Лондон остава без лекари и строители заради Брекзит

Работниците от Европейския съюз (ЕС) са “живителната сила“ на Лондон и сектори като здравеопазването и строителството изцяло разчитат на тях.

Обратно в новината

Коментари - Лондон остава без лекари и строители заради Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези са си го измислили ! Светът е техен. Ние с гайдите? Последните 200 год. дирижират света !!!!!!!!!!!! Британска общност = Империя.

щом и Лондон остава със присъщото , тогава ние да овладеем пазарната ниша и да обучим кадри за техен пазар . Ето , едив биснесмодел , за който има достатъчен опит и ресурс в РБ . Такива неща ни интересуват , а не въпрос дали г-жа Х ще пие кафенце с г-н К .

Хаха, няма страшно, всичко е измислено. В бъдеще лекари и строители ще имат визи които им дават право да отидат да работят. Свършат ли си работата (i.e. изтича договорът им, пенсионират се или се разболяват така че не могат да работят повече) ще трябва да напуснат Великобритания.

Глупости. Не ги мислете. Всичко е в ход. От 200 години Британия винаги е на страната на победителите. всичко е разчетено !

42000 живеят в България, Защо ли?

че тук всичко имаме!!!

И какво трябва да внушава тази новина?Че англичаните стоят и плачат-ех, защо ни трябваше да гласуваме с Да за Брексит...защо?!Сега нито ще има кой да ни лекува, нито българските и румънските мли ще щъкат по строежите.Сигурно им е много тежко.

БРЦК

Еми те не са идиоти. Където и каквото им трябва ще си внасят без проблем. И брекзит няма нищо общо. С брекзит искат да контролират КОЙ да приемат щото докато са в ЕС не могат. Проблемите им с пакистанци и индийци са ясни - кмет на Лондон е пакистанец мюсулманин. Правете си изводите!

Да бе да заминават масово за България!!

медиите пишат глупости--даже излишък от лекари има ---дане мислите че англичаните не завършват университети и чакат самолети с пристигащи полуцигани --те какво ще правят

Глупости

Дрън, дрън, дрън, нямало да има кой да работи. Фейк нюз.....

Англичаните не ги интересува образование ли имаш, а как работиш и най вече държат и уважават чернилките, защото работят много повече от белите, 1тон 200 килограма всеки ден в пералня, как е.. назначили ги чернилките, негри, индийци, пакистанци, и ако закъсаш чернилката ти вика айде давай закъсва производството-верижно е. един`два дни да са .., отиде им здравето, а на комунистите децата им пари трошат, учат, не че чуждото не учи, ама завършиха навремето в БГ, а и всичко опира и до много пари.. не е шега работата.. дипломи невалидни, и за тоалетна хартия не стават. Време е политиците да се замислят, а не да се джавкат и да се оправдават взаимно, ПОВЕЧЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ УЧИЛИЩА, ЗАНАЯТ канаят както казваше навремето баща ми, излишни пари за образование 15-17 години. на вятъра.. да храним разни професори, А И ЧЕРНИЛКИТЕ МОЖЕ да идват от третият свят, да са учили до четвърти клас, но са на ТИ с английски език, а българина, не всички де, и ако говорят на развален селски английски. ама кой му дреме за чуждото. НИКОЙ ! Всеки гледа да излъже, да се намърда в НС и до там.. , а техните си мислят за народа, за родените местни англичани, въпреки че и много от тях са заминали в Америка.. И там старчески домове, най много китайци и инглиш, има и възрастни с къщи, писма получават, ама не си дават къщите на богаташите от други държави и техни.. нито тука, нито там, там си също роб-25 км пеш в дъжд без тоалетна по балкана, села носиш призовки, кво знаят на мама и тати децата и от там идва алчността за НС, да могат децата, внуци и правнуци да живеят спокойно след време..

Вие сериозно ли вярвате на тази "новина"? Живея от почти 20 години на Острова (от март 1997). Нищо не се е влошило след референдума в здравеопазването (многобройните му проблеми са от години), а и се строи много навсякъде (поне в Лондон, където живея). Нямало лекари и строители! Едно време (около началото 2000 година) същите тези Брюкселски подлоги едва не вкараха страната в еврозоната - добре че Тони Блеър (въпреки другите му огромни провали), Гордън Браун и консерваторите удържаха на натиска. От 200 години Британия винаги е на страната на победителите, каквото и да победителите, каквото и да се случи...сигурно и сега си е направила добре сметката...

Така е, UK никога не потъва. .

Английска подлога ,Продаден за дребни пари!

