Линейките от Раковски ще са с паник бутони

За да се гарантира сигурността на спешните екипи и медицинския персонал, линейките в Раковски вече ще бъдат оборудвани със специални паник бутони.

Обратно в новината

Коментари - Линейките от Раковски ще са с паник бутони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе :( И от натискането на паник-бутона, до идването на полицията колко бой могат да изядат и доктора и шофьора ва линейката? Че даже могат и да бъдат нарязани на парчета :(

Не само паник бутон, а и на лекарите по една електрошокова палка!

Паник бутон се приравнява на каска и дебели гащи. По добре гума за устата, протектори за глава , гръбначен стълб, глезени крака и т.н.

Що за полиция имаме,когато не може да намери един циганин бияч,след като кръга от подозреваемите лица трябва да е от роднините на въпросното дете,което са довели.Полицията не може да намери и шофьора блъснал на зебра магистрата в София,убийците на компютърният специалист и на свидетелят от Банишора по важно дело. А къде е Христо Бисеров.Освен да пази власта,полицията за какво е??

и какво като имат паник бутон? Лекарите пак ще ги бият а СОТ-а като пристигне ще им оказва бърза помощ ли?

На колко години е докторката, защото остава без отговор? Пратете я на някой адрес на Оборище.

паник бутон? и в ромската махала ще ви се смеят на "грамотността".

Не им трябват паник бутони, а огнемети. Само и единствено това е решението!

Поредната крупна простотия! Преди още да е дошла полицията ще са дошли погребалните агенти...

И като дойде полицията ще им обясни, че не е хубаво да правят така.

ами като искате лекари и сестри да работят до 63 -65 години, така ще изглеждат. стари, с бавни реакции, с болни стави, преуморени. нали са трета категория работници, що да не работят докато не издъхнат по линейките или на работа. иначе на учителите се дава възможност за по ранно пенсиониране, щото, видите ли, работели в стресова среда и на шум !! моите уважения към тях, но те идея си нямат какво е стресова среда. стрес е да те извикат на една зверска катастрофа, и да вадиш трупове през смачкани ламарини. и за всичко това - омраза от страна на пациентите, заплащане като на метачи на улиците, побои и пенсия, ако имаш късмет да я дочакаш. на на плюещите дежурни писачи тук - елате в здравната система, има достатъчно работни места за вас.

Докато се активира алармата, лекарят вече ще е пребит. Законодателство е необходимо, както и един полицейски екип или жандармерия с линейките, до прекратяване на ситуацията. Циганите няма да ги озаптим, освен със законови и силови мерки.

A много по-лесно ще бъде ако във всяка линейка има автомат Калашников. 95% от лекари са били в казармата за разлика от днешните гейчета, които даже не знаят как да си завържат обувките.

паник бутон? неграмотници.

паник-бутон. боже мили. трябват зверски наказания за всеки посегнал на лекар, независимо от етноса му, а не паник-бутон, защото като наложите тези наказания като хората ще се научат да не смеят! българска работа малоумна.

зверски наказания за всеки посегнал на лекар ?! добре де , аз не съм лекар , що да ми посягат ? не се делете беееее ! всяко посегателство е престъпление , независимо срещу кой ! лекар , таксиджия , кондуктор , пощальон сервитьор чистач шофьор това са професии , а всички сме ХОРА ! а ако съм безработен , може да ме бият ?!

А ми учи бе глупак!

а рум сервис?

истината е и друга -много от бг населението си изпати от закасняли линеики нали, да казват барем ще доидем след 2 часа по добре викаите попа а не нас.

виновниците за закъснението не са в самата линейка, другаде ги търсете!

Колко сте гадни само - значи циганите могат да крадат ток, вода, храна, кабели, да се возят без билет в градският транспорт и влаковете а не могат да си направят кефа като набият един лекар! И циганите душа носят бе, расисти такива! И те искат да разпуснат малко, какъв кеф е това да пребиваш старците по селата? Два шамара и припадат - а лекарите пищят, вият, опитват се да се запазят - КЕФ! Какви са тия паник бутони, вие сте за БХК, това е пълен расизъм!

Пълна глупост и нова крадене на пари. Вместо да се приложат законите с/у извършителите, сега просто ще разбираме по-бързо къде са набили поредния лекар...

В линеиките трябва даима КАРТЕЧАР!!!

По-добре с огнехвъргачка и картечница.

паник бутон? не се ли казва "Аларма-бутон" ? паниката е вид умствено състояние.

в паника ли ще ходите по адреси? не се паникьосвайте!