Френски терорист хванат с фалшива българска лична карта

Заподозреният в тероризъм французин Анис Бахри е имал фалшива българска лична карта, съобщи АФП.

Обратно в новината

Коментари - Френски терорист хванат с фалшива българска лична карта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

меркел, само един въпрос към твоят иво беров: ще платите поредните милиарди на режим, който контролирате. От къде ше вземете парите? от иво беров от отворено общество или от черната нула на дебила ви краставичар в инвалидна количка?

Навъдиха се едни тъмнокожи французи дето правят атентати и едни бели французи дето стачкуват. Да сте видели черен или получерен на репортажите от стачките. Белите работят, тъмните социалстват. И така в цяла Европа. А унас на тези им викаме цигани. Интересно кои са циганите.

и терористът не е френски! що за отворено общество от манипулиращи медиите цензури, уж толерантни към всички други?

издавта, издават, педи толерантните. това, че вие не знаете за нещо, то не значи, че то не съществува. ти, например не знаеш, че си кретен - цензуратор - еврейски фашист от отворено общество, но си такъв!

Пак "" Българска следа"".... навсякъде сме се прочули. С простотията си, с лакомията си, с циганията си.. това сме ние !! Ганьовските потомци, достойните му наследници. Келепир да има !! Независимо за чия сметка.

деер

Какво лошо има?Кой има интерес от разрухата в България? Къде отива мозъкът на нацията?...И защо не коментираш за ожесточената престрелка с елитните френски части? Т.е. колко точно са елитни?.....Аз ако отида на олимпиада, дали ще успея да създам ожесточена конкуренция?

Нашето МВР няма ли да го съди за фалшивата ЛК?

Някой мазен хрантутник в нашето МВР най-вероятно е издал флашивата лична карта за достатъчно тлъст рушвет

Картата не е българска. Ако обичате поправете си заглавието! Не всичко, което е циганско е и българско. Стига манипулации, медиите на отвореното, откъм перисталтиката общество и фашистите към други мнения!

Преди 2 години - аналогичен случай. На летището в Прага залавят черен негър с българска лична карта. Куриозното беше, че като герб на личната карта беше нарисувана...маймуна.

Тея тъпи франсета ще ги призная само ако върнат смъртното наказание и почнат да екзекутират терористи както правят любимите на всички САЩ, докато не го върнат смъртното наказание ще си останат същите евротъпанари

Фасулска работа!Тоя да не говори български,че ще се легитимира с българска карта.

За съжаление, това не критерий. Страната ни е пълна с истински бг граждани, които не знаят български а и не искат да го научат. За справка: Циганските гета; района на Кърджали и т.н.

кога за последно си ходил в района на Кърджали? Всички млади знаят български. Само турски знаят някакви старци по балканските махали, без път и ток до тях. Ама те не са знаели български и по бай тошово време.

Мила ни г-це (или г-жо) редактор Надежда Христова! Наденце, просветли ни нас несведующите, каква всъщност е била тази лична карта - подправена или неистинска, щото фалшива е малко, как да кажа - неясно. И още - адски машини има в приключенските романи. (Полезно и образователно четиво за хлапета до 7-8 клас и премиера на България). В живота обаче, има фабрично произведени взривни устройства и импровизирани взривни устройства. Какво всъщност са намерили?

Е ти пък сега какви са тези сложни въпроси които задаваш откъде толкова акъл в нея та да ти отговори .за тези отговори се иска четене а тя не чете а пише:-):-)

има надпис за сегашното джурналистическо образование - "Настана лошо време, всякой пише, никой не чете!"

Френски терорист хванат с фалшива българска лична карта -- или български терорист хванат с фалшива френска националност ? ---

Нещастний народе - прочети си Историята и я научи! Защо мислиш, България е била 500 години под турско робство? Там, в Историята пише! Записано е от очевидици, наследници, външни кореспонденти, намерени източници, анализи! Не е е имало един погром, насилие, безчинство и диващина, без намесата и помощта на предателите от българския род! Ако не са били те - този турски геноцид на Българския народ - нямаше да го има! Читаците от онова време са били изключително примитивни в главите, нравите и битността си! НЕАНДЕРТАЛЦИ! Сега са по-малко такива, но пак си остават диваци и насилници! ПЪРВИЧНА ПАПЛАЧ! ИСЛЯМИТИ! Та днес, пак с помощта на предателите, които са политици и техните маши - бандитите, се стига до забравата на Българското, вкарване на циганско-турското - чалга и поведение, на американскто репчене и "свободомислие" и вероятно ще се стигне до ново ислямизиране и терор на читаците над Българите! Причината е пак в БЪлгарите - че има много гнили елементи в тях, продаващи и майка си, и сестра си, и баща си за пари!

