ни обвинят в антисемитизъм, расизъм и тем подобни мантри, за да не може нито една държава и група от патриотични организации да действат по закон и най-нормална логика. Законодателството трябва да бъде ометено от всякакви заблуди, насадени от глобалната чифутска банда и клишетата за антисемитизъм да се ликвидират. Те провеждат нагла политика срещу бялата раса, и в същото време ти промиват мfзъците да не се съпротивляваш, защото било расизъм и т.н.?! - Огромна заблуда на сатанистите! Срещу чалмите и другите чернилки трябва да се предприемат законови промени, не позволяващи тяхното прииждане и замърсяване на Европейския континент, подклаждано и провеждано задкулисно от чифутските организации по тяхната талмудистка доктрина. Придошлите трябва да се екстрадират в техните родни места! Вероизповеданията да бъдат поставени под контрол на държавите и спазват основна политика, от вярващите да бъдат изкоренени всякакви уахабистки и агресивни реторики и насоки, религиите да се хуманизират. Такива жалони трябва да се забият в законите и политиките още от ... вчера!!! "...Законът за антитероризма трябва да се реформира и да има по-дълги присъди за някои провинения, заключи Тереза Мей." Тая кака и цялата камарила от меки китки турени от жидоянките да управляват Европа, още повече кралството, всеки ден плямпат недомислици. Че тия тръгват да мрат като камикадзета, а тя щяла да им увеличава присъдите?!! Цялата ви европейска управия е такава! И нашите ГРОБари , начело с националният предател, щял да ги слуша тях - "големите началници"! Тук се иска рязко скъсване с купищата измами, насадени в тиквите и законите. Радикална промяна в законите, действията в защита на националните приоритети и граници! Радикализъм, който елиминира всякакви измами като "антисемитизъм", "демокрация", "глобализъм", либерални хватки на проеврейските приятелства и т.н. Иска се Калъчката! На границата да се избиват всякакви нарушители, щом режат теловете и се провират като диверсанти! Също намеса на държавата във вероизповеданията, основно в мюсюлманското - като се изкоренят всякакви вмешателства от уахабитски и екстремистки школи от СА, и Близкия изток изобщо! Тия обещания, че отиват в рая като се гръмнат, те трябва да бъдат изкоренени от мозъците на чалмите! И много други мерки...

чехия и унгария вече избраха този път и сега евр(оп)ейците ги мачкат политически, икономически и както се сетиш. абсолютно съм съгласен с теб!

Да се депортират всички мюсюлмани Пакистанци от Лондон.

Ами да , бдения ,молитви .... Само наведени със свалени гащи ще победите мюсюлманите .

ти така си ги побеждавай. аз ще взема калашник.

кът видех снимките и ми стана ясно. тия просто завиждат на хората, че са хора. и че винаги ще си останат получовеци.

Получовеци!

Няма социален профил на тези терористи- от какво са недоволни, как са живели, как са се формирали, какво училище са посещавали, семейство и прочие. Тук трябва много анализ, ама без фалш- откровен анализ за да се предвижда поведението на тези типове. В повечето случаи там изолацията е невидима- под стъклен похлупак и те уж имат всички възможности, а всъщност са доста фрустрирани.

Арабите британците си ги вкараха с идаята да им бачкат. Тези смугли бачкатори обаче им завидяха и извадиха нож срещу "благодетелите" си. Добре е да им се РАЗПРОСТРАНЯВАТ ЛИЦАТА - МНОГО СА КРАСНОРЕЧИВИ!!!

Ще ограничим такива атентати само и единствено, ако в антитерористичното законодателство на ЕС влезе нов термин и се облече в законови рамки, а именно "Убийство по ПРЕДПАЗЛИВОСТ", където да пише, видите ли такива като тези от снимките стреляйте ги без предупреждение (ако искате да останете живи).

