Сергей Лавров: Руските кибератаки са изсмукани от пръстите

"Изсмукани от пръстите" нарече днес руският външен министър Сергей Лавров т. нар. доказателства за кибератаки на Русия против западни страни.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Лавров: Руските кибератаки са изсмукани от пръстите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛЕД КАТО ДО СЕГА НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА,СЪМ СЪГЛАСЕН С ЛАВРОВ!!!

...интересно, а ти кой си бе, нещастник?! Явно в собствените си очи си много велик, но следейки болната ти логика, явно само ти си мислиш така...

коментарът е реплика, към долуизходилият се "KGB"

Британското разузнаване винаги е било на високо ниво. Може би на едно от най-високите нива, заедно с МОСАД. Британското контраразузнаване винаги е било също на много високо ниво. И поради тази причина ГРУ има много по-малки успехив Британия, откъдето и да било другаде. Британската държава винаги е била на много високо ниво. И не си поплюва - хване ли някой шпионин го гони. Ако е дипломат (каквито са обикновено руско-съветските шпиони). Ако не е дипломат - в пандиза! И изведнаж излиза някакъв си дришльо като лавров и започва да принизява качествата на един кадрови британски разузнавач. Ами като са толкова печени, защо не са го разкрили докато е действал в Русия (през 90-те години на миналия век)? Има два варианта: или е бил двоен агент, или руската система за сигурност е гола вода. Като системата им за ПВО, която позволи на един летец-любител да кацне насред Червения площад. Ако Русия държи Тръмп с някакви компромати няма съмнение че ще ги използва. Но руснаците може и да са си направили сметката без кръчмаря. Какво ще постигнат с компроматите? Импийчмънт? Ами добре, ама дали вицепрезидентът, който ще заеме мястото на Тръмп ще е такъв поклонник на Путьо? Съмнявам се. Пък и самият Тръмп не е чак такъв поклонник на Путьо. Моабетите са едно, действията - съвсем друго нещо. И да не вземе да се повтори оная христоматийна история с "другаря Хитлер". както с еполучи с Ердоган. Че цял свят ще им се смее.

За пръв път чета определение "някакъв дришльо" за Лавров. Вие сигурно сте някаква световна величина!?!

Обикновен соросоид е. Такова им е нивото на соросоидите.

абе соросоиди, верно ли некво малко джудже, има няма 50 санта ви е таковало лошо, ама много лошо ?

Ама , че работа. Русофилите таман се зарадваха, че руснаци са хакнали американските сървали и Лавров го попари с отричането - хахахахахахха

ти си много прост бе - че кво друго може да каже ???

Г-н Лавров е сериозен човек. Ти ли подлагаш на съмнение думите му - хахахахаха

аидеее руснаците с камаза за поредна година спечелиха париж-дакар

Ама тука всичко живо мълчи по случая, свикнаха само да лъжат и да плюят!

И какво в Камаза е руско??? Защото двигателя, трансмисията, предавателната кутия, карданите, мостовете и електрониката на са РУСКИ!!! Пък и оборудването в кабината не е , че и гумите и те!!! Та питам какво е руско??? Пък и къде са им автомобилите и моторите на руснаците???

напишете в Гугъл орангутан и натиснете изображения. Ще се изненадате в приликата. Само очила липсват. Напълно сериозно.

какво ни съобщава 24 часа? "...Според данни на американската компания "Verison", родните хакери са виновни за 7% от кибератаките в целия свят, като това ни нарежда на 4-о място и изпреварваме големи страни като Русия и Бразилия.Не е учудващо, че първото място се държи от Китай с над 30% хакерска активност, а на 2-о място пък е Румъния с около 28%, които изненадващо изпреварват САЩ - 18%..."

говорят, най-добре соросоидни откачалки да замълчат завинаги!!!

Това са глупостите на ЦРУ и Килъри. Разобличиха я, че действа подмолно срещу Сандърс. Тя измисли тези руски атаки за да се оправдае и пренасочи огъня. 1. Хакера е румънец и го съдят в САЩ. Сам си призна, че е хакнал пощата на Килъри и Подеста. 2. Пощата на Подеста била с парола "password" - ТЪПО! Всеки може да я разбие. 3. Асанж каза, че УикиЛийкс е получил мейлите на Подеста не от руснаци, а от друг източник в самите Щати. 4. Докато ЦРУ не даде статистика за всички атаки срещу сървъра на Демократите - всичко е избирателна информация. Да видим колко са от Китай, колко от САЩ, колко от Европа.. и Колко процента от Русия?

