Коментари - Бойци на ”Ислямска държава” обезглавиха 21 копти | Днес.dir.bg

Бойци на ”Ислямска държава” обезглавиха 21 копти

Групировката "Ислямска държава" публикува днес видеозапис, претендиращ, че показва обезглавяването от нея на 21 египетски християни копти, отвлечени в Либия.

Обратно в новината

Коментари - Бойци на ”Ислямска държава” обезглавиха 21 копти | Днес.dir.bg

Коментари

Коптите са православни християни много преди нас.Невинно загинали жертви.Стигам до извода ,че САЩ действат като по времето на студената война-да се докажат като 1-ва сила-лошото е ,че не могат да овладеят интригите по света ,които създадоха.Преди бих казал,че това си е тяхна работа-но вече не е-едно време леля Ванга каза-Антихриста ще дойде от Близкия Изток-то е вярно-въпросът е кой го създаде този антихрист.САЩ са безсилни и не могат да се справят с кашата ,която забъркаха по света.

Същото ни чака и нас живеещите в Европа. Американците искат да има войни по земята, за да продават оръжията си. Техните сенатори са убиици и дано някой ден човечеството да събере смелост да им даде отпор и да ги накжем за агесията и смъртта на хиляди хора.

САЩ да отидат с пехота и си оправят бакиите, които сами забъркаха в Либия. Докато Кадафи беше жив, нямаше такава ИД. Сега чифутите с белите якички да хванат по един Узи и тръгнат срещу ИД, да не повярваме??!

Моля,моля!Да не обвиняваме само американците! Или забравихте,че и нашият кораб "Дръзки" се разходи до Либия. Ние,както е известно,сме винаги "на разположение".

Как очаквате САЩ да унищожат ИД? САЩ имат интерес от наличието на напрежение по света, от конфликти, от войни. Това са пазари за оръжие, страх и власт. Разделяй и владей. САЩ нямат интерес от силна Европа. Затова подкрепят и местни конфликти, като този в Украйна. Все ще измислят някоя провокация, за да пропадне и сегашния крехък мир, който едва беше постигнат.

Не ми слагай минуси, льохман. И за децата вече стана ясно, че американците стоят зад всичко гнило по света. Лъскава фасада на демокрация и благоденствие, зад което стоят тонове кръв и нещастие за хората по целия останал свят.

Абе нещо не ми се връзват нещата. Тези изроди снимат тези клипове посред бял ден на открити места. Ако западните разузнавания и сателити не могат да проследят група от минимум 40 души на открито, за какво говорим тогава. Постоянно клипове гледаме с по над 10 въоръжени пикапа с бойци на ИД карайки през пустинята и вдигайки облаци прах. По-лесна мишена не мога да си представя и въпреки това не ги удрят. Има нещо гнило, Осама го намерихаи убиха, а тези не могат да ги избият. Нали става въпрос за не повече от 20-30 хиляди души. как може да говорят, че една голяма банда са заплаха за целия свят, избийте ги до крак и да се свършва с тях. Местното население и околните държави с удоволствие ще помогнат.

Затваряме границите, укрепваме оградата и изхвърляме всички вече приети бежанци. И никакъв Шенген! Само така имаме шанс да оцелеем на кръстопътя между двата свята.

Чудовищни убийци-това са бойците на ИДИЛ.

И това САЩ също!

Ислямистите са нещо като ДЕТРОЙТА - партийна номенклатура, стенеща против Запада, но нямаща нищо против да ползва благата на загниващия капитализъм. Отделящи слюнки за Русия, но нямащи нищо общо с руския начин на живот, избягали далеч от сибирската реалност!

Ти си в голямо заблуждение, ако мислиш, че храчката детройт живее в Мичиган. Край жк Люлин има едно предградие и вероятно там живее. За останалото си прав. За нищо на света не заменя софийското предградие с масквата. Пък и на тях им нужен в България.

Не ми пука къде живее ДЕТРОЙТА. Разобличавам му опорните точки!

А НАШИЯ БАЩА И БРАТ Е ДЖОН РАМБО :)))

Еврейството през терориста САЩ настройва един срещу друг християнството и исляма чрез подобни гнусни екзекуции.

Българството чрез рублата се опитва да настрои някой още загубеняк срещу световния прогрес. Успя да настрои генерал Исаков и руските окупатори на Луганск. Справка: снимките от митинга против НАТО.

Най-достойния пълководец на новото време. Започнете от създателите им, защото те са проблема.

ДЕТРОЙТА - спонсор на американската агресия в Света. С неговите данъци, чичо Сам обслужва ИД! Баце, я кажи, защо не плащаш данъци на Путин - защитник на световната демокрация?

ЗАЩОТО САМО В АМЕРИКА МОЖЕШ ДА ПРОДАДЕШ ЯБЪЛКИ КОИТО СТРУВАТ 50 ЦЕНТА ПО 5 ДОЛАРА КИЛОТО ... :))) ...

Това се нарича пазарна икономика! Излиза така, че чичо Сам е създал по - добри условия за бизнес, отколкото чичо Вова! А всички знаем, когато бизнесът върви, народът живее добре! Прав съм нали?

А да купиш не трябва ли? Или ги купуваш по 50 цента и ги продаваш по 5 долара. А останалите блеят. И от това се е развила най-мощната икономика, наука, технологии,... Това го кажи на твоя работодател от руското посолство. Може и той да започне да продава ябълки, от които да направи компютри.

