ЧЕЗ не била получила ”официално уведомление за нарушения”

ЧЕЗ все още не е получила “никакво официално уведомление за нарушения“ от българската прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ не била получила ”официално уведомление за нарушения” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАФИЯТА СЛЕД 89 Г. ТРЯБВА ДА ИМА НАРОДЕН СЪД!НАСТОЯЩИЯТ СЪД НЕ МОЖЕ ДА ОСЪДИ НИКОГО!СЪДЕБНАТА СИСТЕМА Е В ИГРАТА, ЗАВИСИМА Е ОТ ПРЕЗИДЕНТ, МС, НС!СЛЕД 89 Г.ЗАКОНОТВОРЦИТЕ ПАРЛАМЕНТА СА СИ ГЛАСУВАЛИ БЕЗПРЦЕДЕНТНИ , СПЕЦИАЛНО ЗА КРАДЕНЕ-ЗАКОНИ!ВСИЧКИ ЕНЕРГИЙНИ МАФИОТИ- НАКАЦАЛИ НА КЛОНА НА ЕНЕРГЕТИКАТА НЕ СЕ ПРИЗНАВАТ ЗА ВИНОВНИ! ТО ПЪК КОЙ ЛИ ПРЕСТЪПНИК СИ ПРИЗНАВА?! ВСИЧКИ НАЙ-НАГЛО, БЕЗ СРАМ ЗАЯВЯВАТ , ЧЕ "ЗАКОНЪТ ПОЗВОЛЯВА"! УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СА "ПРЕГАЗИЛИ "ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА! НУЖНО,Е ТОТАЛНО "ИЗПРАВЯНЕ" НА ИЗКРИВЕНИТЕ ЗАКОНИ, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ БЪРЗО ! ЗАТОВА,ГЛАВНОТО СЕГА Е , ДА СЕ ОБЛЕГЧИ НАРОДЪТ ОТ НЕСПРАВЕДЛИВО ОГРАБВАНЕ!ПРИ ДЕЙСТВИТЕЛНО ИЗПОЛЗВАНА ЕНЕРГИЯ ЗА 17 ИЛИ 30 ЛВ- ДА НЕ ПЛАЩАМЕ 2-3 ПЪТИ В ПОВЕЧЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ,ЗА КАЦНАЛИТЕ НА КЛОНА КРЪВОПИЙЦИ!

проф. Атанас Тасев е един евтин за купуване "експерт". Човек безотечественик и родоотстъпник.

Драги ми съклиенти на ЧЕЗ,с предпоследната ни сметка за тока ни бе изпратена и една листовка за цената му по пера отговарящи на регулаторната норма. Проверете личните си сметки по тази ,,откровена,,кръгова диаграма и ще разберете колко са ,,честни,,ЧЕЗ даже по собственото си откровение.

Професор Тасев, законът трябва да служи на българите. Ако сега не служи - да се промени. Няма вечни закони. Ако Европейските Директиви дискриминират България имаме официални лица, които да поставят въпроса за промяна на тези Директиви. Ние не трябва да сме роби на закона, а той на нас.

не само на чез да се отнеме лиценза, а и на останалите.електроразпределителната мрежа е от значение за националната сигурност и трябва да си остане държавна

Чакам да направите нещо по въпроса,стига приказки г-н Цацаров не сте главен говорител а такъв прокурор!

Прокурорът е сбъркал адресът! Да го изпрати на адрес: София, ул. Позитано 20, на вниманието на Румен Овчаров и Сергей Станишев.

На вниманието на : Политиците, Виновните, Прокуратурата, Партиите! Докато НАРОДА не се убеди в СПРАВЕДЛИВОСТ спрямо геноцида от бедност, мафиотско поведение и монополи, които разсипват нервите ни,затвори за виновните за катастрофата на държавата ни. Трябва да престанат да точат гнусни лиги отново за избори!!! Всичко в държавата е потънало до гуша в ЛАЙНА !! ТАКА, ЧЕ ТАЗИ СМЕТКАТА им е без кръчмар!!!

