Бивши министри отричат да са отклонявали пари за онкоболни

Двама бивши министри на здравеопазването обвиниха Сметната палата в манипулации. Проф. Радослав Гайдарски и д-р Евгений Желев обявиха, че данните че близо 50 млн. от парите за онколекарства са били отклонявани, не са коректни.

Обратно в новината

Коментари - Бивши министри отричат да са отклонявали пари за онкоболни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бившите не са отклонявали нищо, просто са си затваряли очите а шефовете на клиниките са били много благодарни и признателни. В България, погледнато формално - всичко е нормално; погледнато нормално - всичко е формално. А болноте - бог да ги прости'.

болните...

Всички ще отричат! Като навсякъде, кой к'во отклонил, отклонил и вече си е негово! Най-много някой фалстарт да гледаме...

Абе, мустакат сапун, млъкни бе, засрамете се бе! Хората умират, а вие некадърни и бездушни чиновници не може да си организирате министерствата и агенциите да закупуват необходимите лекарства и апаратура. С тия пари колко модерни скенера и лазерни апаратури можехте да купите бе! Кратуно!

д.р Евгений Желев син на Жельо Желев от рода Пашоолу - известни цяла в Стара Загора като най-големите мошеници от време оно ! ;-)D Този е толкова гнил и корумпиран. че просто няма на къде ! ;-)

СПИТЕ ЛИ СПОКОЙНО ИЗРОДИ МРЪСНИ?ХОРАТА КОИТО УБИХТЕ С "ОПРАВДАНИЕТО"(???!!!),4Е"НЯМА ПАРИ'',ТЕХНИТЕ ОПЕ4АЛЕНИ РОДНИНИ,ПРИЯТЕЛИ И СЕМЕЙСТВА ВИ КЪЛНАТ В МОМЕНТА....!!!!!ДА ВИ СЕ ВРЪЩА ВСИ4КО,КОЕТО ИМ ПРИ4ИНИХТЕ,ДАНО....

То е все тая дали ще ги скатаете парите и после ще кажете, че са неусвоени или ще ги отклоните от болните хора. За толкова тъп ли го имате народа? А дир-а стана толкова комичен сайт. Част от неудобните коментари се премахват защото били обидни, а ако няма обиди вътре било спам. Мушмороци!