Палестинецът Ашраф не иска да си спомня за миналото

Репортер на Дир.бг направи връзка със съпругата на палестинеца Ашраф, който от години се премести да живее в Холандия и там следва стоматология.

Обратно в новината

Коментари - Палестинецът Ашраф не иска да си спомня за миналото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна не бях чел по-левашки написана статия. Авторът на този пасквил да се пробва в улични романчета. Какъв стил, какъв изказ - отврат.

Като си е взел жена от Българското простолюдие ще страда. Всичките са такива. пари пари и само пари. Ще каже човек, че ги пъхат в дебелите си задници!!!! Абе простолюдие!!!!

Журналистите да престанат да се взират папарашки през ключалката в живота и бита на хората.. В живота си човек има щастливи моменти които доброволно споделя, но и моменти за които не иска и да си спомня, камо ли да желае да разговоря и да ги коментара с журналисти. Това едва ли харесва някому и е съвсем ясно и разбираемо. Благородно е от страна на този мъж, че не захапва отмъстително и не упреква българите като цяло.

Не знам за този, но веднъж, около година след като се прибраха в БГ засякох една от сестрите да си купува учебник по арабски и се похвали, че пак щяла да ходи да бачка там.

Желая му щастлив и спокоен живот!

Този е един неблагодарник. Целият български народ плати за свободата му, а той и апартамент искал и да го издържаме цял живот.

ей ся го разбрах човека , тя голям болкук била тая българка ве егаси да се измъкне от Либийските дивотии и да попадне на тая измамница - господ да я накаже нея и всички като нея.

Каква новина е това, Дира вече жълта преса ли става окончателно? Нек'ъв африканец се оженил за нек'ва мошенничка и после отишъл с нек'ва си Олга у Холандия да си ближе душевните рани. Благодаря, че ме осведомихте.

Най-после някой да напише цялата истина около Мегови, Ашраф и Паси. нека повече хора знаят какви са Милена Илиева (Мегова), Оля Мегова, Ева Мегова и Николай Тошковски. И публикувайте актуална информация за местонахождението им. Ева Мегова беше в Майчин дом.

Странно е, че един министър на външните работи не можа да разбере що за стока са Мегови и им се хвана на въдицата, като им стана кум.

аз па за тоя/тея Паси имам много кофти мнение - за него/тях май по-важно е да яхне вълната и да е успешен та се чудя и да беше разбрал/а каква измамница е тая Мегова дали не би си премълчал само и само да е в джаза ...абе еврейски му хитрини

статията не е много точна, за какво издирване става дума, като оля, майка й и детето си живеят спокойно поне от три години под наем на удрес:ул."Св. Георги Софийски", 74 вх. а, ап. 4, ет. 2

Този нали беше титулован от нашата преса като доктор докато беше в Либия, сега за стоматолог ли учи в Холандия ? Като изучи нека се върне у нас нали е с българско гражданство та да му дадат и пенсия!

Може би първо да поработи малко- почнаха да не достигат лекари.

"Не знаех езика и нямаше кой да ми каже с какви хора се сродявам" И това го казва човек, който не само е живял доста години в България, но е бил студент тук! Как е следвал медицина без да знае български и каква диплома е получил - един бог знае...

Не е бил студент тук! Оля го прихвана на първата седмица от пристигането му и той наистина не знаеше езика. Но ако отвори коментарите в Дир-а под новината за връзката му, ще види, че сме го предупреждавали в какво се набърква. Призовавахме някой от обкръжението му, който чете, да го предупреди. Да се сърди на обкръжението си. Имаше един много активен журналист от някакъв вестник. Мисля, че Насър се казваше. Той посредничеше в цялата работа, като е мислел, че прави добро. Все пак е трябвало да го предупреди какво пишехме за Мегови. Да допълня, че бащата на Оля и Ева, който е и бивш съпруг на Милена Илиева - Георги Мегов е много свестен и честен човек. За съжаление дъщерите му незаслужено петнят фамилията му.

Какъв стоматолог ще става тепърва - той трябва да е минал 50-те?! И с тая украинка - от трън та на глог. Нещо намирисва около тая персона. От какъв зор България ще му осигурява жилище и работа?!

От какъвто обогати другите и особено кристияна дето хем си живееше с парите от 10 годишния живот в либия преди да ги затворят хем получаваще облаги на наш гръб..Единствено тя е най голям престой в либия и покрай нея другите бая пострадаха..

Вижте затворничките-с грим,с прически-косите боядисани

ано ужастна си ма тикво празна !!! и те са жени и те искат да се накоконят пред фотобектива да ги запомнят красиви а не като изстрадали животни ....егасиии и кухата кратина си Аннооо!!!

Хиндийски сериал, в който всеки живее от чужди пари...