Лекар с 1,9 промила преглежда във Варна

Установено е нарушение на трудовата дисциплина и ще бъде наложено адекватно административно наказание, твърдят от болница "Св. Анна"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Др. Славов е най-добрият гръбен хирург във Варна! Не се подвеждайте от груби и злонамерени коментари. Некоректно е , че се пишат статии заради сензацията и с непълна информация ( например за истинското здравословно състояние на пациентката и стадия на заболяването й). Др. Славов дори не е бил длъжен да ходи в болницата . Направил го е, защото никога не е пренебрегнал пациент.

Къде е разрешено, алкохолици да са на работа. Не е единствен с лична трагедия

Не се наяде с пари, не се напи тоя доктор

Интересно на какво основание са го тествали след като не е шофьор?

Хирурзите пият по 50 гр да не им треперят ръцете . С времето трябва да увеличават дозата .... Професионална деформация .

Че никой досега не е написал че тоя е циганин.

Д-р Славов е много добър специалист! Преживява много тежко лична трагедия в семейството си.Моля не го хулете! Проявете съчувствие,с това ще помогнете!

Алкохола няма да му помогне ! Хора пийте вода , вода с лимон , айран !

Нее ли редно тогава да не оставят живота на пациентите в ръцете му. Съчувствам му, намирам за жалко, но съм живяла с алкохолик и знам, че на тях не може да се разчита за нищо...особено да спасяват животи...няма как колегите и шефовете да не са знаели за това...жалко, че са оставили нещата без последствия

Ако се случи нещо с вас или детето ви и се наложи да го оперира пиян хирург с лична трагедия пак ли толкова човечно ще го приемете?? Или на чужд гръб и сто тояги са малко???

В края на август аз също бях преглеждана в спешното на "Св. Ана" от един ужасно груб и арогантен хирург! Мисля, че говорим за един и същи човек!

ще го задържат лиНе питайте защо ги бият!!!!!!

Браво, човека е професионалист! я пробвайте вие да работите нещо толкова пияни.

Мафията в бели престилки ще я разпознаете по « минусите»! Доктори с тежки ланци и пълни кесии с пари на пациентите изпод бюрата. « Това е моралът на БГ лекар!

всъщност в св. Анна на нощни дежирства често са подпийнали и това не е тайна във Варна.

И после "Защо биете лекарите"

В спешно отделение обикновено няма гръден хирург на смяна, той идва само ако го повикат за някой случай. Така че в този случай другият вариант е бил въобще да не отиде

Когато ще пътувам /вероятно /и очаквам ,че МОЖЕ И ДА МЕ ПОВИКАТ НЕ ПИЯ !

Докторите, полицаите, пожарникарите, прокурорите, съдиите...които са дежурни и знаят, че могат да бъдат повикани, трябва да са напълно на разположение- трезви и на не твърде далечно разстояние. Плаща им се за дежурствата. Всичко останало е безотговорност

НЕ ИМ СЕ ПЛАЩА!!

За тези факти и за ситуацията в много и различни области от живота правителството или политиката не е виновна. Хората са си просто такива, материала е кофти. Щото е лесно да си измием ръцете с държавата, с управляващите и всичко друго, но всички те са си българи! Такива сме си и как сега да се мъчим да се правим на други?

Започвам да разбирам защо понякога римляните пребиват някой доктор...

И като го пребият ,дали ще ги излекува ?

не са римляни, а българи..... ПРАбългари......

Стършел

прОбългари?!

Лекар на по-малко от четири водки няма. Особено хирург. За да не му треперят ръцете, де. Във всяка бяла държава това се смята за престъпление, но в България - нарушение на трудовата дисциплина.

Във всяка от следващите 10 години, България ще губи средно по 2 от всеки 100 работника. Ще ни се налага все по-често да се питаме “По добре ли е без лекар, отколкото пиян доктор?”

Е заради такива джендъри като тоя калъф сме на тоя хал. Лекарят да си преглежда и с 2.5 промила, важното е да си свърши работата. Все пак и те са хора, а не роботи. А стресът в спешното е много сериозен. Изпуснал парата човекът, няма лошо. Ама такива "будни" граждани, колко са на почит. Тоя елемент сигурно рови боклука на съседите си, за да види дали го изхвърлят разделно и, ако не, ги топи в общината.

Докато има такива калъфи като теб, които толерират подобни поведения няма да се оправим. Доктора ако иска да се налива до козирката вечер, но на работа ако е професионалист трябва да е трезве. Както са написали, че е шеф на гръдната хирургия ако се хване да те оперира с 1.9 промила алкохол в кръвта какъв според теб ще е шанса ти да оживееш?!? После пак ще замажат положението и така до следващия труп.

Чърчил постоянно е бил така пък е спечелил ВСВ. Рузвелт също. Сталин, колколкото и да крият руснаците се съмнявам 8а е бил трезвеник. Твърди де, че Хитлер е бил трезвеник ...

При нас веднъж дойде лекар от бърза помощ . Клатеше се , даже се блъсна в стената , но поне успя да сложи инжекцията .

Ами така де,няма само шофьорите

Ма, то туй Варнааа уе чьек…

Адекватното наказание е дисциплинарно уволнение и бой пред пациентите. И ето защо ги бият