А малоумници сред ингилизите,които да са готови да берат аспержи,репи,чушки,зеле,лук,ягоди и тем подобна зарзават...при всякакви метеорологични условия...има ли:)))???

Направо не знам какво ще правят горките.

Нищо ще си вкарат още едни 3 милиона чалми и после ще ги чакат да видят дали ще почнат да работят.

какво искат тия ангелизи? Роби ли искат?! Хем да им работят, хем никакви права да нямат и нищо да не им плащат? Па и да ги навикват, че съм им виновни за глупостите, които правят...

Англосаксонците са се заплодили с негри от бившите им колонии и умствения им багаж е наполовина намалял за това има и недостик на доктори.

Брееей , бре ! Англичаните са ''закъсали'' много , по-зле са от нас в България , бре! Да им имаме ''проблемите''.

не преигравай.. по света има държави дето понякога мислят за последствията от техните действия предварително. Макар, че конкретно за Англия имаха известно умопомрачение.

Значи, като напиша данни от една статистика, че се смаляваме с 74000 на година, при условие че за световна война сме загубили 115000. Нищо. Но щом става дума за Лондон, о бедните, ще умрат, няма кой да им бърка в дупките и да им вади вибраторите. О това е новина. Това ли вие проблема бе?

здравеопазване до сега...та нататък съвсем ще вържат.

това какво е мрънкане и оплакване или радост? Има достатъчно безработни англета, които да навлезнат в хранителновкусовата, хотелиерската и хигиенистките дейности. Няма от какво да се плашите, работа има за всички. Лекари, можете да си отгледате, ако има кой да ви плаща идиотски надутите такси или пък ще си внасяте на съответната цена. Какъв е проблема, сърби/боли драго ми е?

За к'во са ви строители? Европейците ще освободят жилищата си и ще можете да населите пакистанците, арапите и пр. пък и дофтори за к'во ви са? Като се изнесят евопейците ще отпадне стреса, че ви подяждат и няма да боледувате!

баба им меркел ше ги уреди със "специалисти", те и без това вече предостатъчно си имат чернилки от всякакъв клас, а иначе се страхували от българите и румънците!

абе глупости.. що пакистанец и индиец има в запас.. нищо им няма на англичаните

Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи. А и вие, българите /ама от онези, русофилските/ сте от тях.

Ще си назначите англичани!!!

Айде честито. Като нещете Европейци, приветствайте индийци, китайци, пакистанци и всякакви от азия.. щом ги е страх толкова много, най-вече провалилата се в имиграция тереза мей... страх че всички българи и румънци ще се преселят на мрачния им остров... Явно са засекли тенденция сред българските пенсионери... пък ромите са на опашка за евтини дъждобрани...

Предстои втора серия на английски водопроводчик - хахаххххха

Сетиха се, че самите англичани за нищо не стават и няма да има кой да им работи. Ама май малко късно се сетиха. И всъщност резутатът от Брексита ще е, че ще си останат емигрантите от ЕС, пък ще изчезнат чуждите инвестиции. И какво ще остане след това?!

На кого му пука ...

Ми ся, що рИвете бе? Нали ние - българите, поляците, румънците и другите европейци ви точехме социалната система? Или пък, както се оказва - те бачкат, а не точат. Но пък мюслитата от Пакистан, Индия и Бл.Изток - те нали не ви точеха системата?! И ги прибирате в количества, които накараха европейците да викат на Лондон Малкия Пакистан. Даже и кмета на Лондон си е такъв... Е, там - пакистански доктори да ви лекуват в болници, построени от арабски "бежанци".

Бла, бла, бла....Само, който не е поискал, само той не е останал да работи в Англия! Само, че сега вече ще те питат КАКВО МОЖЕШ ДА РАБОТИШ, а не дали ИСКАШ да работиш. Така, че нищонеможещите българи ще трябва да си търсят препитание в други държави!

А,какво..."работеха"досега...нищо не можещите...българи,повтарям...българи,а не мангали от България???

Всичкото им е на обратно и воланите и неразбориите. Досега реваха от емигранти, сега пък не можели без тях...

А, що бе? я вижте колко лекари, инженери и квалифицирани строители си "внесе" Меркел от ислямския свят? Защо са ви европейци? Пък научете се и сами да си работите най-накрая!

Айде честито. Като нещете Европейци, приветствайте индийци, китайци, пакистанци и всякакви от азия.. щом ги е страх толкова много, най-вече провалилата се в имиграция тереза мей... страх че всички българи и румънци ще се преселят на мрачния им остров... Явно са засекли тенденция сред българските пенсионери... пък ромите са на опашка за евтини дъждобрани...

