Коментари - Българин от Чикаго бори рак с ново лекарство | Днес.dir.bg

Българин от Чикаго бори рак с ново лекарство

Български учен от Чикаго участва в разработката на ново лекарство против рак. Д-р Константин Христов и колегите му са открили препарат, който намалява туморите и връща към живот пациенти, отдавна отписани от медицината.

Обратно в новината

Коментари - Българин от Чикаго бори рак с ново лекарство | Днес.dir.bg

Коментари

дай повече инфо за това. Няма да стане да пуснеш линк, но пиши какво да търсим в Гугъл например. Ако е с имуностимуланти, имаше една история по Reality в ''The Incurables'' на история с добър край.

1. ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ Е НАЙ-МОЩНАТА МАФИЯ И НЯМА ДА ПУСНЕ НИКОГА НА ПАЗАРА НЕЩО, КОЕТО НАИСТИНА ЛЕКУВА И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПАТЕНТОВАНО! ЦЕЛТА Е ДА ИМА БОЛНИ ХОРА И НЕПРЕКЪСНАТО ПИЕЩИ ИЛИ ЛЕКУВАЩИ СЕ С НЕЩО, ПРОИЗВЕДЕНО ОТ ТАЗИ МАФИЯ. ЗАТОВА И ВСИЧКО АЛТЕРНАТИВНО И ЕСТЕСТВЕНО, КОЕТО ЛЕКУВА, СЕ ПОДЛАГА НА УНИЩОЖИТЕНА КРИТИКА ИЛИ ПРОСТО НЕ МУ СЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДЕ ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТО ОТ МЕДИЦИНАТА! 2. ИМА ПЛАН ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯТА НА ЗЕМЯТА ОТ НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ, ПОДКРЕПЯН ОТ ИНСТИТУТА РОКФЕЛЕР И СЪОТВЕТНАТА ФОНДАЦИЯ, КАКТО И ОТ ДРУГИ ФОНДАЦИИ, СОБСТВЕНОСТ НА САМОПРОВЪЗГЛАСИЛИЯ СЕ СВЕТОВЕН "ЕЛИТ".

ЦЕЛТА НЕ Е ДА ЛЕКУВА-АКО Е ЗА ПОТДЪРЖАЩА ТЕРАПИЯ МОЖЕ И ДА ВИДИ БЯЛ СВЯТ!

Ако успеят с това лекарство,тази тежка болест няма вече да е смъртна присъда.Само който не е видял какво причинява рака на човека не знае за какви страдания на болния и неговите близки става реч.Това е чумата на нашия век.В България след Чернобил броят на заболелите е 30000 души годишно,от които половината умират след 6 месеца от поставяне на диагнозата,другите малко по-късно.

Потърсете в интернет за Терапия на Герсон, за Пол Брег или Лидия Ковачева (по чиито методи работи известната д-р Емилова в нейния "дебелариум") - за да разберете, че лечението на повечето болести е напълно възможно. Но това не е изгодно на някой хора във медицината и фармацията и затова никога няма официално да признаят алтернативната медицина.

както всяко едно изобретение и това ше бъде премахнато и забравено в времето а ние ще продължим да си тъпчем вместо да се развиваме заради пари и интереси :Х

Не виждам нищо сензационно. Както във всяка област на знанието, и в борбата с рака се напредва. Рак се лекува. Не при всеки и не винаги, но тази диагноза отдавна е спряла да е равнозначна на присъда. Аз познавам хора "извадени от гроба" с диагноза рак, познавам и такива, които не успяха да ги извадят. Въпрос на шанс, правилно лечение и възможности на организма. Нека работят хората и ако се появи още един метода на лечение - какво по-хубаво от това!

"...резултатите са категорични: един е в ремисия, трима са живи, а при други трима туморът е намалял." Това значи ли, че от 16-те само трима са живи, а този в ремисия и тримата с намалял тумор не са?

Дано се намери лекарство за тази страшна болест(която прекърши и моята съпруга-твърде млада)ЧЕСТ и СЛАВА на тези ЛЕКАРИ и успех на ЛЕКАРСТВОТО.

Вече казах и повече няма да коментирам: Не се интересувам от устройства от типа "Перпетуум мобиле" - все пак съм учил физика в училище. И това ще ми е последния коментар, всеки е свободен да вярва в каквото си иска, ти ако щеш вярвай в Буда или Кришна, няма да ти преча. P.S.: Знам за въпросния доктор с въпросните му "машини".

