Коментари - Лена Бориславова: Делян Добрев мята стотинки като кебапчета по избори | Днес.dir.bg

Лена Бориславова: Делян Добрев мята стотинки като кебапчета по избори

Бившата депутатка от ПП упрекна депутата от ГЕРБ, че има "някаква фиксация" в Асен Василев

Обратно в новината

Коментари - Лена Бориславова: Делян Добрев мята стотинки като кебапчета по избори | Днес.dir.bg

Коментари

След данъчната балтия, която ни е приготвил Асенката и аз вече имам фиксация към неговата особа. Преди изборите декларираха, че няма да бутат данъците. След като се намърдаха в управлението решиха да ни ударят брутална балтия, на целия народ. 1) Ударно увеличение на данъците на имотите, от там лавинообразно и на всички общински такси свързани с тях. Българинът се гордее с това, че има собствено жилище а не живее под наем. За това все някак понася бедността. С тази балтия удрят по всички, включително хората с минимални доходи, които едва смогват и сега да ги плащат тия данъци. 2) Заличаването на 25% признати разходи за лицата упражняващи свободни професии, повечето от които даже нямат постоянен доход. За това пък ще им ударят единствената изгода. 3) Приравняване на гражданските договори с трудовите такива. Директно добавя поне 10% увеличение в осигуровките. Заради тази промяна ще трябва да се осигурявате и за майчинство, безработица, трайна неработоспособност и прочие неща, за които насреща няма да получите нищо. И това ми били десни политици. Нищо дясно няма в това да вдигаш данъците. Точно обратното. Див комунизъм! Вземи от всички, раздай на близки! Тая балтия и предизборната лъжа с която дойдоха на власт ППДБ няма да им бъдат простени. Лошото е, че не остава никаква алтернатива в дясно освен Тиквата, който не е десен ама поне не смее да вдига данъците. Само като си помисля, че гласувах за вас и място не мога да си намеря. Доста избори подред гласувах за ДБ, ама в тая коалиция, с тия леви чак комунистически решения ви гарантирам, че няма да се случи занапред.

сте ни набутвали тая тъпа ку@ва. Кой ли го интересува какво била казала. Аман от простотии.

Ленче, съсредоточи се в мятането на памперси и стига си тровила въздуха.

Lyubomir

За Лена „кебапчета“ са синоним на „парапет“ и тя сладострасно ги премята в устата си....

Гурълеенче, бе, да беше казала: КАТО ДЕПУТАТСКИ КИФТЕНЦА И БЕЗГЛУГЕНОВИ ХЛЕБЧЕТА, та да проумее човек какво казваш

Не мога да разбера това нещо. Майките на деца не могат да си позволят с детските а купуват памперси за чедата си; тази не е престанала да напомня за себе си. И хайде сега Добрев и Василев -ми те, скъпа, си бъркат в дупките още от времето когато аща ти не те е бил засял. Това че се снима на парапета, не те прави съпричастна с техните взаимо сношения за да им ставаш и адвокатин. Чучай си на вмирисаната консерва, гледай си детето, дето и от моя джоб храниш или прекрати с майчинските и започни работа за да коментираш

Делян изчака няколко години, да се позабрави суажуковата му афера, и отново е на първата фронтова линия на мутрите. Интересно! След като нищо не зависи от него, как обещава на цяла България, че от 1 .11.2023, горивата ще паднат с 73 ст. Цяла седмица, по всички ТВ студия. Ама това е супер фантастика. Нито някой може да задължи Лукойл от утре да почне да внася по 3 милиона всеки ден ( няма такъв документ), нито някой може да задължи бензиностанциите да понижат цените. Най малкото, защото те са заредени с горива по старите цени, за седмици напред!