Ето това представлява исляма. Рязане на глави защото Мохамед така е казал. Религия не изискваща много мислене. Мъжкото е господар. Женското е за разплод. Педофилията и убийството са хубаво нещо. Всички, които не са като теб трябва да умрат. Ако ти ги убиеш отиваш директно в големия публичен дом на небето където те чакат 40 безплатни к...ви, които завинаги ще удовлетворяват сексуалните ти фантазии. Общо взето религия за примитиви. Секс, убийства.

Колко много си прав....

Да не забравяме, цял папа се оттегли за педофилия.

Поинтересувай се колко много прилича на юдаизма,само дето там робите-гои,които ще притежава приживе "правоверния", са към 2300,ако правилно си спомням.

Може би не всеки знае, "Тора, Тора, Тора" е била заповедта да се бомбардира Пърл Харбър.

Американците създадоха оръжие срещу християнската цивилизация! Защо американците са против християните? Кой им пише сценариите и политиката? Ще ме обвините, че вярвам в "световният заговор" до днес не вярвах, от тази новина вече вярвам! Защото арабите християни са едни от най-старите и най-истинските християни! Вече тези смирени хора са мъртви! Кой плати и организира ИД? Къде ще свърши това? Боже опази България и се моли братовчедите от Русия да са зад нас и да ни спасят! Боже опази християнска България! Амин!

Защото отдавна се знае,че не са християни,а сатанисти.Това се вижда и по масовите екзекуции и геноцид които провеждат от самото си създаване.

Та кой ще ми припомни !Кой е бащата на ИД в Либия и Ирак?

Путин

Путин на ма ти под полата!

Това са плодовете на "демокрациата", която САЩ им докараха. Американците не разбраха, че демокрация не може да съществува в държави където още битуват нрави от родово общинния строй. По същия начин навремето комунистите не разбраха, че комунизъм не може да има в държави с феодален строй. Но така се получава когато се мислиш за световен господар, лошото е, че обикновените хорица страдат и го отнасят с най-голяма сила.

Ако американците не бяха убили Кадафи нямаше да ги има и тези изверги от ИД.Но така и м беше удобно,така и го направиха - но всичко е далеч от тях.Пука им на американците,че има локални войни.Това е и целта им.

ИД е малкото детенце на Америка, която си го отглежда и не го оставя без играчки-смъртоносни!

деер

Аз доколкото знам в Либия е демокрация и държавата се развива според желанието на САЩ и на ЕС със съгласието на Русия. И не мога да разбера, как се одобрява военни действия в чужда държава!?! Крайно време е НАТО да бомбандира тези нахални държави за проявената дързост!!!

ОБИКНОВЕНО КУЧКАТА КРИСТИАН АМАНПУР ОТ СИ-ЕН-ЕН Е МНОГО НАПЕРЕНА ДА СЕ СНИМА НА ФОНА НА УМИРАЩИ ХОРА , ОБАЧЕ ТОЯ ПЪТ ДОРИ ЗА СИ-ЕН-ЕН Е ОПАСНО :)))

+100 за епитета!!!

на която се дължат всички нещастия, войни, жертви и престъпления по света.

Само +. Пълно единодушие.

"мен" е най-добрият служител от ДИР-а, който поддържа добрия тон в коментарите...!!! Той е с най-правилната сексуална ориентация...!!! :::)))

Презид Об преди 3 дни в речта си пред Университ Станфорд-Пало Алто/Кал/ обяви ИД като основен противник. Той внесе иск в Конгреса да му бъде даден лиценз за използване на Сухопътните войски за спец-операции.Мамкейн каза, че никой не трябва да пречи на Презид. Кандидатът за Бъдещ презид /Реп/ Сенатор Л/и Грахам подчерта, че без да въде свален Асад ИД няма как да бъде победен.

1. Противник-ИД 2. Време: 3 години. 3. Място-Без географски ограничения 4.Сили и средства-Силите за спец операции-/Марините +....

А ми където мине САЩ, сее разруха и хаос, с единствената цел да се облагодетелстват картели, свързани с производство и продажба на оръжие и петрол. "Наши евро- атлантически партньори" ХА ХА ХА!

Омръзна ми да слушам и чета за ИДИЛ или там каквото й да е. безплатен пиар им шравят. Имам впредвид, че могат да бъдат унищожени за часове, ако САЩ и другите държави шпожелаят, Явно не искат да ги унищожат. Струва ми се, че се играе някакъв опасен сценарий за Европа. Дано не съм прав.

За съжаление си брав байо! Ама малцина го виждат и осъзнават.

нашите евроатлантически партньори не могат да ни причинят лоши работи. те помагат демокрацията да победи навсякъде по света и да си живеем мирно и спокойно.

Прав си

Това са все благини докарани от нашите евро-атлантически партьори и приятели (както нашите политици се надпредварват да ги наричат). Какви приятели имаме само, и като си помисли човек колко много заблудени има все още, които не виждат истинското им лице...

Чемодан, вокзал, Сибир - няма заблуда!

Възхитително е, колко демократично търпиш различно от твоето мнение. Колко нещо биха могли да научат комунистите от тебе!

21, както са се развихрили господарите ти, да не стане така, че само сибир да се окаже сигурно място за живеене.

Бег, еърплеин и Аляска- палячо.

ПОЕМЕТЕ ДЪЛБОКО ДЪХ .... ... ПОВТАРЯЙТЕ .... ОММММММ ... ОМММММ ..... ОММММ .... .....

Създадената от САЩ и НАТО ,Ислямска държава в пределите на Ирак и Сирия, действа както нареди господарят им.Днес в Париж,Дания,Германия утре в Либия,Египет,Сомалия,Мали имат интернет,собствена телевизия,режисьори кинооператори,веднага се пуска това което е необходимо на роба. И на другия ден най-големият миротворец САЩ започва да освобождава . Скоро не са давали как от самолетите се появява едно кръсче и бум пада бомбата и всичко става на пепел, от мисиите в Сърбия спряха и Томаховките и Крусчетата , явно им излиза скъпо и сега насъскват всички народи да се бият помежду си.