Твоят мозък е тип "калциран мозък".Ако хората разсъждаваха така, още аспирина нямаше да е измислен!

Прекланям се пред такива хора и специалисти. За такива високата заплата наистина не е срамно нещо, но тя е срамна за такива като Хампарцумян!

паментта често пъти е избирателна. Спомням си беще преди повече от 15 год. В-к Труд поредица статии по цяла страница за наш лекар който създава лекарство с/у рака. после замина за САЩ и после нищо не се чу. По едно време се появи някаква снимчица на която той седнал пред някакви мижави колби и епруветки, издаващи примитивна лаборатория, и пак същата новина. Та хайде без евтини новини.

ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ, НЯМА ШАНС ТОВА ЛЕКАРСТВО ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА. Фармацевтичните компании ще го притиснат и край с него, естествено че е по добре няколко години да мъчат един болен от рак и да му се наливат скъпи лекарства докато умре, отколкото да плати за скъпо за едно лекарство и да се излекува. Ако всичко беше така розово - самите фармацевтични гиганти щяха да плащат реално за разработки. Онкоболните са една дълга инвестиционна програма за всяка огромна фармацевтична фирма и няма как така да се откажат лесно от този доходоносен бизнес. На думи всички "разработват" но не за лечение, а за що годе поддържане, докато изцедят и последната стотинка от живия мъртвец.

Точно поради такива причини трябва да гласувате за Атака.Най-доброто на българската нация работи за нашите врагове англосаксонците.При управлението на Атака, тези специалисти ще останат в България, ако трябва и насила, за да прославят славянското име, а не американското.

Ако няма ирония в това, което си написал/а то с този коментар директно обръщаш нещата в негативна за АТАКА посока.

ТИ ВЕРНО ЛИ?

Какво стана с проф. Иларион Янчев от Института по експериментална патология и паразитология на БАН, който прави демонстрация на лекарство от концентриран екстракт от растението котешка стъпка, като го инжектира директно в тумора и показа това върху върху лабораторни мишки в тв-предаване?

Всички страни трябва да мобилизират материални ресурси и интелектуален потенциал,за да открият лекарство против тази сташна болест,която унищожава човек мъчително и физически и психически! Неописуеми са преживяванията и на близките му,за които в Б-я няма никаква психотерапия,както и за самите болни!Разбирате,че не Ви говоря празни приказка,не дай Боже някому да се увери в думите ми!

Поздравления и успех на такива учени, които се грижат за Човека!!!

Най-доброто лекарство срещу лабораторните болести, е елиминирането на създателите им. Дано този човек няма нищо общо с последните. Щото въпросните печелят както от изобретяването на лабораторните болести, тъй и от създаването на лекарства срещу тях. А какво стана с човека от БАН, дето демонстрира и по телевизията лекарство, с което се стопяват тумори на лабораторни мишки и го насметоха и го обвиниха във всякакви престъпления заради тази демонстрация? Чу ли се нещо повече за него?

Ти чете ли какво пише в статията? Или като видя заглавието реши да си кажеш мнението? За да бъде това лекарство признато за такова, трябва да премине през дълги клинични изпитания и разработката му струва милиони. Аз със същия успех мога да ти кажа, че перничанин е изобретил ракета която работи на пернишки въглища и за 100 лева може да стигне до Луната, ама го крият и не го признават! Толкова по темата за световните конспирации и градските легенди...

Историята на д-р Райф не е легенда, преди да се изказваш така категорично, прочети нещо за него. Да сравняваш откритията му с пернишка ракета е смешно и несериозно.

С какво друго да сравни, колега? Това познава, с това сравнява... :) А по темата: майка ми - великолепен, жизнен и добър човек - си отиде в АДСКИ мъки преди година; в нейна памет се моля най-сетне да ни ПОЗВОЛЯТ да лекуваме рака и никой, никой да не страда така никога вече!

Извинявай, не знам как да ти го кажа по-тактично, но аз отдавна не се вълнувам от "изобретения" от вида "Перпетуум мобиле". Всъщност, хващам бас че едва ли ще намериш патентно бюро което да се съгласи да ти разгледа проект на вечен двигател! Та, толкова и за въпросния д-р Райф. Наскоро имаше класация на най-грандиозните измами в областта на медицината, и едната от първите май беше на южнокорейски учен който твърди че бил клонирал човек или нещо подобно (не съм сигурен).