Проблема ти скъпа е в главата ти, дори и пламирана консерва, процеса смятане се учи в първи и втори клас. Днес децата правят прости пресмятания делене и умножение още в детската градина. Да ми отговориш, многознайке, в годините когато единствената рафинерия у нас "Леон Таджер" едва връзваше месеца, бензина струваше 18 стотинки (0.18 лева) и се продаваше в двете аптеки в един областен град как да сравним със заводските цени на НХК. Дори 23 стотинки, дори и 76 стотинки от същият завод, 1.23 лева за литър ....Че той Добрев още не беше проектиран полово за годините за които пиша

Каквото и да се говори, истина е, и е факт, че 12г мутрите (ГЕРБ) наистина нищо на направеха по въпроса "Лукойл". Никак не е трудна да се отговори защо ли? Действително Борисов играеше карти и си пиеше питието с тях, а рафинерията плащаше данъци извън България. Сега, изведнъж се разбързаха, и решиха че това, което не свършиха за 12 г, трябва да го свършат за 2 дена. А това, че от вторник всички горива, на всички бензиностанции ще поевтинеят с 73 ст е толкова смешно и наивно, даже и за предизборна агитация. Нали си спомняте, че преди предишните избори мутрата обещаваше, че бензина ще падне с 1 лв. Е, спечелиха изборите, направиха правителство, но бензина не само че не стана по евтин, но и всички горива поскъпнаха. Както и всички останали стоки.

Леноооо, гледай си бебето и не се обаждай без да са те питали нещо!

стигна Киро Тъпото. Тогава работите му съвсем не са добре. Между другото Теста за бащинство какво показа. Нищо че детето съвсем прилича на Кирчо.

Личен опит от времето на соца. Нямало е случай в който набеденият да не се е установявало че е баща на детето. Освен случаите на Радкин/а, Божанкин/Божанков .... Тогава се оказва, че осеменителният процес е станал в тоалетна на гара/автогара на случаен принцип. Така че приличало, ами ще прилича; по времето на балканската, междусъюжническата и ПСВойни в едно Ломско село родените деца си приличали като близнаци -в селото останал единствен мъж куц и гърбав. В Плевенско се нароили деца сини като патладжани -вероятно бащите са били сенегалските военнопленници от френският легион

Помня преди години над моста на река Вит, където Осман е сдал сабята и града идваха биволски каруци. Вкарваха каруците в реката и с лопати пълнеха каруците. После ги разтоварваха и отново ги вкарваха в реката. Биволите щастливо махаха с опашки и се пръскаха с вода. На едната каруца имаше млад мъж като изваден от комина и две момчета синьо черни. рибари тогава коментираха, че са "сенегалци" а и каде от войната, къде от болести много жени останали вдовици приютявали военнопленници за помощ по ниви, по лозя. Дете бях тогава. Града беше малък и го обикалях нашир и на длъж. Квартала Сторгозия( Стара гара) беше далеч от града

Ленче , не случчайно ви наричат Партия на провалите! То не бяха 5 моста над Дунав , то не беше завод за електромобили, то не беше батерии за милиарди край Стара Загора! Така че вие като управлявахте нищо не направихте , а искате налялия пари в кампанията ви Бобоков да стане новия Златев!

Как не можеше да си отключи вратата?Трябваше и "помощ" отдолу.Звезда от филми.

Това не е ли .....парапетната мадона ? И тя ли чете вече морал ?

Ленче налягай си парцалите ! Като стане напечено плъховете първи се изнизват ! Асенчо и Кирчо са точно такива ! Тяхните деца ще си живеят в чужбина , а ти с твоя фафльо ще сте тука и ще обиждат децата ти и не ще ги наричат децата на курвата която продаде БГ за един мек уй !

С типичният си махленски изказ, момата показва, че въпреки възрастта си, е много наясно как се купуват избори в махалата. И на такива хора сте поверили държавата?

Значи в българия също командват еврей и то като тази която чиста небългарка с родни от израел

Явно защоро за разлика от цървулите, имат мещо в главата си.

Кинти, кинти дайте … Как е умно-красивата жълтопаветна кочинка? Грухти ли яко с КОЙ? Грух-грух педалите, Академик на колело. Яко, много яко. Оправят ни отвсякъде. Шенген на Хой, АЕЦ на Уестингхауски Хой, Украйна на Хой, Израел на Хой, и … България на Хой е работата. Янко, Британко и Натованко се одрискаха яко през последните 25-30 години и сега як ЗАПЕК и ШИРОКО УПУЛЕНИ ОЧИ А ДА ИЗЛЕЗЕ НЕЩО, АМА … НЕ ЩЕ. 45 години Съветско-Комунистическа Кочина … 30 и кусур години Евро-Атлантическа Кочина и както се очертава евро-атлантическата кочина ще се окаже по-извратена от съветско-комунистическата, но … Но е увита в скъп, лъскав, безценен станиол и Ганьо-Балкански Очи Не Виждали проточил лиги до скопените си топки. Поздрави от далече, свят наобиколих и скоро си идвам у дома да споделя що е туй нещо свободен свят, онзи другия второразрядния според евро-атлантикус извратенякус.

