Стотици помагат на болната Гери, но парите не стигат

Преди седмици ви разказахме за 5-годишната Гери, която страда от тежко онкологично заболяване. Стотици хора вече й помагат, но парите все още не достигат.

Обратно в новината

Коментари - Стотици помагат на болната Гери, но парите не стигат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩЕ КАЖЕ ЛИ НАЙ-НАКРАЯ НЯКОЙ В Т.Н. ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ ЗАЩО НЯМАМЕ ПОНЕ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА СЪВРЕМЕННА МНОГОПРОФИЛНА ДЕТСКА БОЛНИЦА? И ЗАЩО ИМА САМО ЕДНА ЗДРАВНА КАСА, КОЯТО РЕШАВА САМА НА КОЙ И КОЛКО ПАРИ ДА ОТПУСНЕ? ТОВА Е ГЕНОЦИД.

Имате ли представа на колко хора можеше да се помогне с липсващите милиарди от КТБ? Ами с парите от партийните субсидии, които народа не подкрепи на референдума? 11 лв годишно за всеки глас. За какво е този фонд за лечение на деца, след като никога не помага?

ето ви и възможно обяснение. дягнозата е много лоша - много малък шанш за оправяне, ако вйобще го има, и държавата не знае дали да подркепи при положение че шанса е толкова малък, ако въбоще го има. иначе има болница която ще вземе парите за някаква манипулация, без да гарантира оправяне на детето.

ей това не мога да го разбера: "За втората част на лечението на детето майката ще трябва да плати сама - непосилната сума от 350 000 евро." За какво е този "Фонд" и каква е тази държава, която пръска милиарди за глупости, а няма няколко милиона, за да спаси болни деца???!!!

Лесен въпрос - това е държава, чиито поданици (не граждани, а именно ПОДАНИЦИ) предпочитат да дават милиони на крадливите си политици, щото политиците били много крадяли, та ако им платим, току виж спрели да крадат, отколкото да дават пари за лечение на деца. Това е държава, чиито поданици обичат крадливите си политици повече, отколкото собствените си деца. Ей такава държава.

Другия път Винету, ЩЕ СИ КУПИ БРОНИРАНИ КАРУЦИ. МАГАРЕШКИ, САНИРАНИ Плювньо, ще ги тегли.

Държава, която не може да плати ЕДНА операция на ДЕТЕ - кучета я яли. --- За циггани, пакистанци, главорези от ИДИЛ, депутати и служебни коли - пари има. За ГЕРИ - нищо. ДЕПМ

Преди няколко години друго едно Гери - на 4 години, от Русе, почина, защото операцията в Италия закъсня, а операцията закъсня защото държавата България блокира банковите сметки, в които хората бяха събрали необходимата сума за лечението. Когато държавата разблокира сметката, операцията вече беше закъсняла. Държавата не просто нехае за децата. Държавата умишлено ги убива. Това е факт. Не знам обяснението на факта, но фактът е факт.

Извинявам се - моиченцето се казваше Габи - Габриела. Родителите ѝ впоследствие осъдиха МЗ и ФЛДЧ за дискриминация. Кратък откъс от мотивите на съдията, за да видите отношението на НАШАТА ДЪРЖАВА към децата, родителите и родителството въобще: "Тезата на ответниците, че искът е недопустим, поради обстоятелството, че дискриминационното отношение било налице само спрямо починалото дете, без това да рефлектира спрямо родителите му, е несъстоятелна до степен, граничеща с цинизма. Още по-грубо и абсурдно е изложеното в защитната теза на ответниците твърдение, че доказателства за евентуални настъпили неимуществени вреди за родителите не били събрани или ако били събрани такива, то те се отнасяли единствено за бащата на детето, но липсвали доказателства за преживени страдания за майката на Габриела. Настоящият състав счита за излишен по-нататъшния коментар на подобни аргументи", пише в мотивите си съдия Митрев. "Ответниците" - това са Министерството на мухахаха здравеопазването и Фондът за лечение... по-точно за избиване на деца в чужбина. Нашата държава, демек. Ха... По-нататъшните ми коментари не биха могли да преминат цедката на тъдявашната цензура.

Ще се съберат парите за Гери, и за още много деца ще се съберат, защото сме хора. и най-вече защото няма работеща държава и институции - Знаете ли къде отиват парите на Фонда за лечение на деца? Няма как да знаете, понеже си скриха регистъра. А бгколедата отново тръгна на просия

Е хайде де... Бръкнете се по някой лев. Толкова ли е трудно? Лишете се от едно-две кафета и една -две цигари. Ще оцелеете и без тях.

КЪДЕ СА СЕГА НАШИТЕ "СИЛНИ" МЪЖЕ? ТЕ ИЗКАРВАТ ПО 200 БОНА НА ЕДНО ИЗЛИЗАНЕ! ТАЗИ СУМА МОГАТ ДА Я ДАДАТ ЗА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ ЗА 2 МЕСЕЦА. КУПУВАТ НА ГАДЖЕТАТА СИ КОЛИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЕВРО. И НЕ СПЯТ С УСПОКОИТЕЛНИ КАТО НАС.....ХАЙДЕ ДА ГИ ВИДИМ!!!

Пламен, не ги чакай тях. Те парите са ги окрали без капака свян за стадащи хора. Прати 10 лв. за да знаеш ,че си помогнал с малко. От пари има нужда тук, а не от акъл.

И в коя банка е тази сметка.....!? Това дираджиите са тотално неадекватни !

Банката е ДСК не е много трудно да се разбере

Апропо, тези операции са чудовищно скъпи!

А тумбаците си гласуват субсидии и не им пука за нищо.