БОИКО НАЛИ КАЗА ПРЕДИ МЕСЕЦ,ЧЕ ДО КРАЯ НА ДЕНЯ ИМ ВЗИМАМЕ ЛИЦЕНЗА

Аз уведомявам ЧЕЗ: ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

Всички ще разберат по-късно, че тия разбират само от, ама здраво дърво. Това им е единстветото "официално" уведомление, което признават. Колкото кучето захапало кокал, разбира от протести и уведомления, толкова и тез чез.

г-н цацаров как ще гарантират обезпечаването с ел енергия на бг, чугдите собственици на ерп по време на воина.вапрос на националната сигурност.ако противника им плати да спрат тока в бг, това няма ли да доведе до загуба на воината и оттам загуба на територии

То и българските ви клиенти не получават официално уведомление, че са забравили да си платят тока, и ги изключват без уведомления и предупреждения. На тези не само трябва да им се отнеме лиценза, но трябва и да бъдат съдени. Точно когато направиха удара с високите сметки през януари, на мен също ми дойде сметка почти 2 пъти по-висока, вместо обичайните 50 лева - повече от 90. Веднага взех ключа от таблото и установих, че ми е надписано голямо количество нощна енергия. Веднага пуснах жалба до ЧЕЗ, като изрично казах, че желая незабавно да ми бъде върната сумата за надписаното количество изразходвана нощна енергия, тъй като не желая да бъда спонсор на ЧЕЗ. Жалбата естествено беше пусната след като си платих сметката. След ден-два е дошъл представител на ЧЕЗ и е констатирал пред домоуправителя, че наистина показанията на електромера не съответстват на отчетените от техния човек. Казал, че грешката ще бъде поправена. Сега дойде следващата сметка и виждам, че не са ми приспаднали надвзетата сума, а просто нямам отчетена нощна енергия, т.е. чакат да навъртя нощна енергия до грешно отчетеното показание, което ще стане след около 4-5 месеца, след което отново да започнат да ми я начисляват. Нямам никакво писмено или друго уведомление от ЧЕЗ за извършената проверка и начина на за изправяне на грешката. В крайна сметка се оказва, че пак съм им спонсор, въпреки че изрично в жалбата им казах, че желая да ми бъдат незабавно върнати надплатените пари. Това са престъпници, които се държат с хората като с безправни същества, правата са само за ЧЕЗ. Престъпници са и тези, които пуснаха чужди ЕРП-та да ни крадат и да изнасят парите в чужбина, тези които направиха това нещо, което го наричат приватизация, а то си е чисто ограбване, които сключиха такива договори и си взеха комисионните, без да се интересуват от интересите на хората и държавата.

Браво! Поздравления за точния и изчерпателен коментар. И аз имах сходни прживелици с EVN още преди години, и от личен опит съм се убедил за бруталното надписване на сметки и узаконено ограбване на хората, срещу което ни жалби, ни контролни електромери, нищо не помага. За мен най официално уведомление за несъгласие с тези "дребни" отклонения биха били няколко кирки, по протокол, в служебните им автомобили, барем се поприсетят.

На мен миналата година ми надписаха априлската и майската фактури и други, като взимат киловатчасове от нощното ми потребление, слагат ми ги към дневното и надолу фактурата е с повишена цена. В момента в който се жалвах, дойдоха и ми откраднаха собствения електромер, монтираха незаконен електронен електромер. Не съм платил нито една от незаконните сметки. Подадох над 15 жалби към момента. Септември дори ми спряха електроподаването по тази партида, въпреки че не съм длъжник - откраднатия електромер е с много по-висока стойност отколкото бяха незаконните им фактури, в това число и тези по незаконния им електронен електромер. Членовете на моето домакинство завеждаме дела съгласно решение 4/2012 г. на ВКС Гражданска и Търговска Колегии за обезщетения за материални и нематериални вреди и стрес, както и за обезщетение за всеки ден през които сме без електрозахранване в размер на 50 лв дневно.