Програмата, която следва и изпълнява правителството на коалиция Магнитски не е програма за българите. Това е програма на Посолството и цели да затвърди неоколониалните интереси на нагло саксонско еврейската мафия. А кифлата Бориславова е една тъпа и злобна патка, която се плющи за да постигне кариерен напредък.

Тази в гледам и се чудя дали има хубави крака за футфетиш

С грозни крака и дебели глезени е.

Много лошо гледа Лена. Не е ли щастлива майка, която гледа ведро на живота и младоста.

Коя е Лена?

Чиста Фашиска с.ган или още един купен против българския народ .С една дума ховно

Не мога да повярвам що червена и проста смрат ( ГЕРБ, израждане, бай-ганьовщина) има в този Дир, безбрежана простота гъста мрежа от полуумни орки, как ще се оправи България с тази мърша?!

Обикновен идиот си нали?

Единствените управлявали с червената смрад (комунистите), са Пълен Провал и Продай България. Даже си издигнаха ДС отрочето за кмет. Факти!

Абе от къде Киро-тъпото ви намира такива неграмотни олигофрени?

Много смрад съвецка и червена, хора вдигайте се, дъртите комсомолци са активирани да връщат мързела и простотията, така че нека им го набучим 3 ката, защото вече ми мирише на нафталин, а България е хубава държава - нека не остава в ръцете на КГБ грозници и селски пазвантини

Нямам нищо против нея, ама би трябвало да е в майчинство и да си гледа бебебто

YCBM

Д.Д. че е отпадък е ясно, ама Лена Общата свирка какво мята. Смешна работа.

Съпруга и е доволен, че тя носи пачки в къщи и затова си затваря очите, че се е разкурвила.

Тая е пропаднала жена, без чест и достойнство, а човек без достойнство е наполовина умрял човек.

Тая нема нема, па.си вдигне главата от скута на Бачи Кико

Няма нервност, излежда спокойна. Явно я успокояват под полата редовно по политическа линия. Даже го имаме и документирано как започва - с бъркане в дупето още на стъбището пред вратата. Долно и безсрамно същество. От такова не чакй нищо добро, включително и в политиката. Пълно тъждество с днешния модел на провала, който приижда от Америка.

Йоло Денев ще стой по добре в писанието ви отколкото тази боюклийка :)))

Йоло Денев е колос в сравнение с Лена Опщата!

Много е лошо да си тръгнеш от политиката с разпран и обърнат хастар.

Ще ви дам 73 капейки, но първо да направим литъра 5 лева

яааа хиената на ИТН си облиза п..ката и пак изпълзя от дупката хе хе хе .

То не беа магистрали стълби и парапети и Мата Хари. Май историята на последните демо години ще се окаже една креватна демокрация.

Като каква се изказва?

Нали и опънах парапета....

Ние си дрънкаме ,а тия ни убиват и нас и съсипват държавата,що за малумници гласуват за тия парапетници

Късно е либе за китка. За бития и евания, цяр няма.

Като в онзи стар виц: Здрасти, как се казваш? Тина О колко готино-съкратено от Кристина ли? Не, от разпореТина :D

Лено, Киро минава ли да си види отрочето?

Права е, че Добрев има паталогична фиксация в Асен Василев. Двамата са били съученици в Хасково, му би там се корени генезиса.

със същата визия караджата е много красив мъж. а при въпросната лена ефектът е точно обратен. колко несправедлива е природата спрямо жените! п.п. апропо, каква се явява в обществото ни тая жена в момента, че многобройните й и винаги невероятно агресивни и тъпи мнения се тиражират щедро от т.нар. медии? наистина, каква се явявя тая, освен бивша некадърна началничка на кабинет и създателка на парапетни емоции в парапетна партия?

ПО МИ ПРИЛИЧА НА ПАНАЙОТ ХИТОВ !! СЪЩИЯТ МУСТАК СИ БЕ ЗАСУКАЛ..