Ако написаното е вярно, това е лекарство мечта за фармацевтичните концерни. Държи човека жив без да го лекува. В тази връзка и фактът че идва от САЩ също не е случаен.

А да ве как българина е измислил всичко след македонеца то се знае по цял свят...

Прекрасно! Дано да намерят спонсори и да осъществят всички фази на клиничното проучване!

Защо сте толкова злобни и ограничени?

Поредният българин избягал от 4светлата комунистическа действителност" е получил възможност за реализация в "страната на неограничените възможности"!Аз мога ясно да си представя,колко много българи биха направили научни открития със световна известност,ако не бяха възпиращите фактори за това-ужасяващите условия за живот и реализация,които предлага сомунизмът!

Подозирам, че е прочел няколко пъти форумите и светлите ви прозрения и ужясен е забил към края на света.

Пълни глупости!!! Как не ви омръзна на шепицата дежурни по "отворени източници" да крякате в пространството тъпизмите си!!! Колкото повече моргата, в която е превърната от 23 години страната ни от сияйния кап., се задълбочава, толкова повече да й викате "рай"?! Аман от таз наглост и примитивизъм! Именно след победата на "сияйния капитализъм" у нас (при който и животът е просто стока) населението се поболя и измира буквално по улиците до степен на геноцид. Твоите простотии можеш да ги дрънкаш, когато не остане ни един човек, който да е живял в съзнателна възраст преди 23 години, че да можеш да го лъжеш. Всички останали знаят, че социалната ни държава допреди четвърт век съществуваше единствено в интерес на народа си и гарантираше достоен живот ИМЕННО чрез достъпно за всеки здравеопазване, и по-важното - чрез спокоен, осигурен и здравословен начин на живот, при който изобщо да не се поболяваш: хората бяха в огромната си степен здрави, и се поддържаха такива чрез профилактика и безплатно, достъпно за всички, здравеопазване. А болните можеха да се лекуват още преди първите си симптоми, защото профилактиката беше основополагащ принцип. За всички беше гарантирано правото на труд, хората живееха от труда си и можеха да се изследват и лекуват още от училище и предприятията, където се осъществяваше задължителната безплатна профилактика допреди да ни "освободят", "демократизират" и "реформират" "великите" западни сили с цел усвояване на държавата ни като новозавладяна тяхна колониална територия чрез унищожаване или присвояване на всичко, съществувало преди и довеждане на хората до степен на съществуване с цел биологично оцеляване.

...Именно това е днешната "форма на живот", донесена на крилете на сияйния кап. - обречената борба за физическо оцеляване, умиране от забравени от десетилетия по нашите земи болести (върнали се с нарочната мизерия, в която ни набутаха "реформиращите" ни), както и измиране от новоизобретени такива из лабораториите, където единствен бог са парите, тъй нужни и за измислянето и на лекарствата против тях.

"един е в ремисия, трима са живи, а при други трима туморът е намалял." ????????? значи какво излиза - тримата са си живи, тва ок, и има 4-ма неживи, като единият е в особена форма на неживост - ремисия, а за другите трима само е ясно, че не са живи, но пък туморите им са намалели. Това го могат и наще доктори - да ти намалят тумора, де ;)

Чукни в гугъл какво значи ремисия и тогава пиши по форумите, това е напредък и 1 човешки живот да бъде спасен, нима си мислите, че толкова лесно се намира лечение, а това е бича на 21 вик, това е българина света признава, но ние завиждаме, плюем затова и няма да останат даже лекари за да ни лекуват.

верно е бая ограничен българинът! съдейки по репликата ти де ;) коментарът ми касаеше само поднасянето на новината. пък и .. бих искал да видя какъв е % на онези които влизат в ремисия БЕЗ никакво лечение и каква е средната дължина на ремисията и прочие статистически данни ..

