Коментари - Лекари забравиха пациентка в скенер, държаха я вързана 6 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кво наказание 50 лв,ей толкова ни оценят като стойност човешки живот,не им пука хич,ами на тази лаборантка ако беше майка и вътре?

СРАМ И ПОЗОР

Ей, не я глобявайте, че ще отиде на работа в Англия.

Идиоти

Това означава, че жената е била последна на скенера за деня. Шест часа няма други пациенти за скенер ?! Брей, голяма работа пада в болницата ! Какво е това нечовешко отношение на пациент, ало медиците ? А и след скенера, нали трябва да ти дадат резултатите, да разговаряш с лекарите, да ти каже някой "довиждане" и пр. Тези не са си свършили изобщо работата. Плачат за строг съд. Идиоти !

Гавра с обществото, фактически хулиганство е глобата от 50 лв и забележка. За уволнение вече са две - и директорката.

ИСКАМЕ ЗАПЛАТИ, не искаме работа......

Все пак добре, че не са я оставили да лежи в патологията тези шест часа. Че и това може да стане някой ден във вихъра на стачките за високи заплати.

Още някой ганювец да се изтъпани да дърдори какви прекрасни медицински професионалисти сме имали в българия, отдадени на професията-призвание, високохуманни, които щели да правят чудеса, ако имали пари колкото западните си колеги и прочее глупости от ганювския репертоар??

И кво? Ще протестираме ли пак за заплатки?

Във всяка произволна правова държава обещетението щеше да е седемцифрено . Да , да , знам , че прекрасната ни Родина е далече от тази категория , ама това безобразие направо ме потресе . Бог да пази България .

Сега ще могат да я възпроизведат, или поне да ѝ направят дигитален двойник...

50 лв,.. безсрамници !!!

Това което ме учудва, е че на са проверили последно къде и кой я е видял. Така щяха доста бързо да я открият. Никой ли не се е сетил, че последно и е бил назначен и правен скенер? Като ти правят скенер, то се попълват бумаги, то те питат с контраст, без контраст, как може никой да не се сети, че й е правен скенер. А тази патка дето й е правила скенери, къде е изчезнала.

Най вероятно бабата е заспала , иначе поне щеше да вика. Не е станало кой знае какво.

Срамота. Да ми се повреди таралясника на гробището и да ме изоставят там!

А дали са и запушили устата?

Не мисля,че е била вързана.Това са измислици.Правил съм си поне 10 пъти ЯМР и никога не са ме връзвали. Сигурно,са и казали да става и да се облича,но бабата не е чула и е продължила да си лежи. Това е версията според мен

В грешка сте - има прегледи, при които се изисква специфична позиция и тя не всеки път е много удобна! Както и “ремъци”, с които се постига.

А дали са я били?

Апарата е бил изключен, защото те изобщо не го включват. Ако поискат резултат от скенера, едва ли ще им дадат някакъв. Всичко там е фалш.

Лаборанти и сестри, дето протеституирват - да, ниски са им заплатите, ама и за толкова работа не вършат. Иначе лелчето най-много да се е посхванала.

ТО ОСТАВАШЕ И ДА БЕШЕ ВКЛЮЕН, ЩЕШЕ ДА СЪБЕРЕ ДОЗА КАТО ОТ ЧЕРНОБИЛ.

глупости , това да не ти е рентген.....дано да е поспала добре бабичката , вместо да се чуди какво става

Става въпрос за възрастна дама, баба може да е за внуците си, ако има такива... А "бабичка" въобще не искам да коментирам. Ужасявам се от липсата на елементарно уважение към по-възрастните хора, това показва липса на възпитание и умствена недоразвитост...

Не си ехиден, олигофрен си! Майка ми е на 76 години и можеш само да й дишаш вятъра по ум, квалификация, езици и външен вид! Бабичка е жена ти, или майка ти! Само простаците и съвсем малките дечица наричат непознати възрастни хора "баба", "дядо", "старица", "старец", "бабичка" и пр.

В нормална държава БОЛНИЦАТА ще бъде скъсана от обещетения от адвокатите на пострадалата. Тези дела са най-сладките и доходоносните. Медицината не е мачле на Бистришките тигри пътуващи до стадиона със Спартан. Медицината е години квалификация и заслужено заплащане. Тази лаборантка е поредната калинка....бързала да прескочи шарана

"Районната здравна каса във Велико Търново се е самосезирала и ще провери общинската болница в Павликени, където пациентка е била забравена с часове в скенера и била обявена за издирване от полицията. За случая е сезирана и прокуратурата."

ТОВА СА ТЬРГАШИ НЕ ЛЕКАРИ СРАМ

ИМА БЯЛА МАФИЯ

ДА НЕ СЕ РАЗБОЛЕЕШ НЯМАШ ЛИ ПАРИ СИ ДО ТАМ

Проблема е че дори и да имаш пари пак си там, където и да е това на оня свят най вероятно.