Е, най-после! Няма да сме само ние я!

Нема да се пуашите. Ше дойдат още пакистанци, да ви обгрижват.

В България лекари ,учители ,архитекти ,строители вкякакви чистат кофите .Сигурно в Англия има свободни които не се наемат понеже господарите държат в непрестанно подчинение и напрежение своите работници за да ги рекетират .

Дано само не ни върнат миячите на чинии.

В нормалния свят отдавна този труд е прехвърлен на съдомиялните машини. Само бугаристанския Вуте си мие чиниите на ръка.

а тоалетните чинии как се мият ?!

Явно си изключително невеж в домакинството. Аз имам съдомиялна от висок клас, но за домашни условия чинии се мият най-добре на ръка. Индивидуално изплакване на всяка чиния, чаша, тава, тенджера и там каквото е. Изтриване също на ръка. Няма ги миризмите от гадните таблетки за съдомиялна. Ама какво да обяснявам на човек, който е пълен гьон в домакинството.

Ще се оправят, не ги мислете...........

това са пълни глупости. има си предостатъчно англииски строители и мед. сестри/лекари, не знам защо в българия толкова хора се връзват на лъжите за мързеливите англичани, не са мързеливи, има англичани чистачи - дори си вършат работата с гордост, за разлика от нашенци, за които е срамно да си чистач.

Е да бе, ще ти повЕрвам, как ли не. Виж си първо психичното здраве да се пооправиш малко пък после коментирай. Нали гледах едно от техните популярни толк-шоута. Някакъв мързелив тийнейджър, приятелката му заплашва да го изостави. Защото той нищо не работи, няма и намерение да си търси работа, получава обаче социални помощи, и всичките ги профуква за бира и мезета. И нищо друго не върши освен да се налива с бира, да гледа телевизия докато пие биричката и да замезва с по някоя друга хапка. А най-трагичното беше, че едва говореше на родния си език, английския. Водещият направо побесня, опита да да го изгони (но после го успокоиха от асистентския персонал), но той самият се отказа да води предаването защото си призна, че почти нищо не разбира от неговото фъфлене. Може би Тереза Мей си мисли че българите са като този английски младеж и затова се страхува от българите. Много българи също така идват в България да си лекуват зъбите, защото техните зъболекари освен че взимат скъпо, не са по-добри от нашите. Пък и трябва да чакаш много време като си запишеш час.

Ти от шоу програми ли правиш изводите си ....леле :)))

Чистачът в немската фирма в която работя е немец, преди това беше туркиня раждана в Германия... Не мисля, че в Англия е много по-различно.

ако Великобритания излезе ЕС рухва .Вноската на Великобритания е значителна.Каквото нареди Великобритания ЕС ще се подчинява.

Колкото внася, малко повече изнася. Стига писал глупости.

на сичкото отгоре дължи едни огромни суми на ес.

Толкова са ви промили мозъка от Москва, че не можете елементарни неща да проумеете. Това не са картофи - не можеш да хванеш 100 безработни без квафиликация и да ги сложиш лекари или тинжинери. И 100 глупака не са равни на 1 специалист ако ще и по 1 лев да им се плаща. То може де - за това ни е на това нивото на здравеопазването, образованието и т.н.

глупости на таркалета. има безработица, тия безработни какво ще работат. аз пък искам да махнат соцялните помщи за безработни и да вкарат всеки в индустрията да бачка. меркел да си наема инженери от сиря и афганистан, бантустан и прочие. ние не ги щеме тия.

не са глупости, повечето от медицинския им персонал са от Европа!

и все с дрехи от пакистан бангладеш и индия

ако им трябват лекари и строители, ще им издадат визи. Само така ще могат да гарантират, че приемат професионалисти, а не "баш майстори". Те, англичаните, ще се оправят, ние да му мислим.

да, отделно нашенци са толкова изобретателни и хитри, че и 100 визи да има, пак ще намерят начин да идат в англия, както беше по време на визите, ужким самонает, а много работеха реално като наети, само на документи самонаети, да може да вземат пасспорт, където го търсиш нашенеца, едни визи ли ще го спрат.

Мммне..... едва ли ще е така. Вместо да подавам за виза ще отида в държава която не ми иска такава. За какъв чеп ще си играя с формуляри и формалности. Последно време се отвориха нови хоризонти към Канада

При Меркел има излишък от архитекти, лекари, учители, инженери... Да са мислили, преди брекзита.