Няма какво да му слагате минуси на човека - много реалистично, без излишен оптимизъм си е изказал мнението. Резултатите никак не са обнадеждаващи - само 15 човека, нито един излекуван, задържали развитието на тумура само при няколко от тях, другите са починали (макар да не се казва явно). По принцип на мен не ми харесва начина по който се опитват да се справят с проблема - има много други изследвания, които имат повече шанс не само да спрат развитието, но и да унищожат тумора. А тук в продължение на повече от 3 години (134 седмици) ще се налага да взимаш лекарства, струващи майка си и баща си и накрая тумора си остава, макар и уж спрял да расте....Иначе моите уважения към всеки който се опитва да се справи с тоя бич за човечеството, но специално за това не бих дал пари, ако зависи от мен. То ако ставаше отдавна да е получил средства и нямаше да стогне до БГ сайт....

Това лекарство има шанс да стигне до пазара поради няколко причини: 1, синтетично е 2,може да се патентова и да носи милиарди 3,комбинира се с досегашните методи А много методи на лечение са спирани поради невъзможност да се патентоват и печелят милиарди.

Подобни съобщения в медиите се появяват по няколко пъти в годината, но за сега резултата е нулев.....

защо е нулев резултатът

Кое му е българско на този учен и на откритието? Човека е избягал от БГ преди 40 години и е само помощник в експеримент на други учени. Сигурно ще му се догади ако види как се "гордеете" с него.

Точно навреме е избягал от Бг., не се е сблъскал с мутри, чалгари и подобни извращения. А иначе си добре с аритметиката. ;-)

In a speech given on March 20, 1969 by Dr. Richard Day, the National Medical Director of the Rockefeller-sponsored "Planned Parenthood" to a meeting of the Pittsburgh Pediatric Society, he said a cure to cancer exists in the Rockefeller Institute but is kept secret for purposes of depopulation. Напишете в гугъл и това: The Fitzgerald Report - Suppressed Cancer Treatment

Пич, жалко ако наистина вярваш в това!

Пич, когато фактите говорят и боговете мълчат. Но ти си един просто един обикновен човек с капаци на очите.

Стига с тия глупости - мине се не мине време и хоп сензация - появила се лекарство за рака! Писва от такава журналистика . търсеща жълтото

Истината не се измерва с броя на червените или зелени пръстчета.

леллее, малоумник, ама ти и от медецина ли разбираш бе, лелегорката шайка ГЕРБ щом и за това ти плаща

Българските милиционери разбират от всичко!

Коментари - Българин от Чикаго бори рак с ново лекарство | Днес.dir.bg

Българин от Чикаго бори рак с ново лекарство

Български учен от Чикаго участва в разработката на ново лекарство против рак. Д-р Константин Христов и колегите му са открили препарат, който намалява туморите и връща към живот пациенти, отдавна отписани от медицината.

Обратно в новината

Коментари - Българин от Чикаго бори рак с ново лекарство | Днес.dir.bg

Коментари

дай повече инфо за това. Няма да стане да пуснеш линк, но пиши какво да търсим в Гугъл например. Ако е с имуностимуланти, имаше една история по Reality в ''The Incurables'' на история с добър край.

1. ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ Е НАЙ-МОЩНАТА МАФИЯ И НЯМА ДА ПУСНЕ НИКОГА НА ПАЗАРА НЕЩО, КОЕТО НАИСТИНА ЛЕКУВА И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПАТЕНТОВАНО! ЦЕЛТА Е ДА ИМА БОЛНИ ХОРА И НЕПРЕКЪСНАТО ПИЕЩИ ИЛИ ЛЕКУВАЩИ СЕ С НЕЩО, ПРОИЗВЕДЕНО ОТ ТАЗИ МАФИЯ. ЗАТОВА И ВСИЧКО АЛТЕРНАТИВНО И ЕСТЕСТВЕНО, КОЕТО ЛЕКУВА, СЕ ПОДЛАГА НА УНИЩОЖИТЕНА КРИТИКА ИЛИ ПРОСТО НЕ МУ СЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДЕ ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТО ОТ МЕДИЦИНАТА! 2. ИМА ПЛАН ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯТА НА ЗЕМЯТА ОТ НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ, ПОДКРЕПЯН ОТ ИНСТИТУТА РОКФЕЛЕР И СЪОТВЕТНАТА ФОНДАЦИЯ, КАКТО И ОТ ДРУГИ ФОНДАЦИИ, СОБСТВЕНОСТ НА САМОПРОВЪЗГЛАСИЛИЯ СЕ СВЕТОВЕН "ЕЛИТ".