баси тъпите ингилизи, чи то само като го погледнеш ти стаа ясно че са талибани? Ко са чакали че не са ги гръмнали по рано?????

След бдението кметът на Лондон Садък Хан се прибра у дома си и каза на 4-те си съпруги - "Хайде да се помолим за душите на мъчениците, загинали за правата вяра! Те сега сърбат кафе при Аллах, а кючекини им мятат гьобеци".

журналята работят прекрасно, усетиха се. Текст към снимките е ненужен, само заглавието! Въздействието зрително е умопомрачаващо. Следва проясняване мозъците на масите...

както ни казваха в началотот на кризата финансовите йезуити от лондонското сити, можем да извлечем полза от тая ситуация. точно ние! Вижте снимките! Типищни шведи! западняците ще ги намразят след още малко и ще ни влязат в положението по въпроса с интеграцията им. И тогава - почва една голяма екскурзия и си решаваме проблема!

Еее тоя досущ Лазар Ангелов бре! Видиш ли брадат стреляй първо, после питай!

Взе ми думите от устата (куршумите от дулото)... :::))) Спасението от брадатите орки е само, и единствено такова...!!! Дааа...!!!

затвор за полицията , как така е съден за тероризъм и ще го още като им видиш идиотските лица, циганските гадни лица трябва да ги убиваш, да ги убивашшшш....как ще оставиш в държавата си тази пасмина тази полиция е малоумна както и тази в англия в франция германия, пълни малоумници в тези държави са властите престъпници -сега роднините на жертвата съдете властите в тези държави

Само не разбрах, защо ги показва тия маймуни, паметник ли ще им правят?

Най сетне руската връзка беше разкрита. Коктейл Молотов означава, че джихадистите са изпратени от Москва.

айде изкара една рубла .

Грозни парапитеци! Куранът ражда чудовища. Тия са плод на столетия inbreeding (бракове между роднини) и масирано оглупяване до ниво на амеби - по вдъхновение от Мохамед и неговия всевишен психопат. Като им погледнеш гнусните мутри разбираш моментално, че ислямът е деволюция! Хора, прочетете корана!

За какво да гледам дървото, като виждам плодовете - гнили и смъртоносни.

И както винаги ТЕРОРИСТИТЕ СА МЮСЮЛМАНИ ! Какво още трябва да се случи за да им уврет главит ена толерастите, че тази религия във всичките и форми няма място в цивилизования свят ! ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ СА МЮСЮЛМАНИ !

Към момента терористите са мюсюлмани, нооо... преди това бяха ИРА, Баските сепаратисти, Карлос Чакала... все християни... Тероризмът не са го измислили мюсюлманите...

Всички тия дето ги споменаваш ги няма в момента. А терора мюсюлманите си го практикуват от векове в собствените си държави. Не разбирам защо вместо да ги оставим да се трепят по между си трябва да ги пускаме сред нас ?

Гледам им снимките и смятам желанието им да се самовзривяват за напълно разбираемо, но защо сред хората? На такива трябва да им се връзва пояса и да се гонят в пустинята, да се самовзривяват там на воля.

Хора, самите фотографии говорят достстъчно. Защо чакат да направят някое нападение и тогава да се задействат. Това трябва да се прочиства в зародиш.

Абе ккво искат, това е чисти англичаните.

Имента и снимките на каналджиите кога ще побликува нашата полиция????

Никой няма да победите. Те се плодят десет пъти повече от християните и вместо да опъват кайша на работа, получават помощи. А кмета САДИк ги подкрепя и се хили вътрешно колко са прости хората ....

Не, не казвайте, че не ви е страх! Лицемерни страхливци!

И са отивали на мач между Уестхам и Блекбърн....

Твърдял,че е от марокански или либийски произход,че е на 25 или 30 години,имал две самоличности???След като всичко е в компютри как не са засекли,че мутрата му е една и съща?В Германия 30 000 били с по няколко самоличности.Това е резултата от либерастията и толерастията.