За всичките пари дето ще ги съберат, свещи да им потрябват

ЧЕЗ, ЕВН, Енерго Про са компрометирани....ИзЧЕЗвайте корумпирани ЕРПта...Да се направи либерализация и да се вкарат поне 10 ЕРПта от които да избираме!!!

И още 100 да са пак,ще си плащаш.И то много по-скъпо,бъди сигурен в това.Това не е алтернатива докато вниманието и тази енергия са насочени погрешно.Трябва да се заговори много повече за РУМЕН ОВЧАРОВ и всички тези крадци.С ЕРП-тата могат да замазват очите само на балъци като вас.И за това и цената намаля само с 1ст. и повече няма на къде.Защо се извиха ръцете само на ЕРП-тата,а всичко друго по веригата не се пипа.ЗАЩО?-Защото е или държавно и не им се иска бюджета да намалее(за народа не се мисли) или са подписвани договори с ПРОИЗВОДИТЕЛИ(Олигархията) на много високи цени.Извода е: нашите политици,такава хубава баница са омесили през всичките тези години,че сега трябва на някой парчето да бъде взето.Пита се? -НА ЕРП-ТАТА,НА ДЪРЖАВАТА ИЛИ НА ОЛИГАРХИЯТА.Е на ЕРП-то извихте ръцете,А СЕГА Е РЕД И НА ОСТАНАЛИТЕ.Само тогава,ще имаме истинско намаление,а не подигравателните 1 ст.Но НАРОДЕ,според вас,биха ли посегнали на себе си(НЕК) в името на хората или биха ли повели тежка и дълга битка с олигархията?????

Цацаров, не заобикаляй главния въпрос! Кой подписа, министерството на финансите на Чехия, което има акционерни права в ЧЕЗ да притежава печалбите от българската електроразпределителна мрежа. Че, в България нямаме ли пенсионери, които имат нужда от пенсии?! Съответно и за ЕВН! Кой подписа договорите, Цацаров? И ще получат ли прокурорско обвинение? Каквото и да търсят в ЕРП-тата, вината на продажниците е очевидна и без проверки!

Прозорците на Варненското ЕнергоПро нь ул. Девня са облицовани с ПДЧ плоскости (от най-евтините...

Ами да поканим Кристо Явашев, да опакова целите, всички ЕРП-та.

Значи- финансовият анализатор на договорите за Мариците ПРИЗНАВА своето СЪЗНАТЕЛНО накърняване на бг. национален интерес в изготвянето на договорите?! Я СГП да се заеме с него- може подписа му да изскочи от някой изготвен дю дилиджанс по договорите и да се окаже именно той наказателно отговорносто длъжностно лице по чл.219 или 220 от НК;)

дир.бг - проф. Атанас Тасев - енергиен експерт Проф. Атанас Тасев е български енергиен експерт и политик от НДСВ. Професор по кибернетика и информатика. Завършил Автоматика и телемеханика в Киевския политехнически институт.Финансов анализатор в преговорите между "Булгаргаз" и "Газпром" и в изготвянето на прогнозите и анализите за най-големите ни енергийни проекти - АЕЦ "Белене" и ТЕЦ "Марица-изток". Член на междуведомствения консултативен съвет към Министерски съвет по проекта "Белене". Бил е общински съветник от НДСВ в СОС.

БРЦК

В превод горното значи ,че е за електрически стол за престъпления срещу народа на България.

Е, туй да им е дерта на ЧЕЗ - ще го получат "официалното уведомление". А другите кърлежи - кога?

Въпрос към проф. Тасев- Вие професор по какво сте- по гражданско или наказателно право или по нещо друго? Какво точно разбирате от нищожност и унищожаемост на договори?! Обхващат ме едни съмнения за съпричастност или ръководство на енергийната мафия от въпросният професор...;)

Ей, ама ноу сти нигативни туй българити. Ми гледайте пу идин пУзитивен начин на нищата, както ви съветвъши аристократа от Мадрид.

ВЪН ЧЕЗ ОТ БЪЛГАРИЯ

ЧЕЗ вън от ЧЕЗ

Къде са приватизационните договори, дето щяха да ги показват?