ЦЕЛТА НЕ Е ДА ЛЕКУВА-АКО Е ЗА ПОТДЪРЖАЩА ТЕРАПИЯ МОЖЕ И ДА ВИДИ БЯЛ СВЯТ!

Ако успеят с това лекарство,тази тежка болест няма вече да е смъртна присъда.Само който не е видял какво причинява рака на човека не знае за какви страдания на болния и неговите близки става реч.Това е чумата на нашия век.В България след Чернобил броят на заболелите е 30000 души годишно,от които половината умират след 6 месеца от поставяне на диагнозата,другите малко по-късно.

Потърсете в интернет за Терапия на Герсон, за Пол Брег или Лидия Ковачева (по чиито методи работи известната д-р Емилова в нейния "дебелариум") - за да разберете, че лечението на повечето болести е напълно възможно. Но това не е изгодно на някой хора във медицината и фармацията и затова никога няма официално да признаят алтернативната медицина.

както всяко едно изобретение и това ше бъде премахнато и забравено в времето а ние ще продължим да си тъпчем вместо да се развиваме заради пари и интереси :Х

Не виждам нищо сензационно. Както във всяка област на знанието, и в борбата с рака се напредва. Рак се лекува. Не при всеки и не винаги, но тази диагноза отдавна е спряла да е равнозначна на присъда. Аз познавам хора "извадени от гроба" с диагноза рак, познавам и такива, които не успяха да ги извадят. Въпрос на шанс, правилно лечение и възможности на организма. Нека работят хората и ако се появи още един метода на лечение - какво по-хубаво от това!

"...резултатите са категорични: един е в ремисия, трима са живи, а при други трима туморът е намалял." Това значи ли, че от 16-те само трима са живи, а този в ремисия и тримата с намалял тумор не са?

Дано се намери лекарство за тази страшна болест(която прекърши и моята съпруга-твърде млада)ЧЕСТ и СЛАВА на тези ЛЕКАРИ и успех на ЛЕКАРСТВОТО.

Вече казах и повече няма да коментирам: Не се интересувам от устройства от типа "Перпетуум мобиле" - все пак съм учил физика в училище. И това ще ми е последния коментар, всеки е свободен да вярва в каквото си иска, ти ако щеш вярвай в Буда или Кришна, няма да ти преча. P.S.: Знам за въпросния доктор с въпросните му "машини".

Твоят мозък е тип "калциран мозък".Ако хората разсъждаваха така, още аспирина нямаше да е измислен!

Прекланям се пред такива хора и специалисти. За такива високата заплата наистина не е срамно нещо, но тя е срамна за такива като Хампарцумян!

паментта често пъти е избирателна. Спомням си беще преди повече от 15 год. В-к Труд поредица статии по цяла страница за наш лекар който създава лекарство с/у рака. после замина за САЩ и после нищо не се чу. По едно време се появи някаква снимчица на която той седнал пред някакви мижави колби и епруветки, издаващи примитивна лаборатория, и пак същата новина. Та хайде без евтини новини.

ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ, НЯМА ШАНС ТОВА ЛЕКАРСТВО ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА. Фармацевтичните компании ще го притиснат и край с него, естествено че е по добре няколко години да мъчат един болен от рак и да му се наливат скъпи лекарства докато умре, отколкото да плати за скъпо за едно лекарство и да се излекува. Ако всичко беше така розово - самите фармацевтични гиганти щяха да плащат реално за разработки. Онкоболните са една дълга инвестиционна програма за всяка огромна фармацевтична фирма и няма как така да се откажат лесно от този доходоносен бизнес. На думи всички "разработват" но не за лечение, а за що годе поддържане, докато изцедят и последната стотинка от живия мъртвец.

Точно поради такива причини трябва да гласувате за Атака.Най-доброто на българската нация работи за нашите врагове англосаксонците.При управлението на Атака, тези специалисти ще останат в България, ако трябва и насила, за да прославят славянското име, а не американското.

Ако няма ирония в това, което си написал/а то с този коментар директно обръщаш нещата в негативна за АТАКА посока.

ТИ ВЕРНО ЛИ?

Какво стана с проф. Иларион Янчев от Института по експериментална патология и паразитология на БАН, който прави демонстрация на лекарство от концентриран екстракт от растението котешка стъпка, като го инжектира директно в тумора и показа това върху върху лабораторни мишки в тв-предаване?