Слава на Лена ! И на Киро също !

Героям слава, нали така беше :D

ПП превърнаха българската политика в порнографски сериал.

за съжаление, като последица, те превърнаха и българската икономика, финанси, енергетика, здравеопазване, медии, вътрешно и междунардоно усещане в още по-голям порнографски сериал с тежки включвания на филм на ужасите. обаче, чакай да се сетя кои танзанийци гласуваха за тях, че и в неделя пак ще им гласуват в столицата! а, да сетих се кои "танзанийци" ги гласуваха....

Ама хаха ти не разбра ли,че мадурките ги избират,те затова си ги внедриха по съвет на херомустафа,а сега си гледат резултатите,няма логика да гласуваш за палача си

Докато ГЕРБ и ПП са преговаряли за правителство, Кирил Петков е поставил на Борисов условието да не вади повече снимки или видеа от неговите бурни нощи с Лена. Борисов му казал, че такива материали няма. После шеговите добавил, че Кирчо със сигурност се е представил добре в леглото и няма от какво да се притеснява...

Оправих си живота ,ся политиката оправям

Куч-куч-куч... КУЧКО!

Народът вече с нетърпение очаква второ тест за бащинство - един за чаавето на Борисов и един за чаавето на Петков.

Тая не е ли в майчинство?! Що не си гледа отрочето, а е седнала акъл да дава!

Г-жа Лена, като майка ви го казвам - гледайте си детето и не се занимавайте с глупости. Ако продължавате да вървите срещу природата, ще отгледате същото лековато и оборотно съзнание като Вас - тъпо, употребяемо. Шут за кралския двор и лесно сменяем боклук

Точно в целта!

Ако една жена е родила, това не означава, че животът й е приключил. Щом иска да работи, тя има това право. Мъжът й за какво е? И той ще го гледа. Бориславова в момента прави предизборни обиколки и мисля, че това е супер.

Ами хайде като не си раждала, да си говорим като вземеш да родиш, а? Щото аз родих на 40, просто имах късмет. Но като гледам около мен какво става... Никой не е по-голям от природата. И аз работя, на високо платена работа и не си представям да се занимавам с к*рвалък, за да си гледам детето. Хубаво е да възпитаваме децата да си изкарват парите с горната глава. Пак казвам - като родиш, тогава да говорим

Кой е казал, че тя се занимава с к*рвалък? Вярно, че политиката е мръсна работа, но не е задължително мръсна по този начин. Познанството й с партийния вожд и произлизащите от това слухове не ги броим. Точно защото още не съм раждала е лесно да виждам разликите в новите майки около мен. На някои животът им се променя коренно, някои стават и продължават. Тя явно е от вторите и леко лъха на мисогиния да питаме "ама тя що не си гледа бебето?" Защо никой не пита същото за мъжа й?

Не, че й е приключил животът, просто би трябвало да са й други приоритетите. Това време няма никога да се върне, децата растат много бързо, а напоследък все по-модерно е да се обяснява какви травми нанасят майките на децата си с отсъствието си именно в първата година.

Ок де, но и аз като горе коментиращите ще питам защо това тегло не е и на раменете на бащата. Защо никой не казва на Мирослав да млъква и да ходи да си гледа детето? Да не го е правила сама?

Съдът на ЕС отмени глобата от 77 млн. евро на Българския енергиен холдинг

ШАРЛАТАНИ ЗАБЛУДИЛИ УСПЕШНО МУНЧО !! КАКЪВ ШЕНГЕН СЪС ТИЯ ?? ИЛИ БЕЗВИЗОВА АМЕРИКА !! ОНИЯ НЕ СА ГЛУПАЦИ КАТО ИЗБРАЛИТЕ ГИ ТИЯ АНОНИМНИЦИ !!