Още ли си жив ?!

Горката жена! Това винаги ми е било най-големият кошмар като ходя на ядрено-магнитен или скенер - че ще ме забравят или ще стане земетресение. И затова ходя с придружител. Но се оказва, че повечето хора на опашката имаме същата фобия.

Болница в Павликени, е като андронен колайдер в Пловдив примерно...Нещо да не е разбрала раята???

степен и ние сме си виновни за това положение на нещата - какво имам предвид - когато вчера писах пост под статията за една "филмова легенда" и му пожелах оздравяване , но и че искам такива медицински грижи за всички бълг. граждани, каквито се полагат за него, за мое учудване имаше куп минуси.Т.е. смятат тези наши съграждани , че на някои "богоизбрани" им се полага , но за редовия българин -НЕ. Е с това мислене докъде?

Сега да вържат в скенера рентгеноложката за 6 часа . Или 50 лв глоба , пък и нали не го е забравила включен скенера . Тогава щеше да стане мазало .................. Тогава щеше

50 лв глоба ??? За това , че си вързал човешко същество и си го ЗАЕБАЛ С ЧАСОВЕ ??? Е верно няма такава държава !!! Тука в САЩ фаса си да хвърля в другия двор и глобата ми е 500 долара !

Прибирай се!

Нема и нищо на бабетката, бе.. заспала е и те така..

Добре, че не са я забравили вързана на гинекологичен стол

мисля че трябва да увеличите заплатата на съответния медик отговорен за това!

На снимката скопичен TUR700, производство ГДР, средата на 80-те..

За съжаление здравеопазването е "пази боже от здравеопазването ни". Особено в общинските болници, състоянието не е добро - липса на специалисти /лекари, мед.сестри, санитари/, хигиена, добро отношение и грижа за пациента, апаратура и още, и още... ДОКОГА ще продължава тази безотговорност?!!!

Докато мечтаете, да има Общински болници- дотогава. И докато се подигравате на сестрите. То няма кого да наебеш на нощно деж.- всички са над 60

Айде сега и претенции. Ако искаш млади стюардеси, ами качи се на аероплан бе

Е, то щом сестрите са ви над 60, то докторите на колко сте тогава? На 70+ ?? Мани, ами се и правите на е.ачи:))) Не на нас тия! Освен да прее.ете някой пациент и системата като цяло, за друго не ставате!

А вие, доФторите, нас, сестрите, питате ли ни?! То ние може и да сме къде 60, ама с 60-годишен .уй нЕма как да стане! Така че нощното въздържание в нашите болници вече си е естествен процес:)) На вас - доФторите - ви се иска, на нас - сестрите - също, ама ... меко, кака, к'о да го пра'иш:)) Иди жулни една пърцуца дОма да се нахъсаш по мъжки, па си мъчи цяла нощ наборицата.

Ако объркам детайл на струга, ще го оправя с нов материал за моя сметка. За това съм стругар, а не лекар. Колко ще плати лекаря ???

Ако беше станал лекар- щеше да знаеш.

Ние пишещите за случая сме безгрешни.

Такава ни е цялата държава, завързана, забравена и в отпуск... Щяла да бъде наказана... то тва е престъпление, неправомерно отнемане на свободата на човек- отвличане... за затвора е не за порицание или уволнение .. смешник... цялата ви смешна държавица е такава.

Бой, бой и бой! Виетнамски шамани да си внесем ще са по квалифицирани от нашите "лекари" ! Колко съм мангал си личи от правописа ми.

По- квалифицирани*

За тия пари толкова. Ай сиктир!

Когато някой е смотан, никакви пари не могат да го оправят. Ниското заплащане не е оправдание за мърляво свършена работа. Като не ти изнася, откажи !!!

Това е бедността. Ако имаше мъни щеше да си плати за 24часа.

Увеличете и заплатите на сестрите

Що ? Ако получаваше 5000 нямаше да я забрави ли ?

Жива ли е. Веднага да се задейства -„-ГИНЕС; ,ако е жива.

Тая работа малко ме съмнява. Кой е тоя, дето ще лежи 6 часа в скенер?!?

Ми кат те вържат , къде ша ходиш бре ???

Искате болници във всяко село, ето такова ще е обслужването- селско. По- голяма простотия, не бях чел отдавна...

Бих превъртял от клаустрофобия. Ама защо вързана ? - да не е била с упойка ?

Дали има роднинска връзка м-у управителя на лечебното заведение Анета Кръстева и рентгеновия лаборант Камелия Кръстева и каква е връзката, че последната вече е в отпуск?

Без придружител не трябва да се ходи на скенер по принцип....

Придружител трябва да е някой,на който му понася облъчването.

Ашколсун

Такава простотия може да се случи само в Боколандия - най-пропадналата територия в Европа.