Абе не знам какво са клали и как са го клали, но през 1380 година така наречената България, състояща се от три малки сегашни окръга е събирала не повече от милион души отсам Балкана. (не е ясно дали са чисти българи) При преброяването за екзархията през 1871 се оказва че сме почти до Цариграда и Охрида със над 7 милиона самоопределящи се за българи! Ха сега де!?

добре, да приемем че е така. Но през 1380 в днешна англия са живели по-малко то един м,илион души. а през 1871 са вече 20 милиона. ти как ще ми обясниш разликата от 13 милиона между България и Англия по това време?

С много уважение към данните ви, но изпускате демографското развитие на света в продължение на 500 години...Това е като да кажете, че защото филипинците са с най-голям демографски растеж, живеят най-добре в момента.

И тогава и сега българите са лош матрял. Чирменската битка - 6000 османци са изклали 30-40000 български пияници.

общо взето е така, но има малка подробност. не забравяй, че българската войска по това време е водела войни срещу други християнски държави и правилата там са били съвсем различни. например- не са се водели нощни сражения, не е имало насилие над пленници и цивилни при превземането на градове, защото те са били от същата вяра. Само при васлий българоубиец и Калоя има ослепяване и избиване на пленници, но това е кажи-речи единственият период от историята. за това и българската войска е подходила по същия начим спрямо турците, без да осъзнае че за варварите от анадола такъв тип поведение е напълно непонятно. за това и търчолята нападнали посред нощ, когато българите не са въобще и очаквали подобно нещо

Помните ли как преди 27г. нашия мил президент Желю ви наби в главите че всичките сте демократи франкофони. Но не забравяйте великата фраза "интереса клати феса" Е, някои си постигнаха интереса. Тероризма е също интерес. Бюджета се освобождава от излишната твар. Той боцко затова и остави гьола в Белене.

Е, видяхте ли, - с фалшива българска лична карта, а не с шофьорска книжка!

Французин с арабско име и български паспорт, зарежи и глобализация, мултикултурно общество и толерстия!

Бахри, Махри, французите ушиха шалварите!

FuckTheEU

Няма да се учудя, ако плевнелиев лично е наредил да му бъде издаден наш документ. Той вече раздаде орден стара планина на няколко военни престъпника, защо да не даде и лична карта на терорист.

карта, комбинация .............оръжията.....................

То сиренето ни е фалшиво,вие за една лична карта му търсите сметка;-).

Днес с фалшива, утре с истинска...-нищо не ме учудва. Ще се слее с контингента и малцинството, което всъщност след години ще е мнозинство.

Оръжията които се доставят на ИДИЛ от България не са фалшиви ама за тях си трайкате.

Вече започнаха да се хвалят. Оня ден се похвалиха колко МИЛИОНА е спечелила България от износ на "ОРЪЖИЕ за ОТБРАНА".

Списъкът на фалшивите български неща е дълъг ,на първо място в него са "нашите" демократи , а това , което ще си остане автентично е ганьовския ни менталитет !

Що си мисля че е истинска личната карта. Хаха като знаем родното МВР как се управлява и какви хора работят вътре. А и да не забравим че между 2009 и 2013г. България бе рай за терористите нали Николай Младенов външния министър от кабинета Борисов 1 ги бе докарал в резиденция Бояна да си говорят на спокойствие.

Разбира се, че личната му карта е истинска! На всички те главорези, които обучаваха (и още обучават) в американските бази в Безмер и Ново село им се издават български лични карти- официално.

Не разбирам какъв е проблема че е бил с фалшива българска карта,виж ако картата беше истинска това вече е проблем.ама нали трябва за нещо да пишат журналята пък и сензация да става иначе пари няма да има.

Картата е съвсем истинска! Тук е много по- лесно и евтино да вземеш истинска от МВР-то, отколкото да се занимаваш с фалшификатори. Ако искаше фалшива карта, нямаша да вади българска, а немска, френска и т.н.

Някой

Ти явно имаш вътрешна информация от френските служби:-):-):-) нали ако беше истинска тия на запад щяха да ни обявят за май големите терористи в Европа

остави ги тия тука- 90% от пишещите в тази медия и в коментарите са платени путлеристи- продажници на майка България!

Някой

Продажниците са продажници без значение дали се кланят на изток или на запад щом не защитават националните ни интереси а чужди за пари

... що питаш?

По колко ли вървят кетапите на черно?

Абе доста са скъпи. Преди писаха, че трябва да ръснеш на майстора поне 2 бонки.

джобни