Всички страни трябва да мобилизират материални ресурси и интелектуален потенциал,за да открият лекарство против тази сташна болест,която унищожава човек мъчително и физически и психически! Неописуеми са преживяванията и на близките му,за които в Б-я няма никаква психотерапия,както и за самите болни!Разбирате,че не Ви говоря празни приказка,не дай Боже някому да се увери в думите ми!

Поздравления и успех на такива учени, които се грижат за Човека!!!

Най-доброто лекарство срещу лабораторните болести, е елиминирането на създателите им. Дано този човек няма нищо общо с последните. Щото въпросните печелят както от изобретяването на лабораторните болести, тъй и от създаването на лекарства срещу тях. А какво стана с човека от БАН, дето демонстрира и по телевизията лекарство, с което се стопяват тумори на лабораторни мишки и го насметоха и го обвиниха във всякакви престъпления заради тази демонстрация? Чу ли се нещо повече за него?

Ти чете ли какво пише в статията? Или като видя заглавието реши да си кажеш мнението? За да бъде това лекарство признато за такова, трябва да премине през дълги клинични изпитания и разработката му струва милиони. Аз със същия успех мога да ти кажа, че перничанин е изобретил ракета която работи на пернишки въглища и за 100 лева може да стигне до Луната, ама го крият и не го признават! Толкова по темата за световните конспирации и градските легенди...

Историята на д-р Райф не е легенда, преди да се изказваш така категорично, прочети нещо за него. Да сравняваш откритията му с пернишка ракета е смешно и несериозно.

С какво друго да сравни, колега? Това познава, с това сравнява... :) А по темата: майка ми - великолепен, жизнен и добър човек - си отиде в АДСКИ мъки преди година; в нейна памет се моля най-сетне да ни ПОЗВОЛЯТ да лекуваме рака и никой, никой да не страда така никога вече!

Извинявай, не знам как да ти го кажа по-тактично, но аз отдавна не се вълнувам от "изобретения" от вида "Перпетуум мобиле". Всъщност, хващам бас че едва ли ще намериш патентно бюро което да се съгласи да ти разгледа проект на вечен двигател! Та, толкова и за въпросния д-р Райф. Наскоро имаше класация на най-грандиозните измами в областта на медицината, и едната от първите май беше на южнокорейски учен който твърди че бил клонирал човек или нещо подобно (не съм сигурен).

Ако написаното е вярно, това е лекарство мечта за фармацевтичните концерни. Държи човека жив без да го лекува. В тази връзка и фактът че идва от САЩ също не е случаен.

А да ве как българина е измислил всичко след македонеца то се знае по цял свят...

Прекрасно! Дано да намерят спонсори и да осъществят всички фази на клиничното проучване!

Защо сте толкова злобни и ограничени?

Поредният българин избягал от 4светлата комунистическа действителност" е получил възможност за реализация в "страната на неограничените възможности"!Аз мога ясно да си представя,колко много българи биха направили научни открития със световна известност,ако не бяха възпиращите фактори за това-ужасяващите условия за живот и реализация,които предлага сомунизмът!

Подозирам, че е прочел няколко пъти форумите и светлите ви прозрения и ужясен е забил към края на света.

Пълни глупости!!! Как не ви омръзна на шепицата дежурни по "отворени източници" да крякате в пространството тъпизмите си!!! Колкото повече моргата, в която е превърната от 23 години страната ни от сияйния кап., се задълбочава, толкова повече да й викате "рай"?! Аман от таз наглост и примитивизъм! Именно след победата на "сияйния капитализъм" у нас (при който и животът е просто стока) населението се поболя и измира буквално по улиците до степен на геноцид. Твоите простотии можеш да ги дрънкаш, когато не остане ни един човек, който да е живял в съзнателна възраст преди 23 години, че да можеш да го лъжеш. Всички останали знаят, че социалната ни държава допреди четвърт век съществуваше единствено в интерес на народа си и гарантираше достоен живот ИМЕННО чрез достъпно за всеки здравеопазване, и по-важното - чрез спокоен, осигурен и здравословен начин на живот, при който изобщо да не се поболяваш: хората бяха в огромната си степен здрави, и се поддържаха такива чрез профилактика и безплатно, достъпно за всички, здравеопазване. А болните можеха да се лекуват още преди първите си симптоми, защото профилактиката беше основополагащ принцип. За всички беше гарантирано правото на труд, хората живееха от труда си и можеха да се изследват и лекуват още от училище и предприятията, където се осъществяваше задължителната безплатна профилактика допреди да ни "освободят", "демократизират" и "реформират" "великите" западни сили с цел усвояване на държавата ни като новозавладяна тяхна колониална територия чрез унищожаване или присвояване на всичко, съществувало преди и довеждане на хората до степен на съществуване с цел биологично оцеляване.