това все едно да доказваш, че нямаш сестра и тя не е курва, когато си единствено дете в семество.

В америка има българи, турци, китайци, руснаци, англичани, испанци, германци, французи, африканци, румънци, португалци, холандци, гърци, евреи, японци, виетнамци, чехи, поляци, унгарци, ... ВСИЧКИ народности, присъстващи в Америка си имат държави. Пита се в задачата - защо са си напуснали държавите и са отишли там? Така ли няма една свястна държава по света, че са тръгнали да се изселват? Отговорът е ПРОСТ - това са авантюристите, нехранимайковците, затворниците и изгонените от целия свят. Факт! И забележете - винаги са прави!

Не съм съгласен. Америка е издигнала в култ материалното в живота и като последната голяма държава създадена на нов континент с много нова земя и ресурси, е предлагала и много възможности за забогатяване. Кой не иска да е богат? Друг е въпроса че с годините това става все по малко и по малко възможно но легендата е все още жива и сигурно ще умре последна или до като не можеш да имигрираме на Марс да търсим нови възможности - тогава хората ще говорят за Марсианската Мечта :-)

Паисий

"много земя, много ресурси" и много индианци, които са пречели на новите заселници. Затова са ги ликвидирали - това се казва геноцид!

Прав си - пропуснал съм в списъка да добавя и алчните.

Хакналия ги май бе румънец и го съдеха. Откритото там показвало, че в Демократическата партия са работили срещу Бърни Сандърс и в полза на Хилари. Сайта с фалшивите новини бе американски и за печелене на пари. Наскоро тук от Дойче Веле дори имаше статия за него. Не виждам и в двете нещо свързано с Русия!

Исками се да е вярно че руснаците са го хакнали на американците - имат да им връщат за наглото вмешателство във вътрешните дела на Русия от Елцин та до сега. Уви обаче, най вероятно не са руснаците а израелците чрез техни хакери в Русия.

ще си позволя да обобщя коментара на лавров : -ХАХАХАХА .амаха !

Русия свалила Боинга, Русия държи войски в Донбас, Русия управлява държавна система за допинг, Русия Русия хаква избори в САЩ. Обаче доказателства нема, вервайте ни. Нищо. Тая масова истерия вече издиша. А нека работят здраво маймуните. Не се става така лесно човек.

в същия тон: Българките заразили със СПИН либийските дечица. Ще ти харесва ли така? Или ти можеш да хвърляш кал по Русия и да се правиш на откачен, а пък ако по теб със същите камъни - ще ревеш възмутен?!

КГБ взривява вагон на БДЖ за майки с деца още по живково време.

Този съвсем заприлича на конска глава от алкохола !! Всичко е от пръстите, и хакерите и това което правите в СИРИЯ, УКРАЙНА, КРИМ !! И това което правехте из ИЗТОЧНА ЕВРОПА !! ВСИЧКО Е ОТ ЛАЙНЯНИТЕ ви пръсти !!!!

я виж се първо в огледалото си!!!

Лавров е добър човек и голям дипломат. Тия неща, дето ги говори, са от скромност. Кибер война има и за сега я печели Русия.

Руски хакери направо е хакнали мозък на всички политици от САЩ и ЕС.

И руските IP ли са изсмукали от пръстите? Не ставайте смешни, жалки сте отдавна.

какво ни съобщава 24 часа? "...Според данни на американската компания "Verison", родните хакери са виновни за 7% от кибератаките в целия свят, като това ни нарежда на 4-о място и изпреварваме големи страни като Русия и Бразилия.Не е учудващо, че първото място се държи от Китай с над 30% хакерска активност, а на 2-о място пък е Румъния с около 28%, които изненадващо изпреварват САЩ - 18%..."

Не знам дали са хакнали изборите, ама като знак какъв студ изкарахме, май са се добрали до управлението на HAARP.

За какво им е HAARP като я имат руската СУРА? При това от 1981 година.

не от пръстите бе лавров,от посраните гащи на мамуна и от розовите кюлоти на клинтъновица са,а цру.......без думи

Вие и без това се капсулирате в РуНет. Какво ви пука за останалите?

хахаххахахаха Лавров - най-големия.БРАВО