Да каже кой взема по $5000 от Путин нали това твърдеше .И също къде са танкерите с три пъти по евтина газ от Америка .А най добре да обяви от кой е копелето дали от просто киру или другия паркан баджанака му .Ние Добрев го знаем че е боклук те нали затова са в коалиция с тулупа Винету и Шиши щото боклуците се събират

Ама Лено,къде ви е завода за автомобили,всички инвеститори бягат от нас ,заради вас

Са като ланският сняг! Кирето още ги сънува:)))

Коментари - Лена Бориславова: Делян Добрев мята стотинки като кебапчета по избори | Днес.dir.bg

Лена Бориславова: Делян Добрев мята стотинки като кебапчета по избори

Бившата депутатка от ПП упрекна депутата от ГЕРБ, че има "някаква фиксация" в Асен Василев

Обратно в новината

Коментари - Лена Бориславова: Делян Добрев мята стотинки като кебапчета по избори | Днес.dir.bg

Коментари

След данъчната балтия, която ни е приготвил Асенката и аз вече имам фиксация към неговата особа. Преди изборите декларираха, че няма да бутат данъците. След като се намърдаха в управлението решиха да ни ударят брутална балтия, на целия народ. 1) Ударно увеличение на данъците на имотите, от там лавинообразно и на всички общински такси свързани с тях. Българинът се гордее с това, че има собствено жилище а не живее под наем. За това все някак понася бедността. С тази балтия удрят по всички, включително хората с минимални доходи, които едва смогват и сега да ги плащат тия данъци. 2) Заличаването на 25% признати разходи за лицата упражняващи свободни професии, повечето от които даже нямат постоянен доход. За това пък ще им ударят единствената изгода. 3) Приравняване на гражданските договори с трудовите такива. Директно добавя поне 10% увеличение в осигуровките. Заради тази промяна ще трябва да се осигурявате и за майчинство, безработица, трайна неработоспособност и прочие неща, за които насреща няма да получите нищо. И това ми били десни политици. Нищо дясно няма в това да вдигаш данъците. Точно обратното. Див комунизъм! Вземи от всички, раздай на близки! Тая балтия и предизборната лъжа с която дойдоха на власт ППДБ няма да им бъдат простени. Лошото е, че не остава никаква алтернатива в дясно освен Тиквата, който не е десен ама поне не смее да вдига данъците. Само като си помисля, че гласувах за вас и място не мога да си намеря. Доста избори подред гласувах за ДБ, ама в тая коалиция, с тия леви чак комунистически решения ви гарантирам, че няма да се случи занапред.

сте ни набутвали тая тъпа ку@ва. Кой ли го интересува какво била казала. Аман от простотии.

Ленче, съсредоточи се в мятането на памперси и стига си тровила въздуха.

Lyubomir

За Лена „кебапчета“ са синоним на „парапет“ и тя сладострасно ги премята в устата си....

Гурълеенче, бе, да беше казала: КАТО ДЕПУТАТСКИ КИФТЕНЦА И БЕЗГЛУГЕНОВИ ХЛЕБЧЕТА, та да проумее човек какво казваш

Не мога да разбера това нещо. Майките на деца не могат да си позволят с детските а купуват памперси за чедата си; тази не е престанала да напомня за себе си. И хайде сега Добрев и Василев -ми те, скъпа, си бъркат в дупките още от времето когато аща ти не те е бил засял. Това че се снима на парапета, не те прави съпричастна с техните взаимо сношения за да им ставаш и адвокатин. Чучай си на вмирисаната консерва, гледай си детето, дето и от моя джоб храниш или прекрати с майчинските и започни работа за да коментираш

Делян изчака няколко години, да се позабрави суажуковата му афера, и отново е на първата фронтова линия на мутрите. Интересно! След като нищо не зависи от него, как обещава на цяла България, че от 1 .11.2023, горивата ще паднат с 73 ст. Цяла седмица, по всички ТВ студия. Ама това е супер фантастика. Нито някой може да задължи Лукойл от утре да почне да внася по 3 милиона всеки ден ( няма такъв документ), нито някой може да задължи бензиностанциите да понижат цените. Най малкото, защото те са заредени с горива по старите цени, за седмици напред!

