АПИ: Няма паднали лампи в тунела, камион е откъртил кабели

Няма паднали лампи в тунел „Витиня“, заявиха от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) по повод информацията, че лампи са се стоварили върху пътнически автобус.

Обратно в новината

Коментари - АПИ: Няма паднали лампи в тунела, камион е откъртил кабели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шопара Лили да беше ремонтирала стария път през Витиня и да отбие колите оттам (като спре камионите разбира се) и да бяха оправили и 2та тунела за 1-2 месеца...ама не те ще затварят ту единия ту другия до безкрай за да име гадно на хората! И разбира се по време на празници само лъжат хората че спират движението на тирове. В четвъртук беше пълно по магистрала Тракия с камиони!

Пътната агенция си върши прекрасно работата, ама...При строителството на тунела комунистите са правили икономии и са го изградили с по-малки габарити. И ето след 40 годишна безаварийна експлоатация и само с козметична поддръжка, нещата лъснаха! И да знаете "вервам си"!

НЯКОЙ ОТ АПИ ЧУВАЛ ЛИ Е ЗА МЕТАЛНИ ОГРАНИЧИТЕЛИ ПРЕДИ ТУНЕЛА

Не те са олигофрени и чакат камионите да порутят тунелите и тогава ще се сетят!

Мисля че това е диверсия! Някой не иска спокойна и преуспяваща България! Полицията и службите трябва да си свършат работата и да намерят извършителя! Навсякъде трябва да има камери! Палят коли в страната, палят влакове, разрушават обекти - мостове, спирки, детски кътове, фасади, къртят с кирка красивите нови тротоари с велоалеи! Как да не ги е яд: България е с най-висок икономически растеж в Европа, увеличава се продължителността на живота, пада смъртността на децата, безработицата е най-ниската в Европа, увеличават се заплатите и пенсиите, има спокойствие и няма атентати! Някой иска да руши спокойствието и страната ни, хванете го!

България е с най-висок икономически растеж в Европа, увеличава се продължителността на живота, пада смъртността на децата, безработицата е най-ниската в Европа, увеличават се заплатите и пенсиите, има спокойствие и няма атентати!

И не бяха лампи, а кабели; и не са паднали- провиснали са; и не са ударили автобуса- погалили са го; и ако не спре матряла да се оплаква, ще го творим скапания тунел! Ама ха!

Докога няма да има отговорни институции в държавата за безумията и щетите, които причиняват на ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. Аман от богаташи-крадци, политици, обслужващи олигарсията и прост народ, дето мисли, че се живее от престъпления САМО. Стига!

КАТ - контрол на автомобилният транспорт - каквото и да значи това... Би трябвало в случая поне един трътлест "милиционер" да бъде обесен на входа на тунела и там да виси докато изсъхне.

Има си нормативи,които трябва да се спазват!

кабелите не би ли трябвало да са над лампите ?!?!? Къде са ограничаващите рамки преди тунела?Ако има такива КАТ ще спират камионите нарушители преди тунела и ще пълнят хазната, без да има нужда да глобявате всеки втори за превишена скорост и да ни натякват глупости

По кабелите обикновено тече ток... Добре, че и с тоците нещо не е било наред, та им се е разминало на хората!

И какво ще им стане на хората? Нищо! Случайно да си чул нещо за Фарадеева клетка?

лошо! много лошо

Две седмици ви остават!

И един мармот зави лампата в станиол!!! Прост народ - слаба държава

Да бе , да ! Ако НЕ Е Шафнера , то тогава със сигурност виновен ще е шофьора ... Карал е по тавана на 10 метровия тунел , та затова са изпопадали жиците ...

А защо ли винаги в негативните новини присъства "Юнион Ивкони".

Абе , Тия тунели не бяха ли затворени ЦЯЛ МЕСЕЦ за оглед и ремонти ??? Хайде сега да ни публикувате ИМЕНАТА на всичките тия които са ВЗЕЛИ ПАРИ и са се ПОДПИСАЛИ , че тунела е годен за експлоатация ! А списъка - при главния прокурор ( ако изобщо тази дума има все още някакво значение в Държавата )... И толкова ли е трудно да се направи по един ограничител на габаритите на входа на всеки тунел ???

Като са разбрали причината за аварията защо не са задържали турския шофьор на тира и разбира се ще му се размине.За тези неща се търси съдебна отговорност ако не са само приказки за оправдание за не добре свършена работа .