Като руснаците!

Ти си един и същ нещастник с различни никчета! Вземи се скрий, да не те скрия аз, ако те открия кой си /кето не е невъзможно/!

САЩ и в София протестестират против НАТО и в полза на луганската република. Виж публикуваните снимки с руския посланик, пратен от САЩ за да дестабилизира България.

Живея и работя във Виена,но това не е важно.Важното е ,че познавам поради естеството на работата ми,имам контакт с много кюрди,сирийци,либийци и тан подобни.Прави ми впечатление,това което те разказват за себе си.Там е нормално да се употребява алкохол от 6-7 годишна възраст и да се пушат всякакви треви.Така се подтиска чувството на глад,но няколко години по късно телата и мозъците им са напълно отровени и те самите са неадекватни и всеки може да ги манипулира както си иска.

Защо пишеш глупости бе? Освен явна лъжа това е пълна тъпотия! Тия нямат пари за хляб, тоя за алкохол и наркотици мечтае.

"Ма вчера и аз затова набих жената в къщи няма капка ракия , тя тръгнала хляб да купува." Звучи ли Ви познато нали същото е и в нашите ЦК-та (гета)

Не е като протест на руския посланик в София срещу НАТО.

Не ми е ясно - имат алкохол и наркотик, но нямат храна? И нали корана забранява пиенето????

А тука циганите как са та се чудите бе, нямат пари за хляб , но са вечно пияни и дрогирани.

СПРЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ ТЕЗИ ГЛАВОРЕЗИ "БОЙЦИ" !!!

Да пускаш бомби от 10 000 метра си е демократично, така ли? Пилотите бойци ли да ги водим или главосмазачи?

Ти от името на ИД ли говориш? Страхувам се, че мястото ти е в затвора.

Стига с тези извратеняци,бе.Няма ли новини за парите от КТБ,кой ги сви?

Собстевеникът на световните пари си ги прибра. За да не те крадат посред бял ден трябва да си печаташ и управляваш сам. Ама таз работа никак не се харесва на Хегемона.Имаше един сърбин ,бивш директор на Свет банка и беше решил за 5 год да оправи Сърбия. И дойдоха бомбите.

Да не го забравяме, стегна коланите на румънците и изплатиха до дупка външния дълг и му спретнаха "западните приятели от свет. банка" един пуч.

Мммм даммммммммм ..........Утрепаха Кадафи краварите и какво стана а?! Дойде ми ти една истинска демокрация с ежедневно резане на глави и масови убийства!! Е това е демокрация по краварски! Трепат някого който не им е симпатичен, и не им идва на ум после какво ще става ..... Ма те нали затова са малоумни кравари, които се оакват и посират навсякъде където отидат! Видяхме вече Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия,СОМАЛИЯ, Гренада и къде ли още не!!!! Заради малоумните кравари страда целия свят!!!

Забрави да споменеш Украйна, Лаос, Камбоджа......

Сащ започнаха да правят нов сериал. Веднага след посещението на Путин в Египет и подписването на редица търговски споготби за строеж на АЕЦ и закупуване на много оръжие, терористите на САЩ започнаха да убиват египтяни.

За да съществуват големите империи като САЩ, Русия ит.н. трябва да се подхранват с войни и кръв. Всички така наречени терористи са създадени точно с тази цел да има локални конфликти и периодично да се изтребва населението в дадена точка от света и без това сме много на планетата. След това същите подпалвачи на войни ще са помагачи за възстановяване и изграждане на "демокрция". Това е човешката природа няма ли война няма напредък...

Извинявайте, Либия не е ли държавата, която внесе "демокрация" от САЩ и само преди няколко години уби лидера на държавата си ? Ирак не е ли държавата, която САЩ "демократизираха" и направиха всичко възможно техният лидер да бъде убит ? Случайно ли е, че в точно тези държави ИДИЛ има най-силни позиции ?

Виж сега, принципно си прав, ама защо Путин, като е толкова силен и ако успее да си закара част от армията до там, да вземе да поведе война срещу тези израстъци и да ги изчисти от лицето на земята?

Путин за разлика от другите, няма 6 номер авионосно съединение, дето да налага "демокрация" по света :).

Не съм говорител на Путин, но предполагам, че в Русия знаят от КОЙ и най-вече ЗАЩО беше създадена ИДИЛ. И не са луди да ходят да бършат задниците на световните жандарми и демократори.

Извинен си. Слабоумните никой не ги обвинява, то си е заболяване.

Тогава защо си спрял хапчетата си?

Проблема ти е, че много искаш да мислиш. В новия световен ред, който искаме да наложим, такива хора не са ни нужни. Ной може и да не те вземе в новия си ковчег. Ние искаме само хора, които ще приемат за правилно всичко, което ние им наредим. Да работят безропотно и да си дадат кръвта, веднага щом я пожелаем.

Нови 21 мъченици пред Божия престол, жалко за прекъснатия им земен живот...

тази работа все повече ми намирисва. Помислете, всновно кого вкарват в конфликта, ами освен три-четири западни държави, следват мюсюлмански такива. Защо ли си мисля, че може би не е точно работа на ИД, а някой иска да привлече определени държави на своя страна...

ИДИЛ е армията на САЩ, съставена от наемници, в арабсния сват. Те се бият /разбирай тероризират, накзват нелоялните на САЩ/ за пари.

Ислямска Държава е ГОЛЯМОТО ПИПИАЛО, КОЕТО CIA И МОСАД УПРАВЛЯВАТ И ЧРЕЗ НЕГО СЕ СТРЕМЯТ ДА ПРЕДИЗВИКАТ СВЕТОВНА ВОЙНА...!!! ИДИЛ И Е СЪЗДАДЕНО ОТ СЪЩИТЕ НАГЛИ И КРЪВОЖАДНИ ЖИДМАСОНСКИ "ДЕМОКРАТИ", ЗА КОИТО НЯМА НИЩО СВЯТО И ЦЕННО, А РЕЛИГИЯТА СЕ ИЗПОЛЗВА САМО ЗА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА НАРОДИТЕ ПО СВЕТА...!!!

ако можеше и да пишеш без правописни грешки,цена нямаше да имаш!

Де да можехте и Вие да пишете граматически правилно, но.... :::))) А за техническата грешка от бързане "ПИПИАЛОТО" се извинявам на четящите ме...!!! Ех "мен", "мен"... Защо се срамуваш да се пишеш МЪЖ?... :::))) Но явно не си....!!! :::)))

Изреченията - ВИНАГИ започват с главна буква! Интервалът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН след запетаята!

Гнусният Кадафи, как гнусно се разправяше с всяка наченка на екстремизъм? В Триполи се ходеше на екскурзия, днес - само на мисия. Според администрацията на нобеловия лауреат за мир с много тен след цветната революция и обезглавяването на Кадафи в Либия загиналите са шест пъти повече от загиналите по време на диктатурата на Кадафи.

"САЩ - Гнусен акт!" А дали не е гнусен акт да въоръжиш и обучиш същите тези, които сега колят беззащитни хора? Дали не е гнусен акт да създаваш световни конфликти и после да се правиш на миротворец, като безбройните невинни жертви са жертви на "демокрацията"? Кръвта на тези хора е по ръцете на САЩ и се надявам да платят прескъпо за всичките си престъпления.

Освен това е гнусно, че всички боклуци в света са въоръжени с руско оръже

Избират най-доброто! Вермахта също щеше да се въоръжава с руско оръжие, ако Германия не беше окупирана държава.

На тези "хора" просто ТРЯБВА да им бъде отнет достъпа до интернет!!! Казвал съм го и друг път, но проклетите "тайни" служби не могат да се лишат от фейсбука си... .

Какво става,бе? САЩ, НАТО, тези, онези, нали щяха да воюват срещу тях и да ги смачкат?Тези ИД направиха на маймуни целия цивилизован свят.Кадафи добре ги подреждаше, но онези,задокеанските интереси оплескаха нещата и сега всички жертви тежат на тяхната съвест, ако имат такава.Може ли да са толкова безпомощни пред онези диваци?А тук- НАТО щяло да ни пази,ще ме опази само при поповата щерка,смотаняци такива.

В грешка си, САЩ и НАТО са миролюбиви, ти сам ще трябва да се справиш срещу главорезите.

Нали искате излизане от НАТО - еми да се надяваме да излезете и след това рязаните да ви изрежат като чушки, тъпаци малоумни :)

Ооо, ние това си го знаемЕ- ако народът все пак успее да се организира и поиска излизане от НАТО, "бежанците" ще създадат предпоставки да се обърнем за "помощ" към "братска" натовска Турция,примерно. Гарантирано от ББ! Не се тревожи, ястребче натовско, и това ще преодолеем.

Абе, нещастник жалък, вместо да осмърдяваш тук, що не ходиш да ближеш натовски/реднешки задници???

Kalin

САЩ и света ще се молят някой ден Кадафи Садам и.....да възкръснат за да има ред по тия места ама ще е късно.

Не,че им го желая,но защо към момента ИД не е атакувала нито един евреин,а само мюсюлмани и кюрдски,сирийски и египетски християни? Ако някой ми опонира,че ако тръгнат към Израел ще бъдат навряни на Мохамед под опашката,ок,ще се съглася- но нали това уж били фанатични джихадисти,т.е те се стремят към Рая с потоците мед,забранено вино и десетките млади хурии?

Важното в ,че сега Либия е свободна и демократична. Няма го вече диктатора Кадафи. Нищо ,че се колят като животни, важното ,че демокрацията победи

Не съм фен на Кадафи но след неговата "демократична "смърт за която американската империя направи много сега светът разбра какви "мили "хора той е подтискал и пращал в затворите!Това са откровени убийци религиозни фанатици икономически емигранти които си изсипват в Европа и докарват войната пред прага на къщите ни !Кой е виновен!Коя империя?

Не съм фен на социализма, но тук след него стана почти същото. Е да, ако си мутра с мерцедес и мутреса или мазен банкер или юрист или друг тарикат (бизнесмен - извинете ме) - няма как да се съгласиш. Да такава "демокрация" дава възможност на наглата ПРОСТАЩИНА да вилнее и тук и по света!!!

Отвратителни гадове! Не заслужават да живеят! Целия свят трябва да се мобилизира и с един координиран удар да ликвидира тези содомити от ИД, Ал Кайда и т.н. Сега мохамеданите трябва да покажат колко мирна е религията им, като се обединят срещу терористите.

Ако ИД започне наистина да търпи съкрушителни удари и се изправи пред опасността да бъде унищожена, САЩ веднага ще я защитят, защо ще им бъде отнет инструмента за всяване на страх и провеждане на наказателни операции в Близкия изток и северна Африка.

Мисля, че статията щеше само да спечели, ако в заглавието вместо "копти" беше написано "египетски християни". Иначе да отгледаш Франкенщайн е много по-лесно, отколкото да го озаптиш!

Коментари - Бойци на ”Ислямска държава” обезглавиха 21 копти | Днес.dir.bg

Бойци на ”Ислямска държава” обезглавиха 21 копти

Групировката "Ислямска държава" публикува днес видеозапис, претендиращ, че показва обезглавяването от нея на 21 египетски християни копти, отвлечени в Либия.

Обратно в новината

Коментари - Бойци на ”Ислямска държава” обезглавиха 21 копти | Днес.dir.bg

Коментари

Коптите са православни християни много преди нас.Невинно загинали жертви.Стигам до извода ,че САЩ действат като по времето на студената война-да се докажат като 1-ва сила-лошото е ,че не могат да овладеят интригите по света ,които създадоха.Преди бих казал,че това си е тяхна работа-но вече не е-едно време леля Ванга каза-Антихриста ще дойде от Близкия Изток-то е вярно-въпросът е кой го създаде този антихрист.САЩ са безсилни и не могат да се справят с кашата ,която забъркаха по света.

Същото ни чака и нас живеещите в Европа. Американците искат да има войни по земята, за да продават оръжията си. Техните сенатори са убиици и дано някой ден човечеството да събере смелост да им даде отпор и да ги накжем за агесията и смъртта на хиляди хора.

САЩ да отидат с пехота и си оправят бакиите, които сами забъркаха в Либия. Докато Кадафи беше жив, нямаше такава ИД. Сега чифутите с белите якички да хванат по един Узи и тръгнат срещу ИД, да не повярваме??!

Моля,моля!Да не обвиняваме само американците! Или забравихте,че и нашият кораб "Дръзки" се разходи до Либия. Ние,както е известно,сме винаги "на разположение".

Как очаквате САЩ да унищожат ИД? САЩ имат интерес от наличието на напрежение по света, от конфликти, от войни. Това са пазари за оръжие, страх и власт. Разделяй и владей. САЩ нямат интерес от силна Европа. Затова подкрепят и местни конфликти, като този в Украйна. Все ще измислят някоя провокация, за да пропадне и сегашния крехък мир, който едва беше постигнат.

Не ми слагай минуси, льохман. И за децата вече стана ясно, че американците стоят зад всичко гнило по света. Лъскава фасада на демокрация и благоденствие, зад което стоят тонове кръв и нещастие за хората по целия останал свят.

Абе нещо не ми се връзват нещата. Тези изроди снимат тези клипове посред бял ден на открити места. Ако западните разузнавания и сателити не могат да проследят група от минимум 40 души на открито, за какво говорим тогава. Постоянно клипове гледаме с по над 10 въоръжени пикапа с бойци на ИД карайки през пустинята и вдигайки облаци прах. По-лесна мишена не мога да си представя и въпреки това не ги удрят. Има нещо гнило, Осама го намерихаи убиха, а тези не могат да ги избият. Нали става въпрос за не повече от 20-30 хиляди души. как може да говорят, че една голяма банда са заплаха за целия свят, избийте ги до крак и да се свършва с тях. Местното население и околните държави с удоволствие ще помогнат.

Затваряме границите, укрепваме оградата и изхвърляме всички вече приети бежанци. И никакъв Шенген! Само така имаме шанс да оцелеем на кръстопътя между двата свята.

Чудовищни убийци-това са бойците на ИДИЛ.

И това САЩ също!

Ислямистите са нещо като ДЕТРОЙТА - партийна номенклатура, стенеща против Запада, но нямаща нищо против да ползва благата на загниващия капитализъм. Отделящи слюнки за Русия, но нямащи нищо общо с руския начин на живот, избягали далеч от сибирската реалност!

Ти си в голямо заблуждение, ако мислиш, че храчката детройт живее в Мичиган. Край жк Люлин има едно предградие и вероятно там живее. За останалото си прав. За нищо на света не заменя софийското предградие с масквата. Пък и на тях им нужен в България.

Не ми пука къде живее ДЕТРОЙТА. Разобличавам му опорните точки!

А НАШИЯ БАЩА И БРАТ Е ДЖОН РАМБО :)))

Еврейството през терориста САЩ настройва един срещу друг християнството и исляма чрез подобни гнусни екзекуции.

Българството чрез рублата се опитва да настрои някой още загубеняк срещу световния прогрес. Успя да настрои генерал Исаков и руските окупатори на Луганск. Справка: снимките от митинга против НАТО.

Най-достойния пълководец на новото време. Започнете от създателите им, защото те са проблема.

ДЕТРОЙТА - спонсор на американската агресия в Света. С неговите данъци, чичо Сам обслужва ИД! Баце, я кажи, защо не плащаш данъци на Путин - защитник на световната демокрация?

ЗАЩОТО САМО В АМЕРИКА МОЖЕШ ДА ПРОДАДЕШ ЯБЪЛКИ КОИТО СТРУВАТ 50 ЦЕНТА ПО 5 ДОЛАРА КИЛОТО ... :))) ...

Това се нарича пазарна икономика! Излиза така, че чичо Сам е създал по - добри условия за бизнес, отколкото чичо Вова! А всички знаем, когато бизнесът върви, народът живее добре! Прав съм нали?

А да купиш не трябва ли? Или ги купуваш по 50 цента и ги продаваш по 5 долара. А останалите блеят. И от това се е развила най-мощната икономика, наука, технологии,... Това го кажи на твоя работодател от руското посолство. Може и той да започне да продава ябълки, от които да направи компютри.

Ето това представлява исляма. Рязане на глави защото Мохамед така е казал. Религия не изискваща много мислене. Мъжкото е господар. Женското е за разплод. Педофилията и убийството са хубаво нещо. Всички, които не са като теб трябва да умрат. Ако ти ги убиеш отиваш директно в големия публичен дом на небето където те чакат 40 безплатни к...ви, които завинаги ще удовлетворяват сексуалните ти фантазии. Общо взето религия за примитиви. Секс, убийства.

Колко много си прав....

Да не забравяме, цял папа се оттегли за педофилия.

Поинтересувай се колко много прилича на юдаизма,само дето там робите-гои,които ще притежава приживе "правоверния", са към 2300,ако правилно си спомням.

Може би не всеки знае, "Тора, Тора, Тора" е била заповедта да се бомбардира Пърл Харбър.

Американците създадоха оръжие срещу християнската цивилизация! Защо американците са против християните? Кой им пише сценариите и политиката? Ще ме обвините, че вярвам в "световният заговор" до днес не вярвах, от тази новина вече вярвам! Защото арабите християни са едни от най-старите и най-истинските християни! Вече тези смирени хора са мъртви! Кой плати и организира ИД? Къде ще свърши това? Боже опази България и се моли братовчедите от Русия да са зад нас и да ни спасят! Боже опази християнска България! Амин!

Защото отдавна се знае,че не са християни,а сатанисти.Това се вижда и по масовите екзекуции и геноцид които провеждат от самото си създаване.

Та кой ще ми припомни !Кой е бащата на ИД в Либия и Ирак?

Путин

Путин на ма ти под полата!

Това са плодовете на "демокрациата", която САЩ им докараха. Американците не разбраха, че демокрация не може да съществува в държави където още битуват нрави от родово общинния строй. По същия начин навремето комунистите не разбраха, че комунизъм не може да има в държави с феодален строй. Но така се получава когато се мислиш за световен господар, лошото е, че обикновените хорица страдат и го отнасят с най-голяма сила.

Ако американците не бяха убили Кадафи нямаше да ги има и тези изверги от ИД.Но така и м беше удобно,така и го направиха - но всичко е далеч от тях.Пука им на американците,че има локални войни.Това е и целта им.

ИД е малкото детенце на Америка, която си го отглежда и не го оставя без играчки-смъртоносни!

деер

Аз доколкото знам в Либия е демокрация и държавата се развива според желанието на САЩ и на ЕС със съгласието на Русия. И не мога да разбера, как се одобрява военни действия в чужда държава!?! Крайно време е НАТО да бомбандира тези нахални държави за проявената дързост!!!

ОБИКНОВЕНО КУЧКАТА КРИСТИАН АМАНПУР ОТ СИ-ЕН-ЕН Е МНОГО НАПЕРЕНА ДА СЕ СНИМА НА ФОНА НА УМИРАЩИ ХОРА , ОБАЧЕ ТОЯ ПЪТ ДОРИ ЗА СИ-ЕН-ЕН Е ОПАСНО :)))

+100 за епитета!!!

на която се дължат всички нещастия, войни, жертви и престъпления по света.

Само +. Пълно единодушие.

"мен" е най-добрият служител от ДИР-а, който поддържа добрия тон в коментарите...!!! Той е с най-правилната сексуална ориентация...!!! :::)))

Презид Об преди 3 дни в речта си пред Университ Станфорд-Пало Алто/Кал/ обяви ИД като основен противник. Той внесе иск в Конгреса да му бъде даден лиценз за използване на Сухопътните войски за спец-операции.Мамкейн каза, че никой не трябва да пречи на Презид. Кандидатът за Бъдещ презид /Реп/ Сенатор Л/и Грахам подчерта, че без да въде свален Асад ИД няма как да бъде победен.

1. Противник-ИД 2. Време: 3 години. 3. Място-Без географски ограничения 4.Сили и средства-Силите за спец операции-/Марините +....

А ми където мине САЩ, сее разруха и хаос, с единствената цел да се облагодетелстват картели, свързани с производство и продажба на оръжие и петрол. "Наши евро- атлантически партньори" ХА ХА ХА!

Омръзна ми да слушам и чета за ИДИЛ или там каквото й да е. безплатен пиар им шравят. Имам впредвид, че могат да бъдат унищожени за часове, ако САЩ и другите държави шпожелаят, Явно не искат да ги унищожат. Струва ми се, че се играе някакъв опасен сценарий за Европа. Дано не съм прав.

За съжаление си брав байо! Ама малцина го виждат и осъзнават.

нашите евроатлантически партньори не могат да ни причинят лоши работи. те помагат демокрацията да победи навсякъде по света и да си живеем мирно и спокойно.

Прав си

Това са все благини докарани от нашите евро-атлантически партьори и приятели (както нашите политици се надпредварват да ги наричат). Какви приятели имаме само, и като си помисли човек колко много заблудени има все още, които не виждат истинското им лице...

Чемодан, вокзал, Сибир - няма заблуда!

Възхитително е, колко демократично търпиш различно от твоето мнение. Колко нещо биха могли да научат комунистите от тебе!

21, както са се развихрили господарите ти, да не стане така, че само сибир да се окаже сигурно място за живеене.

Бег, еърплеин и Аляска- палячо.

ПОЕМЕТЕ ДЪЛБОКО ДЪХ .... ... ПОВТАРЯЙТЕ .... ОММММММ ... ОМММММ ..... ОММММ .... .....

Създадената от САЩ и НАТО ,Ислямска държава в пределите на Ирак и Сирия, действа както нареди господарят им.Днес в Париж,Дания,Германия утре в Либия,Египет,Сомалия,Мали имат интернет,собствена телевизия,режисьори кинооператори,веднага се пуска това което е необходимо на роба. И на другия ден най-големият миротворец САЩ започва да освобождава . Скоро не са давали как от самолетите се появява едно кръсче и бум пада бомбата и всичко става на пепел, от мисиите в Сърбия спряха и Томаховките и Крусчетата , явно им излиза скъпо и сега насъскват всички народи да се бият помежду си.

Като руснаците!

Ти си един и същ нещастник с различни никчета! Вземи се скрий, да не те скрия аз, ако те открия кой си /кето не е невъзможно/!

САЩ и в София протестестират против НАТО и в полза на луганската република. Виж публикуваните снимки с руския посланик, пратен от САЩ за да дестабилизира България.

Живея и работя във Виена,но това не е важно.Важното е ,че познавам поради естеството на работата ми,имам контакт с много кюрди,сирийци,либийци и тан подобни.Прави ми впечатление,това което те разказват за себе си.Там е нормално да се употребява алкохол от 6-7 годишна възраст и да се пушат всякакви треви.Така се подтиска чувството на глад,но няколко години по късно телата и мозъците им са напълно отровени и те самите са неадекватни и всеки може да ги манипулира както си иска.

Защо пишеш глупости бе? Освен явна лъжа това е пълна тъпотия! Тия нямат пари за хляб, тоя за алкохол и наркотици мечтае.

"Ма вчера и аз затова набих жената в къщи няма капка ракия , тя тръгнала хляб да купува." Звучи ли Ви познато нали същото е и в нашите ЦК-та (гета)

Не е като протест на руския посланик в София срещу НАТО.

Не ми е ясно - имат алкохол и наркотик, но нямат храна? И нали корана забранява пиенето????

А тука циганите как са та се чудите бе, нямат пари за хляб , но са вечно пияни и дрогирани.

СПРЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ ТЕЗИ ГЛАВОРЕЗИ "БОЙЦИ" !!!

Да пускаш бомби от 10 000 метра си е демократично, така ли? Пилотите бойци ли да ги водим или главосмазачи?

Ти от името на ИД ли говориш? Страхувам се, че мястото ти е в затвора.

Стига с тези извратеняци,бе.Няма ли новини за парите от КТБ,кой ги сви?

Собстевеникът на световните пари си ги прибра. За да не те крадат посред бял ден трябва да си печаташ и управляваш сам. Ама таз работа никак не се харесва на Хегемона.Имаше един сърбин ,бивш директор на Свет банка и беше решил за 5 год да оправи Сърбия. И дойдоха бомбите.

Да не го забравяме, стегна коланите на румънците и изплатиха до дупка външния дълг и му спретнаха "западните приятели от свет. банка" един пуч.

Мммм даммммммммм ..........Утрепаха Кадафи краварите и какво стана а?! Дойде ми ти една истинска демокрация с ежедневно резане на глави и масови убийства!! Е това е демокрация по краварски! Трепат някого който не им е симпатичен, и не им идва на ум после какво ще става ..... Ма те нали затова са малоумни кравари, които се оакват и посират навсякъде където отидат! Видяхме вече Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия,СОМАЛИЯ, Гренада и къде ли още не!!!! Заради малоумните кравари страда целия свят!!!

Забрави да споменеш Украйна, Лаос, Камбоджа......

Сащ започнаха да правят нов сериал. Веднага след посещението на Путин в Египет и подписването на редица търговски споготби за строеж на АЕЦ и закупуване на много оръжие, терористите на САЩ започнаха да убиват египтяни.

За да съществуват големите империи като САЩ, Русия ит.н. трябва да се подхранват с войни и кръв. Всички така наречени терористи са създадени точно с тази цел да има локални конфликти и периодично да се изтребва населението в дадена точка от света и без това сме много на планетата. След това същите подпалвачи на войни ще са помагачи за възстановяване и изграждане на "демокрция". Това е човешката природа няма ли война няма напредък...

Извинявайте, Либия не е ли държавата, която внесе "демокрация" от САЩ и само преди няколко години уби лидера на държавата си ? Ирак не е ли държавата, която САЩ "демократизираха" и направиха всичко възможно техният лидер да бъде убит ? Случайно ли е, че в точно тези държави ИДИЛ има най-силни позиции ?

Виж сега, принципно си прав, ама защо Путин, като е толкова силен и ако успее да си закара част от армията до там, да вземе да поведе война срещу тези израстъци и да ги изчисти от лицето на земята?

Путин за разлика от другите, няма 6 номер авионосно съединение, дето да налага "демокрация" по света :).

Не съм говорител на Путин, но предполагам, че в Русия знаят от КОЙ и най-вече ЗАЩО беше създадена ИДИЛ. И не са луди да ходят да бършат задниците на световните жандарми и демократори.

Извинен си. Слабоумните никой не ги обвинява, то си е заболяване.

Тогава защо си спрял хапчетата си?

Проблема ти е, че много искаш да мислиш. В новия световен ред, който искаме да наложим, такива хора не са ни нужни. Ной може и да не те вземе в новия си ковчег. Ние искаме само хора, които ще приемат за правилно всичко, което ние им наредим. Да работят безропотно и да си дадат кръвта, веднага щом я пожелаем.

Нови 21 мъченици пред Божия престол, жалко за прекъснатия им земен живот...

тази работа все повече ми намирисва. Помислете, всновно кого вкарват в конфликта, ами освен три-четири западни държави, следват мюсюлмански такива. Защо ли си мисля, че може би не е точно работа на ИД, а някой иска да привлече определени държави на своя страна...

ИДИЛ е армията на САЩ, съставена от наемници, в арабсния сват. Те се бият /разбирай тероризират, накзват нелоялните на САЩ/ за пари.

Ислямска Държава е ГОЛЯМОТО ПИПИАЛО, КОЕТО CIA И МОСАД УПРАВЛЯВАТ И ЧРЕЗ НЕГО СЕ СТРЕМЯТ ДА ПРЕДИЗВИКАТ СВЕТОВНА ВОЙНА...!!! ИДИЛ И Е СЪЗДАДЕНО ОТ СЪЩИТЕ НАГЛИ И КРЪВОЖАДНИ ЖИДМАСОНСКИ "ДЕМОКРАТИ", ЗА КОИТО НЯМА НИЩО СВЯТО И ЦЕННО, А РЕЛИГИЯТА СЕ ИЗПОЛЗВА САМО ЗА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА НАРОДИТЕ ПО СВЕТА...!!!

ако можеше и да пишеш без правописни грешки,цена нямаше да имаш!

Де да можехте и Вие да пишете граматически правилно, но.... :::))) А за техническата грешка от бързане "ПИПИАЛОТО" се извинявам на четящите ме...!!! Ех "мен", "мен"... Защо се срамуваш да се пишеш МЪЖ?... :::))) Но явно не си....!!! :::)))

Изреченията - ВИНАГИ започват с главна буква! Интервалът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН след запетаята!

Гнусният Кадафи, как гнусно се разправяше с всяка наченка на екстремизъм? В Триполи се ходеше на екскурзия, днес - само на мисия. Според администрацията на нобеловия лауреат за мир с много тен след цветната революция и обезглавяването на Кадафи в Либия загиналите са шест пъти повече от загиналите по време на диктатурата на Кадафи.

"САЩ - Гнусен акт!" А дали не е гнусен акт да въоръжиш и обучиш същите тези, които сега колят беззащитни хора? Дали не е гнусен акт да създаваш световни конфликти и после да се правиш на миротворец, като безбройните невинни жертви са жертви на "демокрацията"? Кръвта на тези хора е по ръцете на САЩ и се надявам да платят прескъпо за всичките си престъпления.

Освен това е гнусно, че всички боклуци в света са въоръжени с руско оръже

Избират най-доброто! Вермахта също щеше да се въоръжава с руско оръжие, ако Германия не беше окупирана държава.

На тези "хора" просто ТРЯБВА да им бъде отнет достъпа до интернет!!! Казвал съм го и друг път, но проклетите "тайни" служби не могат да се лишат от фейсбука си... .

Какво става,бе? САЩ, НАТО, тези, онези, нали щяха да воюват срещу тях и да ги смачкат?Тези ИД направиха на маймуни целия цивилизован свят.Кадафи добре ги подреждаше, но онези,задокеанските интереси оплескаха нещата и сега всички жертви тежат на тяхната съвест, ако имат такава.Може ли да са толкова безпомощни пред онези диваци?А тук- НАТО щяло да ни пази,ще ме опази само при поповата щерка,смотаняци такива.

В грешка си, САЩ и НАТО са миролюбиви, ти сам ще трябва да се справиш срещу главорезите.

Нали искате излизане от НАТО - еми да се надяваме да излезете и след това рязаните да ви изрежат като чушки, тъпаци малоумни :)

Ооо, ние това си го знаемЕ- ако народът все пак успее да се организира и поиска излизане от НАТО, "бежанците" ще създадат предпоставки да се обърнем за "помощ" към "братска" натовска Турция,примерно. Гарантирано от ББ! Не се тревожи, ястребче натовско, и това ще преодолеем.

Абе, нещастник жалък, вместо да осмърдяваш тук, що не ходиш да ближеш натовски/реднешки задници???

Kalin

САЩ и света ще се молят някой ден Кадафи Садам и.....да възкръснат за да има ред по тия места ама ще е късно.

Не,че им го желая,но защо към момента ИД не е атакувала нито един евреин,а само мюсюлмани и кюрдски,сирийски и египетски християни? Ако някой ми опонира,че ако тръгнат към Израел ще бъдат навряни на Мохамед под опашката,ок,ще се съглася- но нали това уж били фанатични джихадисти,т.е те се стремят към Рая с потоците мед,забранено вино и десетките млади хурии?

Важното в ,че сега Либия е свободна и демократична. Няма го вече диктатора Кадафи. Нищо ,че се колят като животни, важното ,че демокрацията победи

Не съм фен на Кадафи но след неговата "демократична "смърт за която американската империя направи много сега светът разбра какви "мили "хора той е подтискал и пращал в затворите!Това са откровени убийци религиозни фанатици икономически емигранти които си изсипват в Европа и докарват войната пред прага на къщите ни !Кой е виновен!Коя империя?

Не съм фен на социализма, но тук след него стана почти същото. Е да, ако си мутра с мерцедес и мутреса или мазен банкер или юрист или друг тарикат (бизнесмен - извинете ме) - няма как да се съгласиш. Да такава "демокрация" дава възможност на наглата ПРОСТАЩИНА да вилнее и тук и по света!!!

Отвратителни гадове! Не заслужават да живеят! Целия свят трябва да се мобилизира и с един координиран удар да ликвидира тези содомити от ИД, Ал Кайда и т.н. Сега мохамеданите трябва да покажат колко мирна е религията им, като се обединят срещу терористите.

Ако ИД започне наистина да търпи съкрушителни удари и се изправи пред опасността да бъде унищожена, САЩ веднага ще я защитят, защо ще им бъде отнет инструмента за всяване на страх и провеждане на наказателни операции в Близкия изток и северна Африка.

Мисля, че статията щеше само да спечели, ако в заглавието вместо "копти" беше написано "египетски християни". Иначе да отгледаш Франкенщайн е много по-лесно, отколкото да го озаптиш!