Проблема ти скъпа е в главата ти, дори и пламирана консерва, процеса смятане се учи в първи и втори клас. Днес децата правят прости пресмятания делене и умножение още в детската градина. Да ми отговориш, многознайке, в годините когато единствената рафинерия у нас "Леон Таджер" едва връзваше месеца, бензина струваше 18 стотинки (0.18 лева) и се продаваше в двете аптеки в един областен град как да сравним със заводските цени на НХК. Дори 23 стотинки, дори и 76 стотинки от същият завод, 1.23 лева за литър ....Че той Добрев още не беше проектиран полово за годините за които пиша

Каквото и да се говори, истина е, и е факт, че 12г мутрите (ГЕРБ) наистина нищо на направеха по въпроса "Лукойл". Никак не е трудна да се отговори защо ли? Действително Борисов играеше карти и си пиеше питието с тях, а рафинерията плащаше данъци извън България. Сега, изведнъж се разбързаха, и решиха че това, което не свършиха за 12 г, трябва да го свършат за 2 дена. А това, че от вторник всички горива, на всички бензиностанции ще поевтинеят с 73 ст е толкова смешно и наивно, даже и за предизборна агитация. Нали си спомняте, че преди предишните избори мутрата обещаваше, че бензина ще падне с 1 лв. Е, спечелиха изборите, направиха правителство, но бензина не само че не стана по евтин, но и всички горива поскъпнаха. Както и всички останали стоки.

Леноооо, гледай си бебето и не се обаждай без да са те питали нещо!

стигна Киро Тъпото. Тогава работите му съвсем не са добре. Между другото Теста за бащинство какво показа. Нищо че детето съвсем прилича на Кирчо.

Личен опит от времето на соца. Нямало е случай в който набеденият да не се е установявало че е баща на детето. Освен случаите на Радкин/а, Божанкин/Божанков .... Тогава се оказва, че осеменителният процес е станал в тоалетна на гара/автогара на случаен принцип. Така че приличало, ами ще прилича; по времето на балканската, междусъюжническата и ПСВойни в едно Ломско село родените деца си приличали като близнаци -в селото останал единствен мъж куц и гърбав. В Плевенско се нароили деца сини като патладжани -вероятно бащите са били сенегалските военнопленници от френският легион

Помня преди години над моста на река Вит, където Осман е сдал сабята и града идваха биволски каруци. Вкарваха каруците в реката и с лопати пълнеха каруците. После ги разтоварваха и отново ги вкарваха в реката. Биволите щастливо махаха с опашки и се пръскаха с вода. На едната каруца имаше млад мъж като изваден от комина и две момчета синьо черни. рибари тогава коментираха, че са "сенегалци" а и каде от войната, къде от болести много жени останали вдовици приютявали военнопленници за помощ по ниви, по лозя. Дете бях тогава. Града беше малък и го обикалях нашир и на длъж. Квартала Сторгозия( Стара гара) беше далеч от града

Ленче , не случчайно ви наричат Партия на провалите! То не бяха 5 моста над Дунав , то не беше завод за електромобили, то не беше батерии за милиарди край Стара Загора! Така че вие като управлявахте нищо не направихте , а искате налялия пари в кампанията ви Бобоков да стане новия Златев!

Как не можеше да си отключи вратата?Трябваше и "помощ" отдолу.Звезда от филми.

Това не е ли .....парапетната мадона ? И тя ли чете вече морал ?

Ленче налягай си парцалите ! Като стане напечено плъховете първи се изнизват ! Асенчо и Кирчо са точно такива ! Тяхните деца ще си живеят в чужбина , а ти с твоя фафльо ще сте тука и ще обиждат децата ти и не ще ги наричат децата на курвата която продаде БГ за един мек уй !

С типичният си махленски изказ, момата показва, че въпреки възрастта си, е много наясно как се купуват избори в махалата. И на такива хора сте поверили държавата?

Значи в българия също командват еврей и то като тази която чиста небългарка с родни от израел

Явно защоро за разлика от цървулите, имат мещо в главата си.

Кинти, кинти дайте … Как е умно-красивата жълтопаветна кочинка? Грухти ли яко с КОЙ? Грух-грух педалите, Академик на колело. Яко, много яко. Оправят ни отвсякъде. Шенген на Хой, АЕЦ на Уестингхауски Хой, Украйна на Хой, Израел на Хой, и … България на Хой е работата. Янко, Британко и Натованко се одрискаха яко през последните 25-30 години и сега як ЗАПЕК и ШИРОКО УПУЛЕНИ ОЧИ А ДА ИЗЛЕЗЕ НЕЩО, АМА … НЕ ЩЕ. 45 години Съветско-Комунистическа Кочина … 30 и кусур години Евро-Атлантическа Кочина и както се очертава евро-атлантическата кочина ще се окаже по-извратена от съветско-комунистическата, но … Но е увита в скъп, лъскав, безценен станиол и Ганьо-Балкански Очи Не Виждали проточил лиги до скопените си топки. Поздрави от далече, свят наобиколих и скоро си идвам у дома да споделя що е туй нещо свободен свят, онзи другия второразрядния според евро-атлантикус извратенякус.