Пореден пример на неработещата държава. Всичко се руши и никой не прави усилие да оправи нещата. А те могат да се направят само ударно, иначе не става. А ГЕРБ работи само там, където може да се краде най-много, а не там където трябва. Това не ознава, че БСП може да се справи по-добре. Важното е, че благодарение на тези политици (партийци) отиваме към своя край.

Не били лампи, а кабели, така ли? Кабели може да падат, така ли? Жалки боклуци!

АПИ СИ Е НА МЯСТОТО, НА ПЛ. МАКЕДОНИЯ В СОФИЯ, ОГРОМНА СГРАДА С МНОГО "СЛУЖИТЕЛИ", ПЛАТЕНИ ОТ ДАНАКОПЛАТЦИТЕ, ТАКА КАКТО ФУНКЦИОНИРА ЦЯЛАТА "ДЪРЖАВА" ОТ МНОГО ДЕСЕТИЛЕТИЯ

Имам един познат който казва че цял живот е в строителството и е "майстор" в момента в който започна работа в чужбина се оказа че не разбира от абсолютно нищо или го прави но е напълно погрешно и некачествено. Точно това са и нашите инженери, проектанти, изпълнители и дори общаци! Винаги парите са им малко а когато сгафат пак парите им малко но никога не казват че не знаят и не могат!!!

..."не лампи, а кабели паднали върху рейса"... ама и не било в България, а в Българистан

"Колата ми е на газ. Нормално в това задръстване да загрее. Таке че чакаме малко да се охлади и продължаваме напред.Този е от тъпите шофиори

Не знам кой е тъп, но мисля, че трябва да го напишете още по-правилно - ШОФИЬОРИ :)))

... А може и ШОФИЙОРИ :)))

Ало, ДИРниците, защо не пишете, че имаше задръстване между трите тунела - от Витиня до Ечемишка. Пътувахме около час и половина вместо обичайните 5-6 минути и псувахме управляващите за винетките, които плащаме, за да пътуваме по аборигенски пътища. В тунел Витиня си висяха кабелите до земята, а работници се мотаеха, около тях, докато колите се движеха в тунела. Добре, че някой не ги блъсна, за да бъде трагедията пълна.

Sm3hurk0

"Не лампи, а кабели паднали върху рейса в тунел" Не са паднали лампи, а кабели са били подарени от АПИ на Юнион Ивкони в тунела и те ги натоварили в автобус.... Полицията в района е задържала автобуса и е започнало досъдебо производство под надзора на прокуратурата за изясняване на произхода на кабелите...

FuckTheEU

Интересното в лучая, че тук няма жертви и веднага намериха виновник - турски шофьор. За нещастната загинала жена обаче виновници няма, съответно наказания също. Е, някой ще отнесе 100-200 лева глоба и толкова!

Падналият кабел бил закрепен с тиксо...:) Ще държи няколко години.

всичко е ясно - виновни са Путин и Бойко Борисов - всеки да избере кой виновник го устройва, нека оплюването да започне , аз съм на компа с пуканки и чаша бира и ще се наслаждавам на коментарите ви

Sm3hurk0

хахахха Единия ги дал на другия, а втория ги залепил с плюнка.... :)))) Наздраве !

не по врат а по шия. ако нещо ми падне на главата,има ли значение какво е?

Много интересно след като автобусът е карал точно след ТИР-а, как не е видял какво се случва? А минават няколко часа докато се изясни, че всъщност не било ябълки, а круши. Крайно време е да задължат автобусите да имат видеорегистратори.

Учете чужди езици и си пийте ракията. Боли ве фара дали е паднала или не е.

Ламбити ни съ паднали, а станали. Малко стиропор и битон и шъ съ управи тюнелот.

Ех, тъкмо се радвах, че социализмът се разпада, а пък то ... :)))

РЕЙС НЕ МОЖЕ ДА ПОСТРАДА!!! - познайте защо! Пострадал е автобуса, който е изпълнявал рейс. Разбирате ли разликата?

Какъв извънгабаритен камион е минал? Тези тунели са високи по 10 метра а може и повече. Халеевата комета е минала

А бе лъолъо, тия кабели къде отиват, на тях луканки ли има закачени ?

Другари, как е възможно да има такова тъпо същество? Питам и отговор ни искам. Служебният министър на регионалното развитие Спас Попниколов коментира пред в. "24 часа", че става дума за турски камион, чийто шофьор не е имал право изобщо да влиза в тунела. Става дума за шофьора, не за другио.