...Именно това е днешната "форма на живот", донесена на крилете на сияйния кап. - обречената борба за физическо оцеляване, умиране от забравени от десетилетия по нашите земи болести (върнали се с нарочната мизерия, в която ни набутаха "реформиращите" ни), както и измиране от новоизобретени такива из лабораториите, където единствен бог са парите, тъй нужни и за измислянето и на лекарствата против тях.

"един е в ремисия, трима са живи, а при други трима туморът е намалял." ????????? значи какво излиза - тримата са си живи, тва ок, и има 4-ма неживи, като единият е в особена форма на неживост - ремисия, а за другите трима само е ясно, че не са живи, но пък туморите им са намалели. Това го могат и наще доктори - да ти намалят тумора, де ;)

Чукни в гугъл какво значи ремисия и тогава пиши по форумите, това е напредък и 1 човешки живот да бъде спасен, нима си мислите, че толкова лесно се намира лечение, а това е бича на 21 вик, това е българина света признава, но ние завиждаме, плюем затова и няма да останат даже лекари за да ни лекуват.

верно е бая ограничен българинът! съдейки по репликата ти де ;) коментарът ми касаеше само поднасянето на новината. пък и .. бих искал да видя какъв е % на онези които влизат в ремисия БЕЗ никакво лечение и каква е средната дължина на ремисията и прочие статистически данни ..

Няма какво да му слагате минуси на човека - много реалистично, без излишен оптимизъм си е изказал мнението. Резултатите никак не са обнадеждаващи - само 15 човека, нито един излекуван, задържали развитието на тумура само при няколко от тях, другите са починали (макар да не се казва явно). По принцип на мен не ми харесва начина по който се опитват да се справят с проблема - има много други изследвания, които имат повече шанс не само да спрат развитието, но и да унищожат тумора. А тук в продължение на повече от 3 години (134 седмици) ще се налага да взимаш лекарства, струващи майка си и баща си и накрая тумора си остава, макар и уж спрял да расте....Иначе моите уважения към всеки който се опитва да се справи с тоя бич за човечеството, но специално за това не бих дал пари, ако зависи от мен. То ако ставаше отдавна да е получил средства и нямаше да стогне до БГ сайт....

Това лекарство има шанс да стигне до пазара поради няколко причини: 1, синтетично е 2,може да се патентова и да носи милиарди 3,комбинира се с досегашните методи А много методи на лечение са спирани поради невъзможност да се патентоват и печелят милиарди.

Подобни съобщения в медиите се появяват по няколко пъти в годината, но за сега резултата е нулев.....

защо е нулев резултатът

Кое му е българско на този учен и на откритието? Човека е избягал от БГ преди 40 години и е само помощник в експеримент на други учени. Сигурно ще му се догади ако види как се "гордеете" с него.

Точно навреме е избягал от Бг., не се е сблъскал с мутри, чалгари и подобни извращения. А иначе си добре с аритметиката. ;-)

In a speech given on March 20, 1969 by Dr. Richard Day, the National Medical Director of the Rockefeller-sponsored "Planned Parenthood" to a meeting of the Pittsburgh Pediatric Society, he said a cure to cancer exists in the Rockefeller Institute but is kept secret for purposes of depopulation. Напишете в гугъл и това: The Fitzgerald Report - Suppressed Cancer Treatment

Пич, жалко ако наистина вярваш в това!

Пич, когато фактите говорят и боговете мълчат. Но ти си един просто един обикновен човек с капаци на очите.

Стига с тия глупости - мине се не мине време и хоп сензация - появила се лекарство за рака! Писва от такава журналистика . търсеща жълтото

Истината не се измерва с броя на червените или зелени пръстчета.

леллее, малоумник, ама ти и от медецина ли разбираш бе, лелегорката шайка ГЕРБ щом и за това ти плаща

Българските милиционери разбират от всичко!