Програмата, която следва и изпълнява правителството на коалиция Магнитски не е програма за българите. Това е програма на Посолството и цели да затвърди неоколониалните интереси на нагло саксонско еврейската мафия. А кифлата Бориславова е една тъпа и злобна патка, която се плющи за да постигне кариерен напредък.

Тази в гледам и се чудя дали има хубави крака за футфетиш

С грозни крака и дебели глезени е.

Много лошо гледа Лена. Не е ли щастлива майка, която гледа ведро на живота и младоста.

Коя е Лена?

Чиста Фашиска с.ган или още един купен против българския народ .С една дума ховно

Не мога да повярвам що червена и проста смрат ( ГЕРБ, израждане, бай-ганьовщина) има в този Дир, безбрежана простота гъста мрежа от полуумни орки, как ще се оправи България с тази мърша?!

Обикновен идиот си нали?

Единствените управлявали с червената смрад (комунистите), са Пълен Провал и Продай България. Даже си издигнаха ДС отрочето за кмет. Факти!

Абе от къде Киро-тъпото ви намира такива неграмотни олигофрени?

Много смрад съвецка и червена, хора вдигайте се, дъртите комсомолци са активирани да връщат мързела и простотията, така че нека им го набучим 3 ката, защото вече ми мирише на нафталин, а България е хубава държава - нека не остава в ръцете на КГБ грозници и селски пазвантини

Нямам нищо против нея, ама би трябвало да е в майчинство и да си гледа бебебто

YCBM

Д.Д. че е отпадък е ясно, ама Лена Общата свирка какво мята. Смешна работа.

Съпруга и е доволен, че тя носи пачки в къщи и затова си затваря очите, че се е разкурвила.

Тая е пропаднала жена, без чест и достойнство, а човек без достойнство е наполовина умрял човек.

Тая нема нема, па.си вдигне главата от скута на Бачи Кико

Няма нервност, излежда спокойна. Явно я успокояват под полата редовно по политическа линия. Даже го имаме и документирано как започва - с бъркане в дупето още на стъбището пред вратата. Долно и безсрамно същество. От такова не чакй нищо добро, включително и в политиката. Пълно тъждество с днешния модел на провала, който приижда от Америка.

Йоло Денев ще стой по добре в писанието ви отколкото тази боюклийка :)))

Йоло Денев е колос в сравнение с Лена Опщата!

Много е лошо да си тръгнеш от политиката с разпран и обърнат хастар.

Ще ви дам 73 капейки, но първо да направим литъра 5 лева

яааа хиената на ИТН си облиза п..ката и пак изпълзя от дупката хе хе хе .

То не беа магистрали стълби и парапети и Мата Хари. Май историята на последните демо години ще се окаже една креватна демокрация.

Като каква се изказва?

Нали и опънах парапета....

Ние си дрънкаме ,а тия ни убиват и нас и съсипват държавата,що за малумници гласуват за тия парапетници

Късно е либе за китка. За бития и евания, цяр няма.

Като в онзи стар виц: Здрасти, как се казваш? Тина О колко готино-съкратено от Кристина ли? Не, от разпореТина :D

Лено, Киро минава ли да си види отрочето?

Права е, че Добрев има паталогична фиксация в Асен Василев. Двамата са били съученици в Хасково, му би там се корени генезиса.

със същата визия караджата е много красив мъж. а при въпросната лена ефектът е точно обратен. колко несправедлива е природата спрямо жените! п.п. апропо, каква се явява в обществото ни тая жена в момента, че многобройните й и винаги невероятно агресивни и тъпи мнения се тиражират щедро от т.нар. медии? наистина, каква се явявя тая, освен бивша некадърна началничка на кабинет и създателка на парапетни емоции в парапетна партия?

ПО МИ ПРИЛИЧА НА ПАНАЙОТ ХИТОВ !! СЪЩИЯТ МУСТАК СИ БЕ ЗАСУКАЛ..

Слава на Лена ! И на Киро също !

Героям слава, нали така беше :D

ПП превърнаха българската политика в порнографски сериал.

за съжаление, като последица, те превърнаха и българската икономика, финанси, енергетика, здравеопазване, медии, вътрешно и междунардоно усещане в още по-голям порнографски сериал с тежки включвания на филм на ужасите. обаче, чакай да се сетя кои танзанийци гласуваха за тях, че и в неделя пак ще им гласуват в столицата! а, да сетих се кои "танзанийци" ги гласуваха....

Ама хаха ти не разбра ли,че мадурките ги избират,те затова си ги внедриха по съвет на херомустафа,а сега си гледат резултатите,няма логика да гласуваш за палача си

Докато ГЕРБ и ПП са преговаряли за правителство, Кирил Петков е поставил на Борисов условието да не вади повече снимки или видеа от неговите бурни нощи с Лена. Борисов му казал, че такива материали няма. После шеговите добавил, че Кирчо със сигурност се е представил добре в леглото и няма от какво да се притеснява...

Оправих си живота ,ся политиката оправям

Куч-куч-куч... КУЧКО!

Народът вече с нетърпение очаква второ тест за бащинство - един за чаавето на Борисов и един за чаавето на Петков.

Тая не е ли в майчинство?! Що не си гледа отрочето, а е седнала акъл да дава!

Г-жа Лена, като майка ви го казвам - гледайте си детето и не се занимавайте с глупости. Ако продължавате да вървите срещу природата, ще отгледате същото лековато и оборотно съзнание като Вас - тъпо, употребяемо. Шут за кралския двор и лесно сменяем боклук

Точно в целта!

Ако една жена е родила, това не означава, че животът й е приключил. Щом иска да работи, тя има това право. Мъжът й за какво е? И той ще го гледа. Бориславова в момента прави предизборни обиколки и мисля, че това е супер.

Ами хайде като не си раждала, да си говорим като вземеш да родиш, а? Щото аз родих на 40, просто имах късмет. Но като гледам около мен какво става... Никой не е по-голям от природата. И аз работя, на високо платена работа и не си представям да се занимавам с к*рвалък, за да си гледам детето. Хубаво е да възпитаваме децата да си изкарват парите с горната глава. Пак казвам - като родиш, тогава да говорим

Кой е казал, че тя се занимава с к*рвалък? Вярно, че политиката е мръсна работа, но не е задължително мръсна по този начин. Познанството й с партийния вожд и произлизащите от това слухове не ги броим. Точно защото още не съм раждала е лесно да виждам разликите в новите майки около мен. На някои животът им се променя коренно, някои стават и продължават. Тя явно е от вторите и леко лъха на мисогиния да питаме "ама тя що не си гледа бебето?" Защо никой не пита същото за мъжа й?

Не, че й е приключил животът, просто би трябвало да са й други приоритетите. Това време няма никога да се върне, децата растат много бързо, а напоследък все по-модерно е да се обяснява какви травми нанасят майките на децата си с отсъствието си именно в първата година.

Ок де, но и аз като горе коментиращите ще питам защо това тегло не е и на раменете на бащата. Защо никой не казва на Мирослав да млъква и да ходи да си гледа детето? Да не го е правила сама?

Съдът на ЕС отмени глобата от 77 млн. евро на Българския енергиен холдинг

ШАРЛАТАНИ ЗАБЛУДИЛИ УСПЕШНО МУНЧО !! КАКЪВ ШЕНГЕН СЪС ТИЯ ?? ИЛИ БЕЗВИЗОВА АМЕРИКА !! ОНИЯ НЕ СА ГЛУПАЦИ КАТО ИЗБРАЛИТЕ ГИ ТИЯ АНОНИМНИЦИ !!

Да каже кой взема по $5000 от Путин нали това твърдеше .И също къде са танкерите с три пъти по евтина газ от Америка .А най добре да обяви от кой е копелето дали от просто киру или другия паркан баджанака му .Ние Добрев го знаем че е боклук те нали затова са в коалиция с тулупа Винету и Шиши щото боклуците се събират

Ама Лено,къде ви е завода за автомобили,всички инвеститори бягат от нас ,заради вас

Са като ланският сняг! Кирето още ги сънува:)))