17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КУРбашев нинова шти дърпа ушите, не питай Цветанов , а хининова ко да праиш. Политиката я октави на Цецо.

Тоя още с козлодуйската дивотия трябваше да го опанделят, не да ми се разхожда из Брюксел и да гласува против народа си!

Ислямистко нашествие платено и рекламирано СКРИТО с Нови имена ...Конвенция .....Пакт... купено ООН Закономерно всички имигрантски нашествия се промотират от ислямски държави търсещи нашествие в християнския свят

Корумбашев продава на бедните си събратя ток от собствените си слънчеви електростанции на цена 60 ( ШЕСТДЕСЕТ) пъти над тази от топлоелектрическите електроцентрали. Това е пладнешко разбойничество! Той е невероятно нагъл, безскрупулен и безпардонен тип. Не ми се разправя с какво се занимава в Брюксел. Аз лично смятам, че е хладен психопат.

Д-р .... да каже нещо за далавер-Доган-ТЕЦ Може да каже за Софянски-усмивката Далаверките на Костов и безкраен списък плужеци, олигавили и съсипали България

и за това сега проявяваш тази активност, но не си даваш сметка че твърде дълго бе в неизвестност за българските ти избиратели и сега излиза че в ЕП си гласувал за и си се подписал под нещо, което е в разрез с националните ни интереси и е опасно за държавата и народът ни! Ами нали си знаеш приказката за стомничката -"... веднъж стомничка за вода, дваж стомничка за вода, на третия път се счупила и вече няма стомничка….", та така и с твоето евродепутатство, вече и т и като Станишев и другите от тази шайка няма да си евродепутат.

абе тов башев иска много неща наведнаж от Пипона- да чете, да мисли и да разбере за какво става дума. това го може само оня дебуил от бнакя който е прочел една книга и даже я е разбрал

Той Цоклю и без друго е завършил даскалото за Умствено изостанали във Вършец, ами ти отрепко защо си гласувал ДА, заедно с миризливия Съсел.

както не знаят ЧУЖДИЯ език- АНГЛИЙСКИ, някой ден може да подпишат някоя РЕЗОЛЮЦИЯ или някоя КОНВЕНЦИЯ в Европейския Парламент че, всички Българи сме съгласни да бъдем изядени от канибали, примерно...!!!

Компютри или компоти?! Аутизъм или алтруизъм?! Нормално за Цвъки. Заля си кратуната с ледена вода за децата, "болни от алтруизъм" :((( Как е преживял 53 години, не знам...Явно са полагали специални грижи за него...

Ева Майдел, Асим Асимов, Пирински, Станишев. Освен помака, другите са евреи. Кой представя България в ЕП. Предишната синя "българска" евродепутатка Леа Коен днес е щастлива швейцарка, както съплеменника и Яков-Станишев.

Точно Пирински е евреин, американски.

Нинова, евродепутатите от БСП искат имигранти, Йотова също го заяви, добре че беше президентът да ви озапти, тези нямат място в европарламента, ако искате някога да управлявате в България, стига с този Пирински, който се страхуваше да каже че е роден като американец, защото много му се искаше да е президент. Изобщо има ли смисъл да се гласува за евродепутати от БСП, след като гласувате като ГЕРБ, а в България оставяте да управлява ДПС.

Откога в ООН има евродепутати????? Не си показвайте профанщината по форумите..

Пактът е на ООН, но се приема от ЕС чрез гласуване в ЕП, тпчно като турската конвенция, сега приплаква Захариева, която я е подписала, че простите българи не искат да я ратифицират в парламента.

Нещо май карате по нишката на цвъки без да проумявате че вече е гнила....Имате компютър така че се напънете и попрочетете кой кога и къде гласува СОБСТВЕНИТЕ си неща.....Още малко ще да кажете че глупостите на еврогейския и в ООН се гласуват където много повече страни са извън него...

без да има българско гражданство беше и от шефовете в Народното събрание и е и евродепутат! Редно е някои от някоя партия да отговорят дали това не е от тяхна страна буквално суспендиране на Конституцията!

Защо ли ми се струва че коментиращите пишат само за да плюят по БСП и Курумбашев без да разбират какво казва той.. Елементарно е - пакта е НА ООН а НЕ на ЕП, което логично води до извода че няма как евродепутати да са го ''гласували''....А и той ви го е казал ''не са компютри а някакви компоти''приказките на цвъки..

Този корумбашко не става даже за шоуто на Слави. Нахален далавераджия, докопал се до кокала и ...гризе ли, гризе.

Курамибашев ако твърдиш, пе България трябваше да се съгласи с либерасткия пакт за унищожаване на Европа от имигранти, значи си мръсен, продажен помиар без род и ценности. Парцал.

Типично за гербераст - научил се да чете ама няма как да се научи да разбира прочетеното:(((((

Решението на по-висше стоящия орган е меродавно. Принцип от Съдебната с-ма. Жеков

"БСП и ГЕРБ гласуваха "за" пакта на ООН в ЕП, а кабинетът не го прие." Нещо не разбирам твърдението на Курумбашев.Ако БСП и Герб са гласували "за" то тогава как не е прието решението при положението, че са двете най-големи партии превъзхождащи остатъкът?!Трябвало е депутатите от БСП и Герб да са на по една четвърт или по малко за да не мине гласуването им!

Човека просто иронизира цвъки дето се изтъпанче да казва на Нинова защо ''не провери как са гласували нейните евродепутати'' в еврогейсия а пакта е в ООН където великата им енп не съществува защото там са държавните глави а не партийните подлоги..

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Този червен екземпляр има по няколко милиона доходи на година от ветропаркове и ще има наглоста да ми говори като истина от последна инстанция.

Иска ли да се оправдае или се гордее,че е гласувал против родината си,все пак герб са се усетили,както стана и с ИК.

Какво стана с ИК? А? БХ нареди да се гласува. Герберите срещнаха масирата съпротива и решиха да я пробутат подмолно. Страхливи гадини!

Типично по комунистически - дребнаво, злобно, заядливо. Много ниска топка си Корумбашев :(

Кое точно му е заядливото??То при вас всеки който ви покаже кривиците и глупостите или ви ''завижда или е заядлив'' Това да не правиш разлика между оон и еврогейския като толкова години се пъчиш по всякакви ''молитвени'' софри говори че просто природата не ти е дала инструкция как да ползваш това което се нарича сиво вещество в кратуната ти..

Този е от нагаждачите - все се урежда. Никаква полза от него.

Не се напъвайте да му обяснявате на цвъки неща дето няма с какво да проумее.. Той си гледа авантата и не му пука до оон или до еврогейския ще се поразходи на чужд гръб...

Малии, най накрая да срещна един "филантроп". А като си толкова курнас, застани пред народното събрание и викни с всичка сила: АЗ СЪМ ЗА ПАКТА НА ООН. Така е лесно да тролиш, цвъки това, цвъки онова.