Протест срещу мигрантското робство в Либия

В търговски квартал в центъра на Брюксел бяха задържани близо 20 души - участници в митинг против робството на мигрантите в Либия.

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу мигрантското робство в Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евроатлантиците що не живеете в ДЕМОКРАТИЗИРАНА Либия.

Все едно аз да отида да протестирам в Китай срещу цената на тока в България.Ама джагалите протестират там където е хубаво и сладко, не там където трябва.Ислямски маймуни.Като са толкова загрижени за Либия, да го товарят от Белгия и направо там - да се борят против робството лично и на място.

Примерът ти не е коректен. КНР няма отношение към тока у нас, докато при либийците, западът им надроби тази попара, която сега са принудени да сърбат....

На Брюксел, като първа свирка на Вашингтон в Европа така им се пада!Това не е Белгия преди 20-30 години!Брюксел е заприличал на Африка,а из градът всякаква черна и азиатска паплач!Местните в самия град съствляват най много 20%!Всичко останало е навлеци от цял свят!Шири се педерастията и антикултурата и тази гмеж управлява цяла Европа, а конците и се дърпат от Вашингтон! Нека да стават по често тези безредици и демонстрации, за да може тези гейове най после да започнат да провеждат една по нормална политика и да почнат да заздравяват европейските ценности и култура! Брюксел е марионетка на Вашингтон, а целта на американците е да разградят Европа технологично и социално,да я обезличат като европейска идентичност и да я заселят с всякакви диви африкански и азиатски неандерталци!Целта на Вашингтон е световна хегемония и всемирно управление!Жалко е, че много млади хора не разбират и не осъзнават тази истина!

има някакъв прогрес, гледам. арестували са двайсетина души. преди две седмици тълпи от марокански диваци-навлеци потрошиха съвсем безнаказано същия тоя брюксел, защото....били се класирали на световното по футбол. забележете, трошат не маракеш, трошат брюксел! и тогава нямаше нито един арест. впрочем, почвам да се питам, освен либийски и марокански орки, в тоя брюксел изобщо има ли останали бели християнски хора. а, сетих се-те ходят на работа, щото на орките им трябват храна и удобства и някой трябва да ги плаща...

Taka e Gei dryjinkata koiato ni opravliavat ne napalnixa s vsiakakva papla4 i sega tazi papla4 po4vat glava da vdigat. Nie xorata triabva da se organizirame i da izgonime tazi napas ot Evropa za6toto stava po zle.

1.Електрическата енергия в Либия е безплатна. 2.Банките са държавна собственост, а лихвите са много ниски. 3.Всеки либиец има покрив над главата си. 4.Образованието и медицинските процедури са безплатни. 5.Ако един либиец не може да получи подходящо образование или медицинско лечение в страната си, тогава правителството му осигурява това в чужбина, като му заплаща абсолютно всички разходи по престоя и лечението. 6.Ако един гражданин на Либия реши да си купи нова кола, държавата плаща половината от цената. 7.За всяко родено дете майката получава... още по 5 000 долара. 8.40 хляба в Либия струват невероятните 0.15 долара. 9.25% от либийците имат висше образование. 10.Цената на един литър петрол в Либия струва 0,14 долара.

само аллах акбара им знае каква невероятна дивотия е в либия ДНЕС. след убийството на кадафи страната е в невероятен хаос, те са си същите диви племена, които онзи държеше в някакакъв що-годе ред, имитиращ държава. днес тия племена се бият помежду си, но да, разбира се-"...ако един либиец не може да получи подходящо образование или медицинско лечение в страната си, тогава правителството му осигурява това в чужбина, като му заплаща абсолютно всички разходи по престоя и лечението. Ако един гражданин на Либия реши да си купи нова кола, държавата плаща половината от цената..." бла-бла-бла, вечните завистливи български лакърдии, как чуждата кокошка е патка, че даже и пуйка, и как навсякъде е добре, само тука е зле. ми иди в либия, бе! що само ония диваци да се мъкнат тук?!

Бях в Либия преди 30 години. Питай родителите си, дали написаното от мене не е вярно.

Това беше, мой човек, при Кадафито....

на митингите в чест на 1ви септември (денят на социалистическата им революция), техния лидер Муамар Кадафи се провикваше ,че те либийците ще станат господари а белите хора техни роби.И каква стана тая при неговото управление ?Сега те се давят в Средиземно море и те са имат за роби! Така е,там където има социализъм и комунизъм има мизерия и упадък.Китай отдавна разбра тази истина ,заряза идеите на комунизма и го удари на държавен капитализъм плътно до пазарната икономика.Къде е сега Китай,втората икономическа сила след Америка.

Шибан трол,можеш да бъдеш сигурен,че китайците са доста обиколки напред във всяко едно отношение спрямо твоите кравари!

В Либия докарахме демокрацията!С бомби,без бомби все тая!Това е дезинформация на Ръша Тудей!

Това е мурзилска пропаганда!:-)

Боклуци са Обамчо и Клинтановица които докараха либия до гражданска война,но ти и такива като теб са най големите боклуци защото се насирахте от радост и въсторг от АРАБСКАТА ПРОЛЕТ,европа сега го отнася с пълна сила заради простотията си....

В ЛИБИЯ В МОМЕНТА ИМА РОБСТВО ... А КАДАФИ ГО БЕШЕ ПРЕМАХНАЛ ...

1-во протестът в Белгия не е по повод на робството, а на фяктът, че в Либия има блокирани африканци, на които не им се разрешава да влязат в Европа. 2-ро арестуваните са 100, а не 30. 3-то причинителите на безредиците са провокатори, смесили се с тълрата, а не протестиращи. 4-то предишните безредици бяха причинени от мароканци след мач на Мароко и араби, след послание на арабски рапър от Франция в социалвите медии. 5-то репортерите, опитващи да предават пряко, бяха блъскани, удряни и шамаросвани в ефир, защото "светлината на калерата ги дразнела".

Според гностическото религиозно учение светлината е в северното полукълбо, а тъмнината е в южното. Египет и земята на изток от него е преизподнята. Оттук следва въпросът: Защо всички религии са възникнали тъкмо на юг, и най-вече в пустинните райони? Тема, която офиц. религии избягват да осветляват.

Дали англ. кралица ще се окаже права, когато бе цитирана от медиите да казва, че настоящата Коледа ще бъде последната, която човечеството ще празнува!

аман от просттестери

аман от мигранти и претенции

е само мъртвият мюсюлманин

Абе, ако целта е хаос, благовидни поводи и прикрития винаги ще се намерят. Едните "против", другите "за"... Партийният дом нали така, с качулките го запалиха. То си има специалисти по тези въпроси.

Нищо не разбрах от тази новина. Кой и за какво протестира? Какво е това "мигрантско робство" в Либия? Ми нали либийците товарят на лодки цялата тази пасмина и ни я пращат? Какви са тези протестиращи? Защо точно в Брюксел, а не, примерно, в Берлин? Дами и господа редактори, бихте ли дали повече информация?

Протести има и в Париж. А те са срещу робството, което се е появило в Либия след агресията и свалянето на Кадафи от запада

Като влезеш в мрежата и напишеш"Как са живели в Либия при Кадафи"ще се види,че е било голяма "мъка".

Страшна "мъка" беше.. Добре, че западът им донесе демоНкрация, че да се порадват и те на "благините" й! :))

Нещо не разбрах, да не би робовладелците да са белгийци и европейци та тези протестират в Брюксел? Що не ходят да протестират в Либия, нали там е робството? Така много лесно.

ми то пише защо-протестът на орките се състои в трошене на луксозни витрини. понеже в либия няма такива, то световната толерастия изисква орките да се преместят на такова място, че да могат да упражняват изконното си човешко право да трошат витрини за всяка простотия, за която се сетят. оня ден трошиха витрини на шан-з-елизе, днес брюксел, утре-берлин и те така. че те за кво са дошли в европа, да не би да работят, я?!

А кой ги докара до това положение???? Щото при кадафи живееха много по-добре в материално отношение от повечето европейци...

"нелегалното робовладелчество в Либия", еххх живот си живеят либийците днес след като демоНкрацията победи и там!!! :)) Че то като си спомня как се мъчиха горките при Кадафи....

Правилно - бой по противниците на робството. Евроатлантически не е ценно да не защитаваш робството